ay inaşşşalh canım ya yüreğime su serptin zaten 1 ayda 15 taneden fazla sivilcem çıktı büyük ve içten çıkıyor doz artınca sivilce de arta diye korkuyorum
nisan ayından nişanım var nisan ayına kadar geçsin başka birşey istemiyorum...:çok üzgünüm:
Bide iyi yönünden bakın bu sivilceler yavaş yavaş çıkıcaktı bir anda çıksın kurtulalım.. Bir dha çıkmasın.. Benim 1 ayım dolcak nerdeyse 5 gün falan kaldı.. Bende çok fazla sivilce çıkartmadı.. Baya vardı zaten bnde4 tane çıkartıyosa 1 günde gidiyodu onlar.. Geçicek hepsi geçicek.. :):) kıskanıcaklar cildimizi :):)
ben 20 mg kullandım ilk ay çok fazla sivilce çıktı hala da çıkıyo gibi ve geç iyileşiyor doktor dozu artttırdı o yüzden benim nisanda nişanım ozamana kadar geçer mi arkadaşlar ya(((((
doz iki arttı demek sivilcelerdemi okadar artacak mı ilk bir ay geçti hala iyileşme yokeyvahedigeldismile
hayr yaaa artmaz artmaz çünkü 2. aydan itibaren direk kurumaya başlıo ilk 2 ve 3. hafta artıo kitapta öle yazıo sıkma canını bnmde şuan 12. gnm arttı baya ama şimdi kuruyo bida artarmı bilmıorum ama yüzüm pul pul . .
bu çıkan sivilceler insanı pişman ediyor başaldğına...benim 3 sivilcem vardı kaç katı arttı şimdi doz da yüksellti doktor daha artmaz inşallah
sabretcez artık napalım
bu arada bi sorum olcak bu ialcı kullanırken saç boyatabilirmiyiz?
zararı olmaz değil mi?
ay inaşşşalh canım ya yüreğime su serptin zaten 1 ayda 15 taneden fazla sivilcem çıktı büyük ve içten çıkıyor doz artınca sivilce de arta diye korkuyorum
nisan ayından nişanım var nisan ayına kadar geçsin başka birşey istemiyorum...:çok üzgünüm:
evet canım o yüzden güneş koruyucu öneriyo doktorlar.
kızlar bişi sorcam makyaj yapıyorsunuz dimi ? makyajınızı neyle temizliyorsunuz ? güneş koruyucu ne kullanıyorsunuz ? birde ben vucut kremi kullanıyorum devam etmemin bir sakıncası var mı acaba ?
ocak 25 de başaldım başlamazsam daha fena olur diye korktum yüzüm ilaç içersem iyileşir diye düşündüm tek steğim çıkmasın artık ve nisana kadar da geçsin biitsin...
arkadaşlar benim regl dönenemimde kanamam çok fazla oldu 27 yaşımdayım bu yaşıma kadar bukadar yoğun olmamıştı ve 5 gün erekn geldi...bu ilaç adet düzensiliği yapıyor..
ardaşalr dozu yükjselltiğimden beri başım ağrıyor dünden beri baş ağrısın bu ilaçal ilgisi var mı?yüzümüzn düzelmesi pahasına ne sıkıntılara katlanıyoruz ya inşallah tüm bunlara değer.....
ara sıra yapıyorum
sabunla yıkıyorum temizlemek için
güneş koruyucu kullanmıyorum
vucüt kremi 1 aydır kullanıyorum dr verdi
evet canım o yüzden güneş koruyucu öneriyo doktorlar.
kızlar bişi sorcam makyaj yapıyorsunuz dimi ? makyajınızı neyle temizliyorsunuz ? güneş koruyucu ne kullanıyorsunuz ? birde ben vucut kremi kullanıyorum devam etmemin bir sakıncası var mı acaba ?
bana hiç doktor vucüt kremi vermedi yaf alla alla
ben mecbur fondoten kullanıyom her gün işe geliyorum sivilceler kırmızı malesef görünümü kötü...ama doktora sordum fondoten kullanımmı diye o da tetikleyebilir fondoten dedi..bana güneş faktörlü nemlendirici verdi renkliymiş fondoten görevini de görüyo henüz almadım...vücuduma ise nemlendiri kullanmıyorun bebe yağı ile hallediyorum kurumayı..duştayken son durulama suyundan önce biraz bebe yağ sürüyosun sonra duruluyosun kurumuyo ozaman..makyajı ise pamuğu ıslatıp siliyorum sonra temizleme jeliyle iyice yıkıyorum..senin kaçıncı gün?sivilce artışı oldu mu?
arkadaşlar bu çıkan sivilceler neden geç gidiyor???
iyiylşmiyor yaaaaaaa(((
bunların çabuk iyileşmesi için ne yapmak lazım?
ayrıca ben yüzüme gece uyumadan bepanthen plus sürüyorum bişi yapmaz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?