Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
kizlar bu ilacin yan etkileri cok fazla,karaciger böbrekler sinir sistemi,ilacin icinde prospektüsü hic okumadiniz mi?ben 3 ay kullandim ve sonuc hüsran,saclarim cok döküldü demet demet,nerdeyse kel kalcaktim,hormonlari alt üst ediyor,adet düzensizligi de cabasi,üstelik bu ilaci kullandiktan sonra benim sol gögsümde kütle olustu ve ameliyatla alindi.ben uzak durun diyorum.bu tür agir antibiyotikler cok fazla zarar veriyor.

Kızımda 60 mg kullanıyor.Sabah,öğle,akşam 20 şer mg.Ama dediğim gibi 4.ayında şu an.Dün bile yüzü bayağı sivilceliydi.(Gerçi adet öncesiydi ama)Sanırım 6 aydan önce mümkün değil bitmez kızımınki.Neyse hayırlısı bakalım.gamyoncuiremsu

merhaba arkadaşialr bugün 2.ayım bitti 3.ayıma girdim...hala sivilce çıkıyor malesef bugün kontrole gittim doktorum ilk aylar çıkar oynama sakın dedi ben bi kaçıyla oynamıştım inşallah iz kalmaz
bu ilaç izleri de götürüyor mu arkadaşlar?
bu arada kolestrolüm ilk ay 196 çıkmıştı bu ay 162 e düşmüş her şey normal yani:)
güneş faktörlü krem kullanıyordum onun atına nemlendirici de sürmem gerektiğin söyledi doktorum ve yüzümü de temizlemem için köpük verdi..
benim nisanın 10 nun da nişanım var cildim düzelecek gibi değil hala..şuan aktif 5 sivilce var ama bir sürü de kırmızıklıklar var malesef
bu arada koluma ada yaptım bazı yerler tahriş oldu aman ağda yapmayın arkadaşalr cilt gerçekjten çok hassaslaşıyormuş
doktoruma kısırlık yapıyormu dedim bu ilaç güldü kendisi bu ilacı kullanıp hamile kalanlar var öyle bişey olsa piyasadan kalkardı dedi..
arkadaşalr ben saçımı boyatmayı düşünüyorum acaba bu ialcı kulklanırken saç boyatılabilir mi doktouma sormayı unuttum..
inşallah hepimizin cildi en kısa zamanda Allahın ızniyle Bebek gibi olur...

bende 20+20 40mg kullandım.dudak kuruması dışında hiç bi yan etkisini görmedim.çok memnunum şu an yüzüm tertemiz.:)

bende 20+20 40mg kullandım.dudak kuruması dışında hiç bi yan etkisini görmedim.çok memnunum şu an yüzüm tertemiz.:)

ozaman senin tedavin bitti, kaç ay sürddü peki , şimdi genelde altı yedi ay sürüyor ama düşüz doz benim doktor dört aylık 60 mg verdi bu yüzden diyorm tedavi kısa olunca etkisini daha kısa zamanda görmeye başlamam gerekmmez mi yani şu anda birinci ayımı bitirdim ne zaman görürüm bilmiyorum nisanın son haftasında il dışına gideceğiz eşimle umarım ozaman akadar geçer de makyaj yapmak zorunda kalmam...

ben geçen kış bitirdim tedaviyi.6 ay die başlamıştık sonra 1 aydaha kullandım..
ilk ayda etkisini görmeyebilrsin ama biraz sabredersen 3. ay falan değişikliği görüceksin..:)
ve tabiki sonuç çok iyi ben çok memnunum.maşallahguclubacismile

ne güzel maaşallah darısı başımıza benim dört ay ya bu durumda ikinci ayın sonuna doğru görürüm herhalde faydasını inşallhhhh

ne güzel maaşallah darısı başımıza benim dört ay ya bu durumda ikinci ayın sonuna doğru görürüm herhalde faydasını inşallhhhh

kiloya göre ay ve mg değişio sanırım..sana da bu uygun demekkii..inşallah sende faydasını görürsün canım.ne kadar can sıkıcı bişey biliorumm:sinifsinif:

benim 43. günüm 30 mg ile başladım hala da öyle içiyorum.doktora söylemedim ben birşey o da arttırmadı uzun mu sürecek yaa. saç boyatmayı düşünen arkadaş ben boyattım bi sorun olmadı ama kesin bir bilgim yok.

merhaba bende 60 mg alıorum günlük doz 2.ayın sonundayım ama cildimde henüz düzelme olmadı yani sivilceler çıkıor hala onun için 2. ay sonu diye heveslenmeyin..bu arada dr bana şu kadar ay tedavi demedi bakalım benim kaçıncı ayda düzelmeye başlıcak senağlama

Arkadaslar ilacin olumsuz psikolojik etkileri oldu mu sizde ?
Yani bende genellikle aglamakli bir hal,karamsar,olumsuz bir ruh hali mevcut.
Su an icinde bulundugum stresli durumdan da kaynaklaniyor olabilir.
Ama merak ediyorum bu psikolojiyi ilacin yan etkisine baglamalimiyim yoksa bu durum benden mi kaynaklaniyor ?

merhaba bende 60 mg kullanıorum sabah 30 akşam 30 ama yaa 4.ayda hala çıkıyormu benimde 2.ay bitiyor hala sivilce var 1-2 ay sonrasında çıkmıcak diye hayal ediyordum yazınızı görünce üzüldüm kızınızın sivilcesi çok mu fazlaydı onun için mi iyileşme süreci uzadı?

ayyy ne güzel canım yaaa darısı başımızaaaaaa

amin canım benim sivilceler geçtiyse herkesin geçer diye düşünüyorum

yüzümün halini tahmin edemezsiniz

bende dudak kuruması ve ağrı dışında bir problem olmadı

hatta benim ara ara moralimin tam anlamıyla berbat olduğu dönemler oldu ama toparlandım şimdi ilaca bağlama bence belki bende bağlasaydım psikolojik olarak hala aynı yerde kalırdım

ben 4. ayıma başladım. ama karaciğer enzimlerim çok yükselmiş. doktorum dozu düşürdü. 15 gün sonra tekrar tahlil yaptırıcam. karaciğer enzimlerini düşürmek için ne yapmak gerek, bileniniz var mı?:Saruboceq:

ilaca başlayalı 15 gün oldu.hiçbir şikayetim yok,sivilce kusması dışında.günde 2,3 lt su içiyorum kurumayı engellemek için.Bnim sorum red pepper zayıflama hapını kullansam zararı olur mu ,karaciğere çok mu yüklenmiş olurum? aylık tahlile de daha zaman var, o yüzden sizlere sorayım dedim kızlar :?

2 sene önce kullandım. psikolojik olarak sorun yaratmadı hiç. 5 ay kullandım ilk 3 ay 30+30 sonra 20+20 kullandım. elimde nemlendirici bepantenle geziyordum devamlı ama değdi:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…