Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ben ilacım bittiğinde ne bunlar böyle mi kalcak dedim sonra 1 ay geçti lekeler kaybolmaya başladı zamanla geçyiomuş zaten doktor jel verdi soyucu onu da kullanmadım geçiyo nasılsa diye

4uncu aydan itibaren geçiyo sabretmen gerek ben 5 ayima girdim sivilceler nerdeyse kalmadi sadece izleri var

herkeze merhaba uzun zaman oldu yazmayali kizlar ben bu gun dra gittim lekeler icin olan effaclar k ya devam etmemi soyledi geciriyo gercekten kizarikliklarida geciriyo deliklerime de iyi geldi onlardada kuculme soz konusu cok mutluyum yine bu gun harika gecti dr randevum yalniz dozu arttirdi sizce nasil yan etkileri artar mi 20 mg kullaniyodum simdi 40 kullanicam nasil degisiklikler olur sizce gecirenler yardimci olabilir mi acaba?

geçmiş olsun öncelikle tatlım..eger dozu artırdıysan daha çabuk iyileşme olur ama ilacın etkileri daha fazla gösteriri kendini kuruluk falan gibi..20 mg çok düşük bi doz etkisi de okadar az olurdu yükseltmekle iyi yapmış doktorun

canım ben buraya fotomu koydum aradaki farkı görün diye kırmızı leke bende de çoktu şmdi pembeleştiler ve azaldılar. eger çukur falan yoksa hepsi kayboluyomuş takma kafana sende

arkadaşlar bende 6 ay roaccutane kullandım.. bırraktıgımda yüzüm kupkuruydu..ve ilacı bıraktıktan 2 ay sonraa yüzüm yine tekrarladı.. bence hiç kullanmayın cunku böbreklere cok zararı var.. doğal yöntemlere başvurun.. şunu da unutmayın ..roaccutane ıZLERı GEÇıRMEZ..

yardiminiz icin tesekkur ederim daha arttirmadi ama bu sefer gidince arttircak 2 gun sonra falan randevum var cok sagolun kuruluga karsi hazirliyorum kendimi baska etkileri olur mu bilmiyorum insallah daha cabuk gecer herkese bol opucukler

Merhabalar Geçmiş olsun. Sizin sivilcelerinizi geçiren ve çıkmasını engelleyen maskemiz var , ballı ve yosun maskesi.Haftada bir kere uyguluyorsunuz hem sivilceleri geçiriyor hemde cildinizi yeniliyor.Ayrıca sivilceli ciltler için de aloe vera gel krem ve propolis krem öneriyorum. İyi Günler.

ben bunun muadili olan aknetrent kullandım kiloya göre mg belirleniyordu..ben 50 kg olduğum için 50 mg kullandım ama cildim bakılmayacak duruma gelmişti de artık kesin kullanmıştım..cildi inanılmaz kurutuyor zaten sivilceleri yok etmesine yol açan etkende bu ki kullanım sırasında aşırı yağlı yiyeceklerden sakınılmak gerekiyor dr kontrolünde kullanılan bir ilaç..ben 2 ay kullandım ama ilk kullanımda yani ilk ay cildi inanılmaz derecede bozuyor şahsen ben dışarı çıkamayacak duruma gelmiştim ama 2 aydan sonra kullanmadım doktora kontrole de gitmedim fazla yan etkisi olduğu için bıraktım..ayrıca ciğerleri de kuruttuğu için kullanacak arkadaşların bol miktarda su tüketmesi gerekiyormuş..benim doktorum bana bu ayrıntıyı söylemedi ben eczaneden duydum ve o an bıraktım ilacı kullanmayı ama şuan çok şükür fena sayılmaz cildim..kullanacak olan arkadaşlara öncelikle sabır diliyorum çünkü gerçekten sabır işi ben beceremedim..ama şuda bir gerçek ki kullanım sonrasında cilt gerçekten kendine geliyor..herkese geçmiş olsun..

merhabalar, ben 17 yaşında bir genç kızım. yüzümde sivilce,yağlanma ve siyah noktalar vede antalyada yaşadığım için biraz çillenme mevcut. arada bir sivilcelerimde kaşınıyor. T bölgem yağlı ve yanaklarım kuru yani karma cilt tipine sahibim. 1 hafta önce bu problemler için bir dermatoloğa gittim. alerjik olabileceğni söyledi ve alerji testi yaptı. alerji testinde en fazla 60 olması gereken bir değer bende 520 çıktı. bana şu ilaçları verdi :

Tetra antibiyotik 500 mg
Eritretin jel 30 gr tüp
Aerius film tablet 5 mg
Fucicort krem 30 gr

AYRICA

Bioderma Sebium foaming gel
Bioderma Sebium H2O
Bioderma Photoderm AKN mat spf 40

bunları 20 gün boyunca kullanmam gerektiğini daha sonrada alerji testi yapacağını söyledi. Yaşımın küçüklüğüne ve yüzümde çok fazla sivilce olmamasına rağmen bu kadar fazla ilaç normal midir ? Bu ilaçları nasıl kullanmalıyım ? daha önce kullanan arkadaşlar varmı ?Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…