Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

canim doktorum eger ilk aylarda sivilcen cikarsa ilacin ise yaradiginin soylemsiti yani cikmasa bi sorun vardir

ilk 2 ay sivilceler kusuyor.yani deri altında ne varsa cıkıyor söküp atıyorsun.2.aydan sonra cilt temizlenmeye baslıyor.ben suanda bu ilacı kullanıyorum 1 ay 22 gün gün oldu.daha onceden de bu ilacı kullandım ama tekrar etti.sanırım %10 luk bir kesimde tekrarlama olasılıgı varmıs.yani kullandım cildim pırıl pırıl oldu 2 yıl öle kaldı.sonra yine cıktılar.şimdi tekrar kullanıyorum.aylık kan tahlillerinize dikkat ederseniz ihmal etmezseniz herhangi bi sorun yasamazsınız.biraz insanın psikolojisini etkiliyor birde dudaklar yarılıyor.onun dışında ciddi bi yan etki ben görmedim.boshayallersmile

ben günde 30 mg. .sivilcelerm çoğaldı benm 5. günüm çok moralim bozuluyo artık belaya çattık yaa bi an önce geçsee de kurtulsak

5.günün ve sivilcelerin mi arttı?benim bugün 15.günüm çok çıkmıyo sivilcelerim.niye ki?

Benimde 18-19 gün oldu.. Ama çok fazla bi artış olmadı.. Bu ilaç resmen sivilcelerle dalga geçiyo ya... Sabah çıkıyo 5-6 tane ertesi güne hiçbişi kalmıyo o 5-6 tane sivilceden.. Yan etkileri : Bana kötü bi yan etkisi olmadı açıkçası.. Biraz dudklarım kurudu o kadar.. Aksine çok yararlı yan etkileri oldu diyebilirim.. Burnumun üstü çok yağlıydı artık değil.. SAçlarımı 2 günde bir yıkardım şimdi 3-4 günde bir yıkasam bişi olmuyo.. Saçım yıkandığımın ertesi günü çok soluk olurdu şimdi canlı canlı süper sırf bu yüzden çok sevdim ilacı.. Dudak kuruluğu dışında pek bi şikayetim yok.. Umarım böyle gider. :):)

bana doktor artıcak demişti oda arkadaşımınkide artmıştı deri altındakileri cıkartıyormuş çünkü

valla bende biLmiyorum neden arttı ama dr dedki 2. aya girerken ilaç etkisini göstercek acele etme bide kırmızı kırmızı sinir oLuyorum . .

ya kızlar ben de 4 sene önce kullanmıştım şimdi yine tekrarladı. doktora gittim bu ilacı verdi lakin pek kullanasım yok. çünkü çok çıkmıyo sadece büyük derin çıkıyo 2-3 hafta o şekilde kalıyo kusmuyoda. derin olduğu için verdi zaten doktor. nefret ediyorum tıpın acizliğinden.bu sivilcelerin sebebi için derinin yapısı dedi doktor ilacı kullandıktan sonra garantide veremiyo sivilceler için de belki bi ömür çıkar diyo. ya ben 25 yaşındayım. hala sivilce problemi çekiyorum. allahım sabır ver...

ben 4. ayı bitirdim 2 ayım kaldı ilk haline göre gercekten cok buyuk fark var ama benım daha yenı olusmus ızlerım bıkac sıvılcem var yanı yuzum hala sorunlu dısarıdan bakıldıgında.son 2 ayda sizce geçerler mi?..

kızLar hiç stres yapmayın ozaman azaLIr şahsen bn çok büyüttmmü daha çok çıkıo sizdede olemi yoksa sadece bnmi büyütüorum bu svLce oLayını??

kızlar ben 1,5 senedir sivilcelerle uğraşıyorum biçok krem ve antibiyotik kullandım geçmedi cildim

sivilceler sağ ve sol yanağımda allık hizasında çıkıyor

size sorum ...

sizce ruancutan kullanmalı mıyım bazıları iyi sonuç alıyor kötü şeylerde duyuyoruz

illa 6 ay mı kullanmak gerek 2 ay kullansam geçmezmi vs yani bu ilacı kullanmalı mıyım ?

ben daha bi etki görmedm yeni kullanıyorum ama çok methettiler bu iLacı ve bi arkadaşıma okadar güzeL yaradı ki bebek gbi oldu yüzü maksat altı yada sekiz ay kullanıp bidaha çıkmamasını sağlamak yoksa hee sivilcelerm bitti da kullanmıyım dersn kullanmassın sonra 1 ay sonra tekrar cıkar. .

en az 5 diye bilyorum canım tüm sivilce ilaçlarını kullanıpta geçmediyse doktor bu ilacı veriyor

evet en az 5 ,6 ay diye biliyorum bende zaten 2 ay sivilce artışı falan yapıyo genelde düzelmeden bırakmak akıl kârı değil.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…