Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

canim sagol doktora gittim ama normal bu kadar buyuk cikmasi ve sert olmasi dedi zaten gecmeye basladi bile bosa telas etmisim tedavim 7 yada 8 ay surucekmis sordum doktoruma dozu tamamlamamiz lazim yoksa nukseder dedi vericegi mg ma bagliymis yani kac ay surucegi ama sivilceler gectikce yuzumde daha once gormedigim delikler cikmaya basladi bu delikler kucuk kucuk ama sence tedaviden sonra gecerler mi yoksa baska bi sey daha ygulamak gerekir mi?cok kotu gorundugumu dusunuyorum cunku...

EMİLİA CIM ben cevap veeyim bu soruna o küçük noktalar kaybolan sivilcelerinin yerine kalanlar canım.tedavin bittikten sonra doktorun sana soyucu jel vermek zorunda onu kullanınca muhtemelen geçicektir eger çok derin degilse çukurların ..

sagol cnm cevapladigin icin derin cukurlarim var bikac tane ama digerlerin hepsi cok kucuk muhtemelen dedigin gibi bir tedavi onerir bakalim daha cok uzun bir yol var onumde ama daha cok sivilce cikar daha cok cujur kalir diye korkuyorum.....insallah hersi gececek

ne kadar kaldı tedavinin bitmesine emilia?

daha cok var cnm ya en az 5 ay daha dedi dr 7 yada 8 ay devam edicez dedi simdi yaz diye 20mg kullaniyorum dozu ayarladi drum dayanabilirse vucudum 50mgma kadar cikariz 6 ayda biter demisti ama ben istemedm o zaman 7 yada 8 dedi yavas yavas gecsinler bu kadar beklemisiz simdide bekleriz nolucakki o kadardan hem uzun vadede olunca nuksetmes %98 oluyo demisti dr

canım dogru söylemiş uzun vadede tedavi en iyisi.
ben 7 ay kullandım dozu düşürerek ve 1 tane daha sivilcem çıkmadı
tedavi biteli 2 ay oluyo ama ..
canım daha uzun bi süre var takma sen o çukurcukları
doktorun iyi bişey yapmış dozu düşürerek yazın sıcagın kuruluk vs hiç çekilmez dogrusu
geçmiş olsun canım
tedavin bitince bebe gibi bi yüz bekliyor seni
benim gibi:dance:

sagol cnm moral oldu bu bana insallah oyle olur...

mylilapause canım senın tedavın bıtmıs benımde yenı bıttı dudk üstünü ne ile alıyordun bittiği zamanlar?

benimkide 7. aya uzayacak sanırım dedi doktor tekrar 30 luk yazıyordu 40 lık istedim ben ilk iki ay 40 lıktı. ama 3 gündür başım çatlıcak gibi oluyor sanırım bu doz yükseltmesine baglıyorm

kızlar birşey sorucaktım benim hastalığım biteli 10 gun olldu fakat bugun durduk yere gene kan geldi ve devam ediyor bu sizdede oluyormuydu

kızlar birşey sorucaktım benim hastalığım biteli 10 gun olldu fakat bugun durduk yere gene kan geldi ve devam ediyor bu sizdede oluyormuydu

canim bazen strese bagli benimde oluyo 2 gun icinde gecmezse doktora gorun anca o kadari normal oluyomus cunki gecmis olsun...

canım senin tedavin nasıl gidiyo?varmı bi problem ?

bir sorun yok canim simdilik iyi gidiyo hala 20mg kullaniyorum sonraki ay 40a cikaricakmis doktor ve sanirim 8 ay surucekmis tedavim yavas yavas ilerliycez dedi sende ne var ne yok nasil gectimi sivilcelerin biraz benim daha cok varda

Merhabalar hepinize..

Öncelikle hepinize acil şifalar..

Acaba bana yardımcı olabilir misiniz? Bu ilaç kesin etki ediyor mu? Fiyatı ne kadar? Yan etkileri çok kötü gözüküyor mu? Etkis etmesi çok uzun sürüyor mu? Okullar açılana kadar sivilcelelrimin geçmesini istiyorum, yaklaşık 6-7 yıldır bunlarla uğraşıyorum ve sivilcelelrim çok ama çok uzun zaman geçmiyor bazen.. Günler haftalar değil aylar yıllar.. Böyle yaşamaktan sıkıldım. Bir çok ilaç kullandım imex,aknelix(hala kullanıyorum hiçbir işe yaramasa da..) Sivilcelerim gerçekten büyük sert ve çok zor geçiyor.. Çokta belli oluyor makyaj yapsam da.. Bende artık herkes gibi olmak istiyorum. Ağustpstan itibaren kullanmaya başlayacağım.. Umarım geçer.. Hepinizin desteğini bekliyorum çünkü kendmi çok yalnız hissediyorum.. Teşekkürler..

Geömiş olsun ilk olarak.Sivilcelerle yaşamanın ne demek olduğunu zamanında yaşadığım için çok iyi anlıyorum seni.İlk olarak evet kesin etki ediyor.Fiyatı ben kullanırken yanlış hatırlıyor olabılırım ama 60 tl civarındaydı ama zaten gittiğin doktora yazdırınca devletten alabılıyorsun..Yan etkileri çok fazlaymıs gıbı gorunuyor evet var da zaten.Mesela bende cok ılgınc gelebılır ama topuklarımda agrı yapıyordu ve cildi resmen ipince yapıyor.Onun dışında hiçbir yan etkisini ben görmedim.Özellikle piskolojık etkilerinden bahsedılıyor ama bende birşey olmadı.Ama etkisi svilcelerinin durumuna göre değişiyor tabi ve bu tedaviye başlayacaksan da en az 4-5 kullanman lazım yani okullar açılana kadar geçmesi imkansız.Hatta şöyle bir örnek vereyim ben 3 sene önce kullanmıştım ben 8 ay kullandım.8 ayın sonunda sadece kırmızı izlerim vardı ve üzülyordum geçmeyecek diye.Kullananlar zamanla izlerin gideceğini söylemişlerdi.Aynen de öyle oldu 1- 1,5 sene içerisinde izler de geçti.Ama doktor kontrolu altında olmadan sakın kullanma derim.Çünkü her ay karaciger tahlıllerini yaptırmak zorundasın.İlaç karacigeri etkiliyor çünkü...Umarım birazda olsa yardımcı olabılmısımdır.Geçmiş olsun.

Off :/ Her ay 60 tl vermem çok zor. İzler hiç problem değil makyajla geçiyor ama şişliklerin geçmesi lazım bikaç ay en fazla Kasım'a kadar.. Devlet ödemeyecek ben ödeyeceğim parasını ve 60 tl fazlaymş ama değecek artk napalm :/ Yoruldum insanlarn yoldan geçerkn bile dönüp gülmeerine hakaretlerine laf atmalarına.. Normalde güzel bir kızım ama bu sivilceler hayatımı mahvediyor..

Canım doktora gitmeden kullanmayacaksın değil mi?

Bu öyle basit tek başına kullanabileceğin bir ilaç değil.
Onunla birlikte bir sürü krem daha alman gerekiyor.
Ve kuruluğu öyle sıradan nemlendiriciler geçirmiyor.
Benim 3 aylık tedavim cumartesi bitti.

Ve hala dudaklarımın kuruluğunun geçmesini bekliyorum.
Lütfen kendi başına kalkışma bu işe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…