Bende 15.gunumdeyim ama dudak kurulugu disinda bir yan etki gormedim henuz.bende 15.günümdeyim burnum kıpkırmızı .gözlerim kurudu .yüzümde pul pul dökülüyo.acayip bi uyku var üstümde habire uyumak geliyo .benim tek yakındığım nokta burnum
sivilce bi burnumda bide kaşımın kenarında var okadar.burnumun üstündeki çok sinir bozucu . kapatıcı gibi birşey öneren varmıı ?
21.yaşınız kaç acaba =)
ayrıca arkadaşlar hamilelik açısından doktorunuz size birşey söyledimi ilacı bitirrdikten kaç ay sona hamile kalmak en güvenilirmişl bilen var mı
arkadaşlar bana da cevap verinnnn...... kullananlar veya son aylarda olanlar etkisini nezaman görmeye başladınız izler iç in doktorunuz sonrasında başka bir tedavi önerdimi
Benim kızım roaccutane kullanıyor.4.ayında şu an.Daha ancak sivilceler azalmaya başladı.Sanırım 6.ayda ancak kaybolacak.Onun için panikleme.Biraz geç başlıyor azalma.Sabır etmekten başka çare yok canım.Çok geçmiş olsun sanada.Sivilceler gidince güzel yüzleriniz iyice ortaya çıkacak.kaydirigubbakcemile3
Ben 2. ayın içindeyim ama pek bir gelişme yok ne yazık ki..
Hamilelik konusunda ise şöyle düşünüyorum:
Zaten bebek sahibi olmak istediğimizde her türlü muayeneden geçiyoruz,bir sorun varsa doktorlar söyler biz de erteleriz.
4. ayıma bi kaç gün kaldı
cildim pürüzsüz artık hiç sivilce çıkmıyor
lekeler kaldı sadece yerimseniben
Arkadaşlar benim 6.kutum cuma günü bitti.perş fln doktora gidicem.ama cildim resmen pul pul dökülüyo ve canım çok yanıyo.yüzüme duştan çıktığımda fln dokunamıyorum.o derecede bi acı var yanicilt kuruluğunuda pek geçiremiyorum.anca bepanteni fln sürdüğümde biraz etkisi oluyo. (
arkadaşım gözün aydın darısı başımıza çok sevindim peki izlerin silik şekilde mi yoksa kırmızı kırmızı mı nasıl gözüküyor, birde kaç ay sürecek tedavin dozun kaç mg.
merhaba kızlar ben 50 mg la başladım tedaviye 10. günümdeyim bende dudak kuruması hariç hiç bi etki kendisini göstermedi yüzümde kuruma bile yok yıne yağlanıyo yıne yağlanıyo sizce normal mi bu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?