teşekkür ederim... kızınıza da çok geçmiş olsun vallahi şu sivilcelerden kurtulsak dünya bizim olacak yalnız benim tedavim dört ay sürecekmiş bana doktor yüksek doz başlattı 60 mg o yüzden birinci ayım doldu yeni. kızınız kaç mg. kullanıyor,,
bende 20+20 40mg kullandım.dudak kuruması dışında hiç bi yan etkisini görmedim.çok memnunum şu an yüzüm tertemiz.:)
ozaman senin tedavin bitti, kaç ay sürddü peki , şimdi genelde altı yedi ay sürüyor ama düşüz doz benim doktor dört aylık 60 mg verdi bu yüzden diyorm tedavi kısa olunca etkisini daha kısa zamanda görmeye başlamam gerekmmez mi yani şu anda birinci ayımı bitirdim ne zaman görürüm bilmiyorum nisanın son haftasında il dışına gideceğiz eşimle umarım ozaman akadar geçer de makyaj yapmak zorunda kalmam...
ben geçen kış bitirdim tedaviyi.6 ay die başlamıştık sonra 1 aydaha kullandım..
ilk ayda etkisini görmeyebilrsin ama biraz sabredersen 3. ay falan değişikliği görüceksin..:)
ve tabiki sonuç çok iyi ben çok memnunum.maşallahguclubacismile
ne güzel maaşallah darısı başımıza benim dört ay ya bu durumda ikinci ayın sonuna doğru görürüm herhalde faydasını inşallhhhh
ne güzel maaşallah darısı başımıza benim dört ay ya bu durumda ikinci ayın sonuna doğru görürüm herhalde faydasını inşallhhhh
arkadaşlar saç boyatabiliyor muyuz bu ialcı alırken doktoruma sormayı unuttum bugün
4. ayıma bi kaç gün kaldı
cildim pürüzsüz artık hiç sivilce çıkmıyor
lekeler kaldı sadece yerimseniben
Kızımda 60 mg kullanıyor.Sabah,öğle,akşam 20 şer mg.Ama dediğim gibi 4.ayında şu an.Dün bile yüzü bayağı sivilceliydi.(Gerçi adet öncesiydi ama)Sanırım 6 aydan önce mümkün değil bitmez kızımınki.Neyse hayırlısı bakalım.gamyoncuiremsu
ayyy ne güzel canım yaaa darısı başımızaaaaaa
Arkadaslar ilacin olumsuz psikolojik etkileri oldu mu sizde ?
Yani bende genellikle aglamakli bir hal,karamsar,olumsuz bir ruh hali mevcut.
Su an icinde bulundugum stresli durumdan da kaynaklaniyor olabilir.
Ama merak ediyorum bu psikolojiyi ilacin yan etkisine baglamalimiyim yoksa bu durum benden mi kaynaklaniyor ?
Arkadaşlar, cildimdeki hatta bütün vücudumdaki sivilceler için bi kaç doktora gittim... İlk gittiğim doktor ikinci kontrolde bu ilacı önerdi ama bilindiği gibi çok fazla zararı var... İntahara kadar götürdüğü söyleniyo ama benim çevremde kullanan çok insan var hala yaşıyolar..
Neyse, ben kullanmayı reddedip başka doktorlara gittim ama tedavimin sonu hep bu ilaca çıkıyo..
Aranızda kullanan var mı? Öneren- önermeyen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?