cnm ben de daha yeni sayılırım şimdilik izlere etkisini göremedim bnm de sivilceden kalan kırmızılıklar var küçücük birkaç delik var.umarım ii gelir.daha önce okudukalrıma göre klırmızılıklargeçiyor ama çukurluklar geçmiyormuş
kazlar merhabaa.ya benim tatile cıkma zamanım yaklastı iyice.acaba denize fln girsem bişey olur mu günuş kremi kullandıktan sonra.bi sıkıntı olurmu sizce ??
arkadasim dj_v6 sana ozel msj yazmak istedim ama gonderilmiyo 50 cvp yazmam gerekiyomus bende seni bekletmek istemedim o kadar burdan yazim dedim ekledim ben seni kabul edersin gorusmek uzere bu arada agiz kenarlarim cok aciyo nemlendirici veya ferahlatici ne onerirsiniz kizlar dr ra gitmeme daha 3 hafta var lutfen yardim...
canım ben bepanten kullanıyorum.çok ta iyi geliyo.forumdaki çoğu arkadasımızda bepanten kullanıyo.bende onu tavsiye ederim.ztn devlet karsılamıyo onu yazdırsanda bişey farketmicek.4,5 TL zaten fiyatı.
merhaba kızlar benimde bu ilacı kullanıp bitireli 5 ay olacak..gerçekten çok problemli bir cildiniz varsa ve en son çare bu ilaçsa ve doktorunuz da önerdiyse tereddütsüz tavsiye ederimmm (bu ilaca çokk kafanıza takmayın sürekli cildinize bakmayın kızlarr doktorunuz izniyle ve perhizleriyle devam edin )yerimseniben . benimde yüzümde bölgesel olarak çok fazla büyük büyük sivilceler vardı içi dolu iltihaplı,yüzüm bu yüzden şişti bile o derece...herşeyi denedim ama en son artık doktor bu ilacı verdi.tabiki kullanırken biraz sıkıntı çekiliyor kuruluk,ellerde kollarda pütür pütür kızarıklıklar,benim ellerimi görmeliydiniz kıpkırmızı pütür pütürdü iz kalır diye korktum ama kesinlikle iz kalmadı zaten doktorda krem vermişti ellerim için...dudaklarınız için akşam yatarken bebanten krem sürüp yatın sabaha yumuşacık oluyor gün içinde tekrar tekrar krem sürmenize pek gerek kalmıyor,ama ille yumuşatmak için sürerseniz de bu dudak stikleri var ya gün içinde onlardan kullanın ben nivea çilekli olanı kullanmıştım gün içinde ve iiyi oluyordu..bu mevsimde bu ilacı kullanacak arkadaşlar çok dikkat etsinler gerekmedikçe güneşe çıkmayın kızlar, eğer çıkmanız gerekiyorsa yüksek faktörlü güneş kremiyle çıkın arkadaşlar yoksa sivilcelerinizin olduğu yerler yara sayıldığı için ileride iz kalabilir riske atmayın derim...birde ilacı kullanırken sivilceler geçmeye başlarken sivilce yerleri kırmızı kırmızı iz görünümünde olur,korkmayın onlarda ilaç kullanım sürecinde geçmese bile sonra yavaş yavaş geçiyor.bende öyle olduu...bittikten 4 ay sonra kan testi,karaciğer testi yaptırdım şükür vücudumda bir hasar veye ilaç kalıntısı yokmuşş :Saruboceq: zaten doktorumda ilacın vücuttan atılımı 1 ay dedi ama garanti 3 ay da atılıyor dedi.bu ilaç ile hikayem bu kadar arkadaşlar sorunuz olursa büyük bir zevkle cevaplarım yerimseniben herkese sivilcesiz günler ve geçmiş olsun
cnm şimdi yüzün hiç lekesiz pürüzsüz mü?ben korkuyorum iz leke minik iğne başı kadar delikler kalacak diye
merhaba arkadaslar benim kucuk bi sorum olucak sizlere acaba aranizda la-roche posay effaclar kullanan arkadaslar varmi varsa hangi urunleri kullandilar ve etkileri nasil oldu anlatabilir mi zahmet olmazsa su an roaccutan kullaniyorum ama dr bisey yazmadi daha ben baslamadan demistim kullanabilir miyim diye drumda evet ama 1 hafta sonra basla dedi simdi baslamak istiyorum ama hangini alicama karar veremedim sizce effaclar k mi yoksa effaclar ai mi ?ayrica nemlendiricisi var tabi onu surucem yine ama lekeler care ariyorum
merhaba arkadaslar benim kucuk bi sorum olucak sizlere acaba aranizda la-roche posay effaclar kullanan arkadaslar varmi varsa hangi urunleri kullandilar ve etkileri nasil oldu anlatabilir mi zahmet olmazsa su an roaccutan kullaniyorum ama dr bisey yazmadi daha ben baslamadan demistim kullanabilir miyim diye drumda evet ama 1 hafta sonra basla dedi simdi baslamak istiyorum ama hangini alicama karar veremedim sizce effaclar k mi yoksa effaclar ai mi ?ayrica nemlendiricisi var tabi onu surucem yine ama lekeler care ariyorum
evet cnm yüzüm pürüzsüz ama sağ yanağımda derin bir sivilce vardı çok ama çok az orada iz kaldı zaten karşıdan bakınca kimse bilmiyor ben bildiğim için ben görüyorum onun dışında yüzümde hiç problem yok cnm yerimseniben .. valla görenler çok şaşırıyor nasıl o halden bu hale geldi yüzün diye kaydirigubbakcemile5 senin sivilcelerin derin mi tatlımm??benimki o derinlikten bu hale geldi şükür..sakın oynama sivilcelerinle iltihapları falan sıkma sakınn, onlar kendi kendine kuruyup dökülüyor..sivilceler azalmaya başlarken sivilcelrin yerleri oyuk gibi gelebilir zamanla o azalıyor canım zaten derin soyulduğu için..içinizi ferah tutun kızlarr birazcık sabır iştee :çok üzgünüm: sonrası güzel olacak inşallah yerimseniben yaz ayı geldi malum, lütfen şiddetle tavsiye ediyorum kendinizi güneşten koruyun kızlarrr...buyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?