cnm sen roac mı aknetrentmi yoksa zoretanin mi kullanıyosun bi de kaç mg kullanıyosun.ben daha 2. ayıma girdim ilk ay 40 şimdi 50 verdi doktorum sivilceler hala çıkyo yüzümde pul pul dökülme yok ama yağlanmıyo kollarım acayip kaşınıyo.tedavi öncesinde hormonlarıma baktırmadığım için eğer hormon kaynaklı sivilcelerse geçmezse bu ilaçla diye düşünüp korkuyorum fazla soru sordum ama yardımcı olursan duacı olurum.kolların için ne yapıyorsun
vala okadarını araştırmadm 3.günde oluyo onu biliyorum.
bna doktor kan testlerinden hormonal olmadğını söyleyince üstüne gitmedm açıkcası cnm:)
kızlar doktor bana ERİTİRETİN verdi ruacutane kremiiymiş ? bilgisi olan varmı ?
yok ben onu hiç yaptırmadım cnmyani sen 3. günde yaptırdın öyle mi pek anlayamadım kusura bakma cnm
bakın arkadaşlar ben fotolarımı eklemiştim kullanırken, ve sıklıkla bilmeden atıp tutan arkadaşları eleştirmiştim.
farkı siz görün, tabi ki 2 günde düzelmeyecek ama hiç bir tedaviden yanıt alamıyorsanız doktorunuz zaten zoretanini ya da bu ilacı verecektir. benim yüzümde hala siivilce çıkmıyor sadece izler var onlar içinde tca tedavisine başladım
http://www.kadinlarkulubu.com/sivil...-roaccutane-kullanan-var-177.html#post2825358
14. günüm çok soyuluyor cildim özellikle ağız burun kenarları pul pul oluyo mesaide garip bi yüzle dolaşmak çok sinir bozuzu millet baktıkça özellikle kırmızı domates gibi oldum 14 gunde 7-8 ayda napcam bılmıyom
ben günde 50mg ve 7 ay süreyle kullandım. çok fazla yan etkisini görmedim sadece dudaklarım kuruyordu o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?