olur mutlaka sonuçta elma cilde iyi gelen bir şey
benim 3. ayım doldu
tek tük çıkıyor ama kullanmaya başlamadan önceki halime göre bin kat güzel cildim
2. ayımda düzelmişti
kaç mg kullanıyordun canım
ben 40 devam ediyorum
senle aynı dönemde başlamışıs canım benim de 34.gün aynen hala bozuk bir ara kurumuşlardı 2.haftada sanırım 1 hafta hiç çıkmamıştı çok mutluydum ama sonra yine çıkmaya başladı ve izleri dediğin gibi kırmızı ve çoğaldı çok fazla bence yola çıktın devam et nişanda en iyi fondotenlerle kapatırsın zaten saçın kıyafetin fazla belli olmaz..birde sen 2.ay kontrolüne gittinmi dr benimkiler için düzelmeye başlamış dedi ve 60 mg devam
ilk ay 20 mg kullanıyodum günde sonra doktor yüzümün halini görünce günde 40 a yükseltti...daha çabuk geçer dedi ama bilmiyorum...
canım benim ellerimin üzerinde kızarıklıklar oluyor yani kıl köklerim kızarmaya başladı sizlerde oluyor mu acaba?
sen üçüncü aydaysan bayağ iyileşmiştir ozaman peki ilk 2 ayın nasıl geçti?
evet aynısı benim ellerimde de oldu normal
2 ay kötü geçti ama son zamanlara doğru düzeldi hatta yılbaşında kaçıncı günümdeydim bilmiyorum ama
yüzüm sivilce doluydu çok moralim bozulmuştu makyajda yapmamıştım rimel bile sürmemiştim
arkadaşlarla birlikteydik ilk defa görüşüyoduk
kız direk anlamıştı roac. mu kulllanıyosun sen demişti dudaklarımdan anlamış
kaçınçı gündesin demişti bende söyledim
şaşırmıştı çabuk iyileşmiş diye
yani aslında benim kafama taktığım şeyi o gayet güzel karşıladı
evet haklısın kafaya takmamak lazım...
ama işte özel günleri raya girince insan takıyor yoksa ben de takmam hiç çıkarsa çıksın sonunda hepsi geçecek biliyorum...
3.ayın başında falan nasıldı yüzün inşallah ben de 3.ayıma girdiğimde düzelir
şuan 3. ayın başındayım yeni girdim yani
tertemiz mis gibi
ay inşallah benim de öyle olur....ben de martın 24 ünde 2.ayımı bitricem...
tek dileğim nisanın 10 nuna kadar geçsin((
peki izlerde geçti mi??
geçer geçer korkma
izler var hala ama silikleşti
mesela geçen akşam fondoten sürdüm öyle güzel oldu ki anlatamam
tamamen kapandı
sen benim izlerimi görseydin kafayı yerdin
canım benim yaaaaaaa...:))
çok güzel moral veriyorsun ay inşallah benim de öyle geçer canım ya çok saol senle konuşunca kendime geldim:))
senin ilk ay nekadar çıktı yüzünde sivilce benim 15-20 tane çıktı şuan 8-9 tane faaliyette:))diğerleri durgun:))
bu arad güneş koruyucu falan kullanıyormusun??
ben doktora fondoten kullanımmı dedim tetikler dedi fondoten ama ben hala kullanıyom mecbur böle çıkamam çok fena
doktor bana günek factörlü nemlendirici verdi renkli old.için fondoten gibi duruyomuş henüz almadım bugün bakıcam...
canım ya inşallah hepimizin cildi tez zamanda iyileşir
kizlar bende 1inci ayimi doldurum benim 1-2 tane sivilcem çikti ve de 1 tanesi kocaman dudagimin ustunde acayip igren duruyo sikmaya calistim olmadi ucu yok oynasa oynasa daha beter oldu sabah okula giderken nasil utandim bilemesiniz acayip morel bozuyo ama 1 ayi atlattik sükür hepimiz artik iyilesme moduna giriyo :)))
ben sadece kızarıklığı hafifleticek krem kastetmiştim :)
ne güneş koruyucu ne krem hiç bir şey kullanmıyorum
benim dr avene ürünlerini tavsiye etti
bizim tedavimize için özel nemlendiricisi var işte onu vermişti bana da
fiyatı 40 lira
amin canım amin sen hiç kafana takma düzelicek nişanına kadar
benim komple suratımda çıktı sayamadım bile
bide üstüne eskiler vardı 1-2 aylık
ne güneş koruyucu ne krem hiç bir şey kullanmıyorum
normalde bende fondoten kullanmıyorum 3 kere falan ancak sürmüşümdür o da son zamanlarda yüzüm düzelince fazla takmamaya başladığım zaman
aktif sivilcen varsa fondoten sürme sende sakın sabret
nişanlın görmüyorsa eğer iş yerinde salla gitsin ordakileri
nemlendirici verdi dr um bana ama ben onu da almadım çünkü krem sürmeyi sevmiyorum
bir de tedaviden sonra bi ürün vericek bana onu kullanmaya başlıcam o yüzden bir kaç ay için almadım o nemlendiriciyi
benim varya tam dudağım kenatında tedavisi süresince 4 defa mı 5 defa mı ne hep aynı yerinden çıktı
öyle iğrenç ki biliyorum o durumu hatta bi tanesi 2 hafta önce mi geçti
üstelik tedaviden önce benim dudağımın kenarında hiç sivilce çıkmamıştı
anladım canım ama işte nemlendirici sür geceleri rahatlar başka bişey sürme demek istedim
yada dr bi danış belki güzel bir ürün verir
benim dr avene ürünlerini tavsiye etti
bizim tedavimize için özel nemlendiricisi var işte onu vermişti bana da
fiyatı 40 lira
kullanmadım ama eczaneye bi sor belki kızarıklıklara iyi gelir
izoretrin tedavisi için olan nemlendiriciyi soruyorum de
yok canım zaten iş yerindekileri taktığım yok nisan ayına kadar geçsin yeter...nisandan sonra nekadar çıkarsa çıksın nişanlım amasyada..ben ankarada...o görmüyo ama böyle giderse görecek herhalde
ama bak seninki geçmiş benim kide geçer inşallah....:)
hiç krem sürmüyormusun yüzüne nemlendirici falan ben geceleri bişiey sürmüyorum gündüzleri dışart çıkarken nemlendirici sürüyorum bir de bepanthen kullanıyorum dudak kenarlarıma ellerime sürüyorum...
dudaklarımada avene nin ürününü kullanıyorum..
havalar da ısınıyor güneş factörlü kulannmıcak mısın?
güneşe çıkınca leke olur diyorlar
yok canım ilk ay bitti sonra kontrole gittim benim 4 tane sivilcem vardı bu ilaçtan sonra kaç kat arttı..20 mg kullandım ilk ay 2 ayıma geçişte 40 a yüksellti doktor...doktor normal dedi ilk aylar çıkmasına...
ama ben pişmanım keşke nisan ayından sonra başlasaydım açıkcası bukadar sivilce kusacağını tahmin edemedim...
tek nişan olsa iyi canım ya nişandan sonra nişanlım askere gişdecek ve ben onların evninde kalcam bi kaç gün şehir dışında oldukları için...gün içinde fondotenle kapattyım diyelim evdeyken de fondoten süremem herhalde...
burnum temizlendi sadece diğer yerlerde sivilceler yıkadıktan sonra düzelmiş gibi oluyo kuru gibi duruyo ama geçmiyo 1 ay önce çıkan sivilce hala yüzümde geçse yüzümde kırmızılığı kalsın artık onada razıyım....
bu ilacı lensle birlikte kullanmanı hiç tavsiye etmem canım.. 4 yıl önce bu nedenle ilacı bırakmak zorunda kalmıştım, gözümde konjaktivit(bi çeşit alerji) oluşmuştu.şimdi bu ilaca gene başladım 3. ayım bitti ve kullanmaya başladığım ilk gün taktım gözlüklerimi..yıllarca lens kullnadıktan sonra çok zor oldu gözlüklere tekrar alışmak ama mecburen taktım vala..yaşamış biri olarak benden sana tavsiye çıkar lenslerini ya da evde olduğun sürece kesinlikle kullanma sadece dışarda kullan.. ne kadar az kalırsa gözünde o kadar iyi..şu an gözünde bi rahatsızlık hissetmio olabilirsin ama ilerleyen zamanlarda alerji yapabilir.:smiley-cool:
kolesterol uçmuş 198 çıktı
birazdan ilacımı yazdırmaya gidicem inşallah ara vermez ya da dozu düşürmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?