Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Arkadaslar,cildinde acik gozenekleri olanlar var mi aranizda ?

Bu ilac gozeneklere de etki ediyor mu ? merak ediyorum.

Ozellikle tedavisi bayagi ilerlemis ve bitmis olanlar daha iyi cevap verebilir bu soruya.

pınaryell05,inşallah darısı başınıza.ya kafan karışmasın sende doktorunun direktiflerine uyarsın beenim ki 6 aydır beni tanıdığı için öyle dedi kilo,metabolizmadan dolayı sende doktorunun dediklerinin dışına çıkmazsın olumunekankayizsmile bana doktorum 3 ay da olabilir dedi ama cilt hassasiyetin uzun süre devam edecek dedi benim doktorum çok garantici galiba alkisalkisalkisgaranti 6 ay bekle dedi,ya ne olur nolmaz bende garantiye almak için bekleyeceğim bakalım,evet ilaç prospektüsünde 1 ay yazıyor.olsun ben 6 aya da razıyım ya ben 1 yıl 2 yıl yazılarınıda okumuştum sempatiksalakcinni.MOR, benim cildim oldukça gözenekliydi ve özellikle burnumun üzeri ve bazılarında da siyah nokta vardı ama ilaç süresince ve bu gözenekler giderek küçüldü ve siyah noktalar tamamen bitti...

ya bişi sorucam 3.günümdeyim soyulma olmadı daha ama kaşımın knrnda kçk bi svlce çıktı sdce fakt yüzüm yanıo böle cayır cayır normal mi bu korkuyorumda biraz :S

ya bişi sorucam 3.günümdeyim soyulma olmadı daha ama kaşımın knrnda kçk bi svlce çıktı sdce fakt yüzüm yanıo böle cayır cayır normal mi bu korkuyorumda biraz :S

dah açok yenisin 3.günde soyulma olmaz ki+soyulma dediğimizde zaten 4. ve 5. aylarda derinin pul pul dökülmesidir.lmaz:bu arada ileriki zamanlarda sivilcelerinde artma olacaktır bu da çok normal,ilaç sivilceleri kusturuyor demek aklinialirimsmile

MOR, benim cildim oldukça gözenekliydi ve özellikle burnumun üzeri ve bazılarında da siyah nokta vardı ama ilaç süresince ve bu gözenekler giderek küçüldü ve siyah noktalar tamamen bitti...
Tesekkur ederim kivircik06.

Umarim benimm gozeneklerimde biraz olsun kuculur ve siyah noktalarim tamamen biter.

kızlar foruma yeni üye oldum sırnaşık şey
dokturum çene ve boyun bölgesinde bir türlü geçmeyen sivilceler için roaccutane verdi sabah 20 mg ve akşam 20 mg dozlarda ve yanında da sivex adlı kremi verdi.6 ay kullanacağımı söyledi.Bazı sitelerde okuduklarım beni hayrete düşürdü ve açıkçası panikledim,kullanmakla kullanmamak arasında tereddütteydim,mesela ileride kısırlık yapıyor, depresyona sokuyor,karaciğerine çok zarar veriyor vs. Daha ilacı almadım,ama forumda okuduklarım beni umutlandırdı.ilacı kullanmaya karar verdim.hepinize teşekkürler.:sm_cool:

Tesekkur ederim kivircik06.

Umarim benimm gozeneklerimde biraz olsun kuculur ve siyah noktalarim tamamen biter.

rica ederim MORyerimseniben .geçiyor gerçekten ya çevremdeki arkadaşlarımında aynen benimki gibi geçmişti.sen gönlünü ferah tut ve sakın takma bu hap ile ilgili hiçbirşeyi..gerçekten de değiyor kullanmaya...bu arada dışarı çıkmadan önce mutlaka güneş kremi kullan,her akşam yatmadan önce dudakların için nemlendirici kullanıp yat,yüzüne yağ bazlı hiçbir krem kullanma nemlendirici yeterli..ilerleyen zamanlarda ellerinin üzeri pıtır pıtır kızaracak sakın korkma o da normal bendede olmuştu aşırı derecede doktora sormuştum ama normal dedi yerimseniben .

Tavsiyelerin icinde tesekkur ederim hepsine dikkat edecegim.

Dudak çatlamasi,kuruluk,kizariklik falan baslamadi bende henuz 3.gunumdeyim,daha cok yeniyim anlayacagin.

Yan etkiler baslayinca biraz zorlanacagim elbet ama guzel bir sonuc icin sabretmeye deger.

rica ederim yerimseniben

Günaydın kızlar.
Benim de ilaçta bir ayım bitti.
Bugün doktora gittim,tahlillerimi yaptırdım,öğleden sonra alacağım.
3 ay sonra düğünüm olacağı için,doktor 3 ayda keseriz dedi.
Ben de çocuk düşünmüyorum diyince tamam o zaman duruma göre bakarız,zaten şimdiden iyileşme başlamış dedi:)
Hadi bakalım,hayırlısı.

Sevgili Arkadasim
ben bu ilaci Almanyadaki adiyla kullandim,(cykinocylin) cok fazla yan etkisi var,saclarim döküldü,istahsizlik yapti,en önemlisi de bu ilaci kullandiktan sonra sol gögsümde bir kütle cikti ve ameliyata kadar gitti, üstelik bu ilaci birakinca sivilceler tekrar cikiyor.
ben kendi denemelerim sonunda süt alerjisi oldugumu anladim ve bu süt alerjisi cilt yaralarini azdiriyor,simdi laktaz tedavisi görüyorum ve cildimi bol bol nemlendiriyorum,insallah sen bir an önce care bulursun.
sevgiler yildiz
turkbayragi

merhabalar bende altı ay kullandım bu ilacı dudaklarım ve butün vucudumda aşırı kuruluk yaptı bide kolestrolum yükseldi diyetle düşüyor kolestrol başka bir yan etki yapmadı bende tedavi biteli yedi ay oldu çok şükür bidaha çıkmadı sivilceler yeni başlayan arkadaşlar sakın ümitsizliğe kapılmayın tedavinin bitimine 1 ay kalaya kadar benimde çıktı hatta artarak çıktı ama derler ya bıçakgibi kesildi diye dördüncü ay bittiğinde daha iyiye doğru gitti zaten doktorum her ay kontrole gittiğimde sabr edeceksin diyordu dediğide oldu kuruluk için ÜREDERM LıPO kullanmanızı tavsiye ederim ben bitek bunun faydasını gördüm

bugün doktora gittim.5.haftaya girdim bugün.çok çıkmasından korkuyordum bende çok artış olmadı şimdilik.doktora sordum ilk 15 günde falan çıkar dedi .sevindim bende umarım daha da çıkmaz:)şimdilik alnımda ve yanağımda bikaç tane var.umarım mutlu sona ulaşırız hepimiz:)

Merhaba=)
Ben de arkadaşla aynı sorunu yaşıyorum.Gözenekler4. ayımın başındayım ama bu gözeneklerde pek değişiklik göremedim..Siz kaçıncı ayda hissettiniz küçüldüklerini?

mrb kızlar

1,5 senedir Yanağımda (allık hizasında) ki sivilcelerle uğraşıyorum kremler antibiyotik. vs.
şuan çok yoğun izleri var ve yine ufak tefek çıkan sivilceler oluyo

dün ermeni hastanesi ne gittim doktor bana cleont-t sülüsyon verdi bunu 5 hafta kullan gel dedi

ve elime RUANCUTANE kataloğu verdi eğer 5 haftaya kadar düzelme olmazsa bu kataloğu okuda gel dedi

şimdi benim 5 haftaya düzelmezse ruancutane mı kullanmam lazım ama önümüz yaz denize giricem güneşlenicem :çok üzgünüm:

sizce hemen bu ilacamı başlıyım yoksa ilacı eylüldemi kullanmaya başlıyım?

LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN ÇOK ÜZÜLÜYORUM :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bugün bir ayım doLdu ve kontrole gttim dr 40 mg a yükseltti hızlandralım tedaviyi dedi. .ilk 15 gn artış oldu çok zor zamanlar geçrdm ama şimdi eskisine rağmen iyi dr nemlendrici hemde gnş koruyucu koyu renk bi krem yazdı fondoten gbi yane sevndm:) ve bi ay sonra çok daha iyi olucaksın bak dedi kimse tanımıcak. . kasiyer olduğum için herkes aaaaaaaaa noldu sana yüzüne nolduu sen böyle deildn hayrdr falan deip moralimi bozmuştu kaç defa ağladım ama şimdi şkrler olsun daha iiiim ve dahada iii olucazz kızLar moralleri yüksek tutun ilk ayı atlattınmı zaten gerisi gelıo ama önemli olan bu ay bence psikolojik olaraktan. . .şuan 2 yada 3 sivilcem var gerisi artıpta kuruyan sivilceler şuan leke duruo ama geçicek kırmızı biraz. . allah yardımcımız olsun yaa

Merhaba=)
Ben de arkadaşla aynı sorunu yaşıyorum.Gözenekler4. ayımın başındayım ama bu gözeneklerde pek değişiklik göremedim..Siz kaçıncı ayda hissettiniz küçüldüklerini?

merhaba.bende 6.ayda falan hissettim ve benim gözeneklerim oldukça büyüktü gerçekten de küçülmüş, tabiki tamamen kaybolmadı ama eskisine nazaran çok daha iyi ve içlerinde siyah noktalarda yoksırnaşık şey.ya şöyle söyleyeyim benim odak noktalarım sivilcelerdi aynaya her baktığımda sivilceli bölgelere bakıyordum,ama daha sonra yüzümü incelediğimde gözenekleriminde küçüldüğünü gördümkaydirigubbakcemile2.belki siz sürekli gözeneklere odaklandığınız için küçüldüğünü farketmiyorsunuzdur.tavsiyem sadece ilacı kullanın ve pehrizlerinize dikkat edin yüzünüzle pek uğraşmayın çünkü bu ilaç gerçekten bu sivilceleri tamamen siliyor.başta ben çok umutsuzdum ki benim sivilcelerim büyük ve iltihaplıydı,inanın abartmıyorum yere eğilip birşey aldığımda yüzümden irin akıyordu o derece.ben sadece perhizlerime uydum ve ilacımı içtim daha sonra aynaya sadece makyaj yapmak için bakıyordum sürekli yüzümü inceleme altında tutmuyordum.sizlerede tavsiyem buyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…