- 13 Aralık 2009
- 562
- 325
- 648
daha ilk ayda çok iyileşme var canım çok sevindim kaydirigubbakcemile5img317.yukle.tc/images/1483Goruntu016.jpg bu resim birinci gun
img319.yukle.tc/images/5576Goruntu024.jpg bu onuncu gün
img314.yukle.tc/images/320702042010330.jpg buda 25. gün
linkleri tarayıcınızın adres cubuguna kopyalayıp enter a basarsanız gorebılırsınız resimleri bence arada çok fark var ve bu roacuttane sayesınde oldu
daha ilk ayda çok iyileşme var canım çok sevindim kaydirigubbakcemile5
sonar19 cepten girdigm icin alinti yapamiyorum,
burada kimin ne yazacagina sen mi karar veriyosun? Daha evvelki sayfalarda mor adli arkadas psikolojik etki yasayan var mi diye sormus ona istinaden genel bir cevap yazdim. ınsan önune bakmadan gazlayinca bodoslama dalabiliyor sanirim.. ıstedigimi yazarim.ama hakaret etmeden ,saygi cercevesinde.. "aptal" dedigin icin de bi özur borclusun..
Ayrica
yan etkilerini görüp yasamama ragmen tekrar basladigimi buraya yaziyorsam moral ve destek bekliyorum demektir.. Enazindan ben bunun icin yazmistim.. Azicik alaka kurabilen herkes bunu anlayabilir..
psikolojk yönden etkiledğni zannetmyorm bende kullandm ve başlayacağmı öğrenen herkes yok söyle oluyor yok böyle intihar eğlimi oluyor vırt zırt. doktorma bunları anlattm sakın inanma eğer aklna birşy takılırsa sadece bana ya da herhangi bi dermatoloğa daniş. çokta haklı buldm. sonra araştırdm o inthar girişminde bulunan kişi yeni eşinden boşanmş ve bunalmdaymş. yani eminim millet bunalımda ve en ufak bi sorn yaşadğnda suçu ilaca buluyor. eğer prospektste yazan inthar eğlmi olablir uyarısysa kafanızı karıştran bu uyarı ağrı kesicilerde bile var.. korkacak birşy yok ben 7 ay kullandm ve sonuçtan memnunm...alkisalkisalkis
arkadaşım senden çıkıyo gibi olucak bütün sinirim ama buraya şöyle şeyler yazmayın artık !!!! bu ilacı kullanan herkes butun yan etkılerını kabul ederek kullanıyo ve ne kadar zor olsada o etkileri unutarak kendisini normal bir ilaçla iyileşme sürecine sokmuş gibi hiisediyor nedir bu ilacı kullanan insanlardan alıp veremedikleriniz anlamadım ki endişeliysen endişen sana kalsın buradaki insanlarıda korkutmaya hakkın yok yeter ya kullanıyosan kullanıyosun işte çok biliyosan kullanma yaşa o sivilcelelerle ... TAMAM ZARARLI EVET AMA Bı YANDAN ZARAR VERıRKEN Bı YANDANDA ıYıLEŞıYORSUN BUNUDA YAZ AKLININ Bı KÖŞESıNE VE LÜTFEN AMA LÜTFEN RıCA EDıYORUM KıMSE BURAYA YOK ETKıSı BUYMUŞ AAA KISIRLIK YAPIYOMUŞ ıNTıHAR ETTıRıYOMUŞ YOK PANıK NÖBETı OLUOMUŞ ORGANLARIN KURUYOMUŞ ÖLÜYOMUŞSUN KALIYOMUŞSUN GıBı SAÇMA SEYLER YAZMASINN YETER ARTIK BURASI ILACI GERCEKTEN IYILESMEK ICIN KULLANANLARIN BIRBIRNE DESTEK VERıP AKILLARINA TAKILAN SEYLERI SORMASI GEREKEN YER BAŞKALARININ YADA BU ILACI KULLANIYORUM DIYıP APTALCA YAN ETKıLERDEN BAHSEDENLERıN YERı DEĞıL DAHA FAZLA SıNıR BOZMAYIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!lmaz:
mor farkındayım ama birde betimleyerek anlatmamalı yani zaten korkuyorum hala bide böyle şeyler okuyunca ilacın etkisindende olabilir bilmiyorum çok sinirleniyorum.. ayrıca ben sadece o arkadaş için söylemedim böle seyler yazan herkes için söyledim. geçenlerde bir blog buldum bir bayan arkadaş resmen gunluk tutmus roaccutane ile ilgili birisi yorum yapmış kuzenim kendini bu ilaç yuzunden astı yuzundekı sıvılcelere dayanamadı vefat etti bu zehir yüzünden bilmem ne diye yani ne kadar saçmalık varsa bu ilaç hakkında herkes 1 e 1000 katıp yazıyor.. senin soruna şu şekilde cevap veremezmıydı evet canım psıkolojını etkılıyor ben tekrar o ilacı kullanıyorum meraklanma ilaç bitince hepsi geçiyor bence içinde bulundugun durumu değil tedavin bittikten sonraki mutluluğunu düşün diye hem soruna cevap hemde moral verici bi cevap veremez miydi ??? yok ter bastı yok azraili görücem sandım ne kadar endişelendiriyo dün banada olur mu diye öle tedirgin oldum ki ruyama girdi ben kızmakta haklıyım mor arkadaşım ne dersen de o haksız nasıl konuşacağını öğrenmeli :umursamaz:
Hasbinallah..
Ugrastigimiz seye bak..Yani ben kisa kesmeye calistikca dallandıda dallandi :)
Neden kelimelere, cumlelere anlatim tarzina kafayi takiyorsun ki ? Anlasilan ordaki azrail sözcugu bukadar sıcratti seni.. Eger panik atak hakkinda bırazcik bilgin olsaydi o cumlenin isin esprisi oldugunu anlardin..panik atak bi anlik bas dönmesi, tansiyon cikmasina benzer ama hissedilen duyguyu daha evvel yasamadiysaniz korkuya kapilirsiniz ve ölecegini sanarsiniz. Detaylari var Arastirabilirsiniz. Ben de cidden öyle sanmistim cok korktugumu hatirliyorum. Ama öyle bi durum sozkonusu degil. Gelip gecici ve daha sonra tekrar yasadiginzda olayin psikolojik oldugunu bildignz icin sorun olmuyor. Ilaci biraktiktan sonra da birdaha yasamadim sukur. O cumle bu yuzdendi.
Ilk defa kullandigin icin endiselenip korkman gayet dogal ama herseyeden kuru kuruya korku malzemesi cikarmak ksra bakma ama normal bisey degil.. Benim öyle yada böyle anlatmam ilacin bende gösterdigi yan etkileri degistirmiyor malesef. Sac sampuanini ele alalim.. Bir sampuanin butun insanlarin saclarina iyi geldigi görulmusmudur? Kiminde kepek yapar kimini ise pamuk gibi..Bu ilacta böyle.. Birbaskasi hicbir sorun yasamaz ama digeri agir atlatabilir.. Birazda korkuyu insanin kendisi yapiyor.. Zaten psikolojik olarak iyi hissetmiyorsan anliyorsun.. doktora gidersin ya depresanla sorunsuz devam edersin yada kesersin.. Bukadar basit.. Sagdan soldan kulaktan dolma söylentilere pek guvenmemek lazim ama yasanmis tecrubeler buyutmemek kaydi ile aklimizin bi kenarina hatirlatma amaci ile not dusulebilir..
ve de
Seninkisi ayni korku filmi izleyip gerilen, film cikisi hasta bi adama "sen o korku filmindeki öcuye benziyosun" diye korkup tokat atmaya benzedi.. Benimde gelip o eli öpup basima koymami beklemezsin sanirim..
SAYIN MODERATÖRLER
lütfen sonador19 adlı kişiye müdahale eder misiniz? Terbiye sınırlarını aşan yorumlarından illallah geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?