Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ya bende yıllar önce başlamıştım ama dayanamadım dudaklarım fln çok yara oldu bırakmak zorunda kaldım ama hala sivilce sorunum devam ediyo tekrar kullanmayı düşünüorum açıkcası

arkadaşlar öncelkle merhaba ben yüzümdeki sivilceleri 1 yıldır çekiorum ve en son teyzem aracılığıyla dr a gittim ve yeni çıkan bi ilaç var adı aknetrent ben ilacı 1.5 aydır kullanıorum ve yüzümdekleri bi anda çırakıp yavaş yavaş yok edio cidden gidin bi cildye doktoruna ve bu ilacı yazdırın iannın bana duacı kalırsınız ben şuan 1.5 aydayım düzelme oranı %40 doktor izlerin tamamen geçmesi 4-5 ayı bulur dio ama olsun gitsin bitsin şu dertte hiç sorun deil uzun ama etkili bi yol arkadaşlar ve yüzümde bi tane siyah noktada kalmadı bilgilerinize ii günler herkese

canim ben arastirdim bu ilaci roaccutane nin aynisiymis zaten

2 hafta oldu başlayalı hadi hayırlısı fazla svlce çıkarmadı bende :) yan etkisi falan pek göremedim =)) ilerde ne olur bakalım görücez

evt arkadşlar roaccutune kuklanıyorum 2 aydan beri bundan öncede aknetrent kullandım ikisindedn de fayda gördüm ama gerçkten faydasını gördüm diyebibilirm cildim şuan çok güzell biraz izler var ama doktor geçeciğini söyledi yani zamnla :)))

benim daha 18.günüm cildimdeki yağ oranı azaldı siyah noktalar dökülmeye başladı.ama güneşte yüzüm çok kızarıyor.dudaklarım kupkuru(

bnm 8. günüm dudaklarım kurumaya başladı paso su içiorum nivea elimden düşmüyo ve yüzüm pul pul oldu kurudu sivilce çıkmıo çok şkr dierLeri kuruyo hepten kurtulcağım günü iple çekiorum

Arkadaşlar ben doktora gittim,bu ilaçtan istedim.
Bana acnetrent diye bir ilaç yazdı.Roaccutane ile aynı etkileri var,birbirleri yerine kullanılıyor dedi.
Zaten reçetesine falan baktım,sayfalarca..Aynı şeylerden bahsediyor içerik olarak.
Bugün 10.günüm ilacı kullanalı.2 gündür falan dudak kenarlarımda çatlaklık var çok acıyor ama sorun değil.Sivilcelere henüz bir etkisi yok ne olumlu ne de olumsuz..Sadece sanki yüzümde çok hafif bir kuruluk var.Günde 30 mg alıyorum ben.

Benim 3,5 ay sonra düğünüm var,aslında korka korka başladım ama dayanamadım.Sizce düğüne kadar yani 3,5 ayda,ne kadar gelişme olur.Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…