vivianduygu ve lucifern arkadaslarim cok tesekkurler yardimci oldugunuz icin sagolun benim cildim baya bi yagli oldugu icin sanirim effaclar k yida onerdi drum ullanmaya basladim ve bu sabah kalktigimda cildim gercekten cok kuruydu yani roaccutan benim cildimi daha pek bi kurutamadi ve hic soyulma yok o yuzden olsa gerek ama soyulmaya baslayinca bende kullanmayi dusunmuyorum effaclar k yi ama haklisiniz effaclar h cok guzel bi nemlendirici mutlaka kullanmak lazim vede gunes kremini yazdi drum ben renkli olanini istedim oda onu yazdi sordum toprak catlamis gibi olmim diye drumda kesinlikle oyle bi gorunum olmaz merak etme zaten altina nemlendirici suruceksn onun sayesindede cildin duz gorunucek dedi ben tavsiye ediyorum acikcasi cene altimdaki kucuk soyulmalari hic belli etmiyo herkeze iyi gunler kizlar
ya bnm yüzümde soyulma diye bişey yok 2 ay bitecek haftaya üstelik 50 mg kullanıyorum nemlendiriciyi de yeni yeni kullanmaya başladım bende bi gariplik var ama ben de anlamadım
cnm bnm sivilceler çok büyük değil sıkmıyorum zaten.peki senin yüzün kuruyup pul pul döküldü mü bnm öyle yüzümde dökülme yok sadece yağlanmıyor o kdar.bazıları pul pul döküldüğünde lekelerinin gittiğini yazmış ben de dökülme olmadığı için lekeler kalacak mı
benim yüzümde de hiç pul pul dökülme olmamıştı canım sadece yağlanmıyor..bende senin gibi korkmuştum millet soyuluyor falan diyodu bende soyulma falan yoktu sivilce izleri kalacak sanıyordum ama kalmadı canıımmm yerimseniben
canim eger cildin yagliysa o zaman kac mg kullandigin onemli degilmis soyulma olmuyomus zaten cildin soyulmasi cok hassaslastigi ve kurudugu icin oluyomus ki benim cildimdede soyulma yok sadece cenemin altinda biraz var ordada hic sivilce veya comedon yok drum bana birde la roche effaclar k yi kullanmami soyledi oda lekeler icin cildim soyulmuyo ve cok leke kalmasin dedi o yuzden onu da kullaniyorum ve hafiften bi soyulma olucak gibi ama oyle gozle gorulur bisey olmuyomus yani boyle hafiften bazi puruzler gideriliyomus ve cukurcuklarida duzeltiyomus ama cok derin olanlari degil tabikide cok sukur bende derin cukurcuk yada benzeri bisey yok insallah hepimiz bebek gibi oluruz...
canım bende kucuk cukurcuklar var, leke seklinde. 5. ayıma giriyorum bugun. ilk iki ay 40 sonra 30 luk kullandım. cukurcukların için kullandın mı effacklar k yı. memnun san bende alıyım geçmicek diye korkuyorm
birde doz hesaplaması varmıs tutmazsa ne oluryor bi ay daha m ıkullanıyorsunuz
kızlar 44.günündeyim fakat dewam ediyo ya sivilceler cıkmaya.of ne zaman kurtulcas ya bu derten
evet cnm drum bana kucuk cukurcuklar ve izler icin verdi effaclar k yi yeni basladim kullanmaya daha bi sonuc alamadim ama gozeneklerde bariz bi sIkIlasma soz konusu zaten bu kremi gece suruyorum yatmadan yuzumu temizleme jeli ile temizledikten sonra micro-peeling ozelligi var kremin ve yavas yavas etki edicegini soyledi drum 1 ay falan sonra cukurcuklarinin daha duz oldugunu goruceksin demisti daha 1. haftadayim bakalim istersen gelismleri yazarim sana oyle karara verirsin ama mutlaka kullanirken 50+ faktorlu gunes kremi kullanmak gerekiyo hafif soyma yapiyoya gunes lekelerinden korunma amacli oneriyo drlar sabahta ben effaclar h kullniyorum onun uzerine suruyorum gunes kremini ve cildim duzelmye basladi artik pek sivilcede cikmiyo insallah seninkilerde duzelir cnm ama druna sor kullanmadan istersen cunki herkesin cilt tipi farkli bana iyi geldi mesela
sagol canım ben doktorumada sorarım bi ay snr gidicem zaten tekrar ilac yazdırmaya. Effaclar H nın ciltteki kızarıklıgı giderici etkiside varmıs krem kulllanmadan önce ruzgarda fln kızarıyordu ilaç kullanırken şimdi kızarmıyor falan lekelerim var işte. Bende sabah clinique sabunla yıkıyorum sonra effaclar sonra babe nin yüz için güneş korumamı öyle cıkıyorm dısarı gecede effaclar surup yatıyorum. vucudum içinde gene la roche unkini aldım inş memnun alırım bugun k nın fiyatını sordum 40 tl dedi sanırım yanlıs hatırlamıyorsam
anladım canım. güneş kremini sprey olanını mı aldın bende bugun aldımda. :)
hayir cnm drumun tavsiyesiyle ben anthelios xl 50+ faktorlu elle surulen gunes kremini aldim renkli benimki fondoten isinide goruyo ayni zamanda cok sivik bisey su gibi ve hic yagli durmuyo cildim ama spreyde guzel eczaci ilk onu tavsiye etmisti ama ben receteyi gosterince onu verdi sen su an icin memnunmusun sprey olanindan kullanimi zor diye duymustum boyle heryere fiskiriyomus ama olsun korunalimda nasil olursa olsun cnm degil mi ama :teselli:
kızlar benim dayımın kızı oriflame güneş kreminden bahsetti bana bilgisi olan varmı fiyatı fln uygunmuş.bi yardımcı olun
merhaba kızlar benimde bu ilacı kullanıp bitireli 5 ay olacak..gerçekten çok problemli bir cildiniz varsa ve en son çare bu ilaçsa ve doktorunuz da önerdiyse tereddütsüz tavsiye ederimmm (bu ilaca çokk kafanıza takmayın sürekli cildinize bakmayın kızlarr doktorunuz izniyle ve perhizleriyle devam edin )yerimseniben . benimde yüzümde bölgesel olarak çok fazla büyük büyük sivilceler vardı içi dolu iltihaplı,yüzüm bu yüzden şişti bile o derece...herşeyi denedim ama en son artık doktor bu ilacı verdi.tabiki kullanırken biraz sıkıntı çekiliyor kuruluk,ellerde kollarda pütür pütür kızarıklıklar,benim ellerimi görmeliydiniz kıpkırmızı pütür pütürdü iz kalır diye korktum ama kesinlikle iz kalmadı zaten doktorda krem vermişti ellerim için...dudaklarınız için akşam yatarken bebanten krem sürüp yatın sabaha yumuşacık oluyor gün içinde tekrar tekrar krem sürmenize pek gerek kalmıyor,ama ille yumuşatmak için sürerseniz de bu dudak stikleri var ya gün içinde onlardan kullanın ben nivea çilekli olanı kullanmıştım gün içinde ve iiyi oluyordu..bu mevsimde bu ilacı kullanacak arkadaşlar çok dikkat etsinler gerekmedikçe güneşe çıkmayın kızlar, eğer çıkmanız gerekiyorsa yüksek faktörlü güneş kremiyle çıkın arkadaşlar yoksa sivilcelerinizin olduğu yerler yara sayıldığı için ileride iz kalabilir riske atmayın derim...birde ilacı kullanırken sivilceler geçmeye başlarken sivilce yerleri kırmızı kırmızı iz görünümünde olur,korkmayın onlarda ilaç kullanım sürecinde geçmese bile sonra yavaş yavaş geçiyor.bende öyle olduu...bittikten 4 ay sonra kan testi,karaciğer testi yaptırdım şükür vücudumda bir hasar veye ilaç kalıntısı yokmuşş :Saruboceq: zaten doktorumda ilacın vücuttan atılımı 1 ay dedi ama garanti 3 ay da atılıyor dedi.bu ilaç ile hikayem bu kadar arkadaşlar sorunuz olursa büyük bir zevkle cevaplarım yerimseniben herkese sivilcesiz günler ve geçmiş olsun
canım ben yüzüme yağsız babe nin kini kullanıyorm drum tavsiye etmişti bunuda doktorum tavsiye etti vucut için benimki daha kullanmadım dün aldım işte bunun bide sprey olmayanı vardı 125 ml aynı paraydı spreyli aldım 200 ml bakalım memnun olmazsam onu alırım bizim buralar yagmur dısarıda cıkmıyorm bakalım kullanınca yazarım yorumlari :) sen vucuduna kullanıyormusun ?
anladim cnm ben vucuduma su an icin kullanmiyorum bizimde hep yagmurlu havalar ama benim daha onceden kullandigim bi vucut gunes kremim vardi zaten onla devam edicem ama drum bisey demedi vucut icin benim vucutta pek bi hassaslasma yok herhalde o yuzden su an icin herseyim normal seyrinde bakalim ilerki gunlerde bisey olursa rahatsiz hissedersem druma sorup alirim bende simdilik carroten var bende sizin orda varmi bilmiyorum bu gunes kremi benimkide sprey seklinde
tamam canım sağolasın
bisey degil cnm yaliz bende bisey sormak istiyorum sana benim cildim yaglidir normalde ama bu gun kalktigimda ozellikle cenemde soyulmalari fark ettim yani simdiye kadar hic bi yerim soyulmamisti ve aciyo burnumun kenarlarindad var acaba sende bu sorunlar var mi nemlendiriciyi bol surunce kapaniyo gibi ama nem azaldigi zaman tekrar soyuluyo normalmidir ki bu ?birde soyulmasina izin vermelimiyim yani soyulursa sanki lekeler icin daha iyi olucak gibi geliyo ama seninde bi fikrini almak istedim drumada sorucam ama daha var gitmeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?