Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
canım ilacın etkisi zaten soyulmaya baslayınca görülüyo.bende de oyle oluyo ama pul pul dokulme yok sadece ufaktan soyuluyo.45.günüm bugün benimde.

anldim cnm tesekkurler yuregime su serptin vallaha simdilik oyle cok degil ama biraz once fark ettimde sivilcelerin uzerleri soyuluyo ve cenemde kucuk soyulmalar var ben simdi nemlendiriciyi abartsam mi yoksa normal mi sursem bilemedim cnm yaniyo ama Allah'tan havalar bu ara sicak degil bir de bu tedavi suresince hep yolunmus tavuk gibi mi gezicez ya cok kotu bi durummus ama umutsuzluga kapilmamaya calisiyorum sonunda iyi olucak bence herkez bebek gibi olur insallah zemuszemus

canım abartmadan kullan.ne demişler herseyin fazlası zarar.

canım benimde burnumun kenarları dudak kenarımlarım ve cenem soyulmuyor ama böyle nokta nokta beyaz pullar oluyo sabah kalkınca yüzümü yıkıyorum sonra bunlar oluyo ardından effaclar ı suruncu birdahaki sabaha kdr hiç bişeyim olmuyor 1 kere sürüyorum effaclar belki gün ortası bi kere daha sürüyorum o kdr yani canım. bana göre soyulmanın lekelere etkisi olmaz gibi düşünüyorum ama bilemiyorum yani ama nemlendirici eksik etme aman cildin kuru kalmasın cabuk kırısırız allah muhafaza :)

evet cnm bencede nemi eksik etmemek lazim abartmadan suruyorum bende effaclari dedigim gibi simdilik fazla bisey yok ama sonralari nolur bilemiyorum :1rolleyes: iyimser olmaya calisiyorum moralimi yuksek tutuyorum bakalim gorucez ilerki gunlerde. benim oyle cok bi beklentim yok acikcasi sivilcelerimden kurtulim oyle bi kac kucuk cukurcuklada yasarim yahu olsun o kadar kusur kadi kizindada olur degil mi ama?

evet canım :) ama inş hiçbişey kalmaz benim öyle cok arkadaslarım vardı kullanan şimdi bebek gibi kesinlikle beklentim yok falan deme hep moralin yuksek olsun kac ayın kaldı bende cukurlar var gecicek inş onlar. ben daha once lekelerim için differin jel kullanmıstım roadan önce o cok etkili kalmıstı ilaç bi bitsin tekrar ondan alıcam aklında olsun doktoruna sor canım

ben daha cok basindayim cnm 5 ay var onumde 1 ayi doldurdum tabi drum daha sureyi uzatmazsa insallah 6 ayda biticek ama korkuyorum cok arkadasiminki uzamisti bakalim benimki nolucak insallah dedigin gibi leke felan kalmaz cok soyulma oluyomu cnm yuzde felan daha sonralari hep boyle soyulucaz mi tedavi bitene kadar cevaplarsan cok sevinirim tatlim sen kacinci aydasin daha?

canım ben 5. ayımdayım belki benimkide uzar artık yüzdüm yüzdüm kuyruguna geldim katlancam. Bende kuruluk ilk zamanlar daha fazlaydı pudra süremiyordum sürünce kabuk kabuktu hep suratım şimdi çok şükür geçti nemlendiricimde iyi degildi o zaman belki ondan. şimdi sende artıcak sivilcelerin ama hiç problem etme cildini dinlendir mümkün oldugunca 2 haftaya bişeyin kalmıyor problem edersen daha uzun sürer psikolojin bozulur emin ol 2 hafta sonra geciyor lekelerin kalıyor snr rahatlıkla makyaj yapabiliyorsun .) o zaman herkes sasırıyor geçmiş diye :)

anladim cnm benim yeni yeni cikiyo iste sivilcelerim daha dedigin gibi cikicak cok ama olsun napalim kaylanicaz artik ben zaten normaldede makyaj yapmiyorum sevmiyorum make-up falan kullanmiyorum oyle seyler sadece goz makyaji yapiyorum oda cildimi etkilemiyo zaten o yuzden bi problemim yok gunes kremimi nemlendiricimi surup firliyorum disariya gorunuse pek onem vermiyorum illede makyajli olim falan diye bi takintim yok yani benim problemim acimalariydi onlarda 2, 3 hafta sonra duzelicek insallah dedigin gibi insanlari sasirticam bende su an icin tek problemim cenemdeki ve agiz kenarlarimdaki soyulmalar senin cildin soyulurken nemlendirici surdugunde aci yada yanma oluyomuydu benim yanma var birazda merak ettim...

aynen canım benim hala yanıo. geriliyo, hemen elimle yelliyorum düşün o kdr acıyo ama napalım katlanıyoz

aynen canım benim hala yanıo. geriliyo, hemen elimle yelliyorum düşün o kdr acıyo ama napalım katlanıyoz

desene daha cok yanicaz hadi senin az kalmis bari yakinda kurtuluyosun ama yanani gorur Allah insallah sonunda hersey cok guzel olacak...sorularima cvp verdigin icin ayrica cok tesekkur ederim cnm cok sagol

merhaba kizlar benim sizlere kucuk bir sorum daha olucak acaba bu hapi kullanmaya basladiktan kac ay sonra siyah ve beyaz noktalar yani comedonlar kayboluyo yada en azindan yok oluyolar mi cok merak ediyorum bende oldukca coklar ve rahatsiz oluyorum drum onlarada etki edicek dedi ama ne zaman baslar etki etmeye??????????????????????

2 yada 3.ayda kayboluyolar sanırım.ben 46.gündeyim siyah noktalarım duruyo hala.bi an önce geçse de kurtulsam yaa bıktım iyice

2 yada 3.ayda kayboluyolar sanırım.ben 46.gündeyim siyah noktalarım duruyo hala.bi an önce geçse de kurtulsam yaa bıktım iyice

hmm anladim cnm ben daha 3. haftadayim merak ettigim icin sordum bendede oldukca coklar cildim yagli oldugu icin insallah 2. ayda duzelir de kurtulurum bende biktim onlardan cok kotu duruyolar...klava:

hmm anladim cnm ben daha 3. haftadayim merak ettigim icin sordum bendede oldukca coklar cildim yagli oldugu icin insallah 2. ayda duzelir de kurtulurum bende biktim onlardan cok kotu duruyolar...klava:

cnm benimde cildim çok yağlı o yuzden bendede cok var siyah nokta

kurtulcaz insallah hepsinden cnm iyi dusunelim iyi olsun degil mi ? senin gozeneklerde bi kuculme filan yok mu benimkiler biraz kuculdu basliyali beri

cnm zaten benim gözeneklerim büuük değil sadece burnumda var sadece büyük gözenekler.oda sanırım cildimizin yaglı oldugundan oluyo

Benim siyah noktalarım 1,5 ay sonra temizlenmişti.Ama onlar gidene kadar çok komik oluyor.Aslında komikten çok iğrenç galiba :1rolleyes: Ama yine de onların gidiyor olduğunu bilmek güzeldi.=)
Çok iyi bir ilaç .ınşallah çok güzel sonuçlar alırsınız.
Benim de bir sorum var.emilia1cim sen de effaclar k kullanıyorsun anladığım kadarıyla.Doktorun gözeneklere etkisi ne kadar zamanda olur dedi?Ben sormayı unuttum doktoruma.Zaten tedavim bitti gidip soramıyorum=)
dj_v6; avatarındaki kediye bittim=)=)=)=)

merhaba canim ben effaclar k yi kullaniyorum ama daha tedavimin bitmesine cooook var daha 1. ayimdayim drumun tavsiyesiyle aldim o kremi guzel sonuclar vermeye basladi roaccutane kullanmaya basladiktan 1 hafta sonra basladim kullanmaya ama soyulan bolgelere surmemek lazim cok yakiyo cunki drum 1 ayda falan gozle gorulur sonuc alirsin dedi yani yaz oldugu icin simdi cok dikkat etmek gerekiyomus leke kalmamasi icin onerdi cildi tazeliyo bu krem cildim hassa oldugu icin de daha kolay yenileniyo her banyodan sonra mesela buharin etkisiyle olsa gerek burnumdaki siyah noktalar gidiyo resmen soyuluyo yani boyle vicik vicik anla iste cnm ama ise yaramaya basladi cunki bendeki gozeneklerin disinda cukurcuklarida kuculttu drum tedavinin sonunda da
hic kalmiyabilir leke cukurcuk falan dedi o yuzden de cok sevimtrik oldum hihoyyyt dunden beri agzim kulaklarimda yani tavsiye ederim cnm cok harika bisey.....

ya kızlar bn bu sene lys ye hazırlanacam fakat cilt doktorum roaccutane verdi günde 20 mg sadece akşamları almak üzere.derslerini etkiler diyor arkadaşalarım halsizlik yapıyor diyorlar kullanma diyorlar ama böyle bir yüzle moralim daha da bozuluyor kullanana varsa bu derslerini nasıl etkiledi veya ekime kadar 4 ay kullanmam yeterli olur mu bnde sivilceden çok hani dediğiniz varya beyaz nokta böyle pütür pütür onlar için bu kadar süre yeterli olur mu sizce eğer yanıtlarsanız çok çok sevinirim ii günler naniknanik:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…