arkadaşlar brz önce roaccutane kullaıp da sivilcelerinin geçmediğini yazan birileri var.bu ilaçla geçip geçmeyeceğini nerden bilebiliriz.bnm 43. günüm hala sivilcelerim çıkıyo aknetrent kullanıyorum gerçi ama ya geçmezse düşüncesi moralimi bozuyo
bugün bir ayım doLdu ve kontrole gttim dr 40 mg a yükseltti hızlandralım tedaviyi dedi. .ilk 15 gn artış oldu çok zor zamanlar geçrdm ama şimdi eskisine rağmen iyi dr nemlendrici hemde gnş koruyucu koyu renk bi krem yazdı fondoten gbi yane sevndm:) ve bi ay sonra çok daha iyi olucaksın bak dedi kimse tanımıcak. . kasiyer olduğum için herkes aaaaaaaaa noldu sana yüzüne nolduu sen böyle deildn hayrdr falan deip moralimi bozmuştu kaç defa ağladım ama şimdi şkrler olsun daha iiiim ve dahada iii olucazz kızLar moralleri yüksek tutun ilk ayı atlattınmı zaten gerisi gelıo ama önemli olan bu ay bence psikolojik olaraktan. . .şuan 2 yada 3 sivilcem var gerisi artıpta kuruyan sivilceler şuan leke duruo ama geçicek kırmızı biraz. . allah yardımcımız olsun yaa
herkese merhabalar arkadaslar bende roaccutane kullanicisiyim artik yazdiklarinizi gorunce bende katilmak istedim araniza basliyali 5 gun oldu daha simdilik doktorum 20 mglik hap yazdi ama sadece oglen 20 mg aliyorum oyle basliyalim dedi yasim 20 kilom 54 ve sadece yanaklarimda derinden cikmis akneler ve izler var sizce iyi bi doz mu 20mg benim icin fikrinizi almak istedim yoksa arttirirmi daha biraz korkuyorum da o yuzden destege cok ihtiyacim var sorumu cevaplarsaniz cooook sevinirim herkese sivilcesiz gunler
bende duydum bu ilacı eşimin kuzeni kullandı 6 ay boyunca ve cildi bebek gibi oldu.şuan hamileyim emzirme döneminde kullanılırmı acaba?
cnm biz de senin gibiydik benim şu an 49. günüm ilk ay 40 ikinci ay 50 mg kullandım.doktorun muhtemelen ilk ayın bittiğinde tahlil sonuçlarına bakarak dozu artıracaktır.4-5 günden beri artık sivilcelerim çıkmıyor.söylendiği gibi yan etkileri dayanılmayacak ölçüde değil.ara ara farklı etkiler gösteriyo.tek yapmamız gereken sabretmek ve kafaya takmamak inan ki zaman çok hızlı akıyor.ve biz belli bir zaman sonra sivilceiz özgürce gezeceğiz.
tesekkur ederim moralim cok bozuktu ayni zamanda da korkuyodum ama madem o kadar arttiriliyo muhtemelen dedigin gibi olcak dr sonradan tahlil sonuclarina gore hareket edicek bide sakincasi yoksa bisey daha sormak istiyorum cnm ya lekelre faydasi oluyomu bende hafiften bide kucuk kucuk cukurlar var ama oyle delik gibi durmuyo sanki gozenekler cok buyumus gibi sendede varmi onlardan ve gecirirmi bu ilac yoksa daha sonra kimyasal peeling mi yaptirmam gereicek onlar gitsin diye fikri olan varsa LUFEN YARDIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ben roaccutane kullanıyorum 4. ayımdayım ve malum yaz geldi.. ben bronzluk takıntısı olan bir insanım ve tatile de 1 ay sonra gidicem. Yüzümü kapatmak şartı ile solaryuma girmemde bir sakınca var mı acaba? yardımcı olun lütfennnn. herkes çikolata gibi gezerkn ben peynir gibi dolanmak istemıormmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?