İyide arkadasim biz zaten biliyoruz tum bunlari.teşekkürler vivianduygu roacutan çok fazla yan etkisi olan bir sivilce ilacı olarak kullanılıyor roacutan ciltte çok fazla kuruluk yapıyor bittikten uzun yıllar sonra bile cilt kuruluğunuz devam edicektir dudakta morarma gerilme ciltte aşırı pıullanma gerilme ve kıllanma yapıyor bir müddet sonra aşırı asabi ve halsiz bırakıyor insanı suda kötü koku hissedersiniz sudan uzaklaşır su içmek istemezsiniz depresif ruh haline girersiniz mide bulantısı tiksinme yapıyor her kokuyu kötü algılayabilirsinizbazen karında şişkinlik yapabilir karaciğer bozulmasına ve ileriki yıllarda olan hamileliklerde sakat doğumlar olabileceği bir çok ülkede yasaklanmış bir ilacı hala bizim ülkemizde kullanılmakta okuduğum bazı kaynaklardan ilacı kulananların intihar etme eyleminde olanların daha yüksek olduğu açıklanmış bu ilacın prospektüsünde yan etkilerinin hepsi açıklanmamış maalesef doktorlar ilacı test etmeden hastaya veriyorlar daha bir çok yan etki vardır kimbilir araştırmadan test ettirmeden kullanmayın derim arkadaşlar.
ıyide arkadasim biz zaten biliyoruz tum bunlari.
Hemen hemen cogu kisi kullanmadan once tedirginlik yasadigi icin recetesindeki tum yan etkileri okuyup bilerek karar veriyor tedaviye.
Kabul ediyorum diye kagit imzaliyoruz degil mi ?
Ha,olumsuz olarak cok fazla etkilenen kullanicilar olur durumu doktoruna da bildirerek keser ilaci kullanmayi.
Herkesin cildinde sivilce,siyah nokta ya da asiri yaglanma var mi yok.
Demek ki bu bir hastalik ve kisinin istegine gore tedavi edilebilen bir hastalik.
Sivilceli bir cildin de psikolojik olarak olumsuz etkisi oluyor ne yazık ki.
Basimiz agridiginda dayanabiliyormuyuz acisina ?
Hemen bir agri kesici antibiyotik aliyoruz.
Sivilcelerde bir yerden ve bir yastan sonra aynen bu duruma geliyor iste.
ınanin artik daha yapici seyler duymak istiyorum.
Burasi bu ilaci kullanan kisilerin paylasim yaptigi bir bolum.
O gelip soyle bu gelip boyle derse ne olur halimiz dusunun lutfen.
Kullanan herkes herseyin farkinda.
ıstegimiz tedavisi suren ve biten kisilerin yasadiklari durumu paylasmalari ve birbirimize destek olmak.
ben şunu demek istiyorum doktorlar herşeyi biliyor yan etkilerini ama yinede hastalarına veriyorlar yani hastanın durumunu düşünmüyorlar bir kağıt imzatılıyor sonrasında doktor sorumluluk almıyor ben dedim sizde kabul ettiniz diyor benim çok fazla roacutan kullanan müşterim vardı ciltelerinin ne kadar kuruduğunu biliyorum tabi diğer sıkıntıları kendileri yaşıyor başka ülkelerde yasaklanan ilacı neden türklerin üstünde deneme yapar gibi kullanıyorlar o kadar çok ürün varki sivilceler içinsize zarar vermeden kulanabileceğiniz ama biz türkler herşey çabucak olsun tedavide hemen olsun istiyoruz emin olun cilt uzmanı sizin sivilcelerinizi doktordan daha çabuk geçirir eğer uygulamaları takip ederseniz öyle doktorlara verdiğiniz kadar çok paralarda dökmenize gerek yok .
ben şunu demek istiyorum doktorlar herşeyi biliyor yan etkilerini ama yinede hastalarına veriyorlar yani hastanın durumunu düşünmüyorlar bir kağıt imzatılıyor sonrasında doktor sorumluluk almıyor ben dedim sizde kabul ettiniz diyor benim çok fazla roacutan kullanan müşterim vardı ciltelerinin ne kadar kuruduğunu biliyorum tabi diğer sıkıntıları kendileri yaşıyor başka ülkelerde yasaklanan ilacı neden türklerin üstünde deneme yapar gibi kullanıyorlar o kadar çok ürün varki sivilceler içinsize zarar vermeden kulanabileceğiniz ama biz türkler herşey çabucak olsun tedavide hemen olsun istiyoruz emin olun cilt uzmanı sizin sivilcelerinizi doktordan daha çabuk geçirir eğer uygulamaları takip ederseniz öyle doktorlara verdiğiniz kadar çok paralarda dökmenize gerek yok .
bende yeni bir uzman değilim işimde başarılı bir uzmanım sivilcenin nasıl tedavi edileceğini biliyorum varsa denemek isteyen buyrun eğer sivilceleri geçmezse ücret falan almıcam bizim kullandığımız sadece güzellik salonlarında kullanılan bir sürü tedavi edici ürün var ve biz bunlarla kür halinde müşterilerimizi tedavi ediyoruz hiç bir yan etki olmuyor cilt eskisinden daha güzel parlak ve aydınlık görünüme kavuşuyor bizim kullandığımız ürünler dışarda satılmaz pfosyonel ürünler kullanıyoruz o yüzden siz ne kadar uğraşsanızda bizim kadar başarılı olamazsınız tedavide..dediklerinize katilmiyorum Türklerin üzerinde denemede diye birsey yok ben yurtdisinda kaliyorum ve bu ilaç burda yasak degil ve cogu insanda kullaniyo zaten. benim kardesim güzelik uzmani ve yaninda 25 senedir güzelik uzmani bi bayanla konustum bana hiç bi çare göstertemedi, sivilceye çare yok distan birsey yaramiyo içten tedavi etmek lazim bunu bi cilt uzmani nasil yapcak cok merak ettim dogrusu????
Bu cok iddiali ve yanlis bir cumle olmus yalniz.siz ne kadar uğraşsanızda bizim kadar başarılı olamazsınız tedavide..
teşekkürler vivianduygu roacutan çok fazla yan etkisi olan bir sivilce ilacı olarak kullanılıyor roacutan ciltte çok fazla kuruluk yapıyor bittikten uzun yıllar sonra bile cilt kuruluğunuz devam edicektir dudakta morarma gerilme ciltte aşırı pıullanma gerilme ve kıllanma yapıyor bir müddet sonra aşırı asabi ve halsiz bırakıyor insanı suda kötü koku hissedersiniz sudan uzaklaşır su içmek istemezsiniz depresif ruh haline girersiniz mide bulantısı tiksinme yapıyor her kokuyu kötü algılayabilirsinizbazen karında şişkinlik yapabilir karaciğer bozulmasına ve ileriki yıllarda olan hamileliklerde sakat doğumlar olabileceği bir çok ülkede yasaklanmış bir ilacı hala bizim ülkemizde kullanılmakta okuduğum bazı kaynaklardan ilacı kulananların intihar etme eyleminde olanların daha yüksek olduğu açıklanmış bu ilacın prospektüsünde yan etkilerinin hepsi açıklanmamış maalesef doktorlar ilacı test etmeden hastaya veriyorlar daha bir çok yan etki vardır kimbilir araştırmadan test ettirmeden kullanmayın derim arkadaşlar.
Bu cok iddiali ve yanlis bir cumle olmus yalniz.
Cilt uzmanlarina guvenelimde dermatologlari bosmuverelim napalim yani ?
Daha oncede dedim herkesin kisisel tercihi ve burasi bu ilaci kullananlarin paylasim alani.
Farkli tedavi ve kurlerin paylasim yapildigi bir yer degil.
Birakinda tedavide herkes ne kadar basarili olup olmayacagini kendi deneyimleyerek karar versin.
Su soyle bu boyle diyenler olursa dogru durust paylasim yapilamayacak artik burada.
ne güzel canım inş. bizimde ölee olur ne zmandan sonra sivilcelerin bitti senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?