Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
canlarım bugün doktoruma gittim ve 5. ayıma başlamış bulunmaktayım artık cildim eski ve yeni lekeler dışında tamamen pürüzsüz zemuszemus doktorum lekelerin tedavinin bitiminden sonrada geçmeye devam ettiğini söyledi :Saruboceq: artık eskisi kadar yanetkilerinide görmüyorum vücut bi süre sonra alışıyormuş ilaca..

sizlere benden bikaç küçük tavsiye, zaten ayırmıyosunuzdur ama ben yinede söliyeyim bepanthene'i tedavi bitene kadar yanınızdan ayırmayın özellikle gece yatarken mutlaka sürün..
güzel bir nemlendirici edinin, cilt çok hassas e neme ihtiyacı var.. bu tedavi için özel nemlendiriciler var mesela bana doktorumun tavsiye ettiği marka avene di ve çok memnunum..
doktorunuz söylemiştir ama güneş koruyucunuzu mutlaka sürün...
birde kızlar enönemlisi ilacı kullanırken gün saymayın onu hayatınızın bir parçası gibi algılamaya çalışın yan etkisini görürmüyüm yada nezaman gecicek diye hesaplar işimizi zorlaştırır sonunda mis gibi bir cildimiz olacağını düşünüp rahatlayalım opuyorumnanaktan

daha ilk ayda çok iyileşme var canım çok sevindim kaydirigubbakcemile5

Sonar19 cepten girdigm icin alinti yapamiyorum,

Burada kimin ne yazacagina sen mi karar veriyosun? Daha evvelki sayfalarda mor adli arkadas psikolojik etki yasayan var mi diye sormus ona istinaden genel bir cevap yazdim. Insan önune bakmadan gazlayinca bodoslama dalabiliyor sanirim.. Istedigimi yazarim.ama hakaret etmeden ,saygi cercevesinde.. "aptal" dedigin icin de bi özur borclusun..
Ayrica
yan etkilerini görüp yasamama ragmen tekrar basladigimi buraya yaziyorsam moral ve destek bekliyorum demektir.. Enazindan ben bunun icin yazmistim.. Azicik alaka kurabilen herkes bunu anlayabilir..

ben özür felan borçlu değilim bence sen yazdıklarımı düzgün oku aptalca yan etkiler dedim yani sana aptal felan demedim... Ben ve bir çok bu ilacı kullanan insan bu yazılanlardan bıktı onceki sayfalara bakarsan bi sürü bu şekilde tartışmalar var ve başındada dedim sinirim senden çıkıyo gibi olucak diye ama öle değildi sadece seninki son damlaydı dediğim gibi kullanıyosan kullanıyosun yan etkılerınden bahsedip kendını nıye endıselendırıyosun ki bırak yaşayalım görelim bazı seylerı goze alarak basladı herkes zaten uzatmanın bı anlamı yok... Ben kımseye hakaret etmedim bence sen yazıklarımı duzgun oku asıl bodoslayan sensin

Surda tum sayfalari okumami bekleyemezsin sanirim. kimsenin siniri ile de ugrasamam, istedigimi de yazarim. Buraya cene yaristirmaya gelmedim.. Guzel bi dille iki satir uyari yapsaydin bunca bos lakirdiya hic gerek kalmazdi.

"""kimsenin siniri ile de ugrasamam, istedigimi de yazarim."""" istediğimide yazarım demeyi biliyosan .. benim yazacaklarımada karışamazsın lakırdı yapmak isteöiyosan susar konuşmazsın... okumayabilirsin tüm sayfaları ama bu ilaca başlayacak ınsanlar okuyo emin ol cunku tecrubesızler ve merak ediyorlar .. onca kotu eleştriyi duymak zorunda değiller.. ayrıca sen yazdıklarında iyi şeyler demek istediğini söylüyorsun objektif ol ve o yazdıklarını başkası yazmış gibi oku öz eleştri yap kendine ilk kez kullanıyo olsan terdirgin olmaz mısın acaba benimde başıma gelir mi diye o ilacı kullanmak çok kötü bir his.. mesela ben cok korkuyordum aşırı sıvılcem cıkıcak dıye cunku herkeste cıkmıs yok sadece gozunun etrafında sıvılce olmıcak dıyenlerı duydum ama hıc sıvılcem cıkmadı... boşuna tedirgin olmuş oldum.. senın yazdıklarındanda bu cıkıyo işte boşa tedirginlik

5 sene önce kullandım bu ilacı 1 ayın sonunda yüzüm sivilceyle doldu devam ettim kullanmaya sadece dudak kuruluğu oldu onun haricinde bi yan etkisi olmadı . -ancak kullanırken sakın yüzünüze ağda yaptırmayın- 3-4 ay sonra tamamen geçti sivilceler.1 yılın ardından da tüm izler gitti şimdi 1 yaşında bi kızım var kısırlık falan yapmıyo merak etmeyin :) ama güneş koruyucu kullanmaya dikkat edin. eczanelerde satılan fondoten gibi bir koruyucu krem var onu tavsiye ederim.

ervanur,evet canim ben sormustum herhangi olumsuz bir psikolojik etki gorenler oldu mu diye.
Yani su an icinde bulundugum durumla da ilgili olabilir ilacin yan etkilerine baglamalimiyim emin olamamistim.

sonador19,canim arkadas yasadigi etkileri paylasmis sadece yardim ve destek amacli olduguna eminim.
Yeni baslayacak olanlar tedirgin olabilir haklisin bende baslamadan once bayagi bir tereddut etmistim.
Ama sonucta recetesinde de yaziyor nadiren de olsa intihar olaylari gozlemlenmistir seklinde.
Bazi kisilerde psikolojik etkiler de gorulebiliyor.
Simdi sen de yangina korukle gidiyorsun diyeceksin lakin kullanmaya baslayacak olan kisiler receteyi okurlarsa zaten tum bunları senin de dedigin gibi kabul ederek kullanmaya baslayacaklar.
ervanur,kendinde gordugu etkileri paylasmis en azindan digerleri gibi bu ilac suna suna sebep oluyor sakin kullanmayin tarzinda ahkam kesmemis.
Ki,kendi de kullanmaya baslamis zaten.
Hepimiz paylasim ve destek icin buradayiz.

mor farkındayım ama birde betimleyerek anlatmamalı yani zaten korkuyorum hala bide böyle şeyler okuyunca ilacın etkisindende olabilir bilmiyorum çok sinirleniyorum.. ayrıca ben sadece o arkadaş için söylemedim böle seyler yazan herkes için söyledim. geçenlerde bir blog buldum bir bayan arkadaş resmen gunluk tutmus roaccutane ile ilgili birisi yorum yapmış kuzenim kendini bu ilaç yuzunden astı yuzundekı sıvılcelere dayanamadı vefat etti bu zehir yüzünden bilmem ne diye yani ne kadar saçmalık varsa bu ilaç hakkında herkes 1 e 1000 katıp yazıyor.. senin soruna şu şekilde cevap veremezmıydı evet canım psıkolojını etkılıyor ben tekrar o ilacı kullanıyorum meraklanma ilaç bitince hepsi geçiyor bence içinde bulundugun durumu değil tedavin bittikten sonraki mutluluğunu düşün diye hem soruna cevap hemde moral verici bi cevap veremez miydi ??? yok ter bastı yok azraili görücem sandım ne kadar endişelendiriyo dün banada olur mu diye öle tedirgin oldum ki ruyama girdi ben kızmakta haklıyım mor arkadaşım ne dersen de o haksız nasıl konuşacağını öğrenmeli :umursamaz:

psikolojk yönden etkiledğni zannetmyorm bende kullandm ve başlayacağmı öğrenen herkes yok söyle oluyor yok böyle intihar eğlimi oluyor vırt zırt. doktorma bunları anlattm sakın inanma eğer aklna birşy takılırsa sadece bana ya da herhangi bi dermatoloğa daniş. çokta haklı buldm. sonra araştırdm o inthar girişminde bulunan kişi yeni eşinden boşanmş ve bunalmdaymş. yani eminim millet bunalımda ve en ufak bi sorn yaşadğnda suçu ilaca buluyor. eğer prospektste yazan inthar eğlmi olablir uyarısysa kafanızı karıştran bu uyarı ağrı kesicilerde bile var.. korkacak birşy yok ben 7 ay kullandm ve sonuçtan memnunm...alkisalkisalkis

işte moral verici mesaj ve yaşadıklarını iyi bi şekilde anlatan mesaj böle olur evanurun ki gibi değil ... sağol cemrenil arkadaşım :içelim:

nasıl saldırgan bi mesaj bu böyle ya. büyük harfle bağırarak falan. ünlem dolu kafamıza kaka kaka. kimsenin sizden bi alıp veremediği yok. herkes kendindeki yan etkilerden bahsediyor. biraz tahammüllü ol. tanımadığımız bi insansın senden ne alıp veremediğimiz olucak. yazılan şeyler gerçektir, tecrübedir, saçma sapan diyemezsin buna sen karar veremezsin. aptalca yan etkiler dediğin şeyleri insanlar yaşamış ve korkmuşlar. bu şekilde aşağılayamazsın. seni kınıyorum. sinir bozmayın falan külhanbeyli ağızlar. sinirin bozuluyorsa girme okuma. bu kadar tahammülsüz olmayın. içtiğiniz şeyle ilgili yan etki yaşayan insanlara bağıramazsınız. onlar kendileri istemiyorlar bu yan etkileri görmeyi. ama yaşıyorlar malesef. gerçek bu. bence sende de oldukça yan etki yapmış sinirlerin bayağı yıpranmış gözüküyor patlamaya hazır bi bomba gibisin.

çok talihsiz cümleler bunlar. nasıl konuşacağını da senden öğrenicek heralde. bence gerçekten seni çok etkilemiş ilaç. çok garip ve çok talihsiz tepkiler veriyorsun.

Hasbinallah..
Ugrastigimiz seye bak..Yani ben kisa kesmeye calistikca dallandıda dallandi :)

Neden kelimelere, cumlelere anlatim tarzina kafayi takiyorsun ki ? Anlasilan ordaki azrail sözcugu bukadar sıcratti seni.. Eger panik atak hakkinda bırazcik bilgin olsaydi o cumlenin isin esprisi oldugunu anlardin..panik atak bi anlik bas dönmesi, tansiyon cikmasina benzer ama hissedilen duyguyu daha evvel yasamadiysaniz korkuya kapilirsiniz ve ölecegini sanarsiniz. Detaylari var Arastirabilirsiniz. Ben de cidden öyle sanmistim cok korktugumu hatirliyorum. Ama öyle bi durum sozkonusu degil. Gelip gecici ve daha sonra tekrar yasadiginzda olayin psikolojik oldugunu bildignz icin sorun olmuyor. Ilaci biraktiktan sonra da birdaha yasamadim sukur. O cumle bu yuzdendi.
Ilk defa kullandigin icin endiselenip korkman gayet dogal ama herseyeden kuru kuruya korku malzemesi cikarmak ksra bakma ama normal bisey degil.. Benim öyle yada böyle anlatmam ilacin bende gösterdigi yan etkileri degistirmiyor malesef. Sac sampuanini ele alalim.. Bir sampuanin butun insanlarin saclarina iyi geldigi görulmusmudur? Kiminde kepek yapar kimini ise pamuk gibi..Bu ilacta böyle.. Birbaskasi hicbir sorun yasamaz ama digeri agir atlatabilir.. Birazda korkuyu insanin kendisi yapiyor.. Zaten psikolojik olarak iyi hissetmiyorsan anliyorsun.. doktora gidersin ya depresanla sorunsuz devam edersin yada kesersin.. Bukadar basit.. Sagdan soldan kulaktan dolma söylentilere pek guvenmemek lazim ama yasanmis tecrubeler buyutmemek kaydi ile aklimizin bi kenarina hatirlatma amaci ile not dusulebilir..

ve de
Seninkisi ayni korku filmi izleyip gerilen, film cikisi hasta bi adama "sen o korku filmindeki öcuye benziyosun" diye korkup tokat atmaya benzedi.. Benimde gelip o eli öpup basima koymami beklemezsin sanirim..

ne okuyosun sen edebiyat felan mı cunku ağzın sadece laf yapıyor başka bi işe yaradığı yok ... ayrıca benzetmelerinde cok sacma ... bu kadar laf yapacağına oturup öz eleştri yapsan daha iyi :) karşındakinide anlamak için empati yap hatta.. panik atak konusuna gelince 17 ağustos depreminden beri panik atak sorunuyla uğraşıyorum onu benden daha iyi bilemeyeceğini düşünüyorum, ne kadar psikolojik olsada engellenemeyen birşey oldugunu bil ve ona göre konuş korkmamın sebebide şuydu zaten panik atakla ugrasırken bırde ılacın böle etkı yarattıgını duyunca ister istemez korktum ama elımde değildi bence neyın ne oldugunu bilmeden konuşma

he bu arada senınkısıde öcü olupta aslında o filmdeki öcü olmadığını anlatmaya benzedi :)) yani sonuçta öcüsün filmde olmana gerek yok umarım anlamışsındır demek istediğimi :) sengözlerimebaksanab

Seninle niye ugrasiyorum ki.. Ne anlatirsan anlat anlattigin karsidakinin zekasi kadardir.. Sen edebiyat olarak okuyup anlamissin, bundan sonrada devam edebilirsin. Oku oku kork.. Hoslanmiyorsan görmezden gelebilirsin..ben öyle yapacagim.. Mumkunse beni hedef alan mesajlar yazma, muhatap olmayacagim !

sevinirim buna hemde çok :))) çünkü yeterince canımı sıktın """ oku oku kork """ bu lafı sana yedirmeyi iyi bilirdim ama dua et ne seni tanıyorum ne de başka birşey ... insanların zayıf tarafına laf söyleyen bir insan saygıdan bahsedıyordu bir oncekı sayfada senın saygın bu kadar lanet gelsin git başımdan .. :mymeka:

SAYIN MODERATÖRLER
lütfen sonador19 adlı kişiye müdahale eder misiniz? Terbiye sınırlarını aşan yorumlarından illallah geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…