canım ben de hala izler var oynamadım ben de amamafoldumbenyani tedaviye çok sivilceyle başlamadım zaten warolan sivilcelerimin ve lekelerimin geçmesi için başlamıştım kırmızılıklar pmbeye dönüştü şimdi.5.ayımdayım ama bnde kolestrol yüksek çıkıtıgından doktor dozu düşürdü ve tedavim 2 3 ay daha uzadı..yani tedavim haziran sonunda biticekti..doktorumda yaza kalmasın diye dozu artırdı.ama geçicek inanıyorum cildimin diger yelerinin görsen bebek gibi sadece allık bölgesinde az kaldı..onlarda tedavi bitince geçicektr canım tkma kafana..sen kaçıncı ayındasın?
ben daha 55.günümdeyim izler bende de kalıyo inşallah tedavi bitince geçerler ya pişman oldum bu ilaca başladğıma daha da berbat yaptı yüzümü(
ben de ilk başta 20 mg ile başaldım sonra 40 a yükseltti doktor...
bakalım bu ay ne diyecek benim de allık bölgesinde çıkıyor sürekli ve geçmek bilmiyorilaca başalamdan önce 4-5 tane sivilcem vardı şimdi kaç kat arttı yan etkileri de cabası...
dudaklar için ne kullanıyorsunuz? Neutrogena Lip Moisturizer,SPF 15 iyi mi sizce geceleri bepanthene merhem sürmek yeterli olur mu,ilaca yeni başladım ama dudaklarım çok kurudu,çok su içmeme rağmen
her şeyden iyisi vazelin iyi bir marka vazelin al sür süpre kuruma falan olmuyor
teşekkürller cevap için.vazelinin bir zararı olmaz dimi
kivircik06 cevabın için çok teşekkürler=)
hochwertig;senin gözeneklerin 1 ayda mı kapandı? benneyaptımki
Bnm de sıyah noktalarmda buyume var: Bnde dı0m bnlar ne :S sıvılcelerıde sıkmadm ız mı kaldı felan dı0dm :S:S korktm sımdıı yha :S nsL gecer Şu 3 4 ay blmm Bn dha 2.aymın basındaım ama COk yoq bnde ole :S:S:S:Sss ama var sonucda :S kotude duruyolar
Bende soyleyecektim esrant benden once davranmis.Bnm de sıyah noktalarmda buyume var: Bnde dı0m bnlar ne :S sıvılcelerıde sıkmadm ız mı kaldı felan dı0dm :S:S korktm sımdıı yha :S nsL gecer Şu 3 4 ay blmm Bn dha 2.aymın basındaım ama COk yoq bnde ole :S:S:S:Sss ama var sonucda :S kotude duruyolar
Arkadaşlar, cildimdeki hatta bütün vücudumdaki sivilceler için bi kaç doktora gittim... İlk gittiğim doktor ikinci kontrolde bu ilacı önerdi ama bilindiği gibi çok fazla zararı var... İntahara kadar götürdüğü söyleniyo ama benim çevremde kullanan çok insan var hala yaşıyolar..
Neyse, ben kullanmayı reddedip başka doktorlara gittim ama tedavimin sonu hep bu ilaca çıkıyo..
Aranızda kullanan var mı? Öneren- önermeyen....
CANIM İLK 15 GÜN TEK PROBLEMİM KURULUKTU 15 GÜN SONRASINDA GÖZENEKLERİM BAYA BELİRGİNLEŞMEYE BAŞLADI VE SİYAH NOTLARIM ÇOK AŞIRI BÜYÜDÜÜ
ÇOK AŞIRI BÜYÜMELERİNDEN SONRA 15 20 GÜN SONRA CİLDİM KABUK ATMAYA BAŞLADI KABUK ETAN YERLERDE PÜRÜZSÜZ BİR CİLT ÇIKMAYUA BAŞLLADI ŞUANDA YÜZÜMÜ GÖRESEN DEĞİL SİYAH NOKTAN GÖZENEĞİN BİLE YOK SENİN DERSİN
MAŞALLAH DİYELİMDE AMAN ÇIKMASIN BİR DAHA İSTEMİYORUM SİVİLCELERİDE SİYAH NOKTALARIDA HEPSİNE VEDA ETTİM BEN 8 GÜNÜN KALDI ESKİDEN 100 GÜN 120 GÜN 145 GÜN DİYE SAYARKEN ŞİMDİ GERİYE SAYIYORUM BİR YANDAN ÇOK MUTLUYUM AMA BİR YANDAN DA PİSİKOLJİM ÇOK BOZULDU İLACI KESİNCE DÜZELECEK HERŞEYE AĞLIYORUM BUARALAR SIKILDIM HERHALDE İLAÇ KULLANMAKTAN VE HEP BEKLEMEKTEN AMA GEÇİCEK BİRAZ DAHA SABREDİCEM:bbo:
ya arkadaşlar yüzdeki izleri de geçiriyormu bu hap . Bir şu sorunun cevabını alamadım ve cok merak ediyorum= nasıl ama güzel oldumu yazım şimdi
Gecmis olsun canim darisi basima.Kızlar 6 aylık tedavim biteli 4 ay oldu.
Henüz 1 tane bile sivilcem çıkmadı.
İzler de zaten çok ufaklardı, neredeyse yok oldular.
Tedavimden çok memnun kaldım, umutsuzluğa düşmeyin.
Bu sivilceler bir hastalık. Ve kesin çözümü Roaccutane...
Canim cok tesekkur ederim.MoRcum ben de sana cevap vereyim.
Gözeneklerimle benim de başım dertte..Bu ilaca başlama nedenimde sivilceden çok gözenekler..Şuan 4. ayımdayım.Maalesef gözeneklerimde iyileşme yok.Önümde 2 belki de 3 ay daha var.Bu yüzden umudum var hala.
Başka sitede ilacı kullanan birkaç kişiye sordum.Gözeneklerinin küçüldüğünü söylediler.=)
Siyah noktalara gelince..Onları kesinlikle temizliyor ilaç..Hiç siyah noktam kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?