Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bende merak ediyorum tüylr nasıl alıncak arkadaşalr ya??
ben dün kaşımı aldım cımbızla bazı yerler yara gibi olmuş iple falan alsam nasıl olurdu acaba

Ben günde 30 mg içiyorum canım.Bu ilacı kullanan herkes memnun ama işte nasıl olacak bu bunu bilmiyorum Düğünüme kaldı 3 ay,inşallah geçer ya..

inşaşşlh sivilce kusması yaşamzsın canım ama yaşasan bile daha 3.5 ay var..benim 1 ay oldu hala çıkıyo sivilceler hemde büyük büyük sabrediyorum napimilk 2 ay çıkar diyorlar sonra iyilşiyormuş düğününe kadar iyiylşir merak etme

Ayy bundan öyle korkuyorum ki,düğüne kadar yüzüm düzelsin diye başladım Allah'ım inşallah kötüsü olmaz ya..mafoldumben

ben de aynen senin gibi 3-4 sivilce için gittim bana 20 mg verdi doktor 1il 15 gün inanırmıısn 15 tane sivlice çıktı ve arttı hemde büyük çıkıyor ama bir yandan çıkmaları iyi sonra bidaha hiç çıkmıcak derinin altındaki siyah noktalar sivilce oluyor sanki...ben cesaret ettim başladım ilk iki ayda sivilce kusmasına katlancam napim
yan etkilerine alışıyorsun zamanla merak eteme benim de 20 mg düşük olduğu için fazla etkilenmiyosun dudakalar hariç...
tek kötü yanı başlangıçtaki sivilce kusması ama belki sende böle bişi olmaz sen bilirsin valla

canim benimde sadece 4-5 sivilcem var ama doktorum bu sivilcelerin gitmesi için bu ilaçtan baska çarem olmadigini soyledi. basta bende teredut etim ama suan memlunum insanlarin yazdiklari korkutuyo ama ben yinede basladim ve suan pek kotu yan etkiler gormedim,bende sivilce pek çikmadi herkezin bunyesine gore sanirim. baslamak istersen zaman kaybetme derim yaz geliyo cunku ve yazin daha zor.

Evet ağda konusunu öğrenmemiz lazım.
Kaşlarımı alacağım,ağda değil de ip kullanıyorum.Ne yapayım?

rakadaşlar bu ialcı 1 aydır kullanıyorum hala büyük büyük sivilceler çıkıyor
bir de bi sorum olcak bacaklara falan da ağda yapamazmıyız

Canım vucuttaki yağ dengesine baskı uyguladığı için deri altında kalmış çıkamamış tüm sivilceler ilk başta cıkmaya başlıyorlar cilt kusuyo..ılaç bittikten sonra kontrole gidince doktorun tahlil uyguluyo eğer vucut değerlerin normalse dozu artırıyor zamanla bunların hepsi geçicek inan biraz sabır sonunda memnun kalıcaksın.

Daha cok yeni bende ilk kullanmaya başladığımda bu şekilde olmuştu şükür şuan iyileşme sürecine başladı inanın siyah noktalar bile kalmıyor kızlar cilt aşırı kuruyor 15 gün sonunda banyodan sonra hafifçe ovabilirsiniz suratınızı ölü deriler kalkıyor.

Ağda kesinlikle kullanmayın...Bacakta denemedim cilt aşırı derecede hassas olduğu için sakın yüz bölgenizde ağda kullanmayın ben kaş ve bıyıklarım için ağda yaptırdım.Bepanthanele 1 haftada anca geçti yaraları kesinlikle denmeyin arkadaşlar ip kullanabilirsiniz

bol bol su kısmını doktor bana söylemedi hayret..bir de bana 30 mg verdi.
10 mg ve 20 mg iki ayrı hap şeklinde.ben bunları akşam içiyorum sorun olmaz dedi doktor ve eczacı.olmaz değil mi arkadaşlar?

Esrant sana bunları doktorunmu dedi ikisinide akşam al die

Bende 30 mg. kullanıyorum

10mg.sabah 20mg.olanıda gece yatarken tok alıyorum

Esrant sana bunları doktorunmu dedi ikisinide akşam al die

Bende 30 mg. kullanıyorum

10mg.sabah 20mg.olanıda gece yatarken tok alıyorum

Evet tatlım doktor da eczacı da öyle söyledi.İster sabah akşam ister ikisini de akşam al dedi.Defalarca sordum hem doktora hem eczacıya bir şey olmaz değil mi diye hayır dediler.Ben de bu şekilde kullanıyorum en başından beri.

Hımm belkide sorun olmayabilir
Doktor bana bu şekilde tavsiye etti bende soruym bakalım
Çünkü bazen sabahları almayı unutuyorum

1,5 aydır canım ilk kullandığımda bende almamayı düşünmüştüm.
Ama iyikide almışım diorum şimdi sivilceler kurudu
kullanmaya başladığımda bende bu sorunları yaşamıştım

Ayy canım içimi rahatlatıyorsun inan..
Benim düğünüm olmasa hiç sorun değil de işte yüzüm böyle kalacak diye korkuyorum.
Çok kocaman bir sivilce var yanağımda bu ne ara inecek nasıl kuruyacak bilmiyorum.Bir de ben dokunmuyorum ya sivilcelere,şişlikler geçer değil mi bu şekilde..

merhaba arkadaslar,
bu ilaci bende düsündüm ama ne doktorum nede eczaci bana bunu tavsiye etti.cok iyi arastirdim cünkü gzl gzl yorumlarida okudum.ama yurt disinda bu ilac mahkemelik bile oldu henüz kesinlesmedi ama bunu ortadan kaldiracak gibiler cünkü bunu kullanan bircok kisi intihar etmis.depresif yapiyormus asiri sekilde.iyi düsünün tasinin öyle kullanmaya baslayin.

Mutlaka yorumlar var ama ben henüz bu depresiflik adına bir şey görmedim.Doktorlar zaten uyarıyorlar verirken.Ben şu anda sadece sivilcelerim geçecek diye seviniyorum o kadar.
Ama ne olursa olsun masum bir ilaç olmadığı kesin.

Merak etme canım inan cok terettütle başladım ilaca..
Ama korkularım yersizmiş keşke daha önce kullansaydım
Çünkü sivilcelerimi geçirmek için denemediğim bitkisel yöntem kalmamıştı
En sonunda çalıştığım hastanedeki dermatologla görüşünce
Bana bu ilacı verdi roaccutune nın muadili ama ona göre yan etkileri en az olanmış aknetrent
Bu arada doktorum bunun yanında dıştan uygulanan sadece sivilcelerin üzerine sürebileceğim bi solüsyon verdi
Canım istersen eczaneden temin edebilirsin ben sana ismini veriyim
Sivilcelerim şiş ve büyük çıktığı zaman bu ilacı sadece sivilcenin üzerine sürüyorum
Adı Cleocin-t
Ayrıca yüzümü yıkadıktan sonra sadece gülbirlik'in saf gülsuyu sürüyorum nemlendirici kullanmadığım için bununda faydasını gördüm

Evet canım ama aknetrent içlerinde en az yan etkiye sahip ilaç,muhakkak zaten alırken kağıt imzalıyorsun ama denemekte fayda var hiç bi sonuç kar etmemişti bugüne kadar şimdi iyiki kullanmışım diyorum zaten her ay düzenli olarak kontroller içerisindesin tahlil yapıyorlar Belli başlı bi yan etki görüldüğünde doktor ilacı kesiyor kontrolleri ihmal etmemek lazım..

sanirim labil insanlar icin gecerli ozaman.önemli olan tabiki tutumunuz.aslinda hersey kafada baslamazmi? böyle olumlu düsünüyorsaniz eminim güzel etki gösterecektir ama hani ben genede kötü etkileride olabilir onuda bilin diye söylemek istedim.tretini hic denedinizmi veya kimyasal peelingi?

Hımm gülsuyunu duydum ama cesaret edemedim işte ne olur ne olmaz diye.
şu 1 ay geçsin,bi daha gideyim de ondan sonra inşallah başlarım bu tür şeylere şimdi biraz korkuyorum da:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…