bende bu ilacı bir sene boyunca kullandım sadece yüzüm dudagım cok kurudu sivilcelerin gecmesinden baska bişey düsünmediğim için saçlarımı hatırlamıyorum ama bende kestirmiştim neyse sana diyecegim biraz sabret cnm cünkü kesin tedavi bu ilaç yine de için rahat degilse diğer doktoruna git derdini anlat derim
Bir kaç güne bende başlıyorum tedaviye.. Sormak istediğim şu, sivilceleri bu şekilde çıkan var mı? Ve sizce ilaç iyi gelir mi? Gerçekten büyükler ve kendmden nefret ediyorum. benneyaptımki
yfrog.com/n6sivilcej
Hani bir işe yaramayacaksa hiç kullanmayayım bari
kızlar çok mutsuzumm yaaa son 1 buçuk aydır falan inanılmaz bi saç dökülmem var bu süre sırasında saçlarımı kestirdim yağlı losyonlu bakımlar yaptım ve gidip doğal şampuan alıp onu kullandım ama nafilebenneyaptımki... en sonunda anladım ki dışardan bişi yaparak olmicak içten kaynaklanan bişi var ve ben 5 aydır roaccutane kullanıyorum şuan 6.ayımdayım.geçen çarşamba doktora gittim ve durumu anlattım kadın roaccutane yüzünden olduğunu ve bi hastasının bu ilaç yüzünden 2.ayda tüm saçını kaybettiğini ancak geri dönüşümü olduğunu tedavi bitiminin 2.ayından sonra kıl köklerinin yerine geleceğini söyledi..bilemiyorum doğru mu çünkü çok tembel bi kadın eski doktorumdan uzakta olduğum için bu doktora gitmek zorunda kaldım ama lanet ettim yani kadın resmen benim zorumla test yaptı ağzını açmaktan korkan bi tip sinir oldum sövesöve çıktım resmen...sırf bu saç dökülmem yüzünden bu son ayımı kullanmamayı düşündüm ama doktor olmaz öle şey kiloya göre doz ayarlanıyor dedi okadar şey çektikten sonra tekrarlamasını düşünmek bile yetiyor bu ilacı bırakmamam konusunda yani bu ayda kullanıcam zaten son... amaaa çoookk kötüyüm yaa bittim resmen saçlarım seyrekleştii taramaktan korkuyorum eli attığım gibi avuç avuç saç geliyor napıcamm ben yaa yüzüm düzelsin derken saçlarımı kaybediyorum:gitme: sanırım A vitamini fazlalığından kaynaklanıyormuş artık dikkat edicem yediğim besinlere ne kadar kurtarsam kar..:çok üzgünüm:
peki kızlar bu ilaç yüzünden saç dökülmesi yaşayanlar var mı aranızda? napacağımı bilemiyorum çok üzgünümmm..
saç dökülmesine karşı eczanelerde satılan B vitaminli şampuanlar var ben su an ilaç kullanmıyorum ama saça iyi geldiği için o şampuanlardan kullanıyorum biraz pahalı oluolar ama gerçekten işe yarıolar .. bir araştır istersen olumunekankayizsmile
canım göz kurulugu fazla derecede oluyo lens kullanmasan iyi olur eger numaralı kullanıyosan da gece lenslerle yatma derim aman ha gözlerine de yazık lensine de
kızlar 6. ayın dudaklarım cok fena oldu( inş biter bu ay
yeni bir eğitim öğretim yılına bakımlı bir kız olarak girme hayallerim wardıopuyorumnanaktan ve lazer sir ağda ve saç boyama düşünüodum ama yasakmışşş doktorum bana hiç bişi söylemedi herşeyi sizin sayenizde öğreniorum lazer ve sir sadece yüz için mi yasak yoksa tüm vucut mu:kedi: saçlarım sapsarı röfleli ben şimdi napıcam uçları sarı dipleri kara kara mı gidicemmm okula
Sadece yüze yapma ağda, geri kalanına birşey olacağını zannetmem.. İplede aldırabilirsin sanırım.
Bu arada benmde yüzüm bu durumda.. İlaç faydalı gelecek mi sizce? Çok korkuyorum geçmezse diye..
yfrog.com/n6sivilcej
Hani bir işe yaramayacaksa kullanmayayım?!bilmiyorumkismile
mrb arkadaşlara.s. günlerdir sorularımı biriktirip öle geldim umarım kızmazsınız bana bilmiyorumkismile
tedavimin 5. günündeyim günlük 20 mg alıorum ve sadece dudaklarım çatlamasın die hametan sürüorum ama bana verdiği nemlendirici expial hydro yu kullanmıorum henüz acaba bu nemlendiriciyi kullanmak için yüzümün kurumasını beklemelimiyim yoksa hergün kullanmalımıyımCADIARZU
bide bana güneş losyonu olarak sebamed verdi doktor ama cildim hassas olduu için normal hayattada kullanıodum ve yüzüme her sürdüümde sivilce yapıodu acaba deiştirmelimiim ne yapiim önerdiiniz başka bişi var mı üstelik yüz için bile diil vvücut için bu losyonkafamçokkarıştı:uhm:
yeni bir eğitim öğretim yılına bakımlı bir kız olarak girme hayallerim wardıopuyorumnanaktan ve lazer sir ağda ve saç boyama düşünüodum ama yasakmışşş doktorum bana hiç bişi söylemedi herşeyi sizin sayenizde öğreniorum lazer ve sir sadece yüz için mi yasak yoksa tüm vucut mu:kedi: saçlarım sapsarı röfleli ben şimdi napıcam uçları sarı dipleri kara kara mı gidicemmmokula-tatlicadiarzu-:1ninca::gitmehaoldumsmile:2:eyvahedigeldismile
5. günümdeyim demiştim ya 4 gündür aralıklı olarak başım ağrıo hatta bi gün dayanamadım ağrı kesici aldım fayda etmedi ne yapmalıyım kronikleşir mi acaba korkmaya başladımeyvahedigeldismile
bide saçlarım dökülür die korkuorum zaten ince ve boyalı sizinde uyguladıınız bi bakım maske yada şampuan içerisine katkı vs var mı zararsız bi şekilde saçlarımada gereken özeni gösteriiimzemuszemus
vve son soru mayalı süt içmem bi sorun yaratır mı:içelim:
şimdiden üşenmeden cp verecek arkadaşlara çok tşk ederim herkese bebek gibi pürüzsüz bir cilt dileğiyle...a.s.bayanssulusmile
canım günde kaç mg'kullanıyosun sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?