sanirim labil insanlar icin gecerli ozaman.önemli olan tabiki tutumunuz.aslinda hersey kafada baslamazmi? böyle olumlu düsünüyorsaniz eminim güzel etki gösterecektir ama hani ben genede kötü etkileride olabilir onuda bilin diye söylemek istedim.tretini hic denedinizmi veya kimyasal peelingi?
Evet canım ama aknetrent içlerinde en az yan etkiye sahip ilaç,muhakkak zaten alırken kağıt imzalıyorsun ama denemekte fayda var hiç bi sonuç kar etmemişti bugüne kadar şimdi iyiki kullanmışım diyorum zaten her ay düzenli olarak kontroller içerisindesin tahlil yapıyorlar Belli başlı bi yan etki görüldüğünde doktor ilacı kesiyor kontrolleri ihmal etmemek lazım..
Ayy bunlar harika haberler..
Pekii kilo konusunda bir etkisi var mı bunu kızlar?
Hani yağları falan kurutuyor ya,zayıflasak bari:)
Ayy bunlar harika haberler..
Pekii kilo konusunda bir etkisi var mı bunu kızlar?
Hani yağları falan kurutuyor ya,zayıflasak bari:)
sanirim labil insanlar icin gecerli ozaman.önemli olan tabiki tutumunuz.aslinda hersey kafada baslamazmi? böyle olumlu düsünüyorsaniz eminim güzel etki gösterecektir ama hani ben genede kötü etkileride olabilir onuda bilin diye söylemek istedim.tretini hic denedinizmi veya kimyasal peelingi?
arkadaşlar bende bugün dermatoloğa gittim bikaç aydır kulladığım sivilce kremleri sonuç göstermeyince bu tedaviye başladık ilk hapımı aldım bugün..kilomla orantılı olarak 30mg verdi zaten çok aşırı da yok ama çene bölgemde aylardır geçmeyen sivilce kızarıkları var ve gördükce sinir oluyorum ve sanırım iz bırakıyor bu yüzden tedaviyi kabul ettim artık prüzsüz bi cildim olsun istiyorum...ayrıca bu hapın yanında önceden kullandığım sivilce kremlerine devam etsem nasıl olur??aşırı mı yüklenmiş olurum acaba??
bu yazdığınız ilaç roc la aynı etkiye sahip olan ilaç değil mi
dr um bana ilk başta bunu verdi kağıdı imzaladım sonradan vazgeçti roc kullanalım dedi
farkı bunun yan etkileri biraz daha hafif görülüyomuş yani roc ilk 10 gün diyelim mesela bununki 20 güne yayılıyo daha ağır gidiyo yan etkiler yani
ama tedavide öyle sanırım çünkü uğraşmayalım kökten çözelim diyip vazgeçti ben daha önce roc kullanmadım demiştim
ama sonuçta ikiside aynı kapıya çıkıyo neticeye bakmak lazım
arkadaşlar bende bugün dermatoloğa gittim bikaç aydır kulladığım sivilce kremleri sonuç göstermeyince bu tedaviye başladık ilk hapımı aldım bugün..kilomla orantılı olarak 30mg verdi zaten çok aşırı da yok ama çene bölgemde aylardır geçmeyen sivilce kızarıkları var ve gördükce sinir oluyorum ve sanırım iz bırakıyor bu yüzden tedaviyi kabul ettim artık prüzsüz bi cildim olsun istiyorum...ayrıca bu hapın yanında önceden kullandığım sivilce kremlerine devam etsem nasıl olur??aşırı mı yüklenmiş olurum acaba??
Tatlım aman başka şeyler kullanma cildin zaten yeterince hassaslaşacak.zarar verme cildine
Aknetrent roc'un muadili zaten.Fakat yan etkileri daha az tedavi süreci okadar uzun bi zamana yayılmadı bende ilk 1 aydan sonra daha net sonuclar alıcağımızı söyledi 15.günden sonra etkisini gördüm cilt tipine göre değişebilir tabiki ama bende zatem vermiş olduğu mg.az
Haklısın neticeye bakmak lazım öyle yada böyle güzel sonuclar doğursunda..
o zaman benimkiler çok şiddetli diye vazgeçmiştir
ben 40 la başladım 40 la devam ediyorum
deri altında yağ bezesi gibiydi çıkmıyodu dışarı
bi de en son yanağımda bi çıktı morlu gibi böyle kocaman bi iz vardı
dr baktı sivilce kan damarlarını patlatmış derinin çok çok altında bulunur damarlar diyip çizip göstermişti bana durum fenaymış yani:)
o zaman benimkiler çok şiddetli diye vazgeçmiştir
ben 40 la başladım 40 la devam ediyorum
deri altında yağ bezesi gibiydi çıkmıyodu dışarı
bi de en son yanağımda bi çıktı morlu gibi böyle kocaman bi iz vardı
dr baktı sivilce kan damarlarını patlatmış derinin çok çok altında bulunur damarlar diyip çizip göstermişti bana durum fenaymış yani:)
bende kim. peel.son care olarak görmüstüm.simdi okadar mutluyumki bunu yaptigima.simdi hatta kendim ilacini alip sürüyorum.cildim alisti ve 3 günde soyulmasi gecmis oluyor.birsey diyenlerede bakim yaptiriyorum nolmus diyorum.mahvettin cildini diyorlar ama 2 hafta sonra bebek popsu gibi oluyor ve ayy nasil düzelmis diyorlar.her ne olursa olsun icinize sineni yapin tabiki.ama sonradan pisman olmamak adina bilgi degis tokusu yapiyoruz burada oda cok önemli.bazen diyorumki 70 yasina gelince burus burus olunca zaten cukurmus delikmis sivilceymis hic birsey kalmicak
ışte benim de aynen böyleydi.Bana 30 mg verdi ama bu mg şiddetine göre değil de vücuda göre diye biliyorum ben.kilomu falan sordu çünkü verirken.
bende kim. peel.son care olarak görmüstüm.simdi okadar mutluyumki bunu yaptigima.simdi hatta kendim ilacini alip sürüyorum.cildim alisti ve 3 günde soyulmasi gecmis oluyor.birsey diyenlerede bakim yaptiriyorum nolmus diyorum.mahvettin cildini diyorlar ama 2 hafta sonra bebek popsu gibi oluyor ve ayy nasil düzelmis diyorlar.her ne olursa olsun icinize sineni yapin tabiki.ama sonradan pisman olmamak adina bilgi degis tokusu yapiyoruz burada oda cok önemli.bazen diyorumki 70 yasina gelince burus burus olunca zaten cukurmus delikmis sivilceymis hic birsey kalmicak
Canım benimde kist gibi çene altımda çıktı ve aylarca geçmedi onun dışında
Sivilcem yok zaten benim Şimdi onlardan sadece 1 tane kaldı
Senin durum vahimmiş umarım en kısa zamanda sonuc alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?