ben mecbur fondoten kullanıyom her gün işe geliyorum sivilceler kırmızı malesef görünümü kötü...ama doktora sordum fondoten kullanımmı diye o da tetikleyebilir fondoten dedi..bana güneş faktörlü nemlendirici verdi renkliymiş fondoten görevini de görüyo henüz almadım...vücuduma ise nemlendiri kullanmıyorun bebe yağı ile hallediyorum kurumayı..duştayken son durulama suyundan önce biraz bebe yağ sürüyosun sonra duruluyosun kurumuyo ozaman..makyajı ise pamuğu ıslatıp siliyorum sonra temizleme jeliyle iyice yıkıyorum..senin kaçıncı gün?sivilce artışı oldu mu?
arkadaşlar bu çıkan sivilceler neden geç gidiyor???
iyiylşmiyor yaaaaaaa(((
bunların çabuk iyileşmesi için ne yapmak lazım?
ayrıca ben yüzüme gece uyumadan bepanthen plus sürüyorum bişi yapmaz değil mi?
Arkadaşlar 17.günümdeyim ama sivilce çıkarmaktan başka hiçbir şey yapmadı bu ilaç bana
Ben mi acelecei davranıyorum bilmiyorum..
Bir sürü sivilce çıktı,şimdi onlar kuruyor ama izleri öylece duruyor.
ben bir şey soracağım aylardır kullanan arkadaşlar cevaplarsanız çok sevinirim.
Hani bu ilk zamanlar çıkan sivilceler var ya,onlar kuruyunca ister istemez izleri kalıyor yüzümüzde.
Pekii bu izler geçecek mi zamanla,yoksa kalacaklar mı böyle?
Yani bu ilaç izlere de etki ediyor mu?
Kullanan arkadaşlar bebek gibi cildimiz oldu diyorlar,eğer böyleyse izlerin de geçmesi gerekiyor değil mi?
walla doktorum bana önerdi bu ilacı cunku ben hangi kremi kullandıysam gecmedi sivilcelerim bezamisin tretin acnesin aknilox hıc bırı fayda etmedı sonra dedım yeter artk kokunden bı cozum ıstıyorum roakütanı söledi ilk başta kullanıcaktım hatta çok seviniyordum felan ama içindeki maddelerin vücuda verdiği zararı öğrenince direk vazgeçtim vücudum öyle yıpranacağına milyar tane sivilcem olsun daha iyi daha sonra başka bi doktora gittim ve bana isotrexin verdi şuan onu kullanıyorum sivilcelerim kurumaya başladı daha 1 hafta oldugu halde 11 hafta daha kullanıcam ve 4. haftadan sonra neutrogena clean pore temızleme jelını kullanmamı soledı .. kızlar bence ne olursa olsun kullanmayın bu ilacı yemın edıyorum ki değmez vücudu o kadar yormaya yazık bobreklerınıze karacıgerlerınıze .. onu bunu geçtim ağda felanda yaptıramıyosunuz uzun bı sure yaa cok ıgrenc değmez değmez değmez esrant bence sende bırakmalısın meslektaşım...
katılıyorum yağmurcum,yaşım 30 oldu,ergenlikten beri çekerim sivilce problemi.Nerdeyse 1 yıl kullandım bu hapı,önceden yazmıştım.ışe yaramadı.ızlerim duruyor ve hala sivilcem var.Vücuda bu kadar zarar vermeğe değmez bu hap.
walla doktorum bana önerdi bu ilacı cunku ben hangi kremi kullandıysam gecmedi sivilcelerim bezamisin tretin acnesin aknilox hıc bırı fayda etmedı sonra dedım yeter artk kokunden bı cozum ıstıyorum roakütanı söledi ilk başta kullanıcaktım hatta çok seviniyordum felan ama içindeki maddelerin vücuda verdiği zararı öğrenince direk vazgeçtim vücudum öyle yıpranacağına milyar tane sivilcem olsun daha iyi daha sonra başka bi doktora gittim ve bana isotrexin verdi şuan onu kullanıyorum sivilcelerim kurumaya başladı daha 1 hafta oldugu halde 11 hafta daha kullanıcam ve 4. haftadan sonra neutrogena clean pore temızleme jelını kullanmamı soledı .. kızlar bence ne olursa olsun kullanmayın bu ilacı yemın edıyorum ki değmez vücudu o kadar yormaya yazık bobreklerınıze karacıgerlerınıze .. onu bunu geçtim ağda felanda yaptıramıyosunuz uzun bı sure yaa cok ıgrenc değmez değmez değmez esrant bence sende bırakmalısın meslektaşım...
yane öLe bi yorum yazıosunuz ki insanda moraL kaLmıyoo hee:S:S
slm bayanlar tekrar ben. tedavi biteli 2 ay olmustur heralde.. daha önce bi dünya mesaj yazdım. illaki okur bilgi edinirsiniz yada kendi aranızda zaten konusur cözüm arar paylaşırsınız.. ama sunu söylemek istiyorum.. cok agır bi tedavi oldugunu tedavi süresince degil bittikten sonra anlayacaksınız.. allaha sükür sivilcem cıkmadı ama cildim okadar yorgun düşmüşki.. evet eskisine göre cok daha prüzsüz ve sıfır aknem var. fakat cilt cok yorgun.. nemlendirici destegi ile bakalım ne kadar toparlanacak.. bir an önce eski diriligine gelir umarım o zaman bomba gibi olucam eminim :)) ama tedavi süresince moralinizi bozmayın.. binbir türlü söylenti olacak takmayın.. bi yola basladınız kararlılıkla inancla devam edin.. cildiniz ilk zamanlar ve aralarda kusma yapacak.. cıkan akneler sizi umutsuzluga kaptırmasın.. yemenize içmenize dikkat edin.. makyaj yapmamaya calısın.. koruyucuyu eksik etmeyin.. ve tedavi sonunda muhtesem bir sekilde sivilcesiz hayatınızı kutlayın.. :)) sonrada nemlendirici destegi ile bu işi ömür boyu götürün.. :)) sabır cok önemli ve umutsuzluga kapılıp tedaviyide yarım bırakmayın.. ne cektiginizi biliorum. benki kac kere bırakma noktasına gelip aglaya aglaya devam ettim.. ama diyorum ya söylentilere kulak asmayın kendinizi iyi hissetmek için cabalayın.. ve bol bol bitkiyi cayı size ii gelecek.. mutlu kalın.. bide yan etkilerin hepsi gecio tedavi sonrasında dayanın kızlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?