Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
gülhan a katılıyorum bademella cildin bebek gibi olmus.inş.bizlerimki de seninki gibi olur.darısı basımızaa :)

Bu ilaç mucize gibi sivilcelerimin hepsi geçti. Artık kendimi çok beğeniyorum. Kesinlikle doktor kontrolünde kullanmanızı tavsiye ederim. Mutlaka iyi bir sonuç elde edeceksinizdir. Ben 6 ay kullandım ve ilk 2 aydan sonra cildimde %80 iyileşme oldu. 4 ay önce bıraktım ilacı ve hala bir sivilce dahi çıkmadı ve cildim gittikçe güzelleşmeye devam etti. Sivilce problemi yaşayanlara kesinlikle kullanın derim. Dudak kuruması dışında bir yan etkisi yok. O kadarına da katlanılır artık.:lepi:

arkadaşlar brz önce roaccutane kullaıp da sivilcelerinin geçmediğini yazan birileri var.bu ilaçla geçip geçmeyeceğini nerden bilebiliriz.bnm 43. günüm hala sivilcelerim çıkıyo aknetrent kullanıyorum gerçi ama ya geçmezse düşüncesi moralimi bozuyo

cnm ben 1 sene kadar önce kullandım deneyimlerimi paylaşacak olursam ilk 2 ay gerçekten artıyor .yüz özellikle sivilceler kıpkırızı bordoya yakın bir görünüm alıyor..ama emin ol 2-3 aydan sonra her geçen gün iyiye doğru gideceksin..braz gayret etmelisin sabır göstermelisin
bu dönemde avene in roaccutane kullananlar için ürettiği nemlendirici var onu kullanabilirsin ben çok memnun kalmıştm
güneşten koru kendini
sonrasında gerçekten bebek gibi bir cildin olacak ancak benim cildim roaccutane kullanırken bebek gibi oldu değişik bir pembelik capcanlıydı resmen pırıl pırıl..ancak ilaç bittikten sonra cilt daha sıradanlaşıyor eskisi gibi siilce yok çok ufak pütürlenmeler oluyor..onuda söyleyeyim
doz alımına dikkat edin kiloyu 120 ile çarpın minumum doz o..kiloyu 150 ile çarpın max doz da o
kolay gelsin roacccutane güzelleri:sm_cool:

arkadaşalr moralim çok bozuk roakutan kullanıyorum 5.ayımdayım artık sivilce ve izleriin takmıyoruum sıkıldım çünkü cildiimde özellikle göze alrı çevremdan yanağıma doğru koyu renkli bişiler oluştu leke gibi ve bir sürü bu mu ya bu ilacın yaptığı daha iyi bir doktora görüncem bu lekeler geçer mi arkadaşalr..
bu ilaca başaladığıam okadar pişmanım ki

bende aynı şeyi soracaktım arkadaşla :) bende roaccutane kullanıyorum yalnız benim yüzümde sorunum yok sivilce filan yok, sırtım için kullanıyorum koyuluk ve kaşıntı var doktor vermişti yalnız işte yüzümde sıyrık gibi şeyler oluyor geçiyor sonra şimdi yine oldu roaccutane nın etkisi mi bu sizlerdede oluyor mu, yüzümde sorun yok bela oldu başıma,yararını görürsem eğer müthiş ilaç diyeceğim ama sırtıma aynı zamanda acnelyse de kullanıyorum şimdilik etki ediyor ama tam iyileşince bu iki ilacı takdir edeceğim :) inşallah yüzümden olmam ama eyvahedigeldismile hepimize acil şifalar ve güzel günler :1hug:

martta bunları yazmışım uzun zamandır gremiorum netim yok şimdi 5.ayımdayım bir buçuk ayım daha kaldı ve şuan allahıma şükürler olsun hiç sivilcem yok bebek gbi yane ama nasıl sabrettım bilemez kmse herkes aaaaaa noldu sana yüzün neden böle oldu doktora gtmedinmi yok limon sür yok domates sür yok papatya sür yok şu ilaç bu ilç çok kötü olmuş sen böle deildin yaa demelerine nasıl dayandım kaç kere ağladım herkese tedavi göryorum ilkten artıcak sonra kurıcaklar demekten dilimde tüy bitti moralim sıfır dı. .ama şimdi çok mutluyum dudklarımdan başka hiç yan etkisini görmedm güneşten korunuyorum yoksa yanaklarım kızarıyo doktor ilaçtan kızarır dedi ilaç bitince daha az dikkat edersn dedi. .eğer yeni başlayanlar varsa bende ilk günler yok 7. gunm yok 25.gnm hala çıkıo die yazıodum ama ilk 2 ay belki hemen geçmez ama ondan sonra emn olun kuruyolar hep bebek gbi cildimizin olması dileğiyle moralleri yüksek tutualım öpüldünzzz..yerimseniben

bu roaccutoneyı benım çok yakın bir arkadasım kullandı.yuzunde kocaman sıvılcelerı vardı ve yuzune kesınlıkle bakılamaz haldeydı.doktor gozetımı altında butun kan tahlıllerı falan yapılarak basladı kullnmaya.gercektende yuzunde hıc bırsey bırakamadı.bız bıde aynı iş yerınde calısıyruz.gun gun izledım iyleşmesını kendıde memnundu ama sonunda halk dılınde kurdesen denılen bır derı hastalıgına yakalandı.doktora gıttı ve sebebı kullandıgı bu ilaç çıktı.hemen kullanımı kestı.cok pisman oldu.çünkü iç organları maheden bir ürünmüş.hatta bi cok ülkede satışı yasaklanmıs diye biliyorum.bu sebeble kesınlıkle tavsıye etmem.sonucta iç organlarımız daha önemli dıye düsünüyorum.yınede karar sızın...

meraba arkadaşlar bende 1,5 aydır zoretanin kullanıyorum. yüzümde fazla sivilcem yoktu fakat sırtımda ve omzumda cıkan sivilcelerden aşırı rahatsız olduğum için kullanmaya başladım. ilk ay 30mg. kullandım 2. kontrolde 40 mg. çıkardı dr. yan etkisi olarak ilk ayda dudaklarımda ve yüzümde baya kuruma oldu. fakat cok uzun sürmedi suan dudaklarım gergin görüntüde bi gariplik yok.yüzümde de kuruma var fakat nemlendirici sürünce geçiyor. yüzümde bir kusma olmadı aksine yeni çıkan sivilceleri çabuk geçirdiği için nerdeyse yüzümde hiç sivilce yok diyebilirim ve siyah noktam çok vardı önceden ve artık 1 tane bile yok. daha önce kullanmadığım için cok pişmanım. tek sorunum omuzlarımdaki lekelerin geçmemiş olması. kullandığınız bi krem var mı acaba?

ben roaccutane kullanıyorum 4. ayımdayım ve malum yaz geldi.. ben bronzluk takıntısı olan bir insanım ve tatile de 1 ay sonra gidicem. Yüzümü kapatmak şartı ile solaryuma girmemde bir sakınca var mı acaba? yardımcı olun lütfennnn. herkes çikolata gibi gezerkn ben peynir gibi dolanmak istemıormmm

bende duydum bu ilacı eşimin kuzeni kullandı 6 ay boyunca ve cildi bebek gibi oldu.şuan hamileyim emzirme döneminde kullanılırmı acaba?

bence solaryum sakıncalı olur,dışarı çıkarken bile güneş koruyucu krem kullanın diyor doktorlar,yine de bi doktorunuza danışın derim

herkese merhabalar arkadaslar bende roaccutane kullanicisiyim artik yazdiklarinizi gorunce bende katilmak istedim araniza basliyali 5 gun oldu daha simdilik doktorum 20 mglik hap yazdi ama sadece oglen 20 mg aliyorum oyle basliyalim dedi yasim 20 kilom 54 ve sadece yanaklarimda derinden cikmis akneler ve izler var sizce iyi bi doz mu 20mg benim icin fikrinizi almak istedim yoksa arttirirmi daha biraz korkuyorum da o yuzden destege cok ihtiyacim var sorumu cevaplarsaniz cooook sevinirim herkese sivilcesiz gunler

cnm biz de senin gibiydik benim şu an 49. günüm ilk ay 40 ikinci ay 50 mg kullandım.doktorun muhtemelen ilk ayın bittiğinde tahlil sonuçlarına bakarak dozu artıracaktır.4-5 günden beri artık sivilcelerim çıkmıyor.söylendiği gibi yan etkileri dayanılmayacak ölçüde değil.ara ara farklı etkiler gösteriyo.tek yapmamız gereken sabretmek ve kafaya takmamak inan ki zaman çok hızlı akıyor.ve biz belli bir zaman sonra sivilceiz özgürce gezeceğiz.

bende duydum bu ilacı eşimin kuzeni kullandı 6 ay boyunca ve cildi bebek gibi oldu.şuan hamileyim emzirme döneminde kullanılırmı acaba?

lmaz: yok kullanılmıyor çok sakıncalı hamilelikte çok ciddi olumsuz etkileri var bu şekilde bilgilendirildiğine dair doktorun verdiği bir kağıdı imzalayıp satın alıyorsun ilacı

tesekkur ederim moralim cok bozuktu ayni zamanda da korkuyodum ama madem o kadar arttiriliyo muhtemelen dedigin gibi olcak dr sonradan tahlil sonuclarina gore hareket edicek bide sakincasi yoksa bisey daha sormak istiyorum cnm ya lekelre faydasi oluyomu bende hafiften bide kucuk kucuk cukurlar var ama oyle delik gibi durmuyo sanki gozenekler cok buyumus gibi sendede varmi onlardan ve gecirirmi bu ilac yoksa daha sonra kimyasal peeling mi yaptirmam gereicek onlar gitsin diye fikri olan varsa LUFEN YARDIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cnm ben de daha yeni sayılırım şimdilik izlere etkisini göremedim bnm de sivilceden kalan kırmızılıklar var küçücük birkaç delik var.umarım ii gelir.daha önce okudukalrıma göre klırmızılıklargeçiyor ama çukurluklar geçmiyormuş

doktorum bana ağda ve solaryumu yasakladı. güneşe cıkarkende aven 40 faktör güneş kremi verdi. deri soyulup inceldiği için leke yapma ihtimali daha yüksek. bu senelik peynir gibi ol benceCADIARZU

bende 5. ayıma başlıcam bende tüm sivilceler gitti leke kaldı biraz duduak kurulugu beni bitirdi başka da yan etkisini görmedim şükür. siz hangi guneş kremini kullanıyorsunuz vucudunuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…