öyle deme yaaa
ben bunalıma giriyorum şimdiden
nebahat çehre var ya onun gibi olmak istiyorum
hep genç hep genç zemuszemus
öyle deme yaaa
ben bunalıma giriyorum şimdiden
nebahat çehre var ya onun gibi olmak istiyorum
hep genç hep genç zemuszemus
arkadaslar size bir sorum olacak.. Şuan yüzümde 4-5 adet sivilce var ve onların kırmızılıkları var. 3-4 senedir sivilceler sürekli olarak çıkmıyor ancak arada sırada bol bol çıkabiliyordu. Geçen gün bu sivilceler için doktora gittim ve doktor aknetrent 20mg verdi. yorumları okuduğumda ise bu ilactan biraz korktum. Acaba sizce bu ilacı kullanmalımıyım? Sanki 4-5 sivilce için o kadar acıya katlanmak mantıksız gibi geldi. Yardım ederseniz sevinirim.
nebahat cehrenin cenesinin etrafini gördünmü hic dikkat ettinmi? yüzünde maske var gibi kadinin.hih dogalmismis..onunki botoks.ama genede bu kimyasal pee. tavsiye ederim.
bi kac seans doktorda yaptirin pahali gelirse ztn yöntemi görmüs ögrenmis olursunuz ozamanda gidin kendiniz alin yapin bence.benim gibi
arkadaşalr bugün kontole gittim günde 20 mg kullanıyordum doktorum günde 40 a yükseltti..yani sabah 20 akşam 20 alcam artık...bu sivilceleri daha çabuk iyilrştirir dedi ama bilmiyorum yine de sizce artarmı daha arkadşalr?
bir de fondoten kullanımmı dedim kulanma dedi kendisi bana güneş faktörlü bi nemlendirici verdi hem fondoten hem nemlendiriciymiş güneşten de koruyormuş onu alıp kullancam ismi ''photoderm max cream tindet''duyan var mı arkadşar...........?*
bu iki sorumu cevaplarsanız sevnirim
arta bilir sonuçta iki kat doz alıyorsun ama artması daha çabuk iyileşeceği anlamına gelir bunu da unutma
o markayı bilmiyorum hiç duymadım ben 2 defa falan kullandım fondoten onu da söylemedim dr. ayda bi kereden bişey olmaz çok sakınmıyorum eskisi kadar
sakınan göze çöp batarı tasdikledim onayladım çünkü
bana da nemlendirici verdi ama kullanmıyorum gerek duymuyorum
krem sürmeyi sevmem zaten
tedavi sonrasında güzel bi ürün vereceğini söyledi onları kullanmayı düşünüyorum
arta bilir sonuçta iki kat doz alıyorsun ama artması daha çabuk iyileşeceği anlamına gelir bunu da unutma
o markayı bilmiyorum hiç duymadım ben 2 defa falan kullandım fondoten onu da söylemedim dr. ayda bi kereden bişey olmaz çok sakınmıyorum eskisi kadar
sakınan göze çöp batarı tasdikledim onayladım çünkü
bana da nemlendirici verdi ama kullanmıyorum gerek duymuyorum
krem sürmeyi sevmem zaten
tedavi sonrasında güzel bi ürün vereceğini söyledi onları kullanmayı düşünüyorum
hayr yaaa artmaz artmaz çünkü 2. aydan itibaren direk kurumaya başlıo ilk 2 ve 3. hafta artıo kitapta öle yazıo sıkma canını bnmde şuan 12. gnm arttı baya ama şimdi kuruyo bida artarmı bilmıorum ama yüzüm pul pul . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?