Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

valla ben 7. hapımı içtim sivilce artışım olmadı daha yeni başladım diye sanırım.
hımm bende arada renkli nemlendirici kullanıyorum 15 faktorlu şimdidede yeni fondonten aldım este nin 10 faktorlu oda. banada bepanthen verdi sadece plus degil kremini. inş geçer hemen. benim koltuk altım cok kasınıyo şu sıralar ya sizdede oldumu

bugun bnm 14. gnm 2. haftaya grdm sayılır yüzmde artma oldu sivilcelermde ama hiç ellemıorum elleyemiyorum doğrusu . .bazısı kurudu soyuldu kabuğu.mekyaj falan da yapmıorum zaten yapınca daha ktü duruyo.artık yüzümü öle kaşıtmak istiıorum ki ama çok acıyo yaa bazen üzülüyorum baznde geçicek sabret dıyorum. .

ben 4.ayıma girdim yeni uzun zamandır yeni sivilce çıkmıyr diye sevinirken bugün 2tane birden çıktı mafoldumben

Arkadaşlar 17.günümdeyim ama sivilce çıkarmaktan başka hiçbir şey yapmadı bu ilaç bana
Ben mi acelecei davranıyorum bilmiyorum..
Bir sürü sivilce çıktı,şimdi onlar kuruyor ama izleri öylece duruyor.
ben bir şey soracağım aylardır kullanan arkadaşlar cevaplarsanız çok sevinirim.
Hani bu ilk zamanlar çıkan sivilceler var ya,onlar kuruyunca ister istemez izleri kalıyor yüzümüzde.
Pekii bu izler geçecek mi zamanla,yoksa kalacaklar mı böyle?
Yani bu ilaç izlere de etki ediyor mu?

Kullanan arkadaşlar bebek gibi cildimiz oldu diyorlar,eğer böyleyse izlerin de geçmesi gerekiyor değil mi?

walla doktorum bana önerdi bu ilacı cunku ben hangi kremi kullandıysam gecmedi sivilcelerim bezamisin tretin acnesin aknilox hıc bırı fayda etmedı sonra dedım yeter artk kokunden bı cozum ıstıyorum roakütanı söledi ilk başta kullanıcaktım hatta çok seviniyordum felan ama içindeki maddelerin vücuda verdiği zararı öğrenince direk vazgeçtim vücudum öyle yıpranacağına milyar tane sivilcem olsun daha iyi daha sonra başka bi doktora gittim ve bana isotrexin verdi şuan onu kullanıyorum sivilcelerim kurumaya başladı daha 1 hafta oldugu halde 11 hafta daha kullanıcam ve 4. haftadan sonra neutrogena clean pore temızleme jelını kullanmamı soledı .. kızlar bence ne olursa olsun kullanmayın bu ilacı yemın edıyorum ki değmez vücudu o kadar yormaya yazık bobreklerınıze karacıgerlerınıze .. onu bunu geçtim ağda felanda yaptıramıyosunuz uzun bı sure yaa cok ıgrenc değmez değmez değmez esrant bence sende bırakmalısın meslektaşım...

katılıyorum yağmurcum,yaşım 30 oldu,ergenlikten beri çekerim sivilce problemi.Nerdeyse 1 yıl kullandım bu hapı,önceden yazmıştım.İşe yaramadı.İzlerim duruyor ve hala sivilcem var.Vücuda bu kadar zarar vermeğe değmez bu hap.

katılıyorum yağmurcum,yaşım 30 oldu,ergenlikten beri çekerim sivilce problemi.Nerdeyse 1 yıl kullandım bu hapı,önceden yazmıştım.ışe yaramadı.ızlerim duruyor ve hala sivilcem var.Vücuda bu kadar zarar vermeğe değmez bu hap.

aynen öyle çok acelecisin daha 17.gün tabi ki çıkacak
izler için bişey söylemek imkansız cilt tipine göre değişir
zamanla cilt sürekli soyuluyor bu yüzden izlerin bir çoğu geçiyor belki hafif kızarıklıklar kalır bilemem
ama belkide çok derin izleri olanların sivilcesi biter izleri kalır
onlar için tedavi bittikten sonra icabına bakılır
ama benim yüzümdeki izler hafiflediğine göre herkesinki hafifler sanırım

burdan kimse kimseye kullansın ya da kullanmasın diye bir yorum yapmamalı
ilaç sizde işe yaramamış olabilir bu herkezde aynı etkiyi gösterecek anlamına gelmez
tedavisi devam eden bir çok hastanın moralini bozabilirsiniz

size de yaramamış demekki keşke o kadar kullandığınıza değseydi

yalnız ben bu ilacı kullanırken şöyle düşünüyorum
vücuduma zararı olduğunu biliyorum ilk baştada çok tereddütlü başlamıştım ama
şimdi hiç öyle düşünmüyorum
bana iyi gelicek diyerek alıyorum ve hapımı seviyorum
ona bakılırsa bi kutu biranın ya da votkanın vücuda olan zararlarını bi bakın
her gece milyonlarca insan şişeyle götürüyo

İSOTREXSIN sivilceleri çoğalmaktan başka bişeye yaramıyor 2 kez kullandım daha beter yaptı

hatta ben bu jel kaldırılıyor diye biliyordum bi araştır istersen:sm_confused:

ya nası yaramaıoyo ya bu dr lar bişe bilmiomu ozaman neden veriilio bu iLaç burda ne umutLarLa bekleyenLer var nişanı oLup bu iLacı kuLLannLar var ama böLe yazıosun beLki de gerçek işe yarmıcak beLkide çok işe yarıcak ama bazen gerçekLeri duymasakta oLur. .genede teşekkrLer

bn dktora gddıqımde bna sıkınoren ve ısotrexın vermıstıı bunlar bnm yuzmdekılerı tamamen gtrmustuu sonradann bırdenn bı dha cıkdı bnde odktora gddm ve bnaa artq tamamen sonlandıralım dedı sıvılcelerını bnde tamm dedımm sonra bu hapı onerdıı 16. gnumdeym ıyı bı hap tavsıye edrm yan etkılerını nemlendırıcılerlee cözmleyeblırsınız bnde yan etkı olrk :S dudak kruması grdum bıkeezz kısa bır surelıqınee gozmun kenarı kurudu :S ( arıdıda ) bıde en kotusuu :S kafam kavlıy0 kepek oluşu0 malesf onuda kepee karsı sampuan kullanı0rm 4 5 ay sıkntı cekeceksınız o kdr
bnce kullanın burnmda da hıc kabklanma olmadı ıns olmazda ama doktora gıt o sna damla vercek kabullarını yolmaa dha kotu olr Allah sabr versn herkesee ınşŞşş 4 5 aya coooookkk gsell bır cıldımız olr bı dee tavsıyem gunese cıkmaın leke brakı0 guness kremı surun yada

evlenınce gecı0r cunku kızlıkdan cıkı0rsnn yanıı ergenlıqde kalmı0 artq aslnda en gusell cozmde Şaka Şaka

bnde 16. gnmdeym bnm baya kuruma var dudamda niveayla dolaşıorum paso bide çoğalma oldu demek herkeste olmuo her yan etkisi bnde başka bi yan etki yok yok kemk ağrısı yok burun kanaması yok depresyon falan filan ama bazn moralim bozuluyo tabi ama abartılcak bişe yok . .saçlarım hiç yağlanmıyooo

slm bayanlar tekrar ben. tedavi biteli 2 ay olmustur heralde.. daha önce bi dünya mesaj yazdım. illaki okur bilgi edinirsiniz yada kendi aranızda zaten konusur cözüm arar paylaşırsınız.. ama sunu söylemek istiyorum.. cok agır bi tedavi oldugunu tedavi süresince degil bittikten sonra anlayacaksınız.. allaha sükür sivilcem cıkmadı ama cildim okadar yorgun düşmüşki.. evet eskisine göre cok daha prüzsüz ve sıfır aknem var. fakat cilt cok yorgun.. nemlendirici destegi ile bakalım ne kadar toparlanacak.. bir an önce eski diriligine gelir umarım o zaman bomba gibi olucam eminim :)) ama tedavi süresince moralinizi bozmayın.. binbir türlü söylenti olacak takmayın.. bi yola basladınız kararlılıkla inancla devam edin.. cildiniz ilk zamanlar ve aralarda kusma yapacak.. cıkan akneler sizi umutsuzluga kaptırmasın.. yemenize içmenize dikkat edin.. makyaj yapmamaya calısın.. koruyucuyu eksik etmeyin.. ve tedavi sonunda muhtesem bir sekilde sivilcesiz hayatınızı kutlayın.. :)) sonrada nemlendirici destegi ile bu işi ömür boyu götürün.. :)) sabır cok önemli ve umutsuzluga kapılıp tedaviyide yarım bırakmayın.. ne cektiginizi biliorum. benki kac kere bırakma noktasına gelip aglaya aglaya devam ettim.. ama diyorum ya söylentilere kulak asmayın kendinizi iyi hissetmek için cabalayın.. ve bol bol bitkiyi cayı size ii gelecek.. mutlu kalın.. bide yan etkilerin hepsi gecio tedavi sonrasında dayanın kızlar :))

ay saoL ne gzL anLattın bazen insanda moraL kaLmıo ama devam edıorum çok kez ağlaadım ama gende şükrettm dedm bnden çok daha zor durumda olanlarda var . .şu kusmalar olmasa sivilcenn dier btn yan etkilerede razıyım ama ne edersn işte

merhaba gerçekten bize umut verici bilgilier vermişsinis hapı kullanırken moralde çok önemli çünkü moralimizi yüksek tutup inançlı olalımki tedavinin sonucu güsel olsun innamka başarmanın yarısıdır ..yaa bende 2.ayıma girdim inşallah sizi gibi düzeliirrrrr yaaaabilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…