hiç dikkat etmedinmi yiyeceklerine yoksa etigin haldemi çikmis?
benmde son tahlilimde 199 çıktı doktor dozu düşürdü..ben hiç dikkat etmedim ama hala da etmiyorum
kolesterol uçmuş 198 çıktı
birazdan ilacımı yazdırmaya gidicem inşallah ara vermez ya da dozu düşürmez
aslında kış dönemi bşlaman daha ii olmuş çünkü bu ilacı kış döneminde kullanmak daha ii çünkü yazın güneşti kouyacaktım derken zorlaşıor+sivilceler arttığında güneş ışığında tamamen ortaya çıkıor ee yaz günü evede kapanılma tam kabusa dönüşürdü en azından biz yaz başına kadar 4 ay kadar felan atlatmış olucaz hafifler inşallahh ..bu arada hayırlı teskereler canım sana.. olsun nişanlın seni sevdiği için sivilcelerini görmez bile opuyorumnanaktansan diorum ama ben bugün dayanamayıp yine sürdüm temzilerken pişman oldumsırnaşık şeyyaa bi de az önce bir arkadaşım moralimi bozdu oda 3-4 yıl önce kullanmıştı 1 senede düzelmiş ben 3-4 aya düzelir diye umut ederken umudumu kırdısenağlama
canım hangi kolastrol bu?iyi kolestrol,kötü kolstrol bir de normal kolestrol var hangisi fırlamış normal kolestrol zaten en fazla 200 olamlı eğer 198 çıktıysa normal çok kötü değil benim de 196 çıkmıştı
bu arada yüzümde 3 sivilce daha çıktı yaaaaaa((
eyvahedigeldismile
canım tahlilde kolestrol yazıyo.iyi kötü yazmıyorki
canım LDL Kolesrol ve HDL Kolestrol var bir de sadece kolestrol yazan vardı benim tahlilimde...LDL Kötü olan HDL iyi olan ..
ben ilk ay 20 mg kullandım kolestorolümü 196 olmuş...düşün bu ay 40 içiyorum baklaım ne olcak((
hadi hayırlısı
benim neden iyisin kötüsüne bakmamış anlamıyorum
gerçi benim tedavisi olduğum dr la testleri yapan dr ayrı
tedavideki dr acayip memnunum ama özel has. tahliller orda fazla tutuyor
o yüzden devlet hast. gittim cildiyeye roc. kullanıyorum dedim tahlili yazdı zaten o direk
sadece LDL ve HDL mi yazıyor tahlilde[/QUhy
bisürü şey var ama LDL yok içlerinde
canım haklısın özelde çok tutuyor artık..bende devlete döndüm bu hiç ilgilenmiyor.özeldeki ne güzel ilgieniordu
sadece LDL ve HDL mi yazıyor tahlilde[/QUhy
bisürü şey var ama LDL yok içlerinde
aynen öyle özeldekiler çok ayrı
peki nasıl anladın ben tahlile bakıyorum bakıyorum anlamadım nerde yazdığını buraya koplayasam ayıp olur mu :kedi:
pinaryel belki sen anlarsın çünkü ben göremedim
canım kilon kaç ve sivilcelerin durumu nasıl ?20lik kullanırkende yüksekmiş canım dikkat et yediklerine.mesela benm ilk gittigim dktor kola pizza kaşar peyniri kuzueti havuç yasaklamıştı bana..
aynen öyle özeldekiler çok ayrı
peki nasıl anladın ben tahlile bakıyorum bakıyorum anlamadım nerde yazdığını buraya koplayasam ayıp olur mu :kedi:
pinaryel belki sen anlarsın çünkü ben göremedim
tahlili sen yolla canım söylim sana alıştım artık ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?