bnde 16. gnmdeym bnm baya kuruma var dudamda niveayla dolaşıorum pasobide çoğalma oldu demek herkeste olmuo her yan etkisi bnde başka bi yan etki yok yok kemk ağrısı yok burun kanaması yok depresyon falan filan ama bazn moralim bozuluyo tabi ama abartılcak bişe yok . .saçlarım hiç yağlanmıyooo
selm arkadaşlar ben ilacı bırakmaya karar verdim 1 ay sonra nişanım var 1 ayda bu ilaç etki etmemz bende pişman oldum kullanığıma sivilceler artıyo çıkanlar geçmiyor iyiyleşmiyor yanağımda 1 aydı öyle duruyolar hiç mi iyileşme olmaz yaaa((
moralim çok bozuk bıraksama acama geçer mi arkadşalar bunlar nişandan sonra tekrar başalrım doktor kontrolünde..
off ta napcam bilmiyorum ya
bilmiyorum işte yaaaaaaaa
şu bir ay düzelsin sonra nekadar çıkarsa çıksın bırakıyımmı sizce daha çoğalır mı emin değilm
sivilceler neden geç iyileşiyor bir de bu sivilce kusma nekadr sürüyor 35 gün oldu hala çıkıyo çıkanlar gitmiyo moralim çok bozuk
bana dr 2 ay sabret demişti
bence bıraksan da onlar iyileşmeyecek en iyisi sabırlı ol
siyah nokların gitmiştir 35. günündeysen derinde soyuluyodur
bol su iç elma falan ye yada suyunu sıkıp iç faydasını görürsün 1 ayda
evet siyah noktalar gitti..burnum tertemiz....
bol su içiyorum zaten günde 2-3 litre arası nekadar içmek gerekiyor?
elmayı bilmiyorum yiyeyim her gün...
elma sirkesi demişti birisi de sizce sürsem iyi gelr mi?
çabuk iyileşmelri için başlka ne yapmak lazım???
mecbur dayanacam arkadaşım napayım Allah yardımcımız olsun...eyvahedigeldismile
amin canım takma kafana takarsan hiç geçmiyor emin ol
elma sirkesi kesinlikle sürme acayip tahriş olur bide hepten yanarsın
cildimiz hassas çünkü ilaç yüzünden
içtiğin su iyi o kadar içmen gerekiyor zaten
gerçi ben hiç içmiyorum o ayrı
elmaya başla hemen etkisini görürsün mutlaka aç karnına bi bardak sıkıp iç
sıkmadan yesek olmaz mı canım???
senin kaçıcı günün?
ne durumda yüzün?
bilmiyorum işte yaaaaaaaa
şu bir ay düzelsin sonra nekadar çıkarsa çıksın bırakıyımmı sizce daha çoğalır mı emin değilm
sivilceler neden geç iyileşiyor bir de bu sivilce kusma nekadr sürüyor 35 gün oldu hala çıkıyo çıkanlar gitmiyo moralim çok bozuk
olur mutlaka sonuçta elma cilde iyi gelen bir şey
benim 3. ayım doldu
tek tük çıkıyor ama kullanmaya başlamadan önceki halime göre bin kat güzel cildim
2. ayımda düzelmişti
kaç mg kullanıyordun canım
ben 40 devam ediyorum
etkiler herkeste olucak diye bir şey yok zaten ben 2ayıma başladım dudak kurumamdan başka bir etkisi yok ben gz kuruluğu yapçak diye çok korkuodum lens kullanıorum çünkü allah korusun hem gözlüklü hem sivilceli dolanırdım ortalıkta kaydirigubbakcemile
ya 2.ayın başındamı düzelmeye başladı canım?ben 34.gündeyim hala bekliorum düzelmesini
evet ya tam olarak ne zmanadan sora düzeliyo
ya izleri geçirsin demiyorum ama en azından kızarıklıkları hafifleticek bişeyler yokmu*?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?