Merhaba arkadaşlar bugün ikinci haftam bitiyo durumumu kısaca özet geçiyim.
Yüzde kulak içinde pul pul dökülmeler artık yüzümün 1 noktasında bile yağlanma yok.
Dudak kuruluğu çok büyük dertmiş ALLAH kimsenin başına vermesin çok yoruyo ve sıkıyo insanı.
Benim yüzümde aşırı bi sivilce yoktu ama büyük büyük çıkıp iz bırakıyodu yalnız bu ilacı kullanmaya başladım başlayalı sivilcelerimde azalma oldu hatta tek tük kaldı sağ yanağım nerdeyse tertemiz sol tarafımda hafif sivilceler var artış ne zaman olucak yada olucakmı bilemiyorum deneyimi olanlar cevap verirse çok sevinirim.
Zaten benim en büyük derdim sırtım ve göğüsümdü onlarda pek bi düzelme göremiyorum çünkü aşırı fazla sivilce ve iz var özellikle sırtımda umarım onlarda geçicek pek geçicek gözüyle bakamıyorum çok olmalarından dolayı ama yüzüme bu kadar etki yaptıysa heralde sırtımada iyi gelicektir :)
Ve kepekkkk. Kepekler için ne yapabilirim ne kullanabilirim?
bende 3. aydan sonra kullandım bu kremi akşamları uyumadan önce gayet güzel nemlendiriyor canım,devlette karşılıyor.kullanınca kurumaların kesilir diye umuyorum.
sıkıntı yapma canım,3. ayın ortalarında düzelmeye başlar cildin,stres yapma,aynalara bakma doktorumun dedikleri:)
inş gecer yaa sıkıntı ustune sıkıntı.hayatımuın en güzel yıllarını sıkıntılı sivilceli geciriyorum. senin kaçıncı ayın canım?gectimi sivilcelerin?birde roaccutane kullanırken differin yada tretin kremleri jelleri kullanılırmı ki bu konuda bi bilgin varmı
ben nadixayı roac. tedavime başlamadan önce kullanmıştım canım ve hiçbir işe yaramadı evet söylenildiği gibi iz için değil sivilceler için ve çok yağlımsı bi hapısı var ben sevmemiştim :1no2: izler için soyucu kremler kullanman lazım mesela bende differin var canım baya etki birde tretin'in iyi olduğunu duydum benim bildiklerim bunlar canım..kaydirigubbakcemile5
inş gecer yaa sıkıntı ustune sıkıntı.hayatımuın en güzel yıllarını sıkıntılı sivilceli geciriyorum. senin kaçıncı ayın canım?gectimi sivilcelerin?birde roaccutane kullanırken differin yada tretin kremleri jelleri kullanılırmı ki bu konuda bi bilgin varmı
gözünaydın kartalyuvası nasıl şuan yüzün?memnun kaldınmı
arkadaşlaaaaaaaaaaaarrrr... bir sağlıkçı olarak söylüyorum kii rooucuttane falan sakın kullanmayın!! karaciğeri öyle mahvediyorsunuz ki!!! size tek tavsiyem GÜMÜŞ SUYU olacak.. ben bizzat kullanıyorum ve daha ilk günden faydasını gördüm ... lütfen sağlığınızdan olmayın!!!!!!!!!
Merhaba Fatmagül. Seni çok iyi anlıyorum bazı alışkanlıklardan vazgeçmek pek kolay olmuyor haklısın ama pudra, fondoten gibi kimyasallar gözenekleri çok tıkıyor bence. Şu kadarını söyleyebilirim özel günlerde ben de kullanıyorum belki senede 2-3 defa ama onda bile ertesi gün cildimde mutlaka sivilce çıkıyor veya kızarıklık oluyor. Benim tavsiyem ne çıkarsa çıksın bunu doğal olmayan bir şeyle gizlemeye çalışma. Umarım en kısa zamanda hepsi geçeryerimsenibenarkadaşlar benımde 5ay bitti ama yüzüm de sivilce çıkıyo hala tabi eskisi gibi değil bi tane iki tane ama iz kalmasından çok korkuyorum ve eski alışkanlık pudradan vazgecemiyorum eger pudra yapmazsam kötü görüneceğimi düşünüyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?