Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
kolesterol uçmuş 198 çıktı
birazdan ilacımı yazdırmaya gidicem inşallah ara vermez ya da dozu düşürmez

canım hangi kolastrol bu?iyi kolestrol,kötü kolstrol bir de normal kolestrol var hangisi fırlamış normal kolestrol zaten en fazla 200 olamlı eğer 198 çıktıysa normal çok kötü değil benim de 196 çıkmıştı
bu arada yüzümde 3 sivilce daha çıktı yaaaaaa((
eyvahedigeldismile

ayrıca normal kolestrolden bahsediyorsan eğer doktor düşürmez merak etme...benimkini 196 ile düşürmedi...benim kötü kolastol da en fazla 100 olamsı gerekiyor 114 çıkmıştı..ama iyi kolestrolümde yükselmişti 68 di doktorda bunun yükselmesi iyi seni korur demişti

evet canım kışın başaldım ama ocağın sonunda başaldım keşke kasımda başlasaydım şimdiye kadar iyilşirdi en azındanherkesi bir şey söylüyor ilaç hakkında işe yaramayn bişey olsa doktorlar son çare olarak bu ilacı vermezlerdi herhalde ben iananıyorum hepsi geçecek ama biraz çabuk geçsin istiyorum sadece..

canım tahlilde kolestrol yazıyo.iyi kötü yazmıyorki

ben ilk ay 20 mg kullandım kolestorolümü 196 olmuş...düşün bu ay 40 içiyorum baklaım ne olcak((
hadi hayırlısı

sen kendin de incele tahlilini doktora güvenme gıcık olouyosan değiştir bence doktorunu ...
inşallah tez zamanda sivilcelerimz geçer de kurtuluruz şu sıkıntılardan...

bu iyi kötü olayını bende bilmiyordum
yanlış mı görmüşüm sanırım 192 yazıyor şimdi
ne fark eder gerçi
sadece kolesterol 192 yazıyor

şimd baktım kötü kolestrol en son 51miş iyi kolestrol yok yazmıyor normali de 198..2ay önce normal kolestrol228e çıktı dr rejim verdi ve dozu düşürdü 190a düşmüştü ozaman.dozu düşürünce tedavi uzuyor işte sorun orda

benim neden iyisin kötüsüne bakmamış anlamıyorum
gerçi benim tedavisi olduğum dr la testleri yapan dr ayrı
tedavideki dr acayip memnunum ama özel has. tahliller orda fazla tutuyor
o yüzden devlet hast. gittim cildiyeye roc. kullanıyorum dedim tahlili yazdı zaten o direk

ben ilk ay 20 mg kullandım kolestorolümü 196 olmuş...düşün bu ay 40 içiyorum baklaım ne olcak((
hadi hayırlısı

canım kilon kaç ve sivilcelerin durumu nasıl ?20lik kullanırkende yüksekmiş canım dikkat et yediklerine.mesela benm ilk gittigim dktor kola pizza kaşar peyniri kuzueti havuç yasaklamıştı bana..

canım haklısın özelde çok tutuyor artık..bende devlete döndüm bu hiç ilgilenmiyor.özeldeki ne güzel ilgieniordu

canım haklısın özelde çok tutuyor artık..bende devlete döndüm bu hiç ilgilenmiyor.özeldeki ne güzel ilgieniordu

canım kilon kaç ve sivilcelerin durumu nasıl ?20lik kullanırkende yüksekmiş canım dikkat et yediklerine.mesela benm ilk gittigim dktor kola pizza kaşar peyniri kuzueti havuç yasaklamıştı bana..

canım boyum 1.68 kilom 56 fazla bi kilom yok neden öyle çıktı bilmiyorum ben de dikkat ederim okadar da ama bilmyiorum bakalım bu ay ne olcak...ben zaten kırmızı et yemem kolada içmem o yazdıklarının hiç birini doğru düzgün yemiyorum bile...
bu ayki tahlillerimde çıksında bi...ama doktor da hiç bişi demedi dozumu yüksetti hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…