Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
heee geçer yaa sonuçta bu sadece yüzde olcak dıe bişe yok . . .ay ben başka bakmıştım senn dedinkine baktım şimdi ay çok üzüldm yaaa valla . yazık böle görnce halıme şükredıorum moralim bozuldu çokta güzel bi kızmış

walla bencede güzel kız ama görüosun ... bence böle sivilceye kesin çozum olmayan ılaclar maskeler felan tavsıye etmek ne kadar gereksız ya o sana ıyı geldı dıye baskasınada ıyı gelıcek dıye bısey yok ınsanları resmen boşa umıtlendırmek gıbı dusunsene ole bı cılde sahıp bı ınsan gelıyo o bana ıyı geldı sende kullan yazan bı ınsanın kullandıgı seyı kullanıyo ya daha berbat olursa onun suratı vebali cok buyuk olur

tabiki yaaa her insanın cildi ayrıdır:S o hale gelen kadar neden durdu acaba direk doktorluk yane tedavi olunması gerek . .allah hepimizin yardımcısı oLsun yaa nediyim gerçekten basit görunsede zor bi durum ben kasiyerm müşteri bana yüzüne noldu dicek die bakamıodum yüzüne yaa ki bukadar olmadı halde yane insanı psikoljık olarak etkılıo baya . .

ya ben unı de son sınıf orencısıyım ama dershanede öğretmenlik yapıyorum üni. sınavına hazırlanan öğrencılere bırebır verıyorum sankı cozdugum sorulardan cok yuzume bakıyolar gıbıme gelıyo ya sıvılce başlı başına bı dert ve ınsanı etkılıyo bak o kız o berbat haldeyken gulumsemıyo farkındamısın o siteden neredeyse 100 tane resme baktım ve hepsı sıvılcelıyken gulumsemıyo boş boş bakıyo ama sıvılcelerı gecenler gulucuk saçıyo resmen gozlerının ıcı parlıyo. kım ne derse desin sivilce bi şekilde etkiliyo insanı onu bunu bırak puruzsuz bı cılt gorunce özenıyosun ya bnmkı nıe böle deıl die en guzelını yapıyoruz bız kokten sokup atıyoruz

aynen yaa insanlarla içiçe oldum için bilirm o duyguyu . .artık daha çok şu ne gydi falan bakmıorum onun yüzü nasıl sivilcesi varmı fALn filan..ama geçicek geçici bi durum bu bide sivilceyi sıkınca dıkkat edersen hemen yanından çıkıo falan yada çevresnden çnkü yağın bi kısmı içeriye kaçıomuş yayılıo falan ve bende çok oldu o biyerden 3 tane sivilce cıktı yaa gğL gibi ama şimdi kurumaları kaldı işte çok şükür.zaman akıp geçsn hemen

evet arkadaşım anlaşmalı eczanelerde var bana da yazmıştı dr um ben anca bgn aldım e biraz kapatyor sanki ama fondoten gibi kapatmıyor tabi bi de ben dr fondoten önermesini istemiştim oda pudra yazmış aknicare fp fluid power diye bir marka eczanede ikiside vardı hangiisni aliyim diye kararsız kaldım çünkü eczacı pudranın hiç bir zararı yok dedi diğerleri gibi sonra neyse güne koruucuyu aldım ama ben aynı zamanda nemlendirici oldunu bilmiyordum bıodemanın diğilmi phoderm max 50+

ya kızlar birşey soracağım o acne org taki ürün tanıtımımı ??ben tam anlayamadım yaaaboshayallersmile.eğer ürün adı ise ürünün adı neymiş??

bnm burnm kanamaya bslafı bı aksamda 6 7 kez kanadı acaBa bu hapla ılqılı bı seymıdır :S bnm ılq ayım dolduda :S

ya benim bugun fecı bı boyun tutlmam oldu.yuruyemdm ble.suan braz daha iyiym ama bugn ilacımıalmalıym szce daha çok kasmasn ?acil cvap verin lütfen

canım bu güneş kremi sanırım.parayla mı alıyosun reçeteye yazılıyo mu?benim yarın kontrolüm war gidince ben de yazdırayım eger uygunsa

ya benim bugun fecı bı boyun tutlmam oldu.yuruyemdm ble.suan braz daha iyiym ama bugn ilacımıalmalıym szce daha çok kasmasn ?acil cvap verin lütfen

ilaca daha başlamadın degilmi canım..ilaç eklemlerde agrı kaslma vs yapıyo bende 2.ayımda çok oluyodu..

Fawes ilacın etki olabilir de olmayabilir de ..
ama sen bence onun etkiisi olduğunu düşünme pek , psikolojik olarakta ilaçtan ötürü sıkıntı yaşayabilirsin çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…