ya bişi sorucam 3.günümdeyim soyulma olmadı daha ama kaşımın knrnda kçk bi svlce çıktı sdce fakt yüzüm yanıo böle cayır cayır normal mi bu korkuyorumda biraz :S
Tesekkur ederim kivircik06.MOR, benim cildim oldukça gözenekliydi ve özellikle burnumun üzeri ve bazılarında da siyah nokta vardı ama ilaç süresince ve bu gözenekler giderek küçüldü ve siyah noktalar tamamen bitti...
Tesekkur ederim kivircik06.
Umarim benimm gozeneklerimde biraz olsun kuculur ve siyah noktalarim tamamen biter.
Tavsiyelerin icinde tesekkur ederim hepsine dikkat edecegim.rica ederim MORyerimseniben .geçiyor gerçekten ya çevremdeki arkadaşlarımında aynen benimki gibi geçmişti.sen gönlünü ferah tut ve sakın takma bu hap ile ilgili hiçbirşeyi..gerçekten de değiyor kullanmaya...bu arada dışarı çıkmadan önce mutlaka güneş kremi kullan,her akşam yatmadan önce dudakların için nemlendirici kullanıp yat,yüzüne yağ bazlı hiçbir krem kullanma nemlendirici yeterli..ilerleyen zamanlarda ellerinin üzeri pıtır pıtır kızaracak sakın korkma o da normal bendede olmuştu aşırı derecede doktora sormuştum ama normal dedi yerimseniben .
Tavsiyelerin icinde tesekkur ederim hepsine dikkat edecegim.
Dudak çatlamasi,kuruluk,kizariklik falan baslamadi bende henuz 3.gunumdeyim,daha cok yeniyim anlayacagin.
Yan etkiler baslayinca biraz zorlanacagim elbet ama guzel bir sonuc icin sabretmeye deger.
rica ederim MORyerimseniben .geçiyor gerçekten ya çevremdeki arkadaşlarımında aynen benimki gibi geçmişti.sen gönlünü ferah tut ve sakın takma bu hap ile ilgili hiçbirşeyi..gerçekten de değiyor kullanmaya...bu arada dışarı çıkmadan önce mutlaka güneş kremi kullan,her akşam yatmadan önce dudakların için nemlendirici kullanıp yat,yüzüne yağ bazlı hiçbir krem kullanma nemlendirici yeterli..ilerleyen zamanlarda ellerinin üzeri pıtır pıtır kızaracak sakın korkma o da normal bendede olmuştu aşırı derecede doktora sormuştum ama normal dedi yerimseniben .
Merhaba=)
Ben de arkadaşla aynı sorunu yaşıyorum.Gözenekler4. ayımın başındayım ama bu gözeneklerde pek değişiklik göremedim..Siz kaçıncı ayda hissettiniz küçüldüklerini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?