Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

İyi günler arkadaşlar. 2. Ay'ım pazar günü bitiyo çok şükür hiçbir şekilde sivilceyle karşılaşmadım ben şu zamana kadar tam tersi geçiriyo benimkileri cildim kupkuru. yanaklarımdan çok ufak tefek sivilcelerim var. Yalnız burnumda ve yanaklarımda nokta nokta izler ve ufak tefek lekeler var bunlar için ne yapabilirim ilerki zamanlarda yani bununda bi çözümü varmıdır? Contractubex diye bi krem var çok etkili bi krem ama böyle ufak şeyler için ağır geliceğini düşünüyorum. İzler ve lekeler için tedaviye başlayanlar bitirenler bilgi verirse sevinirim. Pürüzsüz bir cilt istiyorum artık :)

sıkıntı yapma canım,3. ayın ortalarında düzelmeye başlar cildin,stres yapma,aynalara bakma doktorumun dedikleri:)

inş gecer yaa sıkıntı ustune sıkıntı.hayatımuın en güzel yıllarını sıkıntılı sivilceli geciriyorum. senin kaçıncı ayın canım?gectimi sivilcelerin?birde roaccutane kullanırken differin yada tretin kremleri jelleri kullanılırmı ki bu konuda bi bilgin varmı

slm kızlar bende burdaki yorumlara bakıp motive olmaya çalışıyorum,çünkü çook sıkıldım ilacı kullanmaktan ve daha 3. aydayım,birde kilo veriyorum bayağı zaten zayıftım tam oldu yani artık kara kuru bişey oldum ya eskiden 2-3 kilo almaya çalışırken var olanı da kaybettim olan o oldu

dj_v6, ben ilacı kullandığım ilk ay differinde kullanmıştım ama doktorum vermişti o yüzden kullanıyorum birde 1 gün arayla kullanıyordum.Umarım yardımcı olabilmişimdir :)

Cvbın için çok saol canım. öf ya bu doktor ne diye verdi bunu bana yüzümü kızartmayacağını ve sivilce çıkartmayacağını bilsem kullanıcam aslında ama :S:çok üzgünüm:

öyle düşünme canım ya bir daha çıkmıcak inşallah biraz sabredicez kurtulucaz.benim 5. ayım şu anda.4. ayda hiç çıkmadı,şimdi iki tane minik sivilcem var o da regl dönemi olduğu için.ben doktora sormadım ama çok kırmızı izin varsa tretin öneriirim haftada iki kere, yalnız güneş kremi kullanman gerekir tretin kullanıcaksan,bir de denize falan giriyorsan o hafta sürme tretin,izleri çok açıyor,izleri çok takma zamanla kaybolur zaten.

arkadaslar ben 5.5 ayima girdim 4 aya kadar sivilceler çikiyo ama sonra düzelmeye basliyor arada 1 tane falan çikiyor ama hemen gidiyor sabretmeniz gerek dudak kurulugu çok zor oluyo ama her 3-4 saate bi krem sürdükçe hiç çatlamiyor benim 2.5 ayim kaldi

arkadaşlaaaaaaaaaaaarrrr... bir sağlıkçı olarak söylüyorum kii rooucuttane falan sakın kullanmayın!! karaciğeri öyle mahvediyorsunuz ki!!! size tek tavsiyem GÜMÜŞ SUYU olacak.. ben bizzat kullanıyorum ve daha ilk günden faydasını gördüm ... lütfen sağlığınızdan olmayın!!!!!!!!!

oncelikle herkezi selamliyorum ve acil yardim istiyorum arkadaslar ben roaccutane tedavimin 2. ayindayim ve gunde yaz oldugu icin 20mg aliyorum drumun onerisiyle ancak sivilcelerim cok buyudu ve canimi cok acitiyo yanaklarimda var cok buyuk ve derin neredeyse yanagimin yarisi kadar oldu 1 tanesi boyle seyler oluyomuydu sizdede yasiyan var mi acaba bana bi cvp arkadaslar korkmaya basladim hepimize smdiden gecmis olsun...

canım anlattıgın kadar büyük çıkmadı bende ve kullanan arkadaşlarımda istersen bi doktora gozuk canım. yazın 20 ye düşürmüş ama kaç ay kullanıcaksın ki doz hesaplaması yapmadan 6. ayda bitirmez umarım tedaviyi.

Evet karaciğere zarar veriyor zarar veriyor yanlıs olur aslında biraz dengelerini değiştiriyor fakat ilaç bitince tekrar normal hale geliyor 2 gün önce kendi dahiliye doktorumun söylediği şeyi yazdım zaten aile doktorumuz öyle olsa kullanma derdi. zaten kalıcı zarar vericek durumlarda (ki
bu yuzden tahlil oluyoruz ) ilacı kesiyor doktorlar.

merhaba,benim tedavim yarın bitiyor.ben dudak üstmü almak istiyorum agdyla.eski hassaslığı yok cildimin.sizce sorun olur mu bi bilgisi olan var mı?

çok kötü bi ilaç olsaydi doktorlar kolaylikla vermezdi!!!!!!

ya kızlar son 10 günüm kaldı ama sivilce çıkmaya başladı nedenki hiç böle olmazdı :S:S:S napmalıyım :S eyvahedigeldismile

bnm de 2 bucuk ayımda flnm ilçla hiç problemim yoq ii anlşıoz tek korkum tedavı bıtnce bi kaç ay snr tekrar cıkrmı ? böle bi sorun yasayn var mı?

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bu siteye ve şöyle bi okudum başlığı tecrübelerimi paylaşmak istedim bu konuyla ilgili. Ben 5 yıl önce Roaccutane kullandım. Tedavim 4 ay sürmüştü ellerim ve dudaklarım çok çatlıyordu ayrıca ilk aylarda sivilcelerim daha büyük ve sert çıkıyordu ancak tedavinin sonlarına doğru sönmeye başladılar ve şu an hiç sivilce çıkmıyor desem yalan olmaz. Sadece özel günlerimde bir tane belki. Hatta benim cildimi görüp cesaretlenen ve kullanan arkdşlarım da oldu ve hepsinin maşallahı var şimdi. Umarım siz de böyle güzel sonuçlar alırsınız. :)

arkadaşlar benımde 5ay bitti ama yüzüm de sivilce çıkıyo hala tabi eskisi gibi değil bi tane iki tane ama iz kalmasından çok korkuyorum ve eski alışkanlık pudradan vazgecemiyorum eger pudra yapmazsam kötü görüneceğimi düşünüyorum((

Merhaba Fatmagül. Seni çok iyi anlıyorum bazı alışkanlıklardan vazgeçmek pek kolay olmuyor haklısın ama pudra, fondoten gibi kimyasallar gözenekleri çok tıkıyor bence. Şu kadarını söyleyebilirim özel günlerde ben de kullanıyorum belki senede 2-3 defa ama onda bile ertesi gün cildimde mutlaka sivilce çıkıyor veya kızarıklık oluyor. Benim tavsiyem ne çıkarsa çıksın bunu doğal olmayan bir şeyle gizlemeye çalışma. Umarım en kısa zamanda hepsi geçeryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…