ya kızlar 53.gündeyim hala bi değişiklik yok of ya off.acaba gecmicek mi hiç yaa.çok bunalıyorum çok
birde roaccutane kullanırken soyucu krem kullanılır mı differin,tretin gibi.lütfen yardımcı olun kızlar.çok bozuk sinirlerim
ben ilacım bittiğinde ne bunlar böyle mi kalcak dedim sonra 1 ay geçti lekeler kaybolmaya başladı zamanla geçyiomuş zaten doktor jel verdi soyucu onu da kullanmadım geçiyo nasılsa diye
herkeze merhaba uzun zaman oldu yazmayali kizlar ben bu gun dra gittim lekeler icin olan effaclar k ya devam etmemi soyledi geciriyo gercekten kizarikliklarida geciriyo deliklerime de iyi geldi onlardada kuculme soz konusu cok mutluyum yine bu gun harika gecti dr randevum yalniz dozu arttirdi sizce nasil yan etkileri artar mi 20 mg kullaniyodum simdi 40 kullanicam nasil degisiklikler olur sizce gecirenler yardimci olabilir mi acaba?
canım ben buraya fotomu koydum aradaki farkı görün diye kırmızı leke bende de çoktu şmdi pembeleştiler ve azaldılar. eger çukur falan yoksa hepsi kayboluyomuş takma kafana sende
1301. sayfadaymış canım bakabilirsin..
:bbo:canım şuan sayfa 1341 gözüküyo bende..:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?