tşk ederim kaydirigubbakcemile5a.s.sanırım nemlendiriciyi sürekli kullanmama gerek yok bnmde yüzüm yeterince yağlı bakalım ilerleyen günlerde neler olcak vereliniortakselam. bende 5 yil once filan 20mg kullanistim. baya dusuk doz oldugu icin bende hic kuruluk olmadi. bitek dudaklarim catladi. agdayida yuzume bile yaptim. ama tabi kisiden kisiye gore degisir. benim cildim cok yagli oldugu icin oyle cok kurumamistim. ama arkadasim 40mg kullaniyodu ve kollarina agda yaptiktan sonra ust derisi tamamen kalkti yer yer. ama anliyo zaten insa ne kadar kurudugunuyuz icinde nemlendirici ve gunes kremi olarak ben neutragenanin yagsiz 30 yada 40 factorunu kullanmistim.benimde normalde ne sursem yarardi. hic nemlendiric bile suremezdim yuzume sivilce yaptigi icin ama bu yagsiz oldugu icin hic bisey yapmadi. ilk baslarda bunu kullanip sonra kurudukca yagli bisey kullanmayi planlamistik doktorla ama benim yuzum hic kurumadi bu arada yemek olarak da bitek karacigeri yoracak seyler yememen gerektigini biliyorum. mesela cok fazla a vitamini iceren meyve sebze yememek lazim, havuc domates gibi. tabi normal miktarlarda yiyebilirsin:) iste bide alkolu abartmamak lazim.
sac boyasi hakkindada hic bi fikrim yok acikcasineden zararliymis ki. saclar kurudugu icin mi. benim arkadas 6 ay kullandi her ay da boyadi ama iyi mi yapti bilmiyorum bu durumda:)
insallah canim dualarim seninle bol bol nemlendir dudaklarini sislik varsa buz koy cok iyi geliyomus arkadasimda var sislik yapti o 7. ayinda ordan biliyorum yani bitmesine yakinsin o zman sen insallah tedavinin de sonuc nasil tatlim yuzunde sivilce cikmaya devam ediyomu ve su meshur kirmizi leke muhabbeti onlardan var mi sende ben daha basinda oldugum icin merak ediyorum kusura bakma siru bombardimanina tuttum seni :gitme: cok umitsizim de ben bu ara o yuden yani boshayallersmile kara kara dusunuyorum nolucak diye
Henüz başlamadım :/ Başlayamadım daha doğrusu.. Neden sordun?benneyaptımki
şuan zaten doğal şampuan kullanıyorum hatta ilk su içermeyen şampuanmış 30 liraya aldım ve hiçbi faydasını görmedim yani anlıcanız dışardan bi müdahale sonuç vermiyor ama bahsettiğiniz şampuanıda araştırıcam bu şampuanım bittikten sonra da devam edicem artık doğal kullanmaya yoksa dökülen saçlarımı asla geri kazanamam gibi geliyorbenneyaptımki
peki sen hangi şampuanı kullanıyorsun canım biraz yardımcı olur musun en azından bi fikrim olurkaydirigubbakcemile5
canım resmine baktım.seni hayal kırıklığına uğratmak yada uzmeyi hiç istemem ama bence roaccutane kullanmadan gecicekler gibi gelmiyo.yani kremlerle fln gecmesi cok zor bence.sanırım şiddetli akne problemi var sende.bak ben kullanıyorum 83 gün oldu.nasıl gecti anlamadım.sadece dudak kurulugu yasadım o kadar.o da bepanthen ile hiç sorun yaratmıyo.benim fikrim roaccutane kullanman.ama oda senin özgür iraden.ben fikrimi söyledim sadece.seni üzücek bişey söylediysem özür dilerim.
6 aylık tedavim dün bitti :))) başladığım gün daha dün gibi :) çok mutluyum yüzüm baya iileşti yalnz izler var doktor imex verdi umarım işe yarar deneyip görücem :) peeling yaptırmayı düşünüyorum doktor önerdi
saçlarım fena halde dökülüyor.aynı durumda olan var mı? ilaç bittikten sonra dökülme kesilir mi acaba?
Ahah biiyorum yıllardır imex, aknelix vs bir sürü şey kulandım geçmedi merak etme üzümedim :) biliyorum sadece roc'n fayda edeceğini.. merak ettiğim şey ya o da geçirmezse :) başıyorum en kısa zamanda :) 83 gün de geçmesi gayet iyi tabi ama benm en az 6-7 ay kulanmam gerekicek gibi geliyor bana :)
yüzümdeki izler için ne yapmamı önerirsiniz???
bende 6 ay kullanıcam canım.daha yarı olmadı ama her gün daha iyi olucam diye kendi kendimi motive ediyorum.sağolsun buradaki kullanan ve tedavisini tamamlayan arkadaslarımızda bizlere yardımcı ve cesaret veriyo.:enbuyukkk:
canım bendede var felaket derecede hemde seyrekleşti saçlarm ama doktor tedavi bittikten 2 ay içinde kıl kökleri yerine gelcek dedi inş.. bakiim zaten 21 gün falan kaldı bitiyor artık...inş kel kalmam diye dua ediyoruminan yıkamaya bile korkuyorum saçımı :1no2:
bende aynı durumdayım canım,aşırı A vitamini alımından galiba,benimde 1 ay sonra biticek tedavi.Şimdi bioblas şampuan aldım dökülmelere karşı,birde saç bakım yağına başladım,inşallah biraz olsun kesilir.etkisi olursa sonuçları yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?