Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ben 3. ayıma girmek üzereyim
kaş bıyık iple alıyorum acayip kızarıyo hafta 1 veya 2 kez aldırıyorum üstelik çok beklemiyorum çıkmasını..
ağda koltuk altı dahil her bölgeye uyguluyorum o konuda bi sıkıntı yok..
yüzüm nerdeyse temizlendi izler var sadece..
burnumdaki siyah noktalar ilk ay komple çıktı sivilceler ara ara kusuyo ama şu aralar pek yok
6 ay sonra 21 yaşıma giricem hala uğraşıyorum umarım bebek gibi olucak cildim

bu arada ilaç cildi sıkılaştırıyomuş
ben 36 bedenim ama vucudum gevşek lpg tedavisini sormuştum yapalım mı diye olabilir dedi zaten bu kullandığın ilaç cildini sıkılaştırıyor aynı zamanda dedi

Ayy bunlar harika haberler..
Pekii kilo konusunda bir etkisi var mı bunu kızlar?
Hani yağları falan kurutuyor ya,zayıflasak bari:)

Anlıyorum canım teşekkür ederim gerçekten kafada bitiyor haklısın
Tretini denedim zaten ben cok fazla sivilce problemi yaşayan biri değilim
Aşırı derece cildi hassaslaştırıyor ben memnun kalmadım
Kimyasal peelingi düşünmem en son çare

bu yazdığınız ilaç roc la aynı etkiye sahip olan ilaç değil mi
dr um bana ilk başta bunu verdi kağıdı imzaladım sonradan vazgeçti roc kullanalım dedi
farkı bunun yan etkileri biraz daha hafif görülüyomuş yani roc ilk 10 gün diyelim mesela bununki 20 güne yayılıyo daha ağır gidiyo yan etkiler yani
ama tedavide öyle sanırım çünkü uğraşmayalım kökten çözelim diyip vazgeçti ben daha önce roc kullanmadım demiştim

ama sonuçta ikiside aynı kapıya çıkıyo neticeye bakmak lazım

:roflol::roflol::roflol:
Kiloya pek etkisi yokta
Benim en çok memnun kaldığım şey saçlarımı gün aşırı yıkardım yağlanırdı
Şimdi 3 gün yıkamasam hala temiz gözüküyor ve parklak bu cok hoşuma gidiyorzemuszemus

bende tam tersi almaya çalıyorum bu aralar ama nafile alamıyorum belki bununla alakalıdır :)

kimyasal peelingi dr um önerdi ama şöyle ben ilk dr muayeneye gittiğimde monodoks verdi ben daha önce kullandığımı ama geçmediğini söyledim
bunu 1 ay kullan duruma bakalım ona göre kim.peel. ya da ilaç tedavisi düşünücem dedi
yani bende gelişme olsaydı kim.peel. halledip bitiriyoduk

arkadaşlar bende bugün dermatoloğa gittim bikaç aydır kulladığım sivilce kremleri sonuç göstermeyince bu tedaviye başladık ilk hapımı aldım bugün..kilomla orantılı olarak 30mg verdi zaten çok aşırı da yok ama çene bölgemde aylardır geçmeyen sivilce kızarıkları var ve gördükce sinir oluyorum ve sanırım iz bırakıyor bu yüzden tedaviyi kabul ettim artık prüzsüz bi cildim olsun istiyorum...ayrıca bu hapın yanında önceden kullandığım sivilce kremlerine devam etsem nasıl olur??aşırı mı yüklenmiş olurum acaba??

Tatlım aman başka şeyler kullanma cildin zaten yeterince hassaslaşacak.zarar verme cildine

Aknetrent roc'un muadili zaten.Fakat yan etkileri daha az tedavi süreci okadar uzun bi zamana yayılmadı bende ilk 1 aydan sonra daha net sonuclar alıcağımızı söyledi 15.günden sonra etkisini gördüm cilt tipine göre değişebilir tabiki ama bende zatem vermiş olduğu mg.az
Haklısın neticeye bakmak lazım öyle yada böyle güzel sonuclar doğursunda..

bence hap dışında bişey kullanmayın
ben nemlendirici krem bile sürmüyorum hiç bişey sürmedim daha yüzüme
ama en son gittiğimde cildin çok kuru dedi avene ürünlerinden bizim ilaca göre nemlediricileri varmış onu yazdı ama almadım
ellerin kurumuş vücudunda kurumuştur diyip ürederm verdi onu çok sevdim her duştan sonra komple vücuduma sürüyorum baktım yüzüm çok geriliyo dayanamıyorum elimde kalan kremi yüzümde gezdiyorum ekstradan sürmüyorum

Bu konuda sana en güzel bilgiyi doktorun verir.Bence ona danışyerimseniben

Tatlım aman başka şeyler kullanma cildin zaten yeterince hassaslaşacak.zarar verme cildine

bende öyle düşünmüştüm ki çok hassastır cildim..ayrıca doktor cilt kuruluğu olunca sürmem için hametan krem verdi tahrişlere iyi geliyor diye duymuştum ama hametan mı bebanthen mi karar veremedim...yan etkileri zaten yeterince korkutuyor...mafoldumben

o zaman benimkiler çok şiddetli diye vazgeçmiştir
ben 40 la başladım 40 la devam ediyorum
deri altında yağ bezesi gibiydi çıkmıyodu dışarı
bi de en son yanağımda bi çıktı morlu gibi böyle kocaman bi iz vardı
dr baktı sivilce kan damarlarını patlatmış derinin çok çok altında bulunur damarlar diyip çizip göstermişti bana durum fenaymış yani:)

İşte benim de aynen böyleydi.Bana 30 mg verdi ama bu mg şiddetine göre değil de vücuda göre diye biliyorum ben.kilomu falan sordu çünkü verirken.

bende kim. peel.son care olarak görmüstüm.simdi okadar mutluyumki bunu yaptigima.simdi hatta kendim ilacini alip sürüyorum.cildim alisti ve 3 günde soyulmasi gecmis oluyor.birsey diyenlerede bakim yaptiriyorum nolmus diyorum.mahvettin cildini diyorlar ama 2 hafta sonra bebek popsu gibi oluyor ve ayy nasil düzelmis diyorlar.her ne olursa olsun icinize sineni yapin tabiki.ama sonradan pisman olmamak adina bilgi degis tokusu yapiyoruz burada oda cok önemli.bazen diyorumki 70 yasina gelince burus burus olunca zaten cukurmus delikmis sivilceymis hic birsey kalmicak

Canım benimde kist gibi çene altımda çıktı ve aylarca geçmedi onun dışında
Sivilcem yok zaten benim Şimdi onlardan sadece 1 tane kaldı
Senin durum vahimmiş umarım en kısa zamanda sonuc alırsın

delikafaduldendelikafadulden
Kesinlikle..

ışte benim de aynen böyleydi.Bana 30 mg verdi ama bu mg şiddetine göre değil de vücuda göre diye biliyorum ben.kilomu falan sordu çünkü verirken.

aynen canım hem şiddetine göre hem kiloya göre
bana kilo başına 0,8 le çarpıp hesapladığını söyledi
ama mesela benim kuzenim var oda kullanmıştı 20li gidip bitirdi o
bi de kışın başlamanın faydası var sende yazın zor olurdu demişti dr
belki yazın olsa bana da 20 verirdi bilemiyorum

o şey ilk hafta kötü ama sonrası deri atınca harika oluyo
benzerini yaptırmıştım daha önce tek seans

Canım benimde kist gibi çene altımda çıktı ve aylarca geçmedi onun dışında
Sivilcem yok zaten benim Şimdi onlardan sadece 1 tane kaldı
Senin durum vahimmiş umarım en kısa zamanda sonuc alırsın

teşekkür ederim canım Allah razı olsun umarım seninde geçer dilediğin gibi olur cildin

öyle deme yaaa
ben bunalıma giriyorum şimdiden
nebahat çehre var ya onun gibi olmak istiyorum
hep genç hep genç zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…