Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ben 6. ayıma giriyorum ama izlerim hala duruyor ve bikac kücük sivilcem var sizce son ay icerisinde bunlarda iyilesme görecekmiyimmm??

bende 15.günümdeyim burnum kıpkırmızı .gözlerim kurudu .yüzümde pul pul dökülüyo.acayip bi uyku var üstümde habire uyumak geliyo .benim tek yakındığım nokta burnum
sivilce bi burnumda bide kaşımın kenarında var okadar.burnumun üstündeki çok sinir bozucu . kapatıcı gibi birşey öneren varmıı ?

Bende 15.gunumdeyim ama dudak kurulugu disinda bir yan etki gormedim henuz.
Uyku hali bende de var ama ilactan mi kaynaklaniyor emin degilim.

arkadaşlar bana da cevap verinnnn...... kullananlar veya son aylarda olanlar etkisini nezaman görmeye başladınız izler iç in doktorunuz sonrasında başka bir tedavi önerdimi

ayrıca arkadaşlar hamilelik açısından doktorunuz size birşey söyledimi ilacı bitirrdikten kaç ay sona hamile kalmak en güvenilirmişl bilen var mı

O değişiyor ya,ben aknetrent kullanıyorum doktor 1 ay yeterli dedi ama ben gene de garanti olsun diye 6 ay beklerim.

teşekkürler .. bende zoretanin kullanıyorum onunda prospektüsünde bir ay yazıyor insan ne kadar olsa güvenemiyor geçen bir arkaadıaşım iki yıl dedi kesinlikle iki yıl kalınmaması lazım dedi, bazen abartıyorlar gerçekten.. siz kaçıncı ayınızdaydınız gelişme var mı bugün kocaman bir sivilce çıktı tam yanağımın ortasında hemde acayip sarı irinli.. nezaman bitecek bilmiyorum

Ben 2. ayın içindeyim ama pek bir gelişme yok ne yazık ki..
Hamilelik konusunda ise şöyle düşünüyorum:
Zaten bebek sahibi olmak istediğimizde her türlü muayeneden geçiyoruz,bir sorun varsa doktorlar söyler biz de erteleriz.

arkadaşlar bana da cevap verinnnn...... kullananlar veya son aylarda olanlar etkisini nezaman görmeye başladınız izler iç in doktorunuz sonrasında başka bir tedavi önerdimi

Benim kızım roaccutane kullanıyor.4.ayında şu an.Daha ancak sivilceler azalmaya başladı.Sanırım 6.ayda ancak kaybolacak.Onun için panikleme.Biraz geç başlıyor azalma.Sabır etmekten başka çare yok canım.Çok geçmiş olsun sanada.Sivilceler gidince güzel yüzleriniz iyice ortaya çıkacak.kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim... kızınıza da çok geçmiş olsun vallahi şu sivilcelerden kurtulsak dünya bizim olacak yalnız benim tedavim dört ay sürecekmiş bana doktor yüksek doz başlattı 60 mg o yüzden birinci ayım doldu yeni. kızınız kaç mg. kullanıyor,,

evet canım bebek konusunda haklısın... ikinci ayımdayım demişsin sen kaç mg kullanıyorsun tedavin altı ay mı sürecekmiş,, benim işte kısa tedavi dört ay olduğu için ikinci ayda etki görürüm diye düşünüyordum ancak henüz bir ay bitti sürekli sivilce çıkıyorçok fazla bir etkisini göremedim

4. ayıma bi kaç gün kaldı
cildim pürüzsüz artık hiç sivilce çıkmıyor
lekeler kaldı sadece yerimseniben

4. ayıma bi kaç gün kaldı
cildim pürüzsüz artık hiç sivilce çıkmıyor
lekeler kaldı sadece yerimseniben

arkadaşım gözün aydın darısı başımıza çok sevindim peki izlerin silik şekilde mi yoksa kırmızı kırmızı mı nasıl gözüküyor, birde kaç ay sürecek tedavin dozun kaç mg.

canım bende ilk başladığım günlerde bepanten kullanmıştım ama 3 4 günde bir bepanten alıyordum ve yarım saatte bir krem sürüyordum ona rağmen çatlıyordu yüzüm.bilmiyorumkismile şuan nuxe diye bir krem buldum nuxe yğun consantre nemlendirici 24 saat etkili hatta eczaneden alırken inanmamıştım 24 saat etkisini görürsün dedikçe mümkn değil ben ruaccutane kullanıyorum dedim ama ilk kullandığım günden beri nuxe yi memnum dudaklarım içinde nuxe dudak kremi aldım buda küçük bir kavanozda küçücük bir kutuda ama hala yarısı bile bitmedi çok azı bile etkili ama dudaklarım artık son aylar olduğundan aşırı kuruyor onu sürüp noviderm in ceracuta stik dudak nemlendiricisini de kullanıyorum. ama ona rağmen kuruyor dudaklarım ama ben krem süremiyorum dudaklarıma bazen yoğunluktan ama çok memnunum tavsiye ederim özellikle nuxe yüz kremi consantre olanı süper gerçekten 24 saat etkili bepanten çok çabuk etkisi geçiyor ve pek işe yaramıyor.benim tedavimin bitmesine 3 gün kaldı ama bugün çok küçücük bir sivilce çıktı belli belirsiz ama sinirlerim bozuıldu oofffff

arkadaşım gözün aydın darısı başımıza çok sevindim peki izlerin silik şekilde mi yoksa kırmızı kırmızı mı nasıl gözüküyor, birde kaç ay sürecek tedavin dozun kaç mg.

teşekkür ederim amin hepimiz düzeliriz inşallah

izler silik silik fazla rahatsız olmuyorum bazen bi bakıyorum pırıl pırıl hiç görünmüyor bile

ama bazen özellikle banyodan yeni çıktıktan sonra yani sıcak sudan sonra baya belli oluyor

yaz geldi bronzlaşınca kapanır umarım

5 ay demişti doktorum ama ben belki 6 ay isterim yeteri dozu alıyım peşin peşin

40mg ile başladım 40la devam ediyorum

merhaba kızlar ben 50 mg la başladım tedaviye 10. günümdeyim bende dudak kuruması hariç hiç bi etki kendisini göstermedi yüzümde kuruma bile yok yıne yağlanıyo yıne yağlanıyo sizce normal mi bu ?

merhaba kızlar ben 50 mg la başladım tedaviye 10. günümdeyim bende dudak kuruması hariç hiç bi etki kendisini göstermedi yüzümde kuruma bile yok yıne yağlanıyo yıne yağlanıyo sizce normal mi bu ?

Daha bu iyi günlerin keyfini çıkart:):)
15.günden sonra bidaha yaz buraya emi:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…