Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
canım nasıl bir maske o söylermisin yararı oluyorsa yapayım ben de bir az önce iyilerşsin artık şu sivilceler((
40.günün ama hala kötü geç iyileşiyor (

markette satılan yaş mayayla sütü karıştır
yüzüne sür fazla bekletme yıka canım

bu meske yüze ne yapıyor canım ??

iyi geliyor sivilcesi olan bi ark. bunu kullandı bir ara düzeldi

hadi bakalım inşş böyle devam eder sevindm sen 3-4 ayındaydın galiba sivilceler çıkmıormu artık?

yok canım çıkmıyor artık

ilaçla birlikte maske denemeyin kızlar.daha beter olmasın mazallah.dr bana sadece suyla yıkamamı söyledi onun dışında temizleyici köpük dahi kullanmıyorum.buarada benim 4.ayım bitti ve çok az kırmızımsı lekelerim kaldı onlarda 6. bilemedin 7.ayımda geçicek diye umuyorum.inanın kızlar moralinizi yüksek tutun eninde sonunda geçicek böyle düşünün moralinizi bozmayınki daha kısa sürede kurtulun şu sivilcelerden..sinir stres çok etkiliyor çünkü ..

haklısın sinir stres etkiliyor benim sinirlerim çok bozuk bugün ve önümüzdeki günlerde

oo süper lekelerde azaliyo sanirim ozman

kizlar bacaklarima agda yaptim hiç birsey olmadi :) bence önce küçük bi yerine deneyin birsey olmasa yapin

ben ilaca başladığımdan beri ve öncesi yüz hariç her yere yapıyorum korkmayın

Son düzenleme:
ilaci birakali nerdeyse 1 sene olcak ama yine tekrarliyor bazen az sivilceler, nebilim tam kokunden kurutmadi ara sira birtane cikar yanagimda, bugunde kocaman cikti halbuki regl olmicam biteli oldu 1 hafta.

bana biri yardım etsin lütfen c.tesi kan tahlili yaptrdm yarın doktruma gidicem bu ilacı yazcak 17 yşndaym 1,67 boy 56 kilodayım okudum çoğu yorumları pul pul falan ben okula nasıl gidicem ya öneriomusunz lütfen çabuk cvp yazınnnn ((

cnm bnm bnde 17 yasndaım bnde kullanı0rm bu hapıı mrq edmee bsı olmıcak bnde aradaa sırada yuzmde kuruma oluyordu onuda nemlendırı0rmm dha gusel olu0 parlı0 yanee hıc canını sıkmaa bnde 24.gunumdeyım 2.hafta cok kucuk kucuk sıvılcelerım oldu buda hapın etkısı ztn ama 3. haftaa gectıler gerıı olmadıı 4. hafta gecmeye bslarr yanee hıc canını sıkmaa emn ol hemen duselırr : bn kullanı0rmm cok memnunum ınss snde bnm gbıı olumlu tepkıler alrsınn

bnde bslamadn oncee cokk tedırqındımm kullanmaya bsladımm .. yawas yawass orendm tamamen bsıma gelceklerın ne kdr hafıf olduqunu :S:S herkess her seyı abartı0 cnmm hıcc canını sıkmaa :S:S bnaa yuzun soyulckk kurucakk gozun kurucakk ...bı suru seyler soledılerr ama hıc de abartılack gbı deıl :S:S dudaklarım kuru0 onuda nemlendırı0rm vee bır seyı kalmı0 :S bıde kafa kısmımda kavrulma olduqu ıcn bırazz kepeklenme olu0 ama hemen onlemını alıp kepege karsı kullanırsn oda kalmı0 bn hemn aldm kepege karsı sampuan kullandım sımdı kepegım y0q 1 hafta az cıkdı o kdr sıkma yanıı canınıı

ay saol cnm yaa herkes öle bi yazmışki çok korktum annem falan yarın diyoruz doktora almıyorz falan dedi bi anda :)
benim cildim kendi üretiyomuş yağı çok yağlı zaten güneşte parlıyorum resmen
hmde sivilcem çok az vr bnm onlarda geneli içten bi kızarıklık var
yüzümü ne zaman yıkasam kızarıyo alnım burun çevrm ve çenem o yani :)
yanaklarmda şkürki yok sivilce inş geçicek ben ümitliyim kurumalara karşıda daha ilk günden bn lipsitckleri kullanırm bişi olmz inş =))))))

kıslar bakıorumda yaşlar hep 17 -18 lerde galiba bi tek benmiyim acaba 25 yaşında sivilce çıkartan sempatiksalakcinniergenlikte yaşamadım evlendikten sonra cildim bozuldu ilginçkafamçokkarıştı

merak etme cnm ben 40 üstünde günümdeyim(takip edemiorum artık ilaç günlerini)hiç bir zaman pul pul olmadı ama sivilce artşı herkes de olmasada bir çoğumuzda oldu bende hala var ona hazırlıklı ol

banada aynını dedi dr ama haftada bir makyaj yapırum o zaman jel ve tonik kullanıorum ama gerçekten dikkat ettim makyaj yapınca bozuluor cilt bugünde yptım kocaman sivilce çıktı çok ta acıor senağlama

merak etme cnm ben 40 üstünde günümdeyim(takip edemiorum artık ilaç günlerini)hiç bir zaman pul pul olmadı ama sivilce artşı herkes de olmasada bir çoğumuzda oldu bende hala var ona hazırlıklı ol

=)) elimde bütün ilaçlar sabah 10 akşm 20 yarn başlıcm sabırszlıkla bekliyorm inş sonç dedikleri gibi olr =)
zatten sivilceli insan sivlce çıkmasna alışkn olduundan yabanclk çekmez dimi =D
süprizzzzz

arkadaşlar elleirm üzeri kırmızı kırmızı oldu...yani canszı tüyler varya onların kökleri kırmızı oldu ve elimin üzeri çatlak gibi nasıl geççek bu kırmızılıklar bilen var mı???ya da geçiyor mu zamanla arkadaşlar benim yaklaşık 3 haftadır böyle geçmedi daha...

markette satılan yaş mayayla sütü karıştır
yüzüne sür fazla bekletme yıka canım

iyi geliyor sivilcesi olan bi ark. bunu kullandı bir ara düzeldi

yok canım çıkmıyor artık

tamam canım saol denicem maskeyi ama süt iice yağlandırmaz değilmi??haftada bir yapacam değil mi?nekadar bekletim ?bir de elleinin üzerindeki kırmızlıklar gidiyo değilmi zamanla benim hala gitmedi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…