Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
tşk ederim kaydirigubbakcemile5a.s.sanırım nemlendiriciyi sürekli kullanmama gerek yok bnmde yüzüm yeterince yağlı bakalım ilerleyen günlerde neler olcak vereliniortak

canım rica ederim .yaklasık 4. ayımdan beri yüzümde hiç sivilce çıkmadı maşşalh. eve sağ yanagımda lekelerim var bi kaç küçük deliklerimde var doktor tedaviden snr krem vericekmiş yada garanti yolu kimyasal peeling dedi. bakalım artık. şuan cildim cok güzel pürüzsüz sırtımda öyle oldu. Ama bu ay nedende burnum dudakalrım cok kotu oldu belkide şehirden kaynaklanıyordur nemsiz bi yerdeyim 1 haftadır.

Henüz başlamadım :/ Başlayamadım daha doğrusu.. Neden sordun?benneyaptımki

canım resmine baktım.seni hayal kırıklığına uğratmak yada uzmeyi hiç istemem ama bence roaccutane kullanmadan gecicekler gibi gelmiyo.yani kremlerle fln gecmesi cok zor bence.sanırım şiddetli akne problemi var sende.bak ben kullanıyorum 83 gün oldu.nasıl gecti anlamadım.sadece dudak kurulugu yasadım o kadar.o da bepanthen ile hiç sorun yaratmıyo.benim fikrim roaccutane kullanman.ama oda senin özgür iraden.ben fikrimi söyledim sadece.seni üzücek bişey söylediysem özür dilerim.

ben bioxcin saç dökülmesine karşı bitkisel sampuan kullanıyorum canım. ablam bu ilaçtan kullanırken saçları dökülüyordu o yüzden bu şampuanı almıştı daha ilk yıkamada işe yarıo dedi o yüzden bende kullanmaya başladım :lepi:

6. günüm ve siyah noktalarım yüzeye doğru çıkıolar (düşünün artık benmkiler sıktığım zaman bile çıkmayan cinstendi)hafiften soyulmalar var dudaklarıma hergün hametan sürdüğüm için bi fark yok şimdilik ama cildim çok kötü görünüo beh:1shok: umarım bian önce pürüzsüz bi cilde kavuşurum özellikle gözeneklerimin küçülmesini çok istiorumboshayallersmile

Ahah biiyorum yıllardır imex, aknelix vs bir sürü şey kulandım geçmedi merak etme üzümedim :) biliyorum sadece roc'n fayda edeceğini.. merak ettiğim şey ya o da geçirmezse :) başıyorum en kısa zamanda :) 83 gün de geçmesi gayet iyi tabi ama benm en az 6-7 ay kulanmam gerekicek gibi geliyor bana :)

6 aylık tedavim dün bitti :))) başladığım gün daha dün gibi :) çok mutluyum yüzüm baya iileşti yalnz izler var doktor imex verdi umarım işe yarar deneyip görücem :) peeling yaptırmayı düşünüyorum doktor önerdi

Ahaha hayırlı olsun canım benim darısı başıma :) Resmin varsa ilaçtan öncesi ve sonrası koyar mısın?

ya maalsef çekmedim :) ama inan bana iğrençti yani abartmıyorum kırmızılığı tarif edilemezdi zaten 2 sene boyunca krem veya bu kadar etkili olmayan sivilce ilaçlarını denedim hiçbi etki yapmadı geç kalmıştım zaten ama dahada geç olmadan iyi ki kullanmışım diyorum
çok büyük fark var

saçlarım fena halde dökülüyor.aynı durumda olan var mı? ilaç bittikten sonra dökülme kesilir mi acaba?

canım bendede var felaket derecede hemde seyrekleşti saçlarm ama doktor tedavi bittikten 2 ay içinde kıl kökleri yerine gelcek dedi inş.. bakiim zaten 21 gün falan kaldı bitiyor artık...inş kel kalmam diye dua ediyorum inan yıkamaya bile korkuyorum saçımı:1no2:

bende 6 ay kullanıcam canım.daha yarı olmadı ama her gün daha iyi olucam diye kendi kendimi motive ediyorum.sağolsun buradaki kullanan ve tedavisini tamamlayan arkadaslarımızda bizlere yardımcı ve cesaret veriyo.:enbuyukkk:

Arkadaşım ben yaklaşık 6 ay kullandım yüzüm berbattı hiçbir şey kalmadı 1 sene geçti ama çıkmıyor hala bir şey sadece sol yanağımda o da ben çok sıktığım için ki çok pişmanım yüzeysel bir kaç çukur kaldı ... Yan etkileri yorgunluk falan diyorlar ama ben össyi il 2.liği ile kazandım..Sadece dudaklarımdan çok çektim ama değdi...

Sen ve winda :) İkinizde rahatlattnz valla.. Umarım geçick. Bende ztn sizler sysnde öğrendm ilaçla ilgli herşeyi.. Artk kesnlkle umudum vr yni :):teytey::dance::sm_cool:

kızlar mart 14 den beri roaccutane kullanıyorum ve artık son 10 günüm... ilk başlarda hiç geçmeyecek gibi geliyordu bu da işe yaramadı lanet olsun diyordum.. bende çene bölgemde aşırı derecede kapalı komedon denilen beyaz noktalar vardı aynı isilik gibi çenemi kaplamıştı... ve allık bölgemde yoğun sivilce vardı alnımda ver burnumda hiç birşey yoktu sivilce namına... kimi zaman kocaman kimi zaman kanlı sivilceler çıkıyordu 3-4 tane ama canımı öyle sıkıyorlardıki.. herşeyi denedim her ilacı kullandım roaccutane hariç.. ve derdimin dermanı roaccutane oldu.. pişman mısın derseniz değilim cunku değdi.. ilk iki ay 50 mg sonraki aylar 60 kullandım kollestrolume aşırı dkkat ettm...40. gunde burnumun üstündeki siyah noktalar gitti ufak ufaklardı 3. aydan sonra minik minik sivilcelerm cıktı ama yuzum cok kızarıyordu fakat 5. aya girdiğimde yuzumde hiç birşey kalmadı o kapalı komedonlar açık komedonlar sivilceler hepsi gitti yuzumde kızarmıyor artık ve sadece bir kaç lekem var.. hiç sivilce kusması yaşamadım ama dudaklarımdan çok çektm çekiyorumda.. tatile gittim güneşlendm tabi yuzumu koruyarak hiçte bişi olmadı.. çokta güzel bronzlaştım.. DOKTORUM BANA LEKELER İÇİN AZELDERM VERDİ BİTTİKTEN 1 AY SONRA KULLAN BUNU DEDİ.. VE YUZUNE SABUN SÜRME DUŞ ALIRKEN ŞAMPUANI YUZUNE DEĞDİRME KISACASI HİÇ BİR KİMYASAL KULLANMA DEDİ BU TEMİZLEME JELLERİ FELAN BOŞ İŞ YANİ İÇME SUYUYLA YIKAYIN YUZUNUZU VE TEDAVİNİZ BİTSEDE GECELERİ MUTLAKA BEPANTHEN SÜRÜN BİRDE MAKYAJI SEVENLER SADECE İ.D. MARKALI URUNLERLE MAKYAJ YAPABİLİRSİNİZ YOKSA GOZENEKLERİNİZ TIKANIR VE SIVILCE CIKABILIR ... SABREDİN KIZLAR SONUCU O KADAR GUZEL Kİ ALDIRMAYIN HİÇ BİŞEYE TEDAVM BİTİNCE KARACİĞERİMİ DESTEKLEYECEK SEYLER YIYECEGIM ENGINAR KEREVİZ GİBİ .. SİZDE ÖYLE YAPIN VE GÜZELLİĞİN TADINI ÇIKARIN..ÖYLE AYNAYA BAKIP NE ZAMAN GEÇECEK DİYEDE DUSUNMEYIN YOKSA TEDAVİ SURESİ BİTMEZ OLUR :))) opuyorumnanaktan

bende aynı durumdayım canım,aşırı A vitamini alımından galiba,benimde 1 ay sonra biticek tedavi.Şimdi bioblas şampuan aldım dökülmelere karşı,birde saç bakım yağına başladım,inşallah biraz olsun kesilir.etkisi olursa sonuçları yazarım.

tamam canım bildir bakayım sonuçları..ben bioblasa güvenmediğim için almadım onu bikaç yerde daha çok saç dökülmesi yaptığını okumuştumkafamçokkarıştı bende 1aydır poliphin diye bi şampuan kullanıyorum bitkisel ve ilk su bazsız şampuanmış zaten rengide simsiyah ama hiç faydasını görmedim:dilcikar:mafoldumben okadar da ümitlenmiştim kullanmaya başlarken bence bu saç dökülmesini şampuan bakım yağı falan durdurmaz canım içten kaynaklanan bu ilaç yüzünden olan bişi ama tabi bitkisel şampuan her zamn kullanmak gerek zaten artık bu şampuanı kullanmaya devam edicem olmadı bide bitki dermanı denemek istiyorum.. yeterki saçlarım geri gelsin ya kel kalıcam valla:gitme::1no2: mesela şimdi demin duştan çıktım ve bi avuç saçımı yine feda ettim offf bir ay saçımı yıkamasammı napsaammmlaelaelaelaelae-tatlicadiarzu-:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…