ya kızlar bn bu sene lys ye hazırlanacam fakat cilt doktorum roaccutane verdi günde 20 mg sadece akşamları almak üzere.derslerini etkiler diyor arkadaşalarım halsizlik yapıyor diyorlar kullanma diyorlar ama böyle bir yüzle moralim daha da bozuluyor kullanana varsa bu derslerini nasıl etkiledi veya ekime kadar 4 ay kullanmam yeterli olur mu bnde sivilceden çok hani dediğiniz varya beyaz nokta böyle pütür pütür onlar için bu kadar süre yeterli olur mu sizce eğer yanıtlarsanız çok çok sevinirim ii günler naniknanik:bbo:
öncelikle yanıt yazdığın için çok teşekkür ederim emilia1 .hakikaten okudukça bu ilacın yararından çok zararı olcağını düşündüm ama tabiki snn de dediğin gibi insanın kendi bünyesine yaptığı etki önemli.içimi gerçekten bayağı rahatlattın bunun için çok sağol ya.6 ay artık şunlardan kurtulmak için kulllanacaz napalım hayırlısı olsun :teytey:
kızlar ben de dün memleketimde gittim doktora 50 mg kullandığımı sölediğimde kiloma göre özellikle de yazın bu dozun çok fazla olduğunu söyledi ve 30 mg yazdı.ayrıca aknetrent yerine roaccutane yazdı.aslında brz moralim bozuldu çünkü lekeler ve izler için ilaç bitince krem falan kullanırız dedi ama doktorun kendi cildi dalgalı gibi lekeliydi.umarım iz leke kalmaz diyorum ama bnm yüzümde sanki toplu iğne deliği gibi delikler var sivilcenin kalan kırmzı lekelerine hiç değinmiyorum bile.nolacak şimdi bu lekeler ne zaman geçecek ya da geçecek mi???bilenler lütfen yazsın
çukurlu lekeleri bilmiyorum canim ama kirmizi lekeler ilaç bitikten sonra azaliyormus demisti doktorum. kilonun yarisi kadar doz kulanabilirsin diye biliyorum ben mesela ben 100 kgym 50 mg kullaniyorum sanada 30 mg verdiyse 60 kg falansindir demek.
bide benim doktorum bana lekeler için tedavi bitikten sonra lazer yapabiliriz dedi lekeleri yok etmek için merak etme dedi takma kafaya lekeleri dedi onlardan kurtulmak mumkunmus
merhaba canim ben effaclar k yi kullaniyorum ama daha tedavimin bitmesine cooook var daha 1. ayimdayim drumun tavsiyesiyle aldim o kremi guzel sonuclar vermeye basladi roaccutane kullanmaya basladiktan 1 hafta sonra basladim kullanmaya ama soyulan bolgelere surmemek lazim cok yakiyo cunki drum 1 ayda falan gozle gorulur sonuc alirsin dedi yani yaz oldugu icin simdi cok dikkat etmek gerekiyomus leke kalmamasi icin onerdi cildi tazeliyo bu krem cildim hassa oldugu icin de daha kolay yenileniyo her banyodan sonra mesela buharin etkisiyle olsa gerek burnumdaki siyah noktalar gidiyo resmen soyuluyo yani boyle vicik vicik anla iste cnm ama ise yaramaya basladi cunki bendeki gozeneklerin disinda cukurcuklarida kuculttu drum tedavinin sonunda da
hic kalmiyabilir leke cukurcuk falan dedi o yuzden de cok sevimtrik oldum hihoyyyt dunden beri agzim kulaklarimda yani tavsiye ederim cnm cok harika bisey.....
bence beklemelisin.düzenli nemlendir yeter. bundan sonra daha da düzelecek cildin.
Doktor Roaccutane verdi ama en fazla birkaç hafta kullanabildim. Bu ay düğünüm var ve yüzüm mahvlmaya başlamıştı. Ben de bıraktım. Yan etkileri ne kadar süre devam ediyor? Vücut ne kadar sürede bu ilacı atıyor?
ya kızlar 53.gündeyim hala bi değişiklik yok of ya off.acaba gecmicek mi hiç yaa.çok bunalıyorum çok
birde roaccutane kullanırken soyucu krem kullanılır mı differin,tretin gibi.lütfen yardımcı olun kızlar.çok bozuk sinirlerim
bende 6 ay roaccutane kullandım aslında yüzümde çok fazla sivilce yoktu..çok fazla bi yan etkisini görmedim sadece dudaklarım berbat bi şekilde çatlak ve kanıyodu. 1 yıl oldu bırakalı ama yüzüm çok fazla kurudu sürekli nemlendirici kullanmam gerekiyo..
bu ilacı kullanmaya başladığınızda nemlendirici olarak La Roche Posay Effaclar hangisini kullandınız
h ını kullanıyorum canım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?