haklısın sinir stres etkiliyor benim sinirlerim çok bozuk bugün ve önümüzdeki günlerde
kızlar ben bugün çok stresliyim sabahtan beri herkese esip gürlüyorum ve çok ağlayasım var yaaa ne oldu bugün bana böyle çok üzgünüm çok.....alsanaalsanasmile
bende öyleyim ama sebepsiz değil seninki sebepsiz mi
yaa benime ellerim aynen öyleee oldu bende ellerim çatladı ya da kullandığı mtemzilik maddeleri dokundu sanıordum benim yeni oldu ama 3-4 gündür..evet bende merak ettim ne zaman geçer kıslar??
slm millet.ben yeniyim buralarda:)bende sivilce madurlarındanım yaklaşık 6 yıldır çekiyorum bu çileyi .son çare olarak roaccutane kullanmaya başladım bugün 26. günüm.şu ana kadar tek etkisi dudak kuruması ve burun kanaması oldu.sanırım benimle aynı gün başlayanlar var sizde çıkmaya başladı mı acaba??en çok ondan korkuyorum çünkü.geçen yıl arkadaşım kullanmıştı ve kusma döneminde çok fenaydı yüzü üstelik bi faydası olmadı hala çıkıyor sivilceleri..
Umarim hayirlisiyla atlatiriz.Ben de aknetrent kullanıyorum,bugün 26.günüm
bişi sorcm yaşın kaç acabaa :) bnde bgn bşldm sivilce çok çıkcak die korkuyorumbn roaccutane kllanmadm ama zoretnin kllandım biteli 3 hfta kdr oldu hla bbek qbi bi cldim varqrenler kıskanıyo ama cektiklerimi bi ben bide kullananlar biliyo tbi son hfta hle heryerim syulmustu ama inanın fydasını qrüceksinz
arkadaslar moralinizi bozmak istemem ama ben de roaccutane kullandım,
yaklaşık 1 yıl önceydi, tedaviden sonraki 2-3 ay cildim cok güzeldii
fakat 2 aydır sivilceler tekrar cıkmaya basladıı
bi arkadasımda da aynısı oldu..
kaç aylık emeğime yazıkkk yaaa Çok üzgünüm çoook
benim ellerimde olduacaba nemledirici krem sursek geçmezmi
arkadaslar moralinizi bozmak istemem ama ben de roaccutane kullandım,
yaklaşık 1 yıl önceydi, tedaviden sonraki 2-3 ay cildim cok güzeldii
fakat 2 aydır sivilceler tekrar cıkmaya basladıı
bi arkadasımda da aynısı oldu..
kaç aylık emeğime yazıkkk yaaa Çok üzgünüm çoook
herkese merhaba.bugün roaccutane tedavim son buldu 6 ayım bitti,şükürkaydirigubbakcemile5.ve çok memnunun yüzümde 1 tane bile sivilce yok.tedavi boyunca dudak kuruluğu dışında hiçbir yan etkisini görmedim.bütün çareleri deneyipte deva bulamayanlara şiddetle tavsiye ederim doktor eğliğinde ama!! doktoruma "bu ilaç vücuttan ne kadar sürede atılır " dedim o da hemen bana "bebek mi düşünüyosun "dedi kaydirigubbakcemile3 bende evet dedim.eylül ayında hamile kalabilceğimi söyledi .havalara uçtum sevnçten çünkü form sitelerinden okuduğum kadarıyla herkes 1 yıl yok 2 yıl gibisinden şeyler söylüyordueyvahedigeldismile.neyse fazla uzatmayayım iyikide kullanmışım bu ilacı şükürrrrrherkese geçmiş olsun darısı başınıza inşallah yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?