Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ya doktorlar genelde sonbahar aylarını tavsiye ediyorlar ve kışla birlikte bu ilacı kullanmaya devam ediyorsun.bu ilaç vücutta ve yüzde aşırı bir hassasiyet yapıyor yazın çok zahmetli yüzünü güneşten koruman lazımlmaz:,güneş kremi tabiki kışında sürmüştüm ben ama yazın daha zahmetli bir bakım istiyor.artı sen denize girip güneşlenecekmişsin ki bu çok daha kötü bence ve doktorlaca da. eylülde başlaman çook çook daha mantıklı,yazın patlıcan morluğunda bir yüzle gezmek istemiyorsan tabi.yazın sivilce yok edeyim derken kalıcı izlere sebep olabilirsin:umursamaz: tekrar söylüyorum kesinlikle eylülde başla,bende geçtiğimiz eylülde başlamıştım şükür dün bitti sositososito

Mrh yeşil gözlü Melek bende sen gibiyim hemen hemen aynı sorunumuz. Bana da doktor sana dediklerini dedi ve bende çekiniyorum kullnmaya. Şuan çok sivilcem yok aslında ama yaklaşık 1 yıldır uğraşıyorum arada geçiyolar tekrar beşlıyolar. Ve bende kendime biraz daha zaman veriyorum eğer çıkarlarsa Eylül ayında başlamayı düşünüyorum. Sende istersen öyle yap. Yazın stresini daha da çok çekmeyelim.

çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için a.s.bencede eylül mantıklı

ama deniz ve güneş sivilceye iyi gelmezmi gelir diye biliyorum ben :sm_confused
:

çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için a.s.bencede eylül mantıklı

ama deniz ve güneş sivilceye iyi gelmezmi gelir diye biliyorum ben :sm_confused
:

rica ederimyerimseniben.normalde iyi geliyor olabilir ama bu ilaç cildi aşırı derecede hassalaştırdığı için güneşe aşırı tepki oluyor + zaten normaldede güneşin aşırısı cilde zararlı ne de olsa ozon tabakasında gitgide büyüyen bir delik var bu yüzden güneşle gelen zararlı ışınlara gün geçtikçe daha çok maruz kalıyoruz:sinifsinif: .deniz suyuda belki tuzlu olduğu için cildi kuruttuğu için iyi geliyordur o konu hakkında bir bilgim yok boshayallersmile.ama sana şiddetle tavsiyem yazın kullanma bu ilacı kullanan arkadaşlarım oldu yarım bıraktılar yaza denk geldiği için,sonr asil baştan kışın birdaha:sinifsinif:

bende bikaç sivilce var sıkmamaya çalışıyorum ilk kutu bitti bugün.burnumun üzerindeki siyah noktalar sıkılaşmaya başladı .nivea peeling kullanıyorum acaba ondan mı.kullanmamın bi zararı var mı acaba bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim:)

bişi sorcm yaşın kaç acabaa :) bnde bgn bşldm sivilce çok çıkcak die korkuyorum

mtlaka cıkcak ama 3-4 aydan sonra azalmayı görürsün cıkmayı bekleyen svilceler gidiyo önce sonra cildin yenileniyo ondan bi baby face oluosun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bana doktor phoderm max krem verdi güneş kremi nemlenrici hemde fondoten gibi süper bişi acayip beğendm bu ilcı kullanırken makyaj flan yapmıodum ama şimdi zaten herşeyi kapatıo çok güzeL oLuo hem güneştende korunuyorum:)

canım her eczanede bulunur mu bahsettiğin krem.sanırım reçeteyle satılmıyordur? bende 4. aydayım sivilcelerim geçti ama yüzüm gün içinde o kdar kızarıyo ki garip bi hal alıyo yani sağlıklı bi cilt görünümü değil rahatsız ediyo..benim gibi olan varmı?

merhaba arkadaşlar bende bu ilaca pazartesi günü başlıyorum boyum 175 kilom 55 doktor bana 50 mg başlayalım dedi yan etkiler değişmiyo yaz mevsimine az kaldığı için tedavi süren kısalır dedi . bi yan etkisi olur mu bide akşamları tok karna 2 tane 20 mg 1 tane 10 mg aynı anda içicem 4 ayda kurtulursun dedi kendiside kullanmış bu ilacı kızlar umarım kullanan butun herkes istediği sonucları alır ben bıraz endişeliyim ama normal cunku kolay bı ılac kullanmıycam .. bide sebamed 50 faktorluk gunes koruyucusu ve neutrogena nın lipstick ' i iyi mi ? yani ilacın etkilerine karşı guzel sonuclar verir mi ... off cok endişeliyim ne olur bıraz yardım edin akannehir

her eczanede buLunmuo anlaşmaLı yerlerden alınabıLıo ve reçeteyLe. .doktor yazdı bana güneş kremi yazıodu bnde dedm koyu renk olanından yazarmısnız ben çalısıorum makyaj yapamayınca zorlanıorum falan oda yazdı ama süper bişe sivilcen yoksa sadece kızarıkların kaldıysa sende daha güzel durur bence bnm daha geçmedi sivilceler 1. ayımdayım. .kaydirigubbakcemile3

baya yüksek dozda başlıosun şaşrdım ben:S 55 kilosun nebilim gerçi dr daha ii bilir . .ilçaların hepsini birden mi içiceksin yoksa sabah akşammı gerçe farketmıomuş duydum ama ben sabah akşam içiorum dr um ole söledi bnde 50 kiloyum ilk ay 30 ile başladık şimdi bugn 40 ile devam edıorum ilk ayım doLdu daha başındasın sende bende bnm yeni yeni birazcık düzelio ilkten artar hiç moral bozma bu ilacın etkısındenyerimseniben

evet canım hepsini bir anda içicem ya bide ben ağustosta nişanlanıcam birazda ondan kullanıyorum bide acne.org diye bir site var oradan before after lara bakıyorum baya baya harika sonuçlar var hele bi kızın yuzu sıvılceden gozukmuyo iri iri göz gibi böle tobe allahım ya o bile baby face olmus 7 ay sonra benım sadece yanak ve boynuma doğru sıvılcelerım var ama aşırı rahatsız edicek boyutta değil cok fazla bi şekilde siyah noktalarım var ve sıksanda cıkmayanlardan :))))).... dr bana sende fazla artış olacagını dusunmuyorum cunku karma cıltlerde genelde olmuyo dedi :S:S:S yağlı cıltlerde oluyomus :çok üzgünüm:

hmmm ağustosa kadar ohooo ooo sende bebek gibi olursun merak etme yaa bende bi bakım oraya merak ettm ben baya baya araştırdım bu ilcı öle doktora gttim inş. artış olmaz sende zaten bndede çk artmadı ama şimdi ilcı kullanıosun yüzüme başka bişe süremıorum hem sivilce artıo hem kuruyo e dudak desen obiçim falan derken ben baya zorlandım böle ağladığımda oldu ama dr dedi bak ikinci ay kımse seni tanımıcak bnmde öle aşırı yoktu hatta hiç yoktu bi strese grdm sora 1-2 tane cıktı patlattım öle öle çok yayıldı aşırı oyüzden bidaha elleyemeıorum da korkuyorum . .sakın sende artarsa elleme. bu arada hayrLı olsun nişan faLan:teytey:

sağol neslicim :):):):):) ya ben aslında bugun baslayabılırım ama suan kendımı hazırlıyorum psıkolojık olarak kendıme sozler verıyorum ve kendımı alıştırıyorum ne kadar sıvılcem cıkarsa cıksın ellemıcem sonuclarına katlanıcam 4 ay kadar sonra ver elını sıvılcesız hayat ve sevgilimde zaten beni psikolojik olarak cok desteklıyo bu cok onemlı benım ıcın inş. dediğin gibi baby face olurum tek istediğim makyaj yapmamak öle sıkıldım ki bu makyaj olayından sadece rımel surup cıkmak istiyorum evden insanın doğal ten rengi gibisi yok ...... birde bişi daha sorucam bu ilac bacakta bulunan kıl donmesı lekelerı olur ya hanı kucuk kahverengı onlarıda gecırıyo mu doktoruma sormayı unuttum

/messageboard/index.php?autocom=gallery&req=si&img=37845 acne.org yazdıktan sonra bunu kopyala adres cubuguna o dedıgım kızın resımlerı next yazan yere bas sureklı canım dıgerlerıne bastıgında obur resımlerı gostermıyor

sanmıorum lekelerle alakası yok pek. . sadece bildim kadarıyLan a vitamını verp yağı azaltıyo falan kıl dönmesi yağdanmı kaynaklanır ki:S bilmıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…