dudaklar için ne kullanıyorsunuz? Neutrogena Lip Moisturizer,SPF 15 iyi mi sizce geceleri bepanthene merhem sürmek yeterli olur mu,ilaca yeni başladım ama dudaklarım çok kurudu,çok su içmeme rağmen
her şeyden iyisi vazelin iyi bir marka vazelin al sür süpre kuruma falan olmuyor
bugün kontrolüm vardı 50 mg a çıkardı doktor ve 5.ayıma girdim.bana la roche posay in güneş koruyucusunu verdi renkli olanını fondoten gbi kapatıyormuş zararı da yokmuş ayrıca aklınıza takılmasın .size la roche posay ve aveneyi öneririm daha öncede kullandım çok memnun kalmıştım
kıslar bakıorumda yaşlar hep 17 -18 lerde galiba bi tek benmiyim acaba 25 yaşında sivilce çıkartan sempatiksalakcinniergenlikte yaşamadım evlendikten sonra cildim bozuldu ilginçkafamçokkarıştı
yalnız değilsin canım bende 25 yaşındayım ayrıca ergenlikte yüzüm pırıl pırıldı hiç sivilcem olmadı benim şimdi artık yok tedavim 9 gün sonra bitiyor çok mutluyum kaydirigubbakcemile2
arkadaşlar elleirm üzeri kırmızı kırmızı oldu...yani canszı tüyler varya onların kökleri kırmızı oldu ve elimin üzeri çatlak gibi nasıl geççek bu kırmızılıklar bilen var mı???ya da geçiyor mu zamanla arkadaşlar benim yaklaşık 3 haftadır böyle geçmedi daha...
Arkadaslar,cildinde acik gozenekleri olanlar var mi aranizda ?
Bu ilac gozeneklere de etki ediyor mu ? merak ediyorum.
Ozellikle tedavisi bayagi ilerlemis ve bitmis olanlar daha iyi cevap verebilir bu soruya.
canım öncelikle geçmiş olsun ben başladığımda tedaviye gözeneklerim vardı 20. günden sonra yüzümde dev sivilceler ve dev siyah noktalar oluştuu
kendimden tiksindim ama 15 20 gün sonra bütün siyah noktaları attım ve o günden sonra bir tek siyah noktam olmadı gözeneklerimde kapalı hatta gözenek diye bir şey varmı yüzümde ıııhh hayır yok neredeyse hiç merak etme
siyah nokta bile kalmıyor yüzünde gözenek falan sıkılaşıyor benim 9 gün sonra tedavim tamamen bitiyor aslında bitmişti ama sıkıntıya bağlı küçcük sivilceler çıktı 1 2 tane
garantiye alalım tekrarlamasın bir ay daha diye devam ettik düşük dozda ama ben normal doz içiyorum daha çabuk bitsin diye böyle işte
birde ben yüzümde çıkan sivilceleri sıktım çok kötü oldu kocaman yaralar oldu yüzümde 10 günde yaralarda geçtiler ama
okadar çok sivilcem çıktıı
hepsinide sıktım
izler kalsaydı şuan yüzüm yara izlerinden görünmezdi
ama sadece bir tane iz kaldı oda çok açıldı yakında geçer
hiç düşünmeyin sivilce izlerinizi
onlarda geçiyor rahat olun sadece güzelleşmenize bakın kaydirigubbakcemile2
ne güzel darısı bize artık ne durumda cildim artık çıkmıyor değil mi?izler duruyor mu?
ya bir de ben 50 küsür gündür içiyorum hala çıkıyor sivilceler normal mi?
Canim tesekkur ederim.canım öncelikle geçmiş olsun ben başladığımda tedaviye gözeneklerim vardı 20. günden sonra yüzümde dev sivilceler ve dev siyah noktalar oluştuu
kendimden tiksindim ama 15 20 gün sonra bütün siyah noktaları attım ve o günden sonra bir tek siyah noktam olmadı gözeneklerimde kapalı hatta gözenek diye bir şey varmı yüzümde ıııhh hayır yok neredeyse hiç merak etme
siyah nokta bile kalmıyor yüzünde gözenek falan sıkılaşıyor benim 9 gün sonra tedavim tamamen bitiyor aslında bitmişti ama sıkıntıya bağlı küçcük sivilceler çıktı 1 2 tane
garantiye alalım tekrarlamasın bir ay daha diye devam ettik düşük dozda ama ben normal doz içiyorum daha çabuk bitsin diye böyle işte
birde ben yüzümde çıkan sivilceleri sıktım çok kötü oldu kocaman yaralar oldu yüzümde 10 günde yaralarda geçtiler ama
okadar çok sivilcem çıktıı
hepsinide sıktım
izler kalsaydı şuan yüzüm yara izlerinden görünmezdi
ama sadece bir tane iz kaldı oda çok açıldı yakında geçer
hiç düşünmeyin sivilce izlerinizi
onlarda geçiyor rahat olun sadece güzelleşmenize bakın kaydirigubbakcemile2
5.aydasın nasıl peki yüzün kırmızılıklar da gidiyormu yoksa cildimizde kalcak mı bu izler??
doktor neden yüksetti dozu nekadar kullanıyordun önceden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?