Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Benim bugun 20.gunum ve bu zamana kadar hic sivilce kusmasi yasamadim.
Ilk bir hafta 2-3 tane sivilce cikti o kadar.
Adet donemimde dahi hic sivilce yoktu yuzumde,su anda da bir tane dahi yok.
Gerci direkt sivilce problemiyle basvurmadim zaten bu ilaca ama yeni baslayan birkac arkadas cikan sivilcelerden bahsedince bende paylasmak istedim kendi durumumu.
Sanirim ilerleyen zamanlarda yasayacagim bu kusma olayini.

bendede pek kusma olmadi 2-3 tane en fazla 2inci ayima gircem bir kaç gun sonra

ben şişlide hospitalium hastahanesine gidiyorum şafak metekoğluna ... özel ama emekli sandığı felan olaylarından muayenesine 11 lira veriyorum normalte 50 tl civarı ve şafak hanım iyi bir doktor ... ben sebamed kullanıyorum +50 faktörlük .. kızlar bu gunes koruyucusunun içinde yağ varmıdır ? varsa bi sorun olur mu kullanınca

bende akne tedavisi gördm zoretenin kullandım dr. bana sebamed in 50 faktörlü losyonunu önerdi galiba losyonda yağ yok kreminde var

bende özelle başladım ama normal ücretleri fazla sskyla bile 30 lira ödüyorum ama son 2 aydır gidemiyorum
dr çok çok iyi ama derinden sarsıyor beni son 2 aydır :)
kızlar güneş koruyucuyu dr vermiyor mu kafanıza göre mi gidip aldınız
bir de benim yanağıma tırnak atıldı kocaman iz kalacak kesin hem onu gösteririm bi çaresine bakar sanmıştım ama gidemedim yaa napıcam bilmiyorum

bende kremi var ya bi sorun oluyo mu yağlı bişe kullanınca yaniii... bu arada kartal yuvası şafak hanımı öneririm fiyatıda uygun ssk da aynı parayı oduyo orda git bi görün canm

güneşkoruyucuyu dr. önerdi bana ama losyon önerdi kremi kem yüzde beyaz bi tabaka halinde kalıyor hoş durmyor sanki. benm de elimde yara çıkmştı parmaklarımda çok sürtünmekten kesin iz kalır diye düşünyordm 3 gün sonrada nişanim vardı tabi parmak önemli öyle bi günde sonuçta herkes parmağna bakyor, dr. a gittm inanmayacaksnz bi krem hazırlattı tam 3 günde geçti yara da iz de . yani diyeceğm o ki hemen dr. a git yüzündeki yara için

gidiyim gitmesinede aynı şeyi nerden hazırlatsın
nolur sen biliyorsan ne olduğunu ya da içeriğini ya da dr adı ver dicem ama yaşadığın yer ist değil sanırım napıcam ben ya

kızlar siz nerde muayene oluyosunuz özel dr mu devlet mi

canım bend senin giib özele gidiyordum istanbulda muayene 25+testler 55+haplar 35 bu ay nasıl olsa aynı şeyler yapılıyor ve hapım yazılıor dedim ve bugün devlet hastanesine gittim ilgiden memun kalmadım tabii özel giib olmuor ama napalım her ay da olmuyor..ben 3.ayıma girdim test öleden sonra yapılmadğı için tetsi yarın sabaha yazdı ilacaım bittiği için yine günlük 60 mg yazdı aldım..yaa kafama akıldı ama acaba benim dr da 60 mı yazıcaktı düşürcekmiydi??birde bu 5 ay dedi tedavi benim dr zaman vermiordu?tetsleri devlette yaptırsak muayeneye dr gitsek olurmuki acaba???

Keske kendi dermatologunuza gitseydiniz.
Sonucta tedavisi baslatan ve surecini gozlemleyen/belirleyen o.
Tahlilleride devlet hastanesinde yaptirip sonuclari doktorunuzun muayenehanesine ya da hastanesine goturebilirsiniz.
Tahlil sonucunu gormesi onemli cunku dermatologunuzun,nerede yaptirdiginiz sorun degil.

arkadalar ben la roche posayın güneş kremini kullanıyorum yağsız gayette memnunum, zaten doktorum da onu önermişti onun yüz yıkama köpüğü ve nemlendiricisi de var reaccutane kullananlara özel kullanabilirsiniz sizde ben önceden almıştım 30 faktörlüktü o yüzden doktor 50 kullanabilirsin dedi.

ben roche yıkama köpüğün kullanıyorum doktor verdi kurutmuyormuş yüzü..
ayrıca doktorum bana nemlendirici de verdi çok memnununm yüüzm daha parı parıl oluyor 65 tl pahalı ama değer..
yaraları çabuk iyileştirme cildi yeniden yapılandırma özelliği varmış...
ben de 3 ayıma girdim ama hala bi kaçtane sivilce çıkıyor malesef 4 tane falan aktif sivilcem var hala diğerlerin çoğu geçti ama çok fazla kırmızı izler var yüzümde..
meğer ne çok çıkmaya hazır sivilcem varmış 2 ay hiç durmadan çıktı..acaba izler geçecek mi onu merak ediyorumakannehir

canm nemlendırıcının adını söyler misin ? ayrıca senin nişanın nasıldı ? düşündüğün kadar kötü olmamıştır yüzün inşallah...
bilmiyorumkismile

kızlar bıde ben bırŞey sormak ıstıyorum.. ılacı yaklaŞık 18 gÜndÜr kullanıyorum hıÇ sıvılce artıŞı olmadı bende aksıne hep sıvılcelerım sÖnmeye baŞladı bazen yÜzÜm Çok kaŞınıyo.. Kıme sorsam hep sıvılceler artar dedı sızcede artmaması anormal bır durum mu (((( ama aŞırı dudak kuruluĞu var gÜnde 50 mg kullanıyorum... LÜtfen cevap verın

arkadaşlar 2.5 haftam doldu.bugün veet bantlarıyla bıyıklarımı aldım şuan feci kızardılar ve yanma var.ne yapmalıyım geçermi sabaha? lütfen acil cevap verin =((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…