canım boyum 1.68 kilom 56 fazla bi kilom yok neden öyle çıktı bilmiyorum ben de dikkat ederim okadar da ama bilmyiorum bakalım bu ay ne olcak...ben zaten kırmızı et yemem kolada içmem o yazdıklarının hiç birini doğru düzgün yemiyorum bile...
bu ayki tahlillerimde çıksında bi...ama doktor da hiç bişi demedi dozumu yüksetti hatta
canım boyum 1.68 kilom 56 fazla bi kilom yok neden öyle çıktı bilmiyorum ben de dikkat ederim okadar da ama bilmyiorum bakalım bu ay ne olcak...ben zaten kırmızı et yemem kolada içmem o yazdıklarının hiç birini doğru düzgün yemiyorum bile...
bu ayki tahlillerimde çıksında bi...ama doktor da hiç bişi demedi dozumu yüksetti hatta
tahlili sen yolla canım söylim sana alıştım artık ben :)
yolla canım baalım
aynı fiziğe sahibiz seninle
ve aynı şeyleri tüketiyoruz bende kırmızı et yemem kola içmem vs..
aynen öyle çok acelecisin daha 17.gün tabi ki çıkacak
izler için bişey söylemek imkansız cilt tipine göre değişir
zamanla cilt sürekli soyuluyor bu yüzden izlerin bir çoğu geçiyor belki hafif kızarıklıklar kalır bilemem
ama belkide çok derin izleri olanların sivilcesi biter izleri kalır
onlar için tedavi bittikten sonra icabına bakılır
ama benim yüzümdeki izler hafiflediğine göre herkesinki hafifler sanırım
burdan kimse kimseye kullansın ya da kullanmasın diye bir yorum yapmamalı
ilaç sizde işe yaramamış olabilir bu herkezde aynı etkiyi gösterecek anlamına gelmez
tedavisi devam eden bir çok hastanın moralini bozabilirsiniz
size de yaramamış demekki keşke o kadar kullandığınıza değseydi
yalnız ben bu ilacı kullanırken şöyle düşünüyorum
vücuduma zararı olduğunu biliyorum ilk baştada çok tereddütlü başlamıştım ama
şimdi hiç öyle düşünmüyorum
bana iyi gelicek diyerek alıyorum ve hapımı seviyorum
ona bakılırsa bi kutu biranın ya da votkanın vücuda olan zararlarını bi bakın
her gece milyonlarca insan şişeyle götürüyo
____ 1.si ben ilacı kullanmadım yani bende bi etki felan göstermedi cunku değmez diye düşündüm vücudumu o kadar yıpratmaya.. 2. si allah insana gitmiycek dert vermesin tek derdimz sivilce olsun halledilir.. bu ilacın ileride kısır yapabıldıgı ıhtımalının %40 oldugunu bılıyor msun ? nereden öğrendın dersen yurt dısındakı roakütanların prospektüsünde bu yazıo ve bunu bana bi cerrah arkadaşım söylemişti . kanına karışıyo onca madde bobreklerın bunu süzüyo o kan ki senin derini kuruturken bobreklerıne neler yapıyo sence ? karacıgerlerının enzımlerını değiştiriyo bu ne kadar tehlıkelı bılıyor musun ? ben kımseye kullan yada kullanma demıyorum ısteyen kullansın ama değmez diyorum bence yazdıklarımı duzgun okumadan yorum yapma... hastaların moralıne gelınce cok ıstıyosa okumasın yazılanları cunku hep iyi yorum olucak dıye bişi yok doktorlarda sureklı iyi seyler soylemıyo zaten aynen şöle dıo cildin iyileşicek ama burnun kanayabılır gozun kurur ağda yok hamılelık yok o yok bu yok bence polyannacılık oynıcagına kendıne verdıgın zararı kabullensen ıyı olur.
Kolesterol 192 0 200
Trigliserid 54 30 150
Aspartat transaminaz (AST) 24 5 34
Alanin transaminaz (ALT) 12 0 55
Demir 111 50 170
Hemogram (12-20 parametre) yazmıyor
MPV 9,7 7,4 10,4
HGB 12,6 11,67 15,47
NEU 3,4 2 6,9
LYM 1,9 0,6 3,4
RBC 3,95 3,83 5,8
MONO 0,5 0,11 0,59
EOS 0,0 0 0,7
BASO 0,0 0 0,2
WBC 5,9 4,07 11,23
kırmızı olanlar bende çıkan yanlarındaki alt sınır ve üst sınır
____ 1.si ben ilacı kullanmadım yani bende bi etki felan göstermedi cunku değmez diye düşündüm vücudumu o kadar yıpratmaya.. 2. si allah insana gitmiycek dert vermesin tek derdimz sivilce olsun halledilir.. bu ilacın ileride kısır yapabıldıgı ıhtımalının %40 oldugunu bılıyor msun ? nereden öğrendın dersen yurt dısındakı roakütanların prospektüsünde bu yazıo ve bunu bana bi cerrah arkadaşım söylemişti . kanına karışıyo onca madde bobreklerın bunu süzüyo o kan ki senin derini kuruturken bobreklerıne neler yapıyo sence ? karacıgerlerının enzımlerını değiştiriyo bu ne kadar tehlıkelı bılıyor musun ? ben kımseye kullan yada kullanma demıyorum ısteyen kullansın ama değmez diyorum bence yazdıklarımı duzgun okumadan yorum yapma... hastaların moralıne gelınce cok ıstıyosa okumasın yazılanları cunku hep iyi yorum olucak dıye bişi yok doktorlarda sureklı iyi seyler soylemıyo zaten aynen şöle dıo cildin iyileşicek ama burnun kanayabılır gozun kurur ağda yok hamılelık yok o yok bu yok bence polyannacılık oynıcagına kendıne verdıgın zararı kabullensen ıyı olur.
benşim tedavi başlamadan 1 ay önce ve tedavi sırasında hap kullandım hemen doldu demir depolarım
dr depolarıma bakmıştı en az 80 olması gerekirken 2 çıkmıştı acayip şaşırmıştı dr hemen bi ilaç verdi iyi gelmişti o
1 kutu bitirdim ardından bir düşük modeli olanını verdi
bu arada bu yazılanlarda yoksa 1 sayfa daha var sonuç kağıdı ama sanırım ordakilerde değildir
100 rakamlardan bahsediyorsunuz bunlar ufak rakamlar
arkadaşlar bu sadece risktir demiş yağmur,kesin kısır olacaksınız dememiş ki.Ben 1 yıl kadar uzun bir süre kullandım ama duymamıştım böyle bir şey ve şuan da oğlum var şükür.Moralinizi bozmayın tabi,ama kullanıyorsanız da zaten sakıncalarını bilerek bu işi yapıyorsunuz demektir.İnşallah hepinizin cildi güzelir,cidden insanı olumsuz etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?