Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
tedavinin sonunda dozu düşürüp süreyi uzatabilir belki doktorunuz

benim dr öyle yaptı

5 ay 40mg 1 ay 30mg 1 ay 20mg

çiçeğim arkadaşım ben 40 kullanıyodum ilk ay 2. ay gittiğimde seni brz kurutmamız lazım dedi yan etkilerine dayanabilir msin ben de dayanıcam artık napalım dedim.yüksek dozun böyle bi etkisi olduğunu bilmiyodum.tekrar gidince sorabilirim ancak o da 20 gün sonra

14. günüm çok soyuluyor cildim özellikle ağız burun kenarları pul pul oluyo mesaide garip bi yüzle dolaşmak çok sinir bozuzu millet baktıkça özellikle kırmızı domates gibi oldum 14 gunde 7-8 ayda napcam bılmıyom

öncelikle roac kullanıyorum cnm . 4.ayıma bugn bşladm . günde 30 mg kullanmıyorm sabah 10 akşam 20 . ben başındada söledim bnm aşırı derecede sivilcem yok zaten . 2.ayda sivilcelerin olması normaldir. çünkü herkesin belli bi kusma dönemi var buda 2 ay içinde oluyo mesela bnm ilk ay oldu 4 tane çıktı uuzn uuzn bekledm gittler. bnm hala yüüzm pul pul döklüyo.kşke kan verdirrken hepsine baktırsaydn bn öle yptm nolur nolmaz boşa zaman kaybederim falan diye.cuma günü kontrole gitmştm kollarımı görüncde doktor ağır geçiriyosun yaşına göre dedi . (17 yşndaym ve 52 kilyum bu arda:) kollarım kaşıntıyı gidersin diye advantan losyonu verdi günde 1 kez kullan dedi özellkle akşamları yatarken sür dedi. kullanıyorum ben kaşıntım durdu birazda olsa ama kocaman yaralar var kollarımda.zaten bnm kollarımda doğuştan sivilceler vardı birazda o yüzden oldu diye düşünüyrm . yüzmdeki sivilce kusma bitti parlıyorum zaten. şimdide kollarıma indi kusma ama hayırlısı yani
inş güzelleşip iyileşiriz çektiğimize değer:))

vala okadarını araştırmadm 3.günde oluyo onu biliyorum.
bna doktor kan testlerinden hormonal olmadğını söyleyince üstüne gitmedm açıkcası cnm:)

bakın arkadaşlar ben fotolarımı eklemiştim kullanırken, ve sıklıkla bilmeden atıp tutan arkadaşları eleştirmiştim.
farkı siz görün, tabi ki 2 günde düzelmeyecek ama hiç bir tedaviden yanıt alamıyorsanız doktorunuz zaten zoretanini ya da bu ilacı verecektir. benim yüzümde hala siivilce çıkmıyor sadece izler var onlar içinde tca tedavisine başladım

http://www.kadinlarkulubu.com/sivil...-roaccutane-kullanan-var-177.html#post2825358

çok fark varrrr ne güzel olmus yüzün :teytey:

ne kadar süre ve kaç mg aldin canim?

ben günde 50mg ve 7 ay süreyle kullandım. çok fazla yan etkisini görmedim sadece dudaklarım kuruyordu o kadar.

canım o konuda rahat ol tedavin bittikten sonra göreceksin asıl bakışları.hiç çevrendekileri umursama nasıl ki grip oluyorsun burnun akıyor bu da öyle bir şey işte. geçecek, sabret yeter

Bn kendm kullanmadım ama çevremde kullanan bir çok arkadaşım akrabam oldu.. Bazı arkadaşların da dediği gibi ben sanmıyorum öyle çok büyük yan etki gösterdiğini evet dudaklarda çok kuruluk yapıyo bunu kullanan herkeste gözlemledim ama yıllarca sivilcelerle dolaşmaktansa 5-6 ay dudagı çatlak dolaşmak daha iyi bence..

ben günde 50mg ve 7 ay süreyle kullandım. çok fazla yan etkisini görmedim sadece dudaklarım kuruyordu o kadar.

cnm sen kaç kilöydun ben de 50 mg kullanıyorum 57 dim tedaviye başladığımda yediklerime dikkat edince 50 oldum ama doktorum beni 56 falan bildiği içni 50 mg verdi.umarım bi zararı olmaz.

bende kullandım bu ilacı 6 ay gibi bi süre bu ilaç zaten kontrol altında kulllanılıo her ay ya da 15 günde bir kan tatlili yaptırılıoooo buna göre dozajında artma veya aazaltma yada tamamen kesilio ilaç arkadaslarrrrr ben deee dudak kuruluğu yaptııı veeee kortizonlu olduğu için baya bi kilo aldım ama çok şükür kiiii verdim kiloyuu tekrr ama cildim şuan bebek teni gibiii bu yüzden memnunum yaniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…