Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

canım doktor bana da verdi bu güneş koruculuğunu daha kullanmaya başlamadım...
bunu kullanırken ayrıyeten nemlendirici falan kullanmaya gerek var mı???

phoderm max 50+ hem nemlendrici hemde koruyucu hemde fondten gbi renkli işte ayrıca nemlendrici kullanmaya gerek yok çok güzeL bi ürün bence:) bn begendm

Arkadaşlar bu dediğiniz koruyucuyu doktor mu yazıyor?
Bana yazmadı öyle b ir şey,istesem mi acaba?

merhaba kızlar bugün 50 mg lık roaccutane ile sivilcesiz hayata doğru yola çıkmaya başladım... içimde hala endişeler var ama yinede kullanacağım bu ilacı çünkü gördüğüm tanıdığım hatta benım kendı doktorum bile cok ıyı sonuclar almış bu ilaçtan .. doktorum aynen şunu söledi yıllarca sivilce sorunu çeken insanları kremler ve antibiyotiklerle uğraştırmak çok gereksiz çünkü yıllarca çıkan sivilce kremlerle geçecek kadar basit değildir ciddi bi tedavi ister ... haklı olduğunu düşünüyorum cunku kullanmadıgım krem antıbıyotık bılmem ne hıc bısı kalmamıştı tam 5 sene uğraştım ama artık zafer zamanı yaklaşıyor sanırım :))))) bayanssulusmile boshayallersmile

kızlar yarın kontrolüm war 5.ayımın içersindeyim ..korkuyorum kolestrolüm yüksek çıkmasından.birde söylediginiz güneş kremini yazdırmayı düşünüyorum.bakalım yazıcak mı?

Bu bahsettiginiz gunes kremini bazi doktorlar anlasmali oldugu icin yaziyor sonucta ve karsilanan bisey degil parayla aliniyor.

Bence sadece o markaya takilip kalmayın piyasada bircok dermokozmetik markaların iyi gunes koruyuculari mevcut.

Bu bahsettiginiz gunes kremini bazi doktorlar anlasmali oldugu icin yaziyor sonucta ve karsilanan bisey degil parayla aliniyor.

Bence sadece o markaya takilip kalmayın piyasada bircok dermokozmetik markaların iyi gunes koruyuculari mevcut.

ben de başta öyle düşündüm canım sonra belki dr un yazabildigi güneşkoruyucular vardr diye düşündüm ama yokmuş sanırım

canım doktor bana da verdi bu güneş koruculuğunu daha kullanmaya başlamadım...
bunu kullanırken ayrıyeten nemlendirici falan kullanmaya gerek var mı???

canım gerek yok ünkü krem kıvamlı olduğu için cildi nemlendiriyor..zaten benim cildim kurumamıştı ben nemlendirici almamıştım.DR'uma bana renkli bir güneş kremi yazarmısınız dedim bunu verdi.Ama arkadaşlar dr yazmadanda gidip alacağınız bir ürün ünkü s.s.k karşılamıyor.Adı BIODERMA PHOTODERM 50+ ben ilk başta kapatmıyor demiştim ama çok minik sürmüştüm tam anlamıyla sürünce gerekten kapatıyor ve cildi hiç bir zararı yok süpper tavsiye ederim..:lepi:bu arada pinaryell senin sivilceler ne durumda benim yanak bölge azaldı ama çenemde var bugün tam da dudağımda çıktı hala aktif yani sivilcelerkafamçokkarıştı

50.günüm hala çıkıyor...15 gün sonra nişanım var yaaa
hemde yanağımda çıkıyor zaten geçse de kırmızılkları hala duruyor....((
o kremden bana da verdi doktor kullanmaya başlamadım daha yarın başlıyayım ben de fondotenden iyidir herhalde...
nişanda da fondoten falan kullancam artık benim yüzümde de çok kuruma olmuyo bazen oluyor çenem ve alın kuruyor daha çok aslında işe gelmesem evde otursam belki daha çabuk geçerdi....
herhalde en uzun süre sivilce kusması yaşayan benim ilacı içtiğimden beri okadar çok çıktı ki moralim çok bozuk küçük çıksa neyse acayip büyük ve içten çıkıyor üstelik acıyor ((
10 gün sonra 2.ayım bitecek bakalım ozaman ne olcak bilmiyorumkismile
Allahın ziniyle inşallah hepimizin cildi iyileşir...

benmde kustu baya hala kusuyo moralm bnmde bozuluyo ama beklıorum bnm çenemde büyük kaldı yanagımdakiler kırmızı kırmız napcaz yaaa. .ama o koruyucu krem iii bnce kapatıo ama bnm biraz da kaba gözterıo

canım nişanında güzel bi fondoten kullan kırmızılıkları kapatırsın

46.50 tl ye aldım ben..kapatıcı değil o canım renkli güneş factörlü krem
zararı olsa doktor vermezdi iyi gibi valla ben de bugün kullanmaya başladım.. ama fondoten gibi kapatmıyor...fondoten daha iyi kapatıyor fakat zararlı o da mesefef...
ben de bıraktım artık fondoteni bunu kullancam hem güneşten de koruyor ...
özel günlerde fondoten kulancam artık..
bendeki sivilceler büyük çıktığı için çok kapattını söyleyeym ama sivlce kırmızıklarını biraz kapatıyor bir de yoğun sürmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…