Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

benimde sivilce artışım azalamay başladı canım ilk haftadaji gibi sivilceler çıkmıor ama izleri hemen gitmior işte kurusada banada aynı nemlendiriciyi verdi ama cildin çok kurumadna kullanma dedi onun için almadım şu an öyle çok fazla kurma yok..yarın sorucam doktoruma özel tamam makyaj yapmıorum ama özel günler felan yapmak lazım önümüz 14 şubat mecbur yapıcam ve bu temizleyiciyi bende almak istiorum nemlendiriciyle aynı olsunyerimseniben

off ne uzun tedavi süreci bu ilaç ya hap içiorsun 6 ay izleri geior 6 ay 1 sene ömrümüz giidyor..keşke 1 ay da sivilce tedavisi yapabilen bir ilaç üretseler..

canım bu hapla tedavi uzun süre bir süre sabır edicez yaa arkadaşların dedine bakılırsa 4.aydan sonra sivilce çıkmamaya başlıo galibaafisfisfisbenimde 16.gün sivilceler geçen haftaki gibi çıkmasada izleri var dr danışmadan bırakma o seni yönlendirecektir

daha 1.haftam bitti yüzüm çok kurudu sanki ya ama sadece sivilceler anlamında diğer türlü hala bi kuruma yok yüzüm yağlanıyo :/ dudaklarımda kurumaya başladı azcık

bende de ilk 1 hafta bulantı ve kusma olmuştu ama 1 haftadan sonra geçio.. ilk bir ay aşırı derecede hissediosun bütün yan etkileri ama zamanla bünyen alışı, o nedenle sabret canım hepsine alışıosun zamanla..ben 3. ayımın içindeyim şuan dudak kuruması dışında yan etkisini görmüyorum ilacın..yerimseniben

benimde ilk hafta bulantım oldu aç karnına özellikle ..ama 1 haftayı geçtim 9 gün oldu geçti yani zamana bırak ve sabret kafanı oraya takma =))

ya kızlar biriniz cevap verin siyah noktalarınız ne zaman geçmeye başladı.

benim 22.günüm burnumda siyah noktolar vardı ve çenemde tabi ik 10 günde farkedilecek kadar azaldılar burnum yağlı değil artık ama yanağımdaki sivilkceler geçmedi halakurumaya başladı gibi ama geçer inşallah bir an öncebilmiyorumkismile

canım çok teşekkür ederim yarama merhem gibi geldin:))

kızlar doktorum banada roacutane verdi haftaya başlayaağım. Siz ilacı kullanırken pudra veya fondoten sürdünüz mü ? ben doktoruma sordum makyajın zararı yok yapabilirsin dedi. Kullanan oda arkadasımda hergün fondoten sürüyordu..Benimde pudram bitti yerin fondoten almak istiyorm

fondotenden bişi olmaz ben kaç senedir kullanıyorum sivilce çıkardığı yok sadece akşamalrı çok iyi temzilemen lazım cildini..ilacı kullanırken de kullan ama iyi bir marka kullan ve az sür yoksa fondotenin zararı yok ucuz kötü olanlar zararlı..ben max factor kullanıyorum kaç senedir çok memnunun 1 tane alıyorum bana 1 sene gidiyor nerdeyse dediğim gibi çok yoğun kullanma..:1no2:

harikasın pınaryell bu cevabı bekliyordum yuppppii :)

benimde arkadasım max factor kullanıyordu buarada. ben hiç kullanmadım estee lauder i duydum onu kullanmak istiyorum. birde canım nemlendirici olarak neyi kullandın güneş koruma faktörlü olarak ?

canım benim daha 23.günüm bende yeni başaldım saylır daha pek güneşe çıkamadığım için güneş koruma faktörlü krem kullanmadım daha..nemlendirici olarak kuruyan soyulan yerlere bepanthen sürüyorum fondoten altına ise eskiden beri kullandığım nemlendirici var clean clear diye yağsız onu kullanıyorum valla ben fondotenden de nemlendiricimden de çok memnundım kaç senedir hiç sivilcem çıkmadı son 5 aydır çıkıyor işte nedenini anlamadım doktor günde 20 mg ile başlamamı söyledi başaldım ben de ama sanki pişman oldum sivilcelerim çoğaldı geçecek diyorlar ama bakalım bilmiyorum kuruyo gibiler...çok da yan etkileri var canım ii düşündünmü bu ialaca başlamak için çok sivilcen yoksa başlama bencelmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…