Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
slm kızlar.benim dün 2. ayım bitti fakat şehir dışında olduğum için doktoruma 1 hafta sonra gidebileceğim yani 1 hafta ilacımı alamıcam sizce bi aksama olurmu? Teşekkürlera.s.

Bir onceki sayfada yazdim ayni durum bendede mevcut.
Bugun 23.gunum bitti ve 1 tane sivilce dahi yok yüzümde.
Cok hafif kirmizilik vardi sag yanagimda onlarda gecti sayilir tertemiz bir cildim var su an.
Sanirim henuz kusma donemi baslamadi.
Asiri dudak kurulugu bende de var malesef.
30 mg kullaniyorum ben.

arkadaşlar 2.5 haftam doldu.bugün veet bantlarıyla bıyıklarımı aldım şuan feci kızardılar ve yanma var.ne yapmalıyım geçermi sabaha? lütfen acil cevap verin =((
ılaci kullanirken agda vb.seylerin kullanimini onermiyor doktorlar deri hassaslastigi icin.
Bepanthene ya da madecassol kullanin isterseniz.

slm kızlar.benim dün 2. ayım bitti fakat şehir dışında olduğum için doktoruma 1 hafta sonra gidebileceğim yani 1 hafta ilacımı alamıcam sizce bi aksama olurmu? Teşekkürlera.s.
Bir problem olmaz sanirim.

aksatmamalısın.bir gün bile bırakırsan bir ay geri götürür seni demişti doktorumm...

canm nemlendırıcının adını söyler misin ? ayrıca senin nişanın nasıldı ? düşündüğün kadar kötü olmamıştır yüzün inşallah...
bilmiyorumkismile

canım şuan iş yerindeyim yanımda değil nemlendirici evde yarın mutlaka yazarım...
nişanım olamdı daha ayın 10 nunda yüzüm kötü malesef bi kaç aktif sivilce var ve kırmızılıkalrım çok fazla fondotenle kapatacam artık başka çaresi yok
başaldık bi kere sonuçalrına katlancazbilmiyorumkismile
alıştım aslında sivilcelerime ya geçen izlerimi saydım yüzümde 40-50 arası sivilce çıkmış geçti ama hepsinini izleri var kırmızıklay yani inşllah geçer kalmazlar..
ben bu ialca başlarken yüzümde 4 sivilce vardı meğer çıkamay hazır ne çok sivilcem varmış..
hayırlısı artık takmıyorum :umursamaz:
çünkü yapacak bişey yok

slm . arkadaşlar bende geçen ay başladım roaccutane kullanmaya..bu ay ilacı yazdırmaya gitim dr. aknetrent yazmış.sordum aynı dedi..bu ilacı kullanan var mı ? yada başına böyle bişey gelen. bi ay o ilaç biay bu olurmuki?

ewet bende aknetrent bulamamıştım yazın 1 ay.dr zoretanin yazmıştı aynı etki sayılır kafana takma birşey olmaz:))

2 3 ay öncesine kadar 2 senedir süren siwilce problemim wardı.arkadaşımın önerisiyle doğum kontrol hapına başladım ona da doktor siwilceleri için wermiş.bunun yanında gece yatmadan önce bebe pudrası kullandım siwilceden eser kalmadı we cildimin rengi değişti daha sağlıklı daha aydınlık bir görünüm aldı çok mutluyum tawsiye ederimyerimseniben

aynen bendede siivlce yok bende çok sevinmiştim ne güzel çıkmayacak diye ama neyse artık çekicez bnde 30 mg kullanıyorum çarşmba günü 1 ayım dolcak .doktorumdan güneş koruyucu isteyeceğim.korkuyorum çünkü =)
hem kapatıcı hem güneş koruyucu özelliği olabilen bi krem arıyorum =)

Merhaba arkadaslar

Bende 2 gun evvel tekrardan roaccutane kullanmaya basladim.

5 sene evvel 3 aylik bir kullanimim olmustu fakat birakmak zorunda kaldim, bende yan etkilerini cok fazla gösterdi. Artik dudak kurulugunu, yaralari saymiyorum 3. Ay da psikolojim alt ust olmustu nerdeyse hergun agliyordum. 1 defada panik nöbeti geldi. Hayatimda ilk defa boyle biseyle karsilastim o an öleceginizi saniyorsunuz yuzunuz bembeyaz oluyor 2 dak icinde terden sırılsıklam oluyor gıysılerınız. Herhalde dedim birazdan azrail gözukecek. Megersem panik nöbeti geciriyomusum, ılacın yan etkisiymıs. Bu olaydan sonra kullanmayi biraktim ve tekrardan klasik tedavilere dönus yaptim

5 sene aradan sonra belki tipta yeni careler gelismistir umuduyla gecen hafta doktora gittim. Daha evvel yasadiklarimi anlatmama ragmen bu ilaci verdi yine. 2 gun evvel basladim ama hala kararimda endiseliyim..

Buarada bazi arkadaslar abarttigimi dusunebilir ama her insanda gösterdgi etki farkli oluyor. Umarim sorun yasamadan tedavinizi tamamlarsiniz, sivilceyle ugrasmakta ayri bi dert cunku..

arkadaşım senden çıkıyo gibi olucak bütün sinirim ama buraya şöyle şeyler yazmayın artık !!!! bu ilacı kullanan herkes butun yan etkılerını kabul ederek kullanıyo ve ne kadar zor olsada o etkileri unutarak kendisini normal bir ilaçla iyileşme sürecine sokmuş gibi hiisediyor nedir bu ilacı kullanan insanlardan alıp veremedikleriniz anlamadım ki endişeliysen endişen sana kalsın buradaki insanlarıda korkutmaya hakkın yok yeter ya kullanıyosan kullanıyosun işte çok biliyosan kullanma yaşa o sivilcelelerle ... TAMAM ZARARLI EVET AMA Bİ YANDAN ZARAR VERİRKEN Bİ YANDANDA İYİLEŞİYORSUN BUNUDA YAZ AKLININ Bİ KÖŞESİNE VE LÜTFEN AMA LÜTFEN RİCA EDİYORUM KİMSE BURAYA YOK ETKİSİ BUYMUŞ AAA KISIRLIK YAPIYOMUŞ İNTİHAR ETTİRİYOMUŞ YOK PANİK NÖBETİ OLUOMUŞ ORGANLARIN KURUYOMUŞ ÖLÜYOMUŞSUN KALIYOMUŞSUN GİBİ SAÇMA SEYLER YAZMASINN YETER ARTIK BURASI ILACI GERCEKTEN IYILESMEK ICIN KULLANANLARIN BIRBIRNE DESTEK VERİP AKILLARINA TAKILAN SEYLERI SORMASI GEREKEN YER BAŞKALARININ YADA BU ILACI KULLANIYORUM DIYİP APTALCA YAN ETKİLERDEN BAHSEDENLERİN YERİ DEĞİL DAHA FAZLA SİNİR BOZMAYIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lmaz:

2 sene önce falan kullanmıştım ben evet dudak kuruluğu fazlasıyla yapıyor ama kremlerle idare ediliyor, belki biraz gerginlik ama abartılacak birşey yok ... Sonunda hiç sivilcem kalmadı...Fakat ergenlik sivilceleriyse bunlar zaten çok kalmıyor belki beklemek de fayda da olabilir..

benım sıvılcelerım az cok değil ama kanlı kanlı ve kocaman cıkıyor sıyah noklarım öle dipteki yuzumu putur putur gosterıyor senelerce bekledım ama hıc bır sekılde gecmedi aksine hep daha fazla cıkmaya başladı suan cok memnunum 10 gunde gostermeye basladı etkısını 25 gundur kullanıyorum ve benı goren herkes bugun yuzune fondoten mı surdun felan dıyo yuzumdekı sıvılceler kurumaya başladı ve sıvılce cogalması yaşamadım.. ya mutlu oluyorum aynaya baktıgımda en azından bu yetıyor bana keske resım yukleyebılsemde aradaki farkı görseniz

img317.yukle.tc/images/1483Goruntu016.jpg bu resim birinci gun

img319.yukle.tc/images/5576Goruntu024.jpg bu onuncu gün

img314.yukle.tc/images/320702042010330.jpg buda 25. gün

linkleri tarayıcınızın adres cubuguna kopyalayıp enter a basarsanız gorebılırsınız resimleri bence arada çok fark var ve bu roacuttane sayesınde oldu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…