canım sende hdl ldl kolestrol göremedim doktora gittiğinde sorarsın sanırım onları çıkarmamışlar ama demirin ne güzel ya benim demir çok düşük tedavi görcem onun için desenin değerlerin çok iyi bence kolstrolünde çok kötü değil..malaşşah diyelim de nazar değmesin:))
demir ilacı ne kullanmıştın canım
ne biliyorsun ya kısrlık mı yapıyor biliyorsanız siz kullanmayın ozaman ya okadar umut bağladık şu ialaca yeter ama ya benim nişanım var evlilik hazırlığı yapıyorum böyle herkes birşey derse ne olur ya
.................
Kızlar bu ilaca ilk başladığımda isyan ettim. İçmem bunu dedim. Çünkü gerçekten ilk dönem yüzüm pul pul oluyordu. Tüm hayatımı olumsuz etkilemişti. Yüzüm makyajı kabul etmiyordu...Sivilcelerim daha da fazlalaşmıştı... Bu durum karşısında iyice sinirlendim ve içmeyeceğim dedim. Sonra annem televizyonda bir dermatoloji uzmanı bulmuş. Neyse bayanı bulduk gittik anlattı sabretmem gerektiğini. Sonrası için herşeyin çok güzel olacağını... Bu tedavide en etkili ilacın bu olduğunu söyledi. Ve bu moral desteğiyle tekrar başladım. Şu an 3. kutudayım. Bende inanın hala çıkıyor iltahaplı sivilceler. Hergün bir başkasıyla uyanıyorum. Ama yüzüm kurumuyor eskisi gibi. Daha doğrusu kurumasına fırsat vermiyorum fazlasıyla nemlendiriyorum. Alnım tertemiz tek bir iz leke dahi kalmadı ama yanak bölgelerimde hala oldukça fazla iz var. Ve iltahaplı sivilceler. Aslında nankörlük etmeyeyim ilk zamanlara göre sivilceler daha az çıkıyor. Ama bizler mucize bekliyoruz hemen sonuç alacakmışız, almalıymışız gibi davranıyoruz. İşte hatamız burada sabretmeyi bilmiyoruz...
Benim 3 ay sonra düğünüm var doktorum söz verdi ilaçlarını aksatmadan kullan dediklerimi yap düğüne bebek gibi bir yüzle çıkartacağım seni dedi... Bakalım bekliyoruz inşallah dediği gibi güzel sonuçlar alırım. Tabii umarım benim gibi bu dertten muzdarip olan arkadaşlarımda en kısa sürede sonuç alır.
Alsında bu ilaca başlamadan yan etkilerini okuyunca gözüm korkmuştu. llk zamanlar bende biraz zorlandım ama bünye alışıyor sanırım şimdi hiç bir sorunum yok. Doktor kontrolünde tahlillerinizi düzenli yaptırdıktan sonra korkulacak bir durum yok. Yakınen tanıdığım bildiğim birkaç arkadaşım kullanmışlar zamanında ve çok güzel sonuçlar almışlar. 2 tanesi de evli hiç bir sağlık problemleri yok yani...
İyi düşünelim iyi olsun. Ama dediğim gibi tahlilleri düzenli yapmanında sağlık açısından önemi büyük...
söylediklerim yanlış anlaşılmış sanırım ben kesin konusmadım yazdıgım cumle aynen şu "bu ilacın ileride kısır yapabıldıgı ıhtımalının %40 oldugunu bılıyor msun ?" yapa-BİLDİĞİ yani yapabilir demek istedim kesinlik cumlesi değildir bu .. en basit örnek bi şirketin %51 hissesi size aitse siz ne derseniz o olur %1 le kazanırsınız bu hakkı bu kısırlık olayı riskinide öyle düşünün .. burada geriye kalan %60 buyuk bi rakama tekabül eder .. ben kımseye kısır kalacakta şöyle olacakta böyle olacakta demedim ama vücudu o kadar yıpratmaya değmez dedim sivilce bir sağlık sorunudur doğrudur ama karaciğerle ilgili bir sorunun varsa o sivilceler sağlık problemi olur .. diğer sivilceler cok makyaj yapmaktan cildi iyi temizleyememekten siyah noktaları sıkmaktan sivilceleri sıkmaktan sinirden stresten üzüntüden olusur bence .. neden eski toprak kadınların yüzü tertemizdi ? cunku makyaj diye birşey yoktu sabunlar doğal sabunlardı o yuzden boyle bı sorunları olmadı ...keske bende zamanında makyaj felan yapmasaydım belki cildimde sivilce olmayacaktı ya da cıldıme dişlerime öenm gosterdıgım kadar onem gosterseydım.. allah aşkına hanginiz burada inkar edecek neredeyse kendılıgınden cıktı cıkıcak olan bır sıyah noktayı sıkmadıgını yada ucu ıltıhaplı olan sıvılceyı sıkıp uzerıne bepanten gibi kremler surmedıgını .. bı kere biz onları sıkarak derinin var olan butunlugunu bozuyoruz ve deri altındaki lifleri zedeliyoruz en güzeli ellememek ve fazla kafaya takmamak ...
eski zaman kadınlarına bende özenmişimdir her zaman
sanırım onların yedikleri içtikleri daha doğaldı kesinlikle onunla alakalı
yoksa bir elmanın zeytinyağının bile cilde inanılmaz etkisi var ama nerdee
hatta ben eski kadınlara taktığımdan saçlarıma şampuan yerine sabun kullanıyorum 1,5 senedir
dr güzel buldu sonuçları düşürmedi dozu :teytey:
negüzel darısı bize inşallah canım yaaa benim yüzüm halaa kötüye gidiyor(((40 gün oldu hala çıkıyor alnımda da çıktı 3 tane ((
çıkanalrın çabuk geçemsi için benzamisin diye bişi avr sürsem olurmu acaba
Bu hap izleride geçiriyor mu ??? Yada iz mi bırakıyorr mu ... Bilen varsa söylesin lutfen :S bnm bqun 22. gnumm ii bnce happ:):) sadecee birazz izim var :S:S onlarıda gecırecekmı yoksa kuruyan sıvılcelerımden dökülenler oluyor :S:S yksa onlarda mı iz kalacak lutfen bırı cevap yazsn bn sıkı sık bakıorm buraya gırıp :S:S ARTIKK BİTSİNN GERCEKTEN SIKILDIMM LUTFEN ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN .
____ 1.si ben ilacı kullanmadım yani bende bi etki felan göstermedi cunku değmez diye düşündüm vücudumu o kadar yıpratmaya.. 2. si allah insana gitmiycek dert vermesin tek derdimz sivilce olsun halledilir.. bu ilacın ileride kısır yapabıldıgı ıhtımalının %40 oldugunu bılıyor msun ? nereden öğrendın dersen yurt dısındakı roakütanların prospektüsünde bu yazıo ve bunu bana bi cerrah arkadaşım söylemişti . kanına karışıyo onca madde bobreklerın bunu süzüyo o kan ki senin derini kuruturken bobreklerıne neler yapıyo sence ? karacıgerlerının enzımlerını değiştiriyo bu ne kadar tehlıkelı bılıyor musun ? ben kımseye kullan yada kullanma demıyorum ısteyen kullansın ama değmez diyorum bence yazdıklarımı duzgun okumadan yorum yapma... hastaların moralıne gelınce cok ıstıyosa okumasın yazılanları cunku hep iyi yorum olucak dıye bişi yok doktorlarda sureklı iyi seyler soylemıyo zaten aynen şöle dıo cildin iyileşicek ama burnun kanayabılır gozun kurur ağda yok hamılelık yok o yok bu yok bence polyannacılık oynıcagına kendıne verdıgın zararı kabullensen ıyı olur.
amin canım
sakın sakın sürme acayip bi ilaç o ya ben çok kullandım bundan önce kıpkırmızı yapıyodu suratımı
iyi olan yerleri bile mahvetti ki şuan cildimiz çok hassas
bak o zaman haftada bir maya maskesi var onu yap bari ama çok bekletme
yerimseniben
canım nasıl bir maske o söylermisin yararı oluyorsa yapayım ben de bir az önce iyilerşsin artık şu sivilceler((
40.günün ama hala kötü geç iyileşiyor(
dr güzel buldu sonuçları düşürmedi dozu :teytey:
Bu hap izleride geçiriyor mu ??? Yada iz mi bırakıyorr mu ... Bilen varsa söylesin lutfen :S bnm bqun 22. gnumm ii bnce happ:):) sadecee birazz izim var :S:S onlarıda gecırecekmı yoksa kuruyan sıvılcelerımden dökülenler oluyor :S:S yksa onlarda mı iz kalacak lutfen bırı cevap yazsn bn sıkı sık bakıorm buraya gırıp :S:S ARTIKK BİTSİNN GERCEKTEN SIKILDIMM LUTFEN ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN .
bende okudum o prospektusu ama hiç boyle birsey görmedim???
arkadaslar bu ilaç bu kadar zararli olsa doktorlar verirmi hiç hem ben doktoruma özelikle sordum ilaci biraktigimda ilerde cocugum olurmu diye gulerek tabiki herkez gibi seninde guzel guzel cocuklarin olur demisti
bide arkadasim senin ne kadar sivilcen var bilmiyorum ama mesela benim yanaklarim sivilce ve izleriyle dolu buda beni psikolojikmen cok falza etkliyo ve dolayisiyla normal yasantimida etkiliyo yani degmez diyosun ama baska care bulamadigimiz için kullaniyoruz lutfen burdaki arkadaslarin ve benim morelimizi bozcak seyler soylemeyin ztn baslamadan once tum yan etkilerini biliyoruz oyle basliyoruz
üff senle aynı zamanda başlamıştık malesefki benimde kötü gidiyor sivilcelerim çok fazla azdı ve kırmızı dışarı çıktığımda millet hep yüzümü incelio sinir basıo onun için evden çıkmıorum bu dönem..canım bence hiç bişey ugulama benim dr çünkü sadece suyla yıka demişti eğer kullanıcaksanda dr danış tedavini dr kontrolü dışında yaparsan iyileşmesi belki uzayabilir..
üff senle aynı zamanda başlamıştık malesefki benimde kötü gidiyor sivilcelerim çok fazla azdı ve kırmızı dışarı çıktığımda millet hep yüzümü incelio sinir basıo onun için evden çıkmıorum bu dönem..canım bence hiç bişey ugulama benim dr çünkü sadece suyla yıka demişti eğer kullanıcaksanda dr danış tedavini dr kontrolü dışında yaparsan iyileşmesi belki uzayabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?