Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
slm millet.ben yeniyim buralarda:)bende sivilce madurlarındanım yaklaşık 6 yıldır çekiyorum bu çileyi .son çare olarak roaccutane kullanmaya başladım bugün 26. günüm.şu ana kadar tek etkisi dudak kuruması ve burun kanaması oldu.sanırım benimle aynı gün başlayanlar var sizde çıkmaya başladı mı acaba??en çok ondan korkuyorum çünkü.geçen yıl arkadaşım kullanmıştı ve kusma döneminde çok fenaydı yüzü üstelik bi faydası olmadı hala çıkıyor sivilceleri..

yaa benime ellerim aynen öyleee oldu bende ellerim çatladı ya da kullandığı mtemzilik maddeleri dokundu sanıordum benim yeni oldu ama 3-4 gündür..evet bende merak ettim ne zaman geçer kıslar??

benim ellerimde oldu acaba nemledirici krem sursek geçmezmi

Son düzenleme:

kusma dönemi sadece ilk haftalarda oluyo sanirim yani ben öyle biliyorum tam emin degilim

yeni baslayan arkadaslar var sanirim kizlar internete anlatildigi gibi abartacak birsey yok tamam yüzün kuru dudaklarin kuru ama oyle basa çikilmicak gibi degil. bende dudaklarim için vazelin kullaniyorum ve cok iyi geliyo

bende vazelin kullanıyorum gece yatarken sürüyorum o gün cok rahat ediyo kuruma yaşamıyorum

bn roaccutane kllanmadm ama zoretnin kllandım biteli 3 hfta kdr oldu hla bbek qbi bi cldim var qrenler kıskanıyo ama cektiklerimi bi ben bide kullananlar biliyo tbi son hfta hle heryerim syulmustu ama inanın fydasını qrüceksinz

bu arada yni bslayanlarda svilcem arttı diye pnik yapmasınlar icerdeki svilceler cıkmadan bitmiyr snucta sburlı olun

Ya ben uzun süre kullandım bu ilacı ve cidden hiçbir tedavi yöntemi bunun kadar etkili olmadı. Şuan tedavi bitti ve cildim pürüzsüz bebek gibi. Tedavinin ardından kalan sivilce izlerine bir seans kimyasal peeling yaptırdım ve hepsi kayboldu. Ayrıca böyle ağır bir yan etkisini falan da görmedim düzenli kan tahlili yaptırdım bir sorun çıkmadı. Alkol falan da aldım yanında normalde almamak gerekiyor. Sadece ilk 3 hafta kadar moral bozukluğu ve sinir yaptı sonra geçti. En zor kısmı dudaklarımdaki kuruluk oldu. Kullandığım sürece boyunca gözle görülür bir değişme vardı cildimde bir parlaklık, ışıltı geldi. Herkes de fark etti. Bence sivilce probleminiz varsa endişelenmeden kullanın derim ben. Zaten denildiği gibi ağır yan etkileri olan bir ilaç olsa toplatılır.

bişi sorcm yaşın kaç acabaa :) bnde bgn bşldm sivilce çok çıkcak die korkuyorum

arkadaslar moralinizi bozmak istemem ama ben de roaccutane kullandım,
yaklaşık 1 yıl önceydi, tedaviden sonraki 2-3 ay cildim cok güzeldii
fakat 2 aydır sivilceler tekrar cıkmaya basladıı
bi arkadasımda da aynısı oldu..
kaç aylık emeğime yazıkkk yaaa
Çok üzgünüm çoook

eskisi gibi mi çıkıyo peki?bende duydum tekrar çıkanları ama daha az ve küçük oluyo dediler

bukadar yan etkiyi çekmemize değer inşallah...
baksanıza yüzü düzelip tekrar aynı sıkıntıyı yaşayanlar varmış(

nekardr süre kullandın ilacı??
tekrardan gittinmi doktora doktor ne dedi bu duruma gitmediysen de git bence

herkese merhaba.bugün roaccutane tedavim son buldu 6 ayım bitti,şükürkaydirigubbakcemile5.ve çok memnunun yüzümde 1 tane bile sivilce yok.tedavi boyunca dudak kuruluğu dışında hiçbir yan etkisini görmedim.bütün çareleri deneyipte deva bulamayanlara şiddetle tavsiye ederim doktor eğliğinde ama!! doktoruma "bu ilaç vücuttan ne kadar sürede atılır " dedim o da hemen bana "bebek mi düşünüyosun "dedi kaydirigubbakcemile3 bende evet dedim.eylül ayında hamile kalabilceğimi söyledi .havalara uçtum sevnçten çünkü form sitelerinden okuduğum kadarıyla herkes 1 yıl yok 2 yıl gibisinden şeyler söylüyordueyvahedigeldismile.neyse fazla uzatmayayım iyikide kullanmışım bu ilacı şükürrrrr herkese geçmiş olsun darısı başınıza inşallah yerimseniben

ilacın bitti demek ne güzel darısı bizim başımıza artık ....hamileleik için neden okadar uzun süre beklicen anlamadım yani ilaç vücuttan bir ay sonra atılıyor hatta doktorlar bunu garantilemek için ilaç bittikten 2 ay sonra hamile kalınabilir diyorlar..
kafamız karıştı artık herkes bir şey diyor yabilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…