Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bugün 3. ayımı doldurup doktarıma gittim, günde 30mg alıyordm, doktorum dozu biraz arttırdı bundan sonra bir gün 30 bir gün 40mg alıcam...ama daha şimdiden cildim çok güzel oldu sadece lekeler varçok mutluyum zemuszemus

öyle deme yaaa
ben bunalıma giriyorum şimdiden
nebahat çehre var ya onun gibi olmak istiyorum
hep genç hep genç zemuszemus

nebahat cehrenin cenesinin etrafini gördünmü hic dikkat ettinmi? yüzünde maske var gibi kadinin.hih dogalmismis..onunki botoks.ama genede bu kimyasal pee. tavsiye ederim.
bi kac seans doktorda yaptirin pahali gelirse ztn yöntemi görmüs ögrenmis olursunuz ozamanda gidin kendiniz alin yapin bence.benim gibi

kızlar bugün farklı bi cilt doktoruna gittim bana ruancutan a başlamamı söyledi
bende kabul etmedim şuan düşünmüyorum dedim çıktım :çok üzgünüm:

hem önümüz yaz yazın nasıl olucak zararlıd iye duydum eyvahedigeldismile

cnım tyülerini agdayla alabilirsin ki şöyle.bu ilacı kullanırken bazı dönemler çok soyulma oluyor derin pul pul oluyor bazen de gayet normal oluyor cildin yani pullanma vs. olmuyor işte o döneme denk getrrsen alabilrsin ..ben öyle yapıyorum agda kullanıyorum ve problem yaşamadım..ama bikeresinde bıyık bölgesini aldım tam soyulma dönemiydi kıpkırmızı oldu dudak üstüm zor geçirdim valla kremlerle.. eger cildin çok hassaslaştıysa kullanma canım

60 küsür yaşında bırakta olsun o kadar
60 yaşımda onun gibi olıyım daha ne isterim hem dinç hem güzel

Bu ilacı kardeşim kullandı neredeyse ölüyordu.Artık dozu mu fazla geldi bilemiyorum ama öğrenci idi o zamanlar halisünasyonlar falan görüyordu,geçen sene mecburen yine kullandı.Dudakları falan yarıldı çoookk kötü oldu.Bırakmak zorunda kaldı.Aman doktorunuz ne derse ona göre kullanın arkadaşlar yan etkileri gerçekten çok kötü.Bende sivilceli bir bayanım ama bunu kullanamam.Herkese geçmiş olsun

arkadaşlar benim 1 ayım doldu yarın kontrole gidecem bakalım ne diyecek doktor bugün tahlil sonuçalrımı aldım kolestroller yükselmiş ayrıca demirim düşmüş demir neden düştü bilşmiyorum abakalım yarın doktoro da göstercem o ne diyecek bakalım??
demiri düşen var mı başka?
benim 1 ay oldu artık çok sivilce kusması yaşamam değil mi arkadşlar gerçi hala çıkıyo gibi ama
artık iyileşsin isityorum yüzüm

Bir şey sormam gerekiyor arkadaşlar.
Bugün 12. ilacımı içtim.
Ama şöyle bir şey var ki bu ayki regl durumum şaştı..Hala regl olamadım normalde çoktan olmuş olmam gerekirdi..ınanılmaz iştahım açık sürekli tatlı yemek istiyorum ama hala olamadım regl falan.Neden oldu bu?

kızlar bende bikaç soru sorucam bu ilaç çokmu pahalı

birde her ay düzenli olarak doktora gidip kan tahlilimi yapılıyor yani çokmu uğraştırıyor git gel

Fiyatını tam olarak bilmiyorum ama netten şu bilgileri buldum.

Roaccutane Kapsül 10 mg 30 kapsül/kutu 32,89 TL

Roaccutane Kapsül 20 mg 30 kapsül/kutu 55,40 TL

Evet,genelde her ay kan tahlili yapılıyor ama 2 ayda bir gideni de duydum.Aslında yorucu bişey değil.Hatta ben çok eğleniyorum.Karne alıyormuşum gibi geliyor o sonuçları görünce :teytey:

arkadaşalr bugün kontole gittim günde 20 mg kullanıyordum doktorum günde 40 a yükseltti..yani sabah 20 akşam 20 alcam artık...bu sivilceleri daha çabuk iyilrştirir dedi ama bilmiyorum yine de sizce artarmı daha arkadşalr?
bir de fondoten kullanımmı dedim kulanma dedi kendisi bana güneş faktörlü bi nemlendirici verdi hem fondoten hem nemlendiriciymiş güneşten de koruyormuş onu alıp kullancam ismi ''photoderm max cream tindet''duyan var mı arkadşar...........?*
bu iki sorumu cevaplarsanız sevnirim

arta bilir sonuçta iki kat doz alıyorsun ama artması daha çabuk iyileşeceği anlamına gelir bunu da unutma
o markayı bilmiyorum hiç duymadım ben 2 defa falan kullandım fondoten onu da söylemedim dr. ayda bi kereden bişey olmaz çok sakınmıyorum eskisi kadar
sakınan göze çöp batarı tasdikledim onayladım çünkü
bana da nemlendirici verdi ama kullanmıyorum gerek duymuyorum
krem sürmeyi sevmem zaten

tedavi sonrasında güzel bi ürün vereceğini söyledi onları kullanmayı düşünüyorum

ben 20 mg kullandım ilk ay çok fazla sivilce çıktı hala da çıkıyo gibi ve geç iyileşiyor doktor dozu artttırdı o yüzden benim nisanda nişanım ozamana kadar geçer mi arkadaşlar ya(((((
doz iki arttı demek sivilcelerdemi okadar artacak mı ilk bir ay geçti hala iyileşme yokeyvahedigeldismile

ben 20 mg kullandım ilk ay çok fazla sivilce çıktı hala da çıkıyo gibi ve geç iyileşiyor doktor dozu artttırdı o yüzden benim nisanda nişanım ozamana kadar geçer mi arkadaşlar ya(((((
doz iki arttı demek sivilcelerdemi okadar artacak mı ilk bir ay geçti hala iyileşme yokeyvahedigeldismile

hayr yaaa artmaz artmaz çünkü 2. aydan itibaren direk kurumaya başlıo ilk 2 ve 3. hafta artıo kitapta öle yazıo sıkma canını bnmde şuan 12. gnm arttı baya ama şimdi kuruyo bida artarmı bilmıorum ama yüzüm pul pul . .

ay inaşşşalh canım ya yüreğime su serptin zaten 1 ayda 15 taneden fazla sivilcem çıktı büyük ve içten çıkıyor doz artınca sivilce de arta diye korkuyorum
nisan ayından nişanım var nisan ayına kadar geçsin başka birşey istemiyorum...:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…