Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
arkadaşlar ayrıca kısırlık konusunda sanırım çok negatif düşünce ortaya atılmış benim doktorum kuzenim bende bu düşünceyi ona sorduğumda hayır sadece hamile kalınma riski varsa kullanılan dönemde bebek sakat doğar bu sebeple hamile olanlar yada hamilelik riski olanlar kullanamaz kullanmalrı yasaktır dedi
dünyada 15 milyon insan bu ilacı kullanmış ve belirtilen yan etkiler haricinde yan etkisnin olmayacağını söyledi
kısırlık yapmıyor ama hamileyken kullananlar açısından ve kullanırken hamile kalanlar için bebekleri sakat doğum oluyor.kısırlık konusunda da rahat olabilirsiniz.

söylediklerim yanlış anlaşılmış sanırım ben kesin konusmadım yazdıgım cumle aynen şu "bu ilacın ileride kısır yapabıldıgı ıhtımalının %40 oldugunu bılıyor msun ?" yapa-BıLDıĞı yani yapabilir demek istedim kesinlik cumlesi değildir bu .. en basit örnek bi şirketin %51 hissesi size aitse siz ne derseniz o olur %1 le kazanırsınız bu hakkı bu kısırlık olayı riskinide öyle düşünün .. burada geriye kalan %60 buyuk bi rakama tekabül eder .. ben kımseye kısır kalacakta şöyle olacakta böyle olacakta demedim ama vücudu o kadar yıpratmaya değmez dedim sivilce bir sağlık sorunudur doğrudur ama karaciğerle ilgili bir sorunun varsa o sivilceler sağlık problemi olur .. diğer sivilceler cok makyaj yapmaktan cildi iyi temizleyememekten siyah noktaları sıkmaktan sivilceleri sıkmaktan sinirden stresten üzüntüden olusur bence .. neden eski toprak kadınların yüzü tertemizdi ? cunku makyaj diye birşey yoktu sabunlar doğal sabunlardı o yuzden boyle bı sorunları olmadı ...keske bende zamanında makyaj felan yapmasaydım belki cildimde sivilce olmayacaktı ya da cıldıme dişlerime öenm gosterdıgım kadar onem gosterseydım.. allah aşkına hanginiz burada inkar edecek neredeyse kendılıgınden cıktı cıkıcak olan bır sıyah noktayı sıkmadıgını yada ucu ıltıhaplı olan sıvılceyı sıkıp uzerıne bepanten gibi kremler surmedıgını .. bı kere biz onları sıkarak derinin var olan butunlugunu bozuyoruz ve deri altındaki lifleri zedeliyoruz en güzeli ellememek ve fazla kafaya takmamak ...

sağol canım

demir ilacı ne kullanmıştın canım

gineferon muydu neydi ilk kullandığım canım hamileler yada emzirme dönemi bayanlar için yazıyordu üstünde
bir alt modelinide 2. ayımda kullandım o da oroferon
2 ayda 2 olan depolarımı doldurdu
dr bunları yazmasını söyleyebilirsin yerimseniben

sakin ol canım sakin
nişanında çok güzel olucaksın olumunekankayizsmile

çok güzel açıklamışsın:lepi:

eski zaman kadınlarına bende özenmişimdir her zaman
sanırım onların yedikleri içtikleri daha doğaldı kesinlikle onunla alakalı
yoksa bir elmanın zeytinyağının bile cilde inanılmaz etkisi var ama nerdee
hatta ben eski kadınlara taktığımdan saçlarıma şampuan yerine sabun kullanıyorum 1,5 senedir

beni biraz olsun anladın sanırım böyle sakin bi cevap verdiğine göre vereliniortak

amin canım
sakın sakın sürme acayip bi ilaç o ya ben çok kullandım bundan önce kıpkırmızı yapıyodu suratımı
iyi olan yerleri bile mahvetti ki şuan cildimiz çok hassas
bak o zaman haftada bir maya maskesi var onu yap bari ama çok bekletme
yerimseniben

Bu hap izleride geçiriyor mu ??? Yada iz mi bırakıyorr mu ... Bilen varsa söylesin lutfen :S bnm bqun 22. gnumm ii bnce happ :):) sadecee birazz izim var :S:S onlarıda gecırecekmı yoksa kuruyan sıvılcelerımden dökülenler oluyor :S:S yksa onlarda mı iz kalacak lutfen bırı cevap yazsn bn sıkı sık bakıorm buraya gırıp :S:S ARTIKK BİTSİNN GERCEKTEN SIKILDIMM LUTFEN ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN .

sizin daha iyi bilmeniz gerekmez mi eczacı yazıyor mesleğinizde laelaelaelaelae
hem daha yolun başındasınız geçer büyük ihtimalle silik silik kalır belkide

bende okudum o prospektusu ama hiç boyle birsey görmedim???

arkadaslar bu ilaç bu kadar zararli olsa doktorlar verirmi hiç hem ben doktoruma özelikle sordum ilaci biraktigimda ilerde cocugum olurmu diye gulerek tabiki herkez gibi seninde guzel guzel cocuklarin olur demisti

bide arkadasim senin ne kadar sivilcen var bilmiyorum ama mesela benim yanaklarim sivilce ve izleriyle dolu buda beni psikolojikmen cok falza etkliyo ve dolayisiyla normal yasantimida etkiliyo yani degmez diyosun ama baska care bulamadigimiz için kullaniyoruz lutfen burdaki arkadaslarin ve benim morelimizi bozcak seyler soylemeyin ztn baslamadan once tum yan etkilerini biliyoruz oyle basliyoruz

canım nasıl bir maske o söylermisin yararı oluyorsa yapayım ben de bir az önce iyilerşsin artık şu sivilceler((
40.günün ama hala kötü geç iyileşiyor (

canım nasıl bir maske o söylermisin yararı oluyorsa yapayım ben de bir az önce iyilerşsin artık şu sivilceler((
40.günün ama hala kötü geç iyileşiyor (

üff senle aynı zamanda başlamıştık malesefki benimde kötü gidiyor sivilcelerim çok fazla azdı ve kırmızı dışarı çıktığımda millet hep yüzümü incelio sinir basıo onun için evden çıkmıorum bu dönem..canım bence hiç bişey ugulama benim dr çünkü sadece suyla yıka demişti eğer kullanıcaksanda dr danış tedavini dr kontrolü dışında yaparsan iyileşmesi belki uzayabilir..

dr söylediğine göre çok derin izleri geçiremeyebilirmiş ..yani izlerde zaten tedavi süresinden sonra geçmeye başlıor diye biliorum ilk önce sivilcelerin çıkmasını engellior..ama daha çok başındasın tabii benim 40. gün hala ok fazla çıkıor ilk önce cildi bozup sonra düzeltiormuş sabırla düzelmesini bekliorum..

katılıorum en etkili ilaç bu olduğu için başladık daha doğrus dr tarafından başlatıldık bizde meraklı değiliz hapı içmeye ama cilt sağlığımız için katlanıorsu inşş hepimiz neticesini görürüz..

nisanın ilk haftası nişanım var mecbur bişeyler yapmam lazım çok fena fondoten biraz kapatıyor ama yine de şişlikler belli...fondetensiz zaten şaka gibi yüzüm çok fena((
benim vede oturma lüksüm yok çalışıyorum malesef
bilseydim böyle olacağını hiç başlamazdım tam geçiyor derken bi kalkıyorum sabah 3 tane daha çıkmış 2 tane daha çıkmış
yan etkiler desen cabası...
offf ya inşallah bir aya kadar düzelir de rahatlarım ben de...

canım relax oL taktıkça daha çok artar zor geçer yaa. .benmde öle moralini iyi tut geçicek inşallah senn durumunda zor anlayabılıorum bende çalışıorum ama nişanım yok beklıorum elalemi de takmıorum artık sende artık çok dşnme ki rahatla azcık bunlar geçiceğinin ilacın işe yaradığının işareti unutma bida bukadar olmıcak. .

bencede yuze birsey uygulama doktorlar bu ilaçla tavsiye etmiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…