Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ya bnm yüzümde soyulma diye bişey yok 2 ay bitecek haftaya üstelik 50 mg kullanıyorum nemlendiriciyi de yeni yeni kullanmaya başladım bende bi gariplik var ama ben de anlamadım

ya bnm yüzümde soyulma diye bişey yok 2 ay bitecek haftaya üstelik 50 mg kullanıyorum nemlendiriciyi de yeni yeni kullanmaya başladım bende bi gariplik var ama ben de anlamadım

canim eger cildin yagliysa o zaman kac mg kullandigin onemli degilmis soyulma olmuyomus zaten cildin soyulmasi cok hassaslastigi ve kurudugu icin oluyomus ki benim cildimdede soyulma yok sadece cenemin altinda biraz var ordada hic sivilce veya comedon yok drum bana birde la roche effaclar k yi kullanmami soyledi oda lekeler icin cildim soyulmuyo ve cok leke kalmasin dedi o yuzden onu da kullaniyorum ve hafiften bi soyulma olucak gibi ama oyle gozle gorulur bisey olmuyomus yani boyle hafiften bazi puruzler gideriliyomus ve cukurcuklarida duzeltiyomus ama cok derin olanlari degil tabikide cok sukur bende derin cukurcuk yada benzeri bisey yok insallah hepimiz bebek gibi oluruz...

benim yüzümde de hiç pul pul dökülme olmamıştı canım sadece yağlanmıyor..bende senin gibi korkmuştum millet soyuluyor falan diyodu bende soyulma falan yoktu sivilce izleri kalacak sanıyordum ama kalmadı canıımmm yerimseniben

cnm ya çok sağol gerçekten çok ii olduyazdıkların moral oldu ben ve benim gibilere

canım bende kucuk cukurcuklar var, leke seklinde. 5. ayıma giriyorum bugun. ilk iki ay 40 sonra 30 luk kullandım. cukurcukların için kullandın mı effacklar k yı. memnun san bende alıyım geçmicek diye korkuyorm
birde doz hesaplaması varmıs tutmazsa ne oluryor bi ay daha m ıkullanıyorsunuz

evet cnm drum bana kucuk cukurcuklar ve izler icin verdi effaclar k yi yeni basladim kullanmaya daha bi sonuc alamadim ama gozeneklerde bariz bi sIkIlasma soz konusu zaten bu kremi gece suruyorum yatmadan yuzumu temizleme jeli ile temizledikten sonra micro-peeling ozelligi var kremin ve yavas yavas etki edicegini soyledi drum 1 ay falan sonra cukurcuklarinin daha duz oldugunu goruceksin demisti daha 1. haftadayim bakalim istersen gelismleri yazarim sana oyle karara verirsin ama mutlaka kullanirken 50+ faktorlu gunes kremi kullanmak gerekiyo hafif soyma yapiyoya gunes lekelerinden korunma amacli oneriyo drlar sabahta ben effaclar h kullniyorum onun uzerine suruyorum gunes kremini ve cildim duzelmye basladi artik pek sivilcede cikmiyo insallah seninkilerde duzelir cnm ama druna sor kullanmadan istersen cunki herkesin cilt tipi farkli bana iyi geldi mesela

kızlar 44.günündeyim fakat dewam ediyo ya sivilceler cıkmaya.of ne zaman kurtulcas ya bu derten

kızlar 44.günündeyim fakat dewam ediyo ya sivilceler cıkmaya.of ne zaman kurtulcas ya bu derten

cnm ben 50 mg almama rağmen devam ediyo sivilceler yapacak bişey yok bugün tahlil yaptırdım sağlık ocağında yaptırdığım için 2 gün sonra alıcam sonuçlarımıpzt de doktora gidicem ama tatile girdiğim için memlekette olucam o gün o yüzden orada bi doktora gidicem.çok merak ediyorum ne dicek diye ilacımın dozu sivilcelerim izlerim için falan umarım moralimi bozacak bişey sölemez

sagol canım ben doktorumada sorarım bi ay snr gidicem zaten tekrar ilac yazdırmaya. Effaclar H nın ciltteki kızarıklıgı giderici etkiside varmıs krem kulllanmadan önce ruzgarda fln kızarıyordu ilaç kullanırken şimdi kızarmıyor falan lekelerim var işte. Bende sabah clinique sabunla yıkıyorum sonra effaclar sonra babe nin yüz için güneş korumamı öyle cıkıyorm dısarı gecede effaclar surup yatıyorum. vucudum içinde gene la roche unkini aldım inş memnun alırım bugun k nın fiyatını sordum 40 tl dedi sanırım yanlıs hatırlamıyorsam

anladim cnm ben daha once sadece effaclar h kullaniyodum tabi bide gunes kremi ama effacalr k yi kullanmayi baslayali sadece 1 hafta olmasina ragmen burnumun uzerinde neredeyse hic siyah nokta kalmadi ustelik yanaklarimdaki gozeneklerin kuculmeye basladigini gorebiliyorum :sm_cool: harika biseymis bu :teytey: tavsiye edrim cnm tabi druna sorduktan sonra ayrica ben seri olarak kullaniyorum yani effaclar temizleme jeli nemlendirici h ve k sini ayrica gunes kremini cok kaliteli urunler

anladım canım. güneş kremini sprey olanını mı aldın bende bugun aldımda. :)

hayir cnm drumun tavsiyesiyle ben anthelios xl 50+ faktorlu elle surulen gunes kremini aldim renkli benimki fondoten isinide goruyo ayni zamanda cok sivik bisey su gibi ve hic yagli durmuyo cildim ama spreyde guzel eczaci ilk onu tavsiye etmisti ama ben receteyi gosterince onu verdi sen su an icin memnunmusun sprey olanindan kullanimi zor diye duymustum boyle heryere fiskiriyomus ama olsun korunalimda nasil olursa olsun cnm degil mi ama :teselli:

kızlar benim dayımın kızı oriflame güneş kreminden bahsetti bana bilgisi olan varmı fiyatı fln uygunmuş.bi yardımcı olun

canım ben yüzüme yağsız babe nin kini kullanıyorm drum tavsiye etmişti bunuda doktorum tavsiye etti vucut için benimki daha kullanmadım dün aldım işte bunun bide sprey olmayanı vardı 125 ml aynı paraydı spreyli aldım 200 ml bakalım memnun olmazsam onu alırım bizim buralar yagmur dısarıda cıkmıyorm bakalım kullanınca yazarım yorumlari :) sen vucuduna kullanıyormusun ?

kızlar benim dayımın kızı oriflame güneş kreminden bahsetti bana bilgisi olan varmı fiyatı fln uygunmuş.bi yardımcı olun

canım duymadım ama bi doktoruna sor istersen böyle konularda kullanılacak gunes kremleri bellidir la roche , avene, babe, ddf, coopertone, sebamed kullananlarda var sen doktorouna danıs canım

bişey sorcaktım
ben 4. ayımın içersindeyim yüzüm bi tuhaf duruyo genelde sadece kuruma olur hiç kötü görünüm olmaz demişlerdi ama benim yanaklarım içerden kızarık dışardan hiç sivilcem yok bu içten kızarıklık geçmezmi acaba

anladim cnm ben vucuduma su an icin kullanmiyorum bizimde hep yagmurlu havalar ama benim daha onceden kullandigim bi vucut gunes kremim vardi zaten onla devam edicem ama drum bisey demedi vucut icin benim vucutta pek bi hassaslasma yok herhalde o yuzden su an icin herseyim normal seyrinde bakalim ilerki gunlerde bisey olursa rahatsiz hissedersem druma sorup alirim bende simdilik carroten var bende sizin orda varmi bilmiyorum bu gunes kremi benimkide sprey seklinde

tamam canım sağolasın

tamam canım sağolasın

bisey degil cnm yaliz bende bisey sormak istiyorum sana benim cildim yaglidir normalde ama bu gun kalktigimda ozellikle cenemde soyulmalari fark ettim yani simdiye kadar hic bi yerim soyulmamisti ve aciyo burnumun kenarlarindad var acaba sende bu sorunlar var mi nemlendiriciyi bol surunce kapaniyo gibi ama nem azaldigi zaman tekrar soyuluyo normalmidir ki bu ?birde soyulmasina izin vermelimiyim yani soyulursa sanki lekeler icin daha iyi olucak gibi geliyo ama seninde bi fikrini almak istedim drumada sorucam ama daha var gitmeme

canım ilacın etkisi zaten soyulmaya baslayınca görülüyo.bende de oyle oluyo ama pul pul dokulme yok sadece ufaktan soyuluyo.45.günüm bugün benimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…