Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ben daha 55.günümdeyim izler bende de kalıyo inşallah tedavi bitince geçerler ya pişman oldum bu ilaca başladğıma daha da berbat yaptı yüzümü (
ben de ilk başta 20 mg ile başaldım sonra 40 a yükseltti doktor...
bakalım bu ay ne diyecek benim de allık bölgesinde çıkıyor sürekli ve geçmek bilmiyorilaca başalamdan önce 4-5 tane sivilcem vardı şimdi kaç kat arttı yan etkileri de cabası...

canım daha yolun başındasın sen..her ay kontrolünü yaptırdın mı doktoruna da güveniyosan geçer canım meraketme sen..benim yüzümü göen herkes şaşırıyor ne kullanıyosun falan diyolar.bende ilacı söylüyorum bizde mi başlasak diyolar bunla yüzünde tek tük sivilcesi olanlar yani düşün canım..canım sen geç başlamışsın biraz yazın da devam ediceksin sanırım 50+ güneş koruyucu kullan mutlaka..iz kalmasın.şimdiden takma kafana izleri geçicegini düşün.eminim tedavin bittiginde hepsi geçicektir önemli olan vücuda daha az zarar vererek tedaviyi bitirmek..bide şunu söyliyim sana benim bi arkadaşım vardı yüzündeki sivilceler çiban gibiydi ve çok sıktılar yani bakan bidaha bakıyodu ama şimdi cildini görsen ne leke var ne iz dümdüz oldu 6 ayda .

kivircik06 cevabın için çok teşekkürler=)
hochwertig;senin gözeneklerin 1 ayda mı kapandı? benneyaptımki

CANIM İLK 15 GÜN TEK PROBLEMİM KURULUKTU 15 GÜN SONRASINDA GÖZENEKLERİM BAYA BELİRGİNLEŞMEYE BAŞLADI VE SİYAH NOTLARIM ÇOK AŞIRI BÜYÜDÜÜ
ÇOK AŞIRI BÜYÜMELERİNDEN SONRA 15 20 GÜN SONRA CİLDİM KABUK ATMAYA BAŞLADI KABUK ETAN YERLERDE PÜRÜZSÜZ BİR CİLT ÇIKMAYUA BAŞLLADI ŞUANDA YÜZÜMÜ GÖRESEN DEĞİL SİYAH NOKTAN GÖZENEĞİN BİLE YOK SENİN DERSİN
MAŞALLAH DİYELİMDE AMAN ÇIKMASIN BİR DAHA İSTEMİYORUM SİVİLCELERİDE SİYAH NOKTALARIDA HEPSİNE VEDA ETTİM BEN 8 GÜNÜN KALDI ESKİDEN 100 GÜN 120 GÜN 145 GÜN DİYE SAYARKEN ŞİMDİ GERİYE SAYIYORUM BİR YANDAN ÇOK MUTLUYUM AMA BİR YANDAN DA PİSİKOLJİM ÇOK BOZULDU İLACI KESİNCE DÜZELECEK HERŞEYE AĞLIYORUM BUARALAR SIKILDIM HERHALDE İLAÇ KULLANMAKTAN VE HEP BEKLEMEKTEN AMA GEÇİCEK BİRAZ DAHA SABREDİCEM:bbo:

Arkadaşlar yüzünde iz kalanlar içinde bir önerim olacak ben 2 ay önce yüzümden bir ben aldırma operasyonu geçirdim ve baya kazındı ben ve etrafı dikiş atıldı
hatta yara bantı yapıştırmıştı doktorum tabi yüzüm iyice hassaslaşınca yara bandı hem yaktı hem de çıkarırken derimi kopardı yüzümü. Ben alınan yer pancar gibi
yara bandının olduğu yerde pancar gibi kaldı ben çok ağlayınca gördüğüm manzara karşısında doktorum üzülme iki haftada yok edicez yara bantının görüntüsünü dedi
ve <<<<contractubex >>>> diye bir ilaç verdi. Büyük ameliyat yaralarını kapatmak için yada daha silik hale getirmek için kullanılıyor iz leri azaltıyor
alıp kullanmadan doktorunuza sorun kullanırkende sadece iz üzerine çok az sürün
t e h l i k e l i olabilir çünkü o sürdüğünüz yerdeki dokuyu
g e v ş e t e r e k görüntünün silikleşmesini sağlıyor bütün yüze uygulayıp sarkma sorunu yaşamayın sonra kullanmak isterseniz doktorunuza sorun yada tedavi bitince peeling yaptırın soyucu tedavi kremleri var tedaviden sonra onları deneyebilirsiniz onlarda çok işe yarıyor

kızlaaarrr bugün çok mutlu oldum cilt doktoruma gittim 55.günüm bugün.. Doktorum çok güzel gelişme var dedi. Beklemiyodum bukadarını dedi.. Sınıftaki arkadaşlarım nasıl düzeldi yüzün bi anda ne güzel oldu demeye başladı önceden söyledikleri '' Noldu yüzüne neden çıkıyo sende '' bunlardı.. Daha 1 ay önce buraya yazmıştım dayanamıyorum yorumlara diye.. Keşke daha erken başlasaymışım vakit kaybı olmazmış Haziran ayında biticek benim tedavim öyle görünüyor.. =)) Çok sevindim artık makyaj yapmıyorum.. Şimdiden böyleyse tedavim bitince bebek gibi bir cilt bekliyo beni =) Ben kusma dönemi geçirmedim çünkü bnm yüzümde artık yer yoktu sivilceden kaşımda bile vardı siz düşünün Sabredin kızlar ilacı bitiren herkes bebek gibi olucak eminim.. Kafanıza pek takmayın.. benim sivilcelerim geçtiyse sizinkilerde geçer.. Hepimize geçmiş olsun =)

Bnm de sıyah noktalarmda buyume var : Bnde dı0m bnlar ne :S sıvılcelerıde sıkmadm ız mı kaldı felan dı0dm :S:S korktm sımdıı yha :S nsL gecer Şu 3 4 ay blmm Bn dha 2.aymın basındaım ama COk yoq bnde ole :S:S:S:Sss ama var sonucda :S kotude duruyolar

Ben de 2.ayın başındayım.
Evet sivilcelerde artış oldu fakat burnumun üzerindeki siyah noktalar tamamen bitti.
Bence çok da korkmayın,geçecektir mutlaka.

Eğer yanlış anlamazsanız size bir şey söylemek istiyorum.
Uzun süredir yazım tarzınız dikkatimi çekti.Sanırım lise öğrencisisiniz.
Acaba Türkçe konusunda biraz daha hassas olabilmeniz mümkün mü?
Zira yazdıklarınızın pek Türkçeye uygun yanı yok.
Tabii gene sizin düşünceniz,bu benim görüşüm.

Ya arkadaşlar benim 5.ayım bu ayda dudağımın kenarları artık tahriş olmaya başladı hem çok acıyor hemde dudak kenarım kıp kırmızı iki tarafta kötü gözüküyr ne yapmalıyım ....

Bende soyleyecektim esrant benden once davranmis.
Cok kotu,anlasilmaz bir yazim tarziniz var.
Turkceyi duzgun kullanmaya dikkat edelim lutfen!

canım ben geçen sene roaccutane kullandım. yaklaşık 3 ay ve bende ççok sivilce yoktu. kullandığım ürün yüzünden alerji oldum ve doktor günde 60 ml. yani 3 defa kullanmamı söyledi. çevremdeki herkes kullanma sakın zarar verir dedi. bende kullandım ve onunla birlikte la roshe'n bu ilaca özel köpüğü ve kremi var onuda kullandım.benm bünyemin çk hassas olmasına rağmen hiç bir yan ertkisini görmedim. sadece dudaklarda cok kuruma oluyor. son zamanlarda burun içinde aşırı kuruma oluyor. o yüzden bıraktım. çünkü bitmişti sivilcelerim. bebek gibi oldu. ben yüzümle çok oynadığım için suanda tekrar hafif lekeler var kullanmayı düşünüyorm. ama hiç zararı yok kotkulduğu gibi. benim her şeye karşı hassas olan bir bünyemn olmasına rağmen birşey olmadı. hatta daha fazla saçım bile yağlanmıyordu =)

maşallah olumunekankayizsmile

Yani 1-1,5 ay içinde gözeneklerde düzelme oldu.Ne güzel.Ben 4.aydayım maalesef pek bir gelişme yok gözeneklerimde.Birde çok takıntı yapmaya başladım.Herkesi incelemeye başladım.Kimsenin yüzünde gözenek yok.Bir kişiye bile rastlamadım..Nasıl oluyor yahu =)
Bende de var o herşeye ağlama durumu=)Ama ilaçtan mı yoksa benim kırılgan yapımdan mı bilemiyorum. delikafadulden
Birde benim doktorum güneş kremi kullanmam konusunda bişey söylemedi.Yani güneş kremi kullanmıyorum.Bugün biraz güneşte kaldım.Yüzüm baya kızardı.Acaba leke filan olur mu?Güneş kremi kullanmayan var mı benim gibi?

ya arkadaşlar yüzdeki izleri de geçiriyormu bu hap . Bir şu sorunun cevabını alamadım ve cok merak ediyorum = nasıl ama güzel oldumu yazım şimdi

ya arkadaşlar yüzdeki izleri de geçiriyormu bu hap . Bir şu sorunun cevabını alamadım ve cok merak ediyorum = nasıl ama güzel oldumu yazım şimdi

Evet gayet güzel..Teşekkürler dikkate aldığınız için.
Tecrübeli arkadaşların dediğine göre,izlerde iyileşme yapıyormuş.Ama gene de herkeste aynı olmayabilir.Sivilcelerin durumuna göre değişebilir.

Kızlar 6 aylık tedavim biteli 4 ay oldu.
Henüz 1 tane bile sivilcem çıkmadı.
ızler de zaten çok ufaklardı, neredeyse yok oldular.

Tedavimden çok memnun kaldım, umutsuzluğa düşmeyin.
Bu sivilceler bir hastalık. Ve kesin çözümü Roaccutane...

Gecmis olsun canim darisi basima.
Senin gozenek ve siyah nokta problemin varmiydi ?
Yani ilacin sivilceler haricinde siyah nokta ve gozeneklere olan etkisini merak ediyorum ?

MoRcum ben de sana cevap vereyim.
Gözeneklerimle benim de başım dertte..Bu ilaca başlama nedenimde sivilceden çok gözenekler..Şuan 4. ayımdayım.Maalesef gözeneklerimde iyileşme yok.Önümde 2 belki de 3 ay daha var.Bu yüzden umudum var hala.
Başka sitede ilacı kullanan birkaç kişiye sordum.Gözeneklerinin küçüldüğünü söylediler.=)
Siyah noktalara gelince..Onları kesinlikle temizliyor ilaç..Hiç siyah noktam kalmadı.

Canim cok tesekkur ederim.
Dikkat ettim sende benim gibi takintilisin sanirim su gozeneklere.
Ayni sekilde bende direkt sivilce problemiyle basvurmadim bu ilaca,siyah noktalar ve gozenekler acikcasi benim derdim.
Gecen yil 6 seans kimyasal peelingde yaptirdim ama nafile.
Tek umudum bu ilac anlayacagin.
Oyle cok degiller aslinda sol yanagimda var 2-3 tane (allik bolgesi diyeyim) ama o kadar gozume batıyor ki anlatamam.
Bakiyorum sanki genelde bircok insanda yok gibi de geliyor.

Neyse,takintiliyim bu konuda bayagi iste.
Siyah noktalarin temizlenmesine sevindim.
En azindan onlardan tamamen kurtulayim.

Birde senin tedavin ilerlemis canim ne guzel benim daha 13 gun oldu baslayali.
Umarim gozeneklerede faydasi dokunur ne diyeyim.
Benimde umudum var =)

Arkadaşlar benim 6.kutum cuma günü bitti.perş fln doktora gidicem.ama cildim resmen pul pul dökülüyo ve canım çok yanıyo.yüzüme duştan çıktığımda fln dokunamıyorum.o derecede bi acı var yani cilt kuruluğunuda pek geçiremiyorum.anca bepanteni fln sürdüğümde biraz etkisi oluyo. (

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım..bu ilacı 25 gündür günde 60 mg olmak üzere kullanıyorum... şimdilik bir değişiklik yok sivilceler çıkmaya devam ediyor.. yüzümdeki kurumaları bepanten kremle gideriyorum çok işe yarıyor.. benim tedavim yaz gelmeden bitmesi açısından yüksek doz ve 4 ay süreli olacakmış,,, bu yüzden dört ayın birinci ayını bitirmiş oluyorum, kaçıncı ayda ilaç faydasını göstermeye başlar ve artık sivilce çıkmaz ayrıca yüzüm arada kızarıyor bu kızarıklıklar ilaçla birlikte gçecekmi, yüzüm iyice silikleşecekmi, izlerimde var şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…