canım anlattıgın kadar büyük çıkmadı bende ve kullanan arkadaşlarımda istersen bi doktora gozuk canım. yazın 20 ye düşürmüş ama kaç ay kullanıcaksın ki doz hesaplaması yapmadan 6. ayda bitirmez umarım tedaviyi.
Evet karaciğere zarar veriyor zarar veriyor yanlıs olur aslında biraz dengelerini değiştiriyor fakat ilaç bitince tekrar normal hale geliyor 2 gün önce kendi dahiliye doktorumun söylediği şeyi yazdım zaten aile doktorumuz öyle olsa kullanma derdi. zaten kalıcı zarar vericek durumlarda (ki
bu yuzden tahlil oluyoruz ) ilacı kesiyor doktorlar.
EMİLİA CIM ben cevap veeyim bu soruna o küçük noktalar kaybolan sivilcelerinin yerine kalanlar canım.tedavin bittikten sonra doktorun sana soyucu jel vermek zorunda onu kullanınca muhtemelen geçicektir eger çok derin degilse çukurların ..
ne kadar kaldı tedavinin bitmesine emilia?
daha cok var cnm ya en az 5 ay daha dedi dr 7 yada 8 ay devam edicez dedi simdi yaz diye 20mg kullaniyorum dozu ayarladi drum dayanabilirse vucudum 50mgma kadar cikariz 6 ayda biter demisti ama ben istemedm o zaman 7 yada 8 dedi yavas yavas gecsinler bu kadar beklemisiz simdide bekleriz nolucakki o kadardan hem uzun vadede olunca nuksetmes %98 oluyo demisti dr
canım dogru söylemiş uzun vadede tedavi en iyisi.
ben 7 ay kullandım dozu düşürerek ve 1 tane daha sivilcem çıkmadı
tedavi biteli 2 ay oluyo ama ..
canım daha uzun bi süre var takma sen o çukurcukları
doktorun iyi bişey yapmış dozu düşürerek yazın sıcagın kuruluk vs hiç çekilmez dogrusu
geçmiş olsun canım
tedavin bitince bebe gibi bi yüz bekliyor seni
benim gibi:dance:
kızlar birşey sorucaktım benim hastalığım biteli 10 gun olldu fakat bugun durduk yere gene kan geldi ve devam ediyor bu sizdede oluyormuydu
canim bazen strese bagli benimde oluyo 2 gun icinde gecmezse doktora gorun anca o kadari normal oluyomus cunki gecmis olsun...
canım senin tedavin nasıl gidiyo?varmı bi problem ?
canim bazen strese bagli benimde oluyo 2 gun icinde gecmezse doktora gorun anca o kadari normal oluyomus cunki gecmis olsun...
Merhabalar hepinize..
Öncelikle hepinize acil şifalar..
Acaba bana yardımcı olabilir misiniz? Bu ilaç kesin etki ediyor mu? Fiyatı ne kadar? Yan etkileri çok kötü gözüküyor mu? Etkis etmesi çok uzun sürüyor mu? Okullar açılana kadar sivilcelelrimin geçmesini istiyorum, yaklaşık 6-7 yıldır bunlarla uğraşıyorum ve sivilcelelrim çok ama çok uzun zaman geçmiyor bazen.. Günler haftalar değil aylar yıllar.. Böyle yaşamaktan sıkıldım. Bir çok ilaç kullandım imex,aknelix(hala kullanıyorum hiçbir işe yaramasa da..) Sivilcelerim gerçekten büyük sert ve çok zor geçiyor.. Çokta belli oluyor makyaj yapsam da.. Bende artık herkes gibi olmak istiyorum. Ağustpstan itibaren kullanmaya başlayacağım.. Umarım geçer.. Hepinizin desteğini bekliyorum çünkü kendmi çok yalnız hissediyorum.. Teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?