Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bnde 2.ayıma gecı0rm bqun :S bnm bı tek yanaklarmda mınık mınık var :S:S bıde az ız var cokda kızarı0 yanaklarm dha da cok acıga cıkıyor ızlerm bı tane gunes koruyucu yazdı bakalım nsL olcack ama bn coq sıkLdm :S aRtq aynaya bakdıqımda gseL bı cıLt qrmeq ıstı0rm bıızm sınıfta 23 kızın arasnda sadece 2 3 kısıde svlce var :::Sss gerısının cıldı cok gsel . oFF yhaa bakaLm nolck ınSş en yakn zamanda hepımızın cıLdı cokkkkk guseL oluR =) sızde olmasanz zatn kımlere yazcz :sSs

bı de bnm sonrada yuzumde coook buyuqq olmasada :S buyqq 3 tane sıvılce cıkdı :S:S oYhh :S canm hıc brsey yapmak ıstemıyor :S ne okula gıtmek ne dısarı cıkmak hazırana kdr tamamenn duselse keskee :) hazrnda 5 ay olck her halde o zmna baya duselr ınSs.. !!! bıde bnm ılk ayımın son gnler 7 8 kez brnm kanadı S: kabklanma olackms ondan dedı doktr :S

kızlar benım bugun 3. gunum dudaklarımda hafıften kuruma var ama cok hafif cildimde pek kuruluk yok gibi ama sabah kalktıgımda daha az yaglı oluyor cildim bide ben gunde 50 mg kullanıyorum normal mi böle olması..

dudaklar için ne kullanıyorsunuz? Neutrogena Lip Moisturizer,SPF 15 iyi mi sizce geceleri bepanthene merhem sürmek yeterli olur mu,ilaca yeni başladım ama dudaklarım çok kurudu,çok su içmeme rağmen.

bugün kontrolüm vardı 50 mg a çıkardı doktor ve 5.ayıma girdim.bana la roche posay in güneş koruyucusunu verdi renkli olanını fondoten gbi kapatıyormuş zararı da yokmuş ayrıca aklınıza takılmasın .size la roche posay ve aveneyi öneririm daha öncede kullandım çok memnun kalmıştım

5.aydasın nasıl peki yüzün kırmızılıklar da gidiyormu yoksa cildimizde kalcak mı bu izler??
doktor neden yüksetti dozu nekadar kullanıyordun önceden?

kıslar bakıorumda yaşlar hep 17 -18 lerde galiba bi tek benmiyim acaba 25 yaşında sivilce çıkartan sempatiksalakcinniergenlikte yaşamadım evlendikten sonra cildim bozuldu ilginçkafamçokkarıştı

yalnız değilsin canım bende 25 yaşındayım ayrıca ergenlikte yüzüm pırıl pırıldı hiç sivilcem olmadı benim şimdi artık yok tedavim 9 gün sonra bitiyor çok mutluyum kaydirigubbakcemile2

ya arkadaşalr bu geçen sivilceler iz bırakmıyor değil mi sanki çukurlaşıyor gibiler yaaa(ben oynamadım hiç ama bazen kıyafetimi giyerken yüzümü yıkarken falan kopuyolarda ilacın son aşamasında olan arkadaşlar iz kalmıyor değil mi??
kalıyorsa eğer çukurluk falan bunun için de ayrı bişeymi yapıtırmak gerekecek şimdi

yalnız değilsin canım bende 25 yaşındayım ayrıca ergenlikte yüzüm pırıl pırıldı hiç sivilcem olmadı benim şimdi artık yok tedavim 9 gün sonra bitiyor çok mutluyum kaydirigubbakcemile2

ne güzel darısı bize artık ne durumda cildim artık çıkmıyor değil mi?izler duruyor mu?
ya bir de ben 50 küsür gündür içiyorum hala çıkıyor sivilceler normal mi?

canım benimde ellerim çatlak çatlak ve kırmızı oluyor çok sızlıyor doktorum bana lkortizonlu krem verdi dermovate o yarım saat içinde geçiriyor sürünce bende 4 aydır bunu kullanıyorum hergün değil olduğunda kullanıyorum dene bence çok iyi geliyor

bna 30 mg verıyor cnku kıl0m 43 feln ! sna da 50 mg vermesının nedenı kılondan dolayı cnm .kandakı yag oranını dusereck . sıvılcelerde yagdan dolayı olduqu ıcın onlar kuruyacak

bnmde ellermde krmızı krmızı noktalar cıkdı ama az :S:S haPdan dolayıda olduqunu blmı0dm ama az olduqu ıcn doktora gostermedm :Ss...!! cogalmazda umarım :S:S.S

Arkadaslar,cildinde acik gozenekleri olanlar var mi aranizda ?

Bu ilac gozeneklere de etki ediyor mu ? merak ediyorum.

Ozellikle tedavisi bayagi ilerlemis ve bitmis olanlar daha iyi cevap verebilir bu soruya.

canım öncelikle geçmiş olsun ben başladığımda tedaviye gözeneklerim vardı 20. günden sonra yüzümde dev sivilceler ve dev siyah noktalar oluştuu
kendimden tiksindim ama 15 20 gün sonra bütün siyah noktaları attım ve o günden sonra bir tek siyah noktam olmadı gözeneklerimde kapalı hatta gözenek diye bir şey varmı yüzümde ıııhh hayır yok neredeyse hiç merak etme
siyah nokta bile kalmıyor yüzünde gözenek falan sıkılaşıyor benim 9 gün sonra tedavim tamamen bitiyor aslında bitmişti ama sıkıntıya bağlı küçcük sivilceler çıktı 1 2 tane
garantiye alalım tekrarlamasın bir ay daha diye devam ettik düşük dozda ama ben normal doz içiyorum daha çabuk bitsin diye böyle işte
birde ben yüzümde çıkan sivilceleri sıktım çok kötü oldu kocaman yaralar oldu yüzümde 10 günde yaralarda geçtiler ama
okadar çok sivilcem çıktıı
hepsinide sıktım
izler kalsaydı şuan yüzüm yara izlerinden görünmezdi
ama sadece bir tane iz kaldı oda çok açıldı yakında geçer
hiç düşünmeyin sivilce izlerinizi
onlarda geçiyor rahat olun sadece güzelleşmenize bakın kaydirigubbakcemile2

canım benim ya ağzından bal damlıyor inşallah geçer ya ben de korkmaya başlamıştım((
ben de oynamak sıkmak istemiyorum ama insan dayanamıyo işte bi şekilde insanın eli gidiyor (
darısı bize artık:)

ne güzel darısı bize artık ne durumda cildim artık çıkmıyor değil mi?izler duruyor mu?
ya bir de ben 50 küsür gündür içiyorum hala çıkıyor sivilceler normal mi?

canım 50 gün dah tedavinin başındasın sen benim 171. gün 180 de tamamlıyorum ve 1 ay önce geçti sivilcelerim sıkıntıdan 1 2 tane minicik çıktı ama onlarda geçti cildim pürüzsüz ok güzel görenler mükemmel görünüyorsun sende değişiklik var diyor ayrıca hiç makyaj yapmıyorum çok güzelim yani allah nazardan saklasın herkes kıskanıyor neden sivilcen yok bizde çıkıyor sende çıkmıyor diyorlar ve kıskanıyorlar ahahahh haa
dur bakalım canım zor günler geçireceksin sabırlı ol zamanla güzelleşmenin tadını çıkar ben ilk zamanlar çok sıkıldım ve ben bütün yan etkilerini yaşadım ama şimdi çokkkk mutluyum sende rahatla sivilcelerin uzun bir süre daha çıkacak ama takılma onlara geçici bunlar i,z bir tane var yüzümde oda çok açık kaldı geçicek

Canim tesekkur ederim.
Bende tedaviye baslayali bugun tam 10 gun oldu.
Oyle surekli olan,iltihapli sivilcelerim yok benim yani ben direkt sivilce sikayetiyle baslamadim bu ilaca aslinda.
Benim cildimde ve saclarimda hatta vucudumda asiri bir yaglanma var.
Alnimi ne zaman ellesem elim kayiyordu resmen dusun ve surekli paril paril parlayan bir ciltle geziyordum ortalikta.
Saclarim desen 2 gun normal 3.gun hemen yaglanan cinsten.
Ustune birde ara sira cikan,gectiklerinde bile hep kirmizi izler birakan bir turlu gecmeyen sivilcelerim vardi.
Bu sikayetlerle basladim ben ilaca.
Ama en takintili oldugum konulardan biride siyah noktalar ve gozenekler konusu.
Gecen yıl sirf bu takinti yuzunden 6 seans kimyasal peeling yaptirdim ama gozenek ve siyah noktalara hicbir faydasi olmadi.

Senin yazdiklarini okumak iyi geldi gercekten.
Kuzenimde bir donem kullanmisti bu ilaci ve siyah noktalarin gercekten gectigini soylemisti.
Umarim kullanan herkes acisindan sonuc cok iyi olur.

5.aydasın nasıl peki yüzün kırmızılıklar da gidiyormu yoksa cildimizde kalcak mı bu izler??
doktor neden yüksetti dozu nekadar kullanıyordun önceden?

canım ben de hala izler var oynamadım ben de amamafoldumbenyani tedaviye çok sivilceyle başlamadım zaten warolan sivilcelerimin ve lekelerimin geçmesi için başlamıştım kırmızılıklar pmbeye dönüştü şimdi.5.ayımdayım ama bnde kolestrol yüksek çıkıtıgından doktor dozu düşürdü ve tedavim 2 3 ay daha uzadı..yani tedavim haziran sonunda biticekti..doktorumda yaza kalmasın diye dozu artırdı.ama geçicek inanıyorum cildimin diger yelerinin görsen bebek gibi sadece allık bölgesinde az kaldı..onlarda tedavi bitince geçicektr canım tkma kafana..sen kaçıncı ayındasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…