Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
doktor bana ne dudak için nede yüzüm için bi krem vermedi yaa bn bnm nemlendrcmden kullanıorum yüzüme bişe olmazz heraL

bi gelisme olur sanirim arkadasim 4 uncu ayinda ve baya bi fark var

bendim 2 gundur surekli burnum kaniyor insAllah boyle devam etmez

canım nasıl kanıyor oluk oluk mu?ne kadar oldu kullanalı?benimde kanıyodu eczaneden tonimer jel aldım kanamıyor artık doktorlarda onu veriyor zaten..işin kötüsü kaybettim şimdi ara ara bulamıyorum o iyi geliodu yaaakannehir

Aynı ilacı suan ben kuallanıyorum 10 günden sonra fark etmeye baslıyor.
Dudakların asırı derecede kuruyor..Ve sivilceler benim suan 28.günüm geçtiler sadece izleri kaldı ama bende sadece çene altında vardı baska yerde yok.
Ben memnunum ama bol bol su içmeni tavsiye ediyorum
İnş. en kısa zamanda sonuc alırsın..

kızlar dudak için işte blistex alın kesinlikle eczanelerde satılıyor dünyada bir numara yada beanthen in MERHEMini sürün

bol bol su kısmını doktor bana söylemedi hayret..bir de bana 30 mg verdi.
10 mg ve 20 mg iki ayrı hap şeklinde.ben bunları akşam içiyorum sorun olmaz dedi doktor ve eczacı.olmaz değil mi arkadaşlar?

tatlım 8 ay kullandım beyaz tenli ve renkli gözlüyüm
zorlandım açıkçası
cildim çok hassas olduğundan herşeye reaksiyon verdi
ama yılmadım sabrettim
her ay kontrollerimi yaptırdım
sonunda temizlenmiş bir cilt çıktı ortaya :)
iyi düşünerek karar verilmesi gereken bir ilaç
yan etkileri ilaç bittikten bir süre sonrada devam ediyor.
30 mg dan birşey olmaz ben en son aylar 40 mg kullandım.bol su içmeye çalış

bol bol su kısmını doktor bana söylemedi hayret..bir de bana 30 mg verdi.
10 mg ve 20 mg iki ayrı hap şeklinde.ben bunları akşam içiyorum sorun olmaz dedi doktor ve eczacı.olmaz değil mi arkadaşlar?

Bende 30 mg içiyorum.Nemlendirici kullanma dedi suratına o yüzden sadece gül suyu sürüyorum sabah akşam hımm bu arada sakın yüzüne ağda yaptırma çok tahriş oluyor bıyık ve kaş kısmında bana bol bol su iç nem dengen sağlansın demişti doktor bilmiyorum dudaklarım içinde pantenol pomad kullanıyorum sorun olsa basta ben kullanmam canım hastane ortamında çalışıyorum m.etme cok güzel sonuclar alıcaksın...

ınşallah arkadaşlar inşallah,çok teşekkürler cevaplar için..
Bana da dudaklarım için pentanol verdi.Çok kuruma yok şimdilik,sadece dudak kenarlarında var çatlama o kadar.Yüzümdeki kuruluğu farkediyorum ben de ama hiçbir şey kullanmıyorum yüzüm için.Doktor da bir şey demedi zaten.Sizler hepiniz roaccutane kullanıyorsunuz galiba.Dediğim gibi benimki aknetrent,aynıymış doktorun dediğine göre.Zira prospektüsü de öyleydi,yan etkiler,etkiler vs aynı yazıyordu hep.Düğüne de az kaldı ya korkuyorum düğünde kupkuru bir yüz,bir sürü sivilce ile kalmaktan..ınşallah artık kurtulurum şunlardan,gerçekten çok sıkıldım.Hayal bile edemiyorum bebek gibi bir yüzüm olduğunu..

canim iki gun kanadi bugun hiç birsey yok kendi kendine akiyodu cok cok degildi ama sinifta mesela kagitlarimin ustu kan olmustu benim 20 gun oldu senin ne kadar oldu?

canim iki gun kanadi bugun hiç birsey yok kendi kendine akiyodu cok cok degildi ama sinifta mesela kagitlarimin ustu kan olmustu benim 20 gun oldu senin ne kadar oldu?

benim 3buçuk ay oldu canım..ben dr a söledigimde normal kanar dedi ama ben korkuyorum yine de.benm çok kanıyo çünkü

rakadaşlar bu ialcı 1 aydır kullanıyorum hala büyük büyük sivilceler çıkıyor
bir de bi sorum olcak bacaklara falan da ağda yapamazmıyız

Bugün benim de 12.günüm.Dudaklarım çok fecii..ınanılmaz acıyor..
Yüzüm de çok kurudu.Sivilceler çok arttı.Kocaman kocaman oldular.tamam biliyorum geçecek ama nasıl?
Bu büyük sivilcelerin şişliği nasıl inecek?

canım benim de öle çıkıyor büyük büyük şiş içten çıkıyo bi kaç gün sonra iltihaplanıyo yarın 1 ay olck benim de hala çıkıyor pişman olmaya başladım bu ialcı ama bakalım martta geçsin hala çıkarsa bakacam artık çaresine birde çıkanlar çok zor iyileşiyor ben bir de günde 20 mg içiyorum çok içsem ne olurdu acaba sen ne kadar içiyosun günde

Ben günde 30 mg içiyorum canım.Bu ilacı kullanan herkes memnun ama işte nasıl olacak bu bunu bilmiyorum Düğünüme kaldı 3 ay,inşallah geçer ya..

bu ilacı kullanırken tüylerinizi nasıl alıyorsunuz? ağda yapınca deri kalkıyor diyorlar, epilatör falan kullanan var mı? kaşlarınızı falan alırken sorun oluyor mu? sadece yüz mü pul pul kalkıyor yoksa bacaklar bikini bölgesi göbek fln fark ediyor mu?

arkadaslar size bir sorum olacak.. Şuan yüzümde 4-5 adet sivilce var ve onların kırmızılıkları var. 3-4 senedir sivilceler sürekli olarak çıkmıyor ancak arada sırada bol bol çıkabiliyordu. Geçen gün bu sivilceler için doktora gittim ve doktor aknetrent 20mg verdi. yorumları okuduğumda ise bu ilactan biraz korktum. Acaba sizce bu ilacı kullanmalımıyım? Sanki 4-5 sivilce için o kadar acıya katlanmak mantıksız gibi geldi. Yardım ederseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…