Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Bide iyi yönünden bakın bu sivilceler yavaş yavaş çıkıcaktı bir anda çıksın kurtulalım.. Bir dha çıkmasın.. Benim 1 ayım dolcak nerdeyse 5 gün falan kaldı.. Bende çok fazla sivilce çıkartmadı.. Baya vardı zaten bnde 4 tane çıkartıyosa 1 günde gidiyodu onlar.. Geçicek hepsi geçicek.. :):) kıskanıcaklar cildimizi :):)

bu çıkan sivilceler insanı pişman ediyor başaldğına...benim 3 sivilcem vardı kaç katı arttı şimdi doz da yüksellti doktor daha artmaz inşallah
sabretcez artık napalım
bu arada bi sorum olcak bu ialcı kullanırken saç boyatabilirmiyiz?
zararı olmaz değil mi?

iyileşme 2. aydan itibaren başlıyor
bana dr başında 2 ay sabret sonra iyileşmeye başlıcak dedi
aynende öyle oldu ilk aylar fenaydı
şimdi güzel tek tük çıkıyo
nisana kadar düzelir hiç meraklanma

çıkar tabi 12. gündesin
gerçi bünyeden bünyeye farkedbilir ama
ilk aylarımda ben tamam daha çıkmaz diyodum i bakıyodum yine çıkmış

saç boyasıyla bi alakası olacağını sanmıyorum

kızlarrr takmayın yaa bi daha bu kadar çıkamıcaklar bırakın çıksınlarr geçicek hepsi yüzünüzde hep sivilce olması dahamı iyi olurdu çıksın geçsin işte böylesi daha iyi emin olunn (sivilce çıkıyo diye üzülenler için diyorum)

kizlar sanirim bu ilaç regl'i bozuyo benim 1 hafta suren reglim 1 gun surdu sadece gynecologuma sordum roaccutane birsey yapmaz dedi ama okudugum insanlarin yazilarinda hemen hemen hepsinin regl sorunu oluyor

çicegim benim arkadasımda 2 gün oluyordu sonra bi gün olmuyordu sonra i gün daha oluyordu falan bi karışıktı yani

inş. geçer nisana kadar zor bidurum neden bukadar geç başladın ki hemde tam nişan arifesinde büyük cesaret ama bence geçicek merak etme takma okadar ki çok cıkmasın bnde öle yapıorum artık. .

ocak 25 de başaldım başlamazsam daha fena olur diye korktum yüzüm ilaç içersem iyileşir diye düşündüm tek steğim çıkmasın artık ve nisana kadar da geçsin biitsin...
arkadaşlar benim regl dönenemimde kanamam çok fazla oldu 27 yaşımdayım bu yaşıma kadar bukadar yoğun olmamıştı ve 5 gün erekn geldi...bu ilaç adet düzensiliği yapıyor..
ardaşalr dozu yükjselltiğimden beri başım ağrıyor dünden beri baş ağrısın bu ilaçal ilgisi var mı?yüzümüzn düzelmesi pahasına ne sıkıntılara katlanıyoruz ya inşallah tüm bunlara değer.....

inşallah yaa vakit su gibi geçsede sivilceLer yok oLsa:) ama nerdeee başka zaman akıp gidio ama şimdi yok!! hayırlısı olsun hepmz için allah yardım etsn bize

yaa arkadaslar bnde kullanıyorm cok yan etkı grmuyorumm :S:S (inş.hıc gormem) yalnızz bu ılacı kullanrkenn yüzümzdekı sıvılceler kuru0 dokulu00 ve o an ız kalı0 snqıı :S:S yada bna ole gelı0 :sSs ama kuruyann sivilceyedee eln deynce hemn k0pu0 :S aksı haldee degmemek ıcn kndımı cok zor tutu0m :/ ... ama ılac bnce gseL :S:S:S:S bide gunese cıkarsanz leke brakı0ms :S

evet canım o yüzden güneş koruyucu öneriyo doktorlar.

kızlar bişi sorcam makyaj yapıyorsunuz dimi ? makyajınızı neyle temizliyorsunuz ? güneş koruyucu ne kullanıyorsunuz ? birde ben vucut kremi kullanıyorum devam etmemin bir sakıncası var mı acaba ?

ara sıra yapıyorum
sabunla yıkıyorum temizlemek için
güneş koruyucu kullanmıyorum
vucüt kremi 1 aydır kullanıyorum dr verdi

canım nişanın var diye korkma bizim bi akrabanın suratı nekadar sivilceliydi düğününde harika bi makyajla hiçbirşey belli olmuyordu
yani güzel bi makyajla kapatırlar merak etme

ayrıca onun sivilceleri evlenince geçti

ben mecbur fondoten kullanıyom her gün işe geliyorum sivilceler kırmızı malesef görünümü kötü...ama doktora sordum fondoten kullanımmı diye o da tetikleyebilir fondoten dedi..bana güneş faktörlü nemlendirici verdi renkliymiş fondoten görevini de görüyo henüz almadım...vücuduma ise nemlendiri kullanmıyorun bebe yağı ile hallediyorum kurumayı..duştayken son durulama suyundan önce biraz bebe yağ sürüyosun sonra duruluyosun kurumuyo ozaman..makyajı ise pamuğu ıslatıp siliyorum sonra temizleme jeliyle iyice yıkıyorum..senin kaçıncı gün?sivilce artışı oldu mu?
arkadaşlar bu çıkan sivilceler neden geç gidiyor???
iyiylşmiyor yaaaaaaa(((
bunların çabuk iyileşmesi için ne yapmak lazım?
ayrıca ben yüzüme gece uyumadan bepanthen plus sürüyorum bişi yapmaz değil mi?

merhaba arkadaslar benimde 1 ayım biti bugün doktoraa gittim kolestrolüm biraz yüksek cıktıı dikkatb etmem lazımmış çikolata,yağlı yiyecekler falan yeme diyet yap dedi bi sorun yok kontrol altındaa tutmalıyız dedi doktorum biraz tırsrım açıkcasıı:kedi:

aynen benimkilerde geçmiyo bi çıkıyo çıkış o çıkış
benim yaptığım bişey yok bekliyorum geçmişini
yapmaz heralde ama benim dr benim yüzüme krem verirken bepanten sürsem olmaz mı dediğimde bunu sür diyip başka vermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…