Arkadaşlar ben doktora gittim,bu ilaçtan istedim.
Bana acnetrent diye bir ilaç yazdı.Roaccutane ile aynı etkileri var,birbirleri yerine kullanılıyor dedi.
Zaten reçetesine falan baktım,sayfalarca..Aynı şeylerden bahsediyor içerik olarak.
Bugün 10.günüm ilacı kullanalı.2 gündür falan dudak kenarlarımda çatlaklık var çok acıyor ama sorun değil.Sivilcelere henüz bir etkisi yok ne olumlu ne de olumsuz..Sadece sanki yüzümde çok hafif bir kuruluk var.Günde 30 mg alıyorum ben.
Benim 3,5 ay sonra düğünüm var,aslında korka korka başladım ama dayanamadım.Sizce düğüne kadar yani 3,5 ayda,ne kadar gelişme olur.Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..
bendim 2 gundur surekli burnum kaniyor insAllah boyle devam etmez
Arkadaşlar ben doktora gittim,bu ilaçtan istedim.
Bana acnetrent diye bir ilaç yazdı.Roaccutane ile aynı etkileri var,birbirleri yerine kullanılıyor dedi.
Zaten reçetesine falan baktım,sayfalarca..Aynı şeylerden bahsediyor içerik olarak.
Bugün 10.günüm ilacı kullanalı.2 gündür falan dudak kenarlarımda çatlaklık var çok acıyor ama sorun değil.Sivilcelere henüz bir etkisi yok ne olumlu ne de olumsuz..Sadece sanki yüzümde çok hafif bir kuruluk var.Günde 30 mg alıyorum ben.
Benim 3,5 ay sonra düğünüm var,aslında korka korka başladım ama dayanamadım.Sizce düğüne kadar yani 3,5 ayda,ne kadar gelişme olur.Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..
bol bol su kısmını doktor bana söylemedi hayret..bir de bana 30 mg verdi.
10 mg ve 20 mg iki ayrı hap şeklinde.ben bunları akşam içiyorum sorun olmaz dedi doktor ve eczacı.olmaz değil mi arkadaşlar?
canım nasıl kanıyor oluk oluk mu?ne kadar oldu kullanalı?benimde kanıyodu eczaneden tonimer jel aldım kanamıyor artık doktorlarda onu veriyor zaten..işin kötüsü kaybettim şimdi ara ara bulamıyorum o iyi geliodu yaaakannehir
canim iki gun kanadi bugun hiç birsey yok kendi kendine akiyodu cok cok degildi ama sinifta mesela kagitlarimin ustu kan olmustubenim 20 gun oldu senin ne kadar oldu?
Bugün benim de 12.günüm.Dudaklarım çok fecii..İnanılmaz acıyor..
Yüzüm de çok kurudu.Sivilceler çok arttı.Kocaman kocaman oldular.tamam biliyorum geçecek ama nasıl?
Bu büyük sivilcelerin şişliği nasıl inecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?