mrb kızlar
1,5 senedir Yanağımda (allık hizasında) ki sivilcelerle uğraşıyorum kremler antibiyotik. vs.
şuan çok yoğun izleri var ve yine ufak tefek çıkan sivilceler oluyo
dün ermeni hastanesi ne gittim doktor bana cleont-t sülüsyon verdi bunu 5 hafta kullan gel dedi
ve elime RUANCUTANE kataloğu verdi eğer 5 haftaya kadar düzelme olmazsa bu kataloğu okuda gel dedi
şimdi benim 5 haftaya düzelmezse ruancutane mı kullanmam lazım ama önümüz yaz denize giricem güneşlenicem :çok üzgünüm:
sizce hemen bu ilacamı başlıyım yoksa ilacı eylüldemi kullanmaya başlıyım?
LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN ÇOK ÜZÜLÜYORUM :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ya doktorlar genelde sonbahar aylarını tavsiye ediyorlar ve kışla birlikte bu ilacı kullanmaya devam ediyorsun.bu ilaç vücutta ve yüzde aşırı bir hassasiyet yapıyor yazın çok zahmetli yüzünü güneşten koruman lazımlmaz:,güneş kremi tabiki kışında sürmüştüm ben ama yazın daha zahmetli bir bakım istiyor.artı sen denize girip güneşlenecekmişsin ki bu çok daha kötü bence ve doktorlaca da. eylülde başlaman çook çook daha mantıklı,yazın patlıcan morluğunda bir yüzle gezmek istemiyorsan tabi.yazın sivilce yok edeyim derken kalıcı izlere sebep olabilirsin:umursamaz: tekrar söylüyorum kesinlikle eylülde başla,bende geçtiğimiz eylülde başlamıştım şükür dün bitti sositososito
çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için a.s.bencede eylül mantıklı
ama deniz ve güneş sivilceye iyi gelmezmi gelir diye biliyorum ben :sm_confused:
bişi sorcm yaşın kaç acabaa :) bnde bgn bşldm sivilce çok çıkcak die korkuyorum
ya bişi sorucam 3.günümdeyim soyulma olmadı daha ama kaşımın knrnda kçk bi svlce çıktı sdce fakt yüzüm yanıo böle cayır cayır normal mi bu korkuyorumda biraz :S
bana doktor phoderm max krem verdi güneş kremi nemlenrici hemde fondoten gibi süper bişi acayip beğendm bu ilcı kullanırken makyaj flan yapmıodum ama şimdi zaten herşeyi kapatıo çok güzeL oLuo hem güneştende korunuyorum:)
canım her eczanede bulunur mu bahsettiğin krem.sanırım reçeteyle satılmıyordur? bende 4. aydayım sivilcelerim geçti ama yüzüm gün içinde o kdar kızarıyo ki garip bi hal alıyo yani sağlıklı bi cilt görünümü değil rahatsız ediyo..benim gibi olan varmı?
merhaba arkadaşlar bende bu ilaca pazartesi günü başlıyorum boyum 175 kilom 55 doktor bana 50 mg başlayalım dedi yan etkiler değişmiyo yaz mevsimine az kaldığı için tedavi süren kısalır dedi . bi yan etkisi olur mu bide akşamları tok karna 2 tane 20 mg 1 tane 10 mg aynı anda içicem 4 ayda kurtulursun dedi kendiside kullanmış bu ilacı kızlar umarım kullanan butun herkes istediği sonucları alır ben bıraz endişeliyim ama normal cunku kolay bı ılac kullanmıycam .. bide sebamed 50 faktorluk gunes koruyucusu ve neutrogena nın lipstick ' i iyi mi ? yani ilacın etkilerine karşı guzel sonuclar verir mi ... off cok endişeliyim ne olur bıraz yardım edinakannehir
evet canım hepsini bir anda içicem ya bide ben ağustosta nişanlanıcam birazda ondan kullanıyorum bide acne.org diye bir site var oradan before after lara bakıyorum baya baya harika sonuçlar var hele bi kızın yuzu sıvılceden gozukmuyo iri iri göz gibi böle tobe allahım ya o bile baby face olmus 7 ay sonra benım sadece yanak ve boynuma doğru sıvılcelerım var ama aşırı rahatsız edicek boyutta değil cok fazla bi şekilde siyah noktalarım var ve sıksanda cıkmayanlardan :))))).... dr bana sende fazla artış olacagını dusunmuyorum cunku karma cıltlerde genelde olmuyo dedi :S:S:S yağlı cıltlerde oluyomus :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?