canım nasıl bir maske o söylermisin yararı oluyorsa yapayım ben de bir az önce iyilerşsin artık şu sivilceler((
40.günün ama hala kötü geç iyileşiyor(
bu meske yüze ne yapıyor canım ??
hadi bakalım inşş böyle devam eder sevindm sen 3-4 ayındaydın galiba sivilceler çıkmıormu artık?
ilaçla birlikte maske denemeyin kızlar.daha beter olmasın mazallah.dr bana sadece suyla yıkamamı söyledi onun dışında temizleyici köpük dahi kullanmıyorum.buarada benim 4.ayım bitti ve çok az kırmızımsı lekelerim kaldı onlarda 6. bilemedin 7.ayımda geçicek diye umuyorum.inanın kızlar moralinizi yüksek tutun eninde sonunda geçicek böyle düşünün moralinizi bozmayınki daha kısa sürede kurtulun şu sivilcelerden..sinir stres çok etkiliyor çünkü ..
ilaçla birlikte maske denemeyin kızlar.daha beter olmasın mazallah.dr bana sadece suyla yıkamamı söyledi onun dışında temizleyici köpük dahi kullanmıyorum.buarada benim 4.ayım bitti ve çok az kırmızımsı lekelerim kaldı onlarda 6. bilemedin 7.ayımda geçicek diye umuyorum.inanın kızlar moralinizi yüksek tutun eninde sonunda geçicek böyle düşünün moralinizi bozmayınki daha kısa sürede kurtulun şu sivilcelerden..sinir stres çok etkiliyor çünkü ..
kizlar bacaklarima agda yaptim hiç birsey olmadi :) bence önce küçük bi yerine deneyin birsey olmasa yapin
bana biri yardım etsin lütfen c.tesi kan tahlili yaptrdm yarın doktruma gidicem bu ilacı yazcak 17 yşndaym 1,67 boy 56 kilodayım okudum çoğu yorumları pul pul falan ben okula nasıl gidicem ya öneriomusunz lütfen çabuk cvp yazınnnn((
merak etme cnm ben 40 üstünde günümdeyim(takip edemiorum artık ilaç günlerini)hiç bir zaman pul pul olmadı ama sivilce artşı herkes de olmasada bir çoğumuzda oldu bende hala var ona hazırlıklı ol
markette satılan yaş mayayla sütü karıştır
yüzüne sür fazla bekletme yıka canım
iyi geliyor sivilcesi olan bi ark. bunu kullandı bir ara düzeldi
yok canım çıkmıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?