Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
evet canım merak etme geçiyor

benim şuan yok demek ki 3. ayın başında geçiyor

yok yağlandırmaz canım yağsız al istersen ama bir defa dene memnun kalmazsan devam etme

çünkü arkdaşların dediği gibi aslında bişey kullanmamak gerekiyor

ama senin nişana kadar kullan bakalım umarım faydası olur ama dediğim gibi yapınca memnun kalmazsan devamını getirme

hafif kuruyuncaya kadar beklet anlarsın zaten sonrada suyla yıka

yaa benime ellerim aynen öyleee oldu bende ellerim çatladı ya da kullandığı mtemzilik maddeleri dokundu sanıordum benim yeni oldu ama 3-4 gündür..evet bende merak ettim ne zaman geçer kıslar??

=)) elimde bütün ilaçlar sabah 10 akşm 20 yarn başlıcm sabırszlıkla bekliyorm inş sonç dedikleri gibi olr =)
zatten sivilceli insan sivlce çıkmasna alışkn olduundan yabanclk çekmez dimi =D
süprizzzzz

inşşallah :)evet bir süre dahada sivilceli gezelim nası olca sonuş güsel olucak ebn inanıorum :)bu arada siyah noktaların hepsini temizlior burnumun üstü ışıl ışıl parlıokaydirigubbakcemile3

yaa benime ellerim aynen öyleee oldu bende ellerim çatladı ya da kullandığı mtemzilik maddeleri dokundu sanıordum benim yeni oldu ama 3-4 gündür..evet bende merak ettim ne zaman geçer kıslar??

3. ayın başındayım şuan geçti sanırım 15/20 gün önce geçmişti hatırlamıyorum
ürederm isteyin doktorunuzdan

superogo bu arada evlenince geçer denilen koca karı lafını çürütmüş oluyoruz seninle

Arkadaslar merhaba,

Bende yarindan itibaren aknetrent kullanmaya basliyorum gunluk 30 mg.

Aslinda ilacı bugun aldim ama ogleden sonra gec saat oldugu icin baslamadim.

Yarin hayirlisiyla baslicam bakalim.

canım inş en az hasarla atlatırsın/atlatırız bende başlayalı 14 gün oldu bir kere burnum kanadı dudaklarım çok kuruyor başka bir problemim yok fakat artık yüzüm makyja kabul etmiyor

geçiyor canım geçiyo öyle kalmıyor merak etme sen..bol bol nemlendirici sür tatlışım benimde öyleydi nemlendiriciyi eksik etmiyorum yanımdan şimdi pürüzsüz eski haline döndü

canım inş en az hasarla atlatırsın/atlatırız bende başlayalı 14 gün oldu bir kere burnum kanadı dudaklarım çok kuruyor başka bir problemim yok fakat artık yüzüm makyja kabul etmiyor
Tesekkur ederim canim,insallah.

Ya birde su var;dudak catlamasını,cildin pul pul dokulmesini gectimde kipkirmizi bir suratla dolasmak istemiyorum ben

Umarim cilt kizarikligi yasamam,duydugumdan beri ona taktim acikcasi.

Aksi gibi de beyaz tenli,hassas bir cilde sahibim.

Neyse;kullanip gorucez artik =(

tamam canım baktım geçmiyor denerim maskeyi...
bu arada dudaklarıma vazelin sürüyorum artık çok memnun kaldım hiç kurumuyor ''uni vazelin ekstra ''aldım çok memununum...zemuszemus
doktor bana avenenin dudak sitiğini verdi hiç br işe yaramıyor okadar da para verdim en iyisi vazelin saol canım senin sayende aldım vallahi...
17 gün sonra ben de 3.ayıma gircem inşallah geçer canım bizimkiler de...bilmiyorumkismile

aknetrent kullanalı 3 ay oluo benim ve ciddi olarak bi düzelme yaşadı yüzüm dediğiniz gibi dudaklarım kurudu ama nıvea lip care kullanıorum düzenli olarak ve dudak sorunu olmuo burnum daha bu sabah kanadı ee oda çok sorun deil ama dediğiniz gibi ruhsal bi bunalım içinde deilim ilacı kullanmadan önce daha çok ruhsal sorunum vardı insanlardan utanıodum çirkin hissediordum kendimi şimdi ise kalan sivilcelerin geçmesini bekliorum korkmadan bi an önce başlayın ilaca ve bi an önce yüzünüz güzelleşsin bence

geçer hiç meraklanma ürederm iyi gelmişti ellerime o yüzden sende yazdır dr

vazelin bir numara haklısın :lepi:

Benim de bugün 26.günüm.
dudaklarım hala kötü..
Ama yüzümde bir iyileşme yok ne yazık ki..
ılk zamanlar bir sürü sivilce çıktı,onlar geçti sayılır.Yani kendi çıkardı kendi kuruttu:)
Şu anda iki yanağımda da iki büyük kırmızı şişlik var,tam olarak ne zaman başlayacak düzelme.Düğünüme 3 aydan az zaman kaldı

Kızlar dudaklarınıza sürdüğünüz bu vazelinin markası falan farkediyor mu?
Doktor bana benzamisyn verdi,ben onu kullanıyorum yumuşatıyor bayaa.
Vezelinin farkı ne,çok daha iyi sanırım..

marka farketmez sanırım ben johanson bayb mi ne onunkini kullanıyorum
2. aydan sonra başlıyor düzülme

Kızlar dudaklarınıza sürdüğünüz bu vazelinin markası falan farkediyor mu?
Doktor bana benzamisyn verdi,ben onu kullanıyorum yumuşatıyor bayaa.
Vezelinin farkı ne,çok daha iyi sanırım..

ben de ''uni vazelin ekstra '' (kutusu eflatun)kullanıyorum gerçekten çok iyi artık kuruluk yok dudağımda..gece uyurken kalın tabaka halinde sürersen sabah kalktığında dudakalrın yumuşacık olur hatta ben elleime de sürüyorum bunu....doktor banada avenenin stiğini önerdi kullandım berbat bir şey..
düğününe kadar geçer daha 3 ay var merak etme cildin düzelir ozaman kadar ...
benim de nisanın ilk haftası nişanım var ne olcak bilmiyorum hala çıkmaya devam ediyor nerdeyse 1.5 ay olcak...2 ayın dolamsını bekliyorum sonrasında düzelir artık herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…