kimse bişey bilmiyomu bu konu hakkındaa ?
Bir onceki sayfada yazdim ayni durum bendede mevcut.kızlar bıde ben bırŞey sormak ıstıyorum.. ılacı yaklaŞık 18 gÜndÜr kullanıyorum hıÇ sıvılce artıŞı olmadı bende aksıne hep sıvılcelerım sÖnmeye baŞladı bazen yÜzÜm Çok kaŞınıyo.. Kıme sorsam hep sıvılceler artar dedı sızcede artmaması anormal bır durum mu(((( ama aŞırı dudak kuruluĞu var gÜnde 50 mg kullanıyorum... LÜtfen cevap verın
ılaci kullanirken agda vb.seylerin kullanimini onermiyor doktorlar deri hassaslastigi icin.arkadaşlar 2.5 haftam doldu.bugün veet bantlarıyla bıyıklarımı aldım şuan feci kızardılar ve yanma var.ne yapmalıyım geçermi sabaha? lütfen acil cevap verin =((
Bir problem olmaz sanirim.slm kızlar.benim dün 2. ayım bitti fakat şehir dışında olduğum için doktoruma 1 hafta sonra gidebileceğim yani 1 hafta ilacımı alamıcam sizce bi aksama olurmu? Teşekkürlera.s.
slm kızlar.benim dün 2. ayım bitti fakat şehir dışında olduğum için doktoruma 1 hafta sonra gidebileceğim yani 1 hafta ilacımı alamıcam sizce bi aksama olurmu? Teşekkürlera.s.
canm nemlendırıcının adını söyler misin ? ayrıca senin nişanın nasıldı ? düşündüğün kadar kötü olmamıştır yüzün inşallah...
bilmiyorumkismile
arkadaşlar 2.5 haftam doldu.bugün veet bantlarıyla bıyıklarımı aldım şuan feci kızardılar ve yanma var.ne yapmalıyım geçermi sabaha? lütfen acil cevap verin =((
Bir onceki sayfada yazdim ayni durum bendede mevcut.
Bugun 23.gunum bitti ve 1 tane sivilce dahi yok yüzümde.
Cok hafif kirmizilik vardi sag yanagimda onlarda gecti sayilir tertemiz bir cildim var su an.
Sanirim henuz kusma donemi baslamadi.
Asiri dudak kurulugu bende de var malesef.
30 mg kullaniyorum ben.
Merhaba arkadaslar
Bende 2 gun evvel tekrardan roaccutane kullanmaya basladim.
5 sene evvel 3 aylik bir kullanimim olmustu fakat birakmak zorunda kaldim, bende yan etkilerini cok fazla gösterdi. Artik dudak kurulugunu, yaralari saymiyorum 3. Ay da psikolojim alt ust olmustu nerdeyse hergun agliyordum. 1 defada panik nöbeti geldi. Hayatimda ilk defa boyle biseyle karsilastim o an öleceginizi saniyorsunuz yuzunuz bembeyaz oluyor 2 dak icinde terden sırılsıklam oluyor gıysılerınız. Herhalde dedim birazdan azrail gözukecek. Megersem panik nöbeti geciriyomusum, ılacın yan etkisiymıs. Bu olaydan sonra kullanmayi biraktim ve tekrardan klasik tedavilere dönus yaptim
5 sene aradan sonra belki tipta yeni careler gelismistir umuduyla gecen hafta doktora gittim. Daha evvel yasadiklarimi anlatmama ragmen bu ilaci verdi yine. 2 gun evvel basladim ama hala kararimda endiseliyim..
Buarada bazi arkadaslar abarttigimi dusunebilir ama her insanda gösterdgi etki farkli oluyor. Umarim sorun yasamadan tedavinizi tamamlarsiniz, sivilceyle ugrasmakta ayri bi dert cunku..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?