Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Ahah yok zaten reçetesiz vermiyorlar doktora gdcez mecbur işte :) 3 ay öncesi ve sonrasından biraz bahseder msn ne kadar vardı ne kadar etkiledi?

Benim hastalığım rozase diye bi cilt hastalığıymış.
kırmızı sivilceler ve pütürler vardı. Çok kötüde bir görüntüsü.
3 ay günde 1 tane 20 mg. kullandım.
Onun haricinde cerodolin diye bir nemlendirici, 50 faktörlü güneş kremi,
akşamları roza isimli bir krem,
dudak ve burun içi için hematem diye bir pişik-yanık kremi
veeee exipil mi neydi :)) öylede bir vücut losyonu ile birlikte kullandım.
Şimdi yüzümde hafif ve genel bi kızarıklıktan başka hiç bir şey yok.
Tüm sivilcelerim geçti.
Benim tek korkum tekrarlaması.
İnşallah bir daha eski halime dönmem.

Hee birde her ay kan tahlili yapytırdım ona göre verildi ilaç.
Ben en çok iyileşmeyi cildimde ilk 1 ayda gördüm. Ondan sonra daha çok o halim sabitlendi gibi oldu.
Yani benim için ilk 1 ay çok iyiydi diyebilirim.

Ouff umarım bnmde geçer.. Kocaelilisin sende yanılmıyorsam? Özel'e mi gittin nereye hangi doktora gittin bütün bu kremler falan çok mu pahalı tutuyor biraz daha anlatır mısın?

Özel konak hastanesine Berna Aksoy'a gittim.

Şimdi cerodolin dediğim krem ve güneş kremini varşılamıyor sigorta ve 70 tl tutuyor.
Diğerlerini sigorta karşılıyor.

Ama bana acı, baharat, yağlı yiyecekler yemeyeceksin,
güneşte, çok sıcakta çok soğukta kalmayacaksın ve bunları ömrünün sonuna kadar uygulayacaksıon dedi.
yani ben güneş kremini yaz-kış kullanmak zorundayım.
Bakalım inşallah tekrarlamaz.

selam kizlar herkez iyi mi bakalim sizlere bisey sormak istiyorum bu tedavi suresince cok yan etkilerini okudum hapin sac dokulmeside dahil ama hic sac kepeklenmesi diye bisey okumadim biyerde acaba basina boyle bisey gelen var mi yoksa bendeki kepeklenme baska biseye bagli olabilir mi? LUTFEN YARDIM CANLARIM ONLEMIMI ALIM ILERLEMEDEN...

herkeze slm bu ilacı 1sene kadar önce kullndım dozjı düşük bi şekilde üstelk ddewam etmedim5 ay kullndım ve çok fazla yan etkisi var cildim çok kurudu üstelk sivilce lekelerim hala duruo şuan ms die bi hastalığa yakalandım onnla uğraşıorum doktorum bu ilaçla ilgisi olabileceğini söledi sebep belki o belkide deil ama bence bitkisel yollara başvurun ben çok pişmanım( roaccutane ) tavsiye etmiorum bünyesine göre değişir tabi dirençli bünyeye sahip olanlar etkilenmeye bilir ama etkileri uzun süre sonra ortaya çıkmaya başlıo bence kullanmadan önce bi kez daha düşünn

slm kızlar bende bugün roaccutane tedavisine başlıorummafoldumben dr um yanında nemlendirici olarak hametan,45fak.sebamed güneş losyonu,bide exfoliac yıkama jeli verdigünlük 20 mg alıcam.acaba bu tedai sonrası siyah noktalarımda kaybolur mu yalnız bendekiler sıktığında bile tamamen kaybolmayan cetin ceviz noktalar:1ninca:kaydirigubbakcemile

tamamen kaybolur mu bilmem ama büyük ölçüde azalır cnm:) bn 1,5 aydır kullanıyorum günde 30 mg.siyah noktalarım baya azaldı ve gözeneklerim küçüldü.ben bu ilacı kullanırken bıyıklarımı yüz için kullanılabilen sir ağda bantlarıyla almıştım.2 gün kızarık gezdim bepanthen filan sürdüm sonra eski haline döndü yani bişey olmadı şimdi de kaşlarımı aldırmak istiyorum.ağdayla değil de iple aldırsam olur mu kızlar????

Bir kaç güne bende başlıyorum tedaviye.. Sormak istediğim şu, sivilceleri bu şekilde çıkan var mı? Ve sizce ilaç iyi gelir mi? Gerçekten büyükler ve kendmden nefret ediyorum. benneyaptımki

yfrog.com/n6sivilcej

Hani bir işe yaramayacaksa hiç kullanmayayım bari

arkadaşlar ben 3. ayımı bitirdim 4 e girdim.3. ay 30 mg kullanmıştım doktor bu yüzünün hali ne hep iz kalacak dedi 20 mg a düşürdü dozu.dudaklarının düzeltmeden de yanıma gelme dedi.yüzünüze ne sürüyosunuz doktor bana bişey sölemedi.pantenol yazmış onu dudaklara mı yoksa yüze mi süreceğiz
moralimi bozdu kadın

Arkadasim kesinlikle uzak dur bu ilactan,cok fazla yan etkisi var, saclari döküyor, istahsizlik yapiyor,böbrekleri,hormon dengesini bozuyor daha neler neler.Ben 3 haftadir bir losyon kullaniyorum cildim kagit gibi oldu,cilt doktorum yazdi,izleri bile kalmadi,bu sayfada losyonun formülünü yazdim.
insallah sanada care olur.

tatlim merak etme gecicek hepsi ben sahsen doktor 30 demesine ragmen 20 mg kullanmak istedim simdi oyle devam ediyoruz doz icin endiselenme demek ki sana agir gelmis o doz yaz sicaginda o yuzden dusurmus ayrica pantenol hem dudaga hem yuzun tahris olmus bolgelerine surulebiliyo cok kuru yerlerine mesela ama ugrasmak istemezsen yuzunun tamaminada surebilirsin arkadasima o kremden vermisti doktoru ordan biliyorum ve dudak bakimina cok ozen gostermen lazim canim catlaklari duzeltmeye bak iz kalmasin sonra beyaz beyaz surekli olarak nemlendir ve sakin disarda surmek zorundaysan utanma cikarip kremini surmeye daha sonra omrunun sonuna kadar pisman olma cabucak daha iyi olursun insallah guzelim......:enbuyukkk::enbuyukkk:

sevgili Carmin
ben kesinlikle kullanma derim,yok yan etkisi var,ben kullandim,saclarim avuc avuc döküldü,hormon dengesini alt üst ediyor,inanilmaz zayifladim,böbrekleri bozuyor,sinirleri bozuyor.Ben 3 haftadir bir losyon kullaniyorum cildim kagit gibi oldu,cilt doktorum verdi.leke bile kalmadi.bu syfada formülünü verdim, eczaneden yaptirabilirsin.
sevgiler.
yildizturkbayragi

Allah askina su antibiyotikten uzak durun Roucatene mi ne,cok fazla yan etkisi var.hem birakinca siilceler yine cikiyor.Size bir formül veriyorum benim cilt doktorum yazdi bana 3 haftadir kullaniyorum, lekeler bile gecti.
sevgiler.

ACIDUM SALICYLICUM plv. subt: 2,5 g
CHLORAMPHENICOLUM 1 g
SOLUTIO CORDES cözelti- 100.g

arkadaşlar tamam bu ilacın yan etkileri var ama hepsi geçici..mesela benim sivilcelerim kollarımda sırtımda hatta bacaklarımda bile çıkıyo.hiçbi losyon bu sivilceleri geçirmez.ilaç bittikten sonra sivilcelerin çıkma durumu var ama çıkmama ihtimaline göre daha az.bnce bnm gibiyseniz son çare olarak bu ilacı kullanın.bende bel ağrısı oluo biraz ama abartılcak katlanılmıcak gibi değil.ayrıca dudaklarım da hiç kurumuyo çatlamıyo.geriliyo biraz krem sürüyorum geçiyo çok rahatım.herkezde aynı yan etki görülecek diye bişey yok bnce denemeden bilemeyiz :):) ben önceki sayfada birşey sormuştum atlanmış galiba.ilacı kullanırken kaşını iple filan aldıran var mı? ben bıyıklarımı sirle aldım 2 gün kızarık gezdim biraz ama geçti bişey olmadı çok da kızarmamıştı zaten:)

arkadasim yardimci olmak istemeni anliyorum ama herkezin yapisi farklidir senin sivilcelerin benimkiler gibi cok derinden buyuk ayrica ucsus mu cikiyo ben bu yuzden kullanmayi kabul ettim lutfen kimsenin kafasini bulandiracak seyler yazma bu forumda 15 yasindada kullanici var yani benim aklim yerinde naptiigimi biliyorum ama 15 yasindaki daha cocuk sayilacak kisilerin akillari senin dedigine kayip tedavilerini yarida birakabilirler care sanip ve tedavi yarida kalirsa daha kotu sonuclar dogurabilir ustelik ilac kullanilirken birsuru kan testi yapiliyo ters giden bisey oluncada doktor ya dozu azaltir yada kullanimi durdurur dedigim gibi herkezin bunyesi farklidir herkezde farkli etki eder bu ilac ocu gibi gostermektende vazgecin 2 ay oldu ama hic problem yasamadim cok sukur

Emel'ciğim sana katılıyorum.burada ve cevremizde bu ilacı kullanmıs olupta sivilcelerinden kurtulan cok arkadasımız kardesimiz var.doktor kontrolünde tedavine düzgün devam ettiğin takdirde bir sorun cıkmayacagını sanıyorum.benim bugun tam 80.günüm sadece dudak kuruluugundan baska bi yan etki görmüyorum.zaten bir sorun oldugunda doktorunuz ya ilacı keser yada doz u düşürür.dediğim gibi doktor kontrolünde kullanılmalı eger doktor kontrolünde kullanılmıyosa ciddi sorunlar doğurabilir.bilinçli bi insan zaten bu ilacı kontrol altında olmadan kullanmaz.haksız mıyım arkadaslar kafamçokkarıştı

Merhaba Emilia bu ilacı bende 4 ay kullanmıştım cildimde inanılmaz kuruluk olmuştu ama saç dökülmesi olmamıştı kullanan arkadaşlarımdan da duymadım açıkçası. Seninki muhtemelen havadan ya da vitamin eksikliğinden kaynaklanıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…