arkadaşlar elleirm üzeri kırmızı kırmızı oldu...yani canszı tüyler varya onların kökleri kırmızı oldu ve elimin üzeri çatlak gibi nasıl geççek bu kırmızılıklar bilen var mı???ya da geçiyor mu zamanla arkadaşlar benim yaklaşık 3 haftadır böyle geçmedi daha...
=)) elimde bütün ilaçlar sabah 10 akşm 20 yarn başlıcm sabırszlıkla bekliyorm inş sonç dedikleri gibi olr =)
zatten sivilceli insan sivlce çıkmasna alışkn olduundan yabanclk çekmez dimi =D
süprizzzzz
yaa benime ellerim aynen öyleee oldu bende ellerim çatladı ya da kullandığı mtemzilik maddeleri dokundu sanıordum benim yeni oldu ama 3-4 gündür..evet bende merak ettim ne zaman geçer kıslar??
arkadaşlar elleirm üzeri kırmızı kırmızı oldu...yani canszı tüyler varya onların kökleri kırmızı oldu ve elimin üzeri çatlak gibi nasıl geççek bu kırmızılıklar bilen var mı???ya da geçiyor mu zamanla arkadaşlar benim yaklaşık 3 haftadır böyle geçmedi daha...
Tesekkur ederim canim,insallah.canım inş en az hasarla atlatırsın/atlatırız bende başlayalı 14 gün oldu bir kere burnum kanadı dudaklarım çok kuruyor başka bir problemim yok fakat artık yüzüm makyja kabul etmiyor
evet canım merak etme geçiyor
benim şuan yok demek ki 3. ayın başında geçiyor
yok yağlandırmaz canım yağsız al istersen ama bir defa dene memnun kalmazsan devam etme
çünkü arkdaşların dediği gibi aslında bişey kullanmamak gerekiyor
ama senin nişana kadar kullan bakalım umarım faydası olur ama dediğim gibi yapınca memnun kalmazsan devamını getirme
hafif kuruyuncaya kadar beklet anlarsın zaten sonrada suyla yıka
tamam canım baktım geçmiyor denerim maskeyi...
bu arada dudaklarıma vazelin sürüyorum artık çok memnun kaldım hiç kurumuyor ''uni vazelin ekstra ''aldım çok memununum...zemuszemus
doktor bana avenenin dudak sitiğini verdi hiç br işe yaramıyor okadar da para verdim en iyisi vazelin saol canım senin sayende aldım vallahi...
17 gün sonra ben de 3.ayıma gircem inşallah geçer canım bizimkiler de...bilmiyorumkismile
Benim de bugün 26.günüm.
dudaklarım hala kötü..
Ama yüzümde bir iyileşme yok ne yazık ki..
İlk zamanlar bir sürü sivilce çıktı,onlar geçti sayılır.Yani kendi çıkardı kendi kuruttu:)
Şu anda iki yanağımda da iki büyük kırmızı şişlik var,tam olarak ne zaman başlayacak düzelme.Düğünüme 3 aydan az zaman kaldı
Kızlar dudaklarınıza sürdüğünüz bu vazelinin markası falan farkediyor mu?
Doktor bana benzamisyn verdi,ben onu kullanıyorum yumuşatıyor bayaa.
Vezelinin farkı ne,çok daha iyi sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?