Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
arkadaşlar c.tesi 1.ayımı bitirip 2.ayıma başladım dr kontrolümde testlerim güsel çık tı çok şükür sonuç yok ve mg yükseltmedi yine günde 60 mg devam ediyorum sivilceler bir dönem ne güzel çıkmıordu ama yine çıkmaya başladı 2.aydan sonra azalır diye umut ediorum inşş öyle olur

etkiler herkeste olucak diye bir şey yok zaten ben 2ayıma başladım dudak kurumamdan başka bir etkisi yok ben gz kuruluğu yapçak diye çok korkuodum lens kullanıorum çünkü allah korusun hem gözlüklü hem sivilceli dolanırdım ortalıkta kaydirigubbakcemile

selm arkadaşlar ben ilacı bırakmaya karar verdim 1 ay sonra nişanım var 1 ayda bu ilaç etki etmemz bende pişman oldum kullanığıma sivilceler artıyo çıkanlar geçmiyor iyiyleşmiyor yanağımda 1 aydı öyle duruyolar hiç mi iyileşme olmaz yaaa((
moralim çok bozuk bıraksama acama geçer mi arkadşalar bunlar nişandan sonra tekrar başalrım doktor kontrolünde..
off ta napcam bilmiyorum ya

bende bi kaç aydır acnevit jel ve acnevit serumunu kullanıyorum çok faydasını gördün sivilcelerden kurtulduğum gibi lekeler izlerde gitti birde süper bi site buldum acnevit ürünleri indirimde çok uygun fiyatı Acnevit jel
15tl acnevit serum 25 tl bakimliolmak.com site sipariş verdim ertesi gün öğlen gedli ürünler.

bırakınca iyileşip düzelecekse cildin bırak

bilmiyorum işte yaaaaaaaa
şu bir ay düzelsin sonra nekadar çıkarsa çıksın bırakıyımmı sizce daha çoğalır mı emin değilm
sivilceler neden geç iyileşiyor bir de bu sivilce kusma nekadr sürüyor 35 gün oldu hala çıkıyo çıkanlar gitmiyo moralim çok bozuk

bana dr 2 ay sabret demişti
bence bıraksan da onlar iyileşmeyecek en iyisi sabırlı ol
siyah nokların gitmiştir 35. günündeysen derinde soyuluyodur
bol su iç elma falan ye yada suyunu sıkıp iç faydasını görürsün 1 ayda

evet siyah noktalar gitti..burnum tertemiz....
bol su içiyorum zaten günde 2-3 litre arası nekadar içmek gerekiyor?
elmayı bilmiyorum yiyeyim her gün...
elma sirkesi demişti birisi de sizce sürsem iyi gelr mi?
çabuk iyileşmelri için başlka ne yapmak lazım???
mecbur dayanacam arkadaşım napayım Allah yardımcımız olsun...eyvahedigeldismile

amin canım takma kafana takarsan hiç geçmiyor emin ol
elma sirkesi kesinlikle sürme acayip tahriş olur bide hepten yanarsın
cildimiz hassas çünkü ilaç yüzünden
içtiğin su iyi o kadar içmen gerekiyor zaten
gerçi ben hiç içmiyorum o ayrı
elmaya başla hemen etkisini görürsün mutlaka aç karnına bi bardak sıkıp iç

sıkmadan yesek olmaz mı canım???
senin kaçıcı günün?
ne durumda yüzün?

ArkadaşLar ben de üniversiteye başLayınca her tarafımı sivilce kapLadı birden.Evlenene kadar da geçmedi.Kullanmadığım krem,ilaç,bitkisel kür kalmadı.Ama şimdi anLıyorum ki kafaya takmayınca hiç bişey kaLmıyooooo

ınş. sizlerde en kısa zamanda kurtuLursunuzzemuszemus

sıkmadan yesek olmaz mı canım???
senin kaçıcı günün?
ne durumda yüzün?

olur mutlaka sonuçta elma cilde iyi gelen bir şey
benim 3. ayım doldu
tek tük çıkıyor ama kullanmaya başlamadan önceki halime göre bin kat güzel cildim
2. ayımda düzelmişti
kaç mg kullanıyordun canım
ben 40 devam ediyorum

bende 2. ayımdayım hala sivilcem cıkıyoo sırf gececiginii bildigim için katlanıyorum. inşallah gecerlerr

senle aynı dönemde başlamışıs canım benim de 34.gün aynen hala bozuk bir ara kurumuşlardı 2.haftada sanırım 1 hafta hiç çıkmamıştı çok mutluydum ama sonra yine çıkmaya başladı ve izleri dediğin gibi kırmızı ve çoğaldı çok fazla bence yola çıktın devam et nişanda en iyi fondotenlerle kapatırsın zaten saçın kıyafetin fazla belli olmaz..birde sen 2.ay kontrolüne gittinmi dr benimkiler için düzelmeye başlamış dedi ve 60 mg devam

ya 2.ayın başındamı düzelmeye başladı canım?ben 34.gündeyim hala bekliorum düzelmesini

bu ilacı lensle birlikte kullanmanı hiç tavsiye etmem canım.. 4 yıl önce bu nedenle ilacı bırakmak zorunda kalmıştım, gözümde konjaktivit(bi çeşit alerji) oluşmuştu.şimdi bu ilaca gene başladım 3. ayım bitti ve kullanmaya başladığım ilk gün taktım gözlüklerimi..yıllarca lens kullnadıktan sonra çok zor oldu gözlüklere tekrar alışmak ama mecburen taktım vala..yaşamış biri olarak benden sana tavsiye çıkar lenslerini ya da evde olduğun sürece kesinlikle kullanma sadece dışarda kullan.. ne kadar az kalırsa gözünde o kadar iyi..şu an gözünde bi rahatsızlık hissetmio olabilirsin ama ilerleyen zamanlarda alerji yapabilir.:smiley-cool:

ya 2.ayın başındamı düzelmeye başladı canım?ben 34.gündeyim hala bekliorum düzelmesini

evet ya tam olarak ne zmanadan sora düzeliyo

ya izleri geçirsin demiyorum ama en azından kızarıklıkları hafifleticek bişeyler yokmu*?

hayır 2. ayım bitti o zaman düzelme başladı
daha başındasınız o yüzden çok uzak geliyor şimdi

kalmah bence ilacı kullanırken ekstra bişey kullanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…