Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

anladim cnm cok sagol yardimci oldugun icin insallah gecerler kirmizilklar deliklerede bi care bulunur elbet ..................yuzum kizarmaya basladi ya offfff :roflol: gulsemmi aglasammi bilemedim

kazlar merhabaa.ya benim tatile cıkma zamanım yaklastı iyice.acaba denize fln girsem bişey olur mu günuş kremi kullandıktan sonra.bi sıkıntı olurmu sizce ??

kazlar merhabaa.ya benim tatile cıkma zamanım yaklastı iyice.acaba denize fln girsem bişey olur mu günuş kremi kullandıktan sonra.bi sıkıntı olurmu sizce ??

merahaba cnm ben yeni kullanicilardanim ama doktorumun bana soyledigine gore denize girmenin bi zarari yokmus ama gunesten cok iyi korunmak gerek cunki lekeler kalabilirmis cilt cok hassas oldugu icin ancak sen guneste fazla kalma derim ve en az 50+ faktorluk gunes kremi kullan ayrica vucudunada dikkat et oda cok hassas ve sakin yuzunun kizarmasina izin verecek kadar kalma guneste sonra cok kotu yaniyo

arkadasim dj_v6 sana ozel msj yazmak istedim ama gonderilmiyo 50 cvp yazmam gerekiyomus bende seni bekletmek istemedim o kadar burdan yazim dedim ekledim ben seni kabul edersin gorusmek uzere bu arada agiz kenarlarim cok aciyo nemlendirici veya ferahlatici ne onerirsiniz kizlar dr ra gitmeme daha 3 hafta var lutfen yardim...

canım ben bepanten kullanıyorum.çok ta iyi geliyo.forumdaki çoğu arkadasımızda bepanten kullanıyo.bende onu tavsiye ederim.ztn devlet karsılamıyo onu yazdırsanda bişey farketmicek.4,5 TL zaten fiyatı.

canım ben bepanten kullanıyorum.çok ta iyi geliyo.forumdaki çoğu arkadasımızda bepanten kullanıyo.bende onu tavsiye ederim.ztn devlet karsılamıyo onu yazdırsanda bişey farketmicek.4,5 TL zaten fiyatı.

tesekkur ederim deniycem onu yarin ilk is solugu bi eczanede alicam...

yaz geldiği için bol bol suyla kullanmalıyız kızlar roaccutanı ve dudaklerı nemlendırmeliyız yırtılmalar catlaklar oluşmaması için. 3-4 saatte bı gunes kremı dısardaysak. benım 1 ayım bitiyo ilk 2-3 hafta baya kotuydu cıldım heryer sıvılce ıcınde kaldı ama gecıyo sımdı yavas yavas canımızı sıkmak yok guzel olcasss

slmlar benim 2. ayım 40 mg kullanıyorum ,dudaklarım için ilaç tedavisinden dolayı kurumaya karşı dudak koruyucusu aldım, hiç işe yaramadı verdiğim paraya yazık oldu, sinir oldum.. bephantene kullanmak aklıma geldi ama düşündüm o merhemdir ne olur olmaz bunu alayım dudaklara özel bu. ya özendikçe ters tepiyor , bephantene alın arkadaşlar siz eminim daha etkilidir benim gibi yapmayın paranız boşa gitmesin

merhaba arkadaslar benim kucuk bi sorum olucak sizlere acaba aranizda la-roche posay effaclar kullanan arkadaslar varmi varsa hangi urunleri kullandilar ve etkileri nasil oldu anlatabilir mi zahmet olmazsa su an roaccutan kullaniyorum ama dr bisey yazmadi daha ben baslamadan demistim kullanabilir miyim diye drumda evet ama 1 hafta sonra basla dedi simdi baslamak istiyorum ama hangini alicama karar veremedim sizce effaclar k mi yoksa effaclar ai mi ?ayrica nemlendiricisi var tabi onu surucem yine ama lekeler care ariyorum

tedaviden sonra eşimin kuzenine ayrı bir krem vermiş doktoru lekeler için.sadece lekelere sürülen.adını yarın öğrenir yazarım kızlar..

merhaba kızlar benimde bu ilacı kullanıp bitireli 5 ay olacak..gerçekten çok problemli bir cildiniz varsa ve en son çare bu ilaçsa ve doktorunuz da önerdiyse tereddütsüz tavsiye ederimmm (bu ilaca çokk kafanıza takmayın sürekli cildinize bakmayın kızlarr doktorunuz izniyle ve perhizleriyle devam edin )yerimseniben . benimde yüzümde bölgesel olarak çok fazla büyük büyük sivilceler vardı içi dolu iltihaplı,yüzüm bu yüzden şişti bile o derece...herşeyi denedim ama en son artık doktor bu ilacı verdi.tabiki kullanırken biraz sıkıntı çekiliyor kuruluk,ellerde kollarda pütür pütür kızarıklıklar,benim ellerimi görmeliydiniz kıpkırmızı pütür pütürdü iz kalır diye korktum ama kesinlikle iz kalmadı zaten doktorda krem vermişti ellerim için...dudaklarınız için akşam yatarken bebanten krem sürüp yatın sabaha yumuşacık oluyor gün içinde tekrar tekrar krem sürmenize pek gerek kalmıyor,ama ille yumuşatmak için sürerseniz de bu dudak stikleri var ya gün içinde onlardan kullanın ben nivea çilekli olanı kullanmıştım gün içinde ve iiyi oluyordu..bu mevsimde bu ilacı kullanacak arkadaşlar çok dikkat etsinler gerekmedikçe güneşe çıkmayın kızlar, eğer çıkmanız gerekiyorsa yüksek faktörlü güneş kremiyle çıkın arkadaşlar yoksa sivilcelerinizin olduğu yerler yara sayıldığı için ileride iz kalabilir riske atmayın derim...birde ilacı kullanırken sivilceler geçmeye başlarken sivilce yerleri kırmızı kırmızı iz görünümünde olur,korkmayın onlarda ilaç kullanım sürecinde geçmese bile sonra yavaş yavaş geçiyor.bende öyle olduu...bittikten 4 ay sonra kan testi,karaciğer testi yaptırdım şükür vücudumda bir hasar veye ilaç kalıntısı yokmuşş :Saruboceq: zaten doktorumda ilacın vücuttan atılımı 1 ay dedi ama garanti 3 ay da atılıyor dedi.bu ilaç ile hikayem bu kadar arkadaşlar sorunuz olursa büyük bir zevkle cevaplarım yerimseniben herkese sivilcesiz günler ve geçmiş olsun

cnm şimdi yüzün hiç lekesiz pürüzsüz mü?ben korkuyorum iz leke minik iğne başı kadar delikler kalacak diye

cnm şimdi yüzün hiç lekesiz pürüzsüz mü?ben korkuyorum iz leke minik iğne başı kadar delikler kalacak diye

evet cnm yüzüm pürüzsüz ama sağ yanağımda derin bir sivilce vardı çok ama çok az orada iz kaldı zaten karşıdan bakınca kimse bilmiyor ben bildiğim için ben görüyorum onun dışında yüzümde hiç problem yok cnm yerimseniben .. valla görenler çok şaşırıyor nasıl o halden bu hale geldi yüzün diye kaydirigubbakcemile5 senin sivilcelerin derin mi tatlımm??benimki o derinlikten bu hale geldi şükür..sakın oynama sivilcelerinle iltihapları falan sıkma sakınn, onlar kendi kendine kuruyup dökülüyor..sivilceler azalmaya başlarken sivilcelrin yerleri oyuk gibi gelebilir zamanla o azalıyor canım zaten derin soyulduğu için..içinizi ferah tutun kızlarr birazcık sabır iştee :çok üzgünüm: sonrası güzel olacak inşallah yerimseniben yaz ayı geldi malum, lütfen şiddetle tavsiye ediyorum kendinizi güneşten koruyun kızlarrr...buyrunnnnnnnnn

Merhaba=)Effaclar a'yı bilmiyorum ama effaclar h ve k hakkında biraz bilgim var.Doktorum tedavi sürerken kullanmam için nemlendirici olarak effaclar h yazdı ...İyi bir krem.Gerçi benim cildim pek kurumamıştı ama yine de kremin etkisi güzel diye düşünüyorum.

Effaclar k tedavi sürerken kullanılabilir mi bilmiyorum.Çünkü bunu bana tedavim bittikten 1 ay sonra kullanmam için verdi doktorum.Özellikle "1 ay sonra" kullan dedi...Sanırım bu kremin soyucu etkisi var ve gözenekleri sıkıştırıyor.Roaccutane da cildi soyduğuna,yenilediğine göre aynı anda kullanmak yanlış diye düşünüyorum...

ben kullandım çok memnun kaldım kesnlikle kullanmalısın hiç bi yan etkisini görmedim.sadece dudaklarımda çatlama ve yüzümde soyulma oldu onun dışında hiç bişey olmadı kullan bence,

canım ben effaclar H kullanıyorum bu seri zaten tedavi gören ciltler için üretilmiş. Ben memnunum güzel nemlendiriyor la roche un hdreane sanırım diye bi kremi vardı denemelik 25 tl oda cok iyi öneririm canım ikisinide

cnm bnm sivilceler çok büyük değil sıkmıyorum zaten.peki senin yüzün kuruyup pul pul döküldü mü bnm öyle yüzümde dökülme yok sadece yağlanmıyor o kdar.bazıları pul pul döküldüğünde lekelerinin gittiğini yazmış ben de dökülme olmadığı için lekeler kalacak mı

vivianduygu ve lucifern arkadaslarim cok tesekkurler yardimci oldugunuz icin sagolun benim cildim baya bi yagli oldugu icin sanirim effaclar k yida onerdi drum ullanmaya basladim ve bu sabah kalktigimda cildim gercekten cok kuruydu yani roaccutan benim cildimi daha pek bi kurutamadi ve hic soyulma yok o yuzden olsa gerek ama soyulmaya baslayinca bende kullanmayi dusunmuyorum effaclar k yi ama haklisiniz effaclar h cok guzel bi nemlendirici mutlaka kullanmak lazim vede gunes kremini yazdi drum ben renkli olanini istedim oda onu yazdi sordum toprak catlamis gibi olmim diye drumda kesinlikle oyle bi gorunum olmaz merak etme zaten altina nemlendirici suruceksn onun sayesindede cildin duz gorunucek dedi ben tavsiye ediyorum acikcasi cene altimdaki kucuk soyulmalari hic belli etmiyo herkeze iyi gunler kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…