slm kızlar bende bugün roaccutane tedavisine başlıorummafoldumben dr um yanında nemlendirici olarak hametan,45fak.sebamed güneş losyonu,bide exfoliac yıkama jeli verdigünlük 20 mg alıcam.acaba bu tedai sonrası siyah noktalarımda kaybolur mu yalnız bendekiler sıktığında bile tamamen kaybolmayan cetin ceviz noktalar:1ninca:kaydirigubbakcemile
arkadaşlar ben 3. ayımı bitirdim 4 e girdim.3. ay 30 mg kullanmıştım doktor bu yüzünün hali ne hep iz kalacak dedi 20 mg a düşürdü dozu.dudaklarının düzeltmeden de yanıma gelme dedi.yüzünüze ne sürüyosunuz doktor bana bişey sölemedi.pantenol yazmış onu dudaklara mı yoksa yüze mi süreceğiz
moralimi bozdu kadın
Allah askina su antibiyotikten uzak durun Roucatene mi ne,cok fazla yan etkisi var.hem birakinca siilceler yine cikiyor.Size bir formül veriyorum benim cilt doktorum yazdi bana 3 haftadir kullaniyorum, lekeler bile gecti.
sevgiler.
ACIDUM SALICYLICUM plv. subt: 2,5 g
CHLORAMPHENICOLUM 1 g
SOLUTIO CORDES cözelti- 100.g
arkadasim yardimci olmak istemeni anliyorum ama herkezin yapisi farklidir senin sivilcelerin benimkiler gibi cok derinden buyuk ayrica ucsus mu cikiyo ben bu yuzden kullanmayi kabul ettim lutfen kimsenin kafasini bulandiracak seyler yazma bu forumda 15 yasindada kullanici var yani benim aklim yerinde naptiigimi biliyorum ama 15 yasindaki daha cocuk sayilacak kisilerin akillari senin dedigine kayip tedavilerini yarida birakabilirler care sanip ve tedavi yarida kalirsa daha kotu sonuclar dogurabilir ustelik ilac kullanilirken birsuru kan testi yapiliyo ters giden bisey oluncada doktor ya dozu azaltir yada kullanimi durdurur dedigim gibi herkezin bunyesi farklidir herkezde farkli etki eder bu ilac ocu gibi gostermektende vazgecin 2 ay oldu ama hic problem yasamadim cok sukur
selam kizlar herkez iyi mi bakalim sizlere bisey sormak istiyorum bu tedavi suresince cok yan etkilerini okudum hapin sac dokulmeside dahil ama hic sac kepeklenmesi diye bisey okumadim biyerde acaba basina boyle bisey gelen var mi yoksa bendeki kepeklenme baska biseye bagli olabilir mi? LUTFEN YARDIM CANLARIM ONLEMIMI ALIM ILERLEMEDEN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?