Ben tedavide 3. ayın içindeyim. Dr. dozu 60mg yükseltti. Sivilcelerimde artış,ciltte kuruluk,duygusal hassasiyet zaman zaman topuklarımda ağrılar oluyo.:
merhaba arkadaslar
nasil gidiyo? hergun ziyaret ediyor, yazilarinizi okuyorum.benimde 2.ayim bitiyor dudak kurulugu disinda cok sükür bi yan etki yasamiyorum dozu biraz düsük kullaniyorum. bu yüzden olabilir diymi?
sikintisiz atlatmayi tercih ediyorum.. gerekirse 8 ay kullanirim.. 60 kiloyum ve 7200 ila 9000 mg mi tamamlamaliymisim . 30 mg aliyorum 8 ay sürücek..
ama gayet iyi gidiyor
biraz sabir ve güven
ilaca basladigimdan beri yüzüme hic bir sey sürmüyorum
suan 2 ayim bitiyor ve bademella arkadasimin 4. ayindaki resmi gibi..benimde ilk ayimda ayniydi yuzum daha az degildi kesinlikle..
3. haftamda o kadar kötü olmustuki
yasiyanlar bilir ancak ama bi kac hafta sürdü o durum ve sondü simdi..
hersey cok güzel olucak arkadaslar öpüyorum hepinizi
a.s. bunlarda bademella yaaa tebrikler
ben de ilacı bırakmak istemiyorum aslında.kışın kullanırsam baştan başlamam gerekir hyeralde.snçta 3,aydayım ve 2 ayımj kaldı sabret diyorum kendi kendime.ama devmlı pudra kullanıyorum ben.ilaca başladığımdan beri ruj hariç makyajımı da yapıyorum.güneş klremiyle göz damlasdını çok ihmal ediyorum.arada bir gözüm şişio nedense.dewmlı yüzüm kızarıo bu da çok rahatsız edio beni.bunun için yatıştırıcı bir krem önermşti doktorum avene ürünü.40 50 civarında old için almadım.gühneş kremi avene ztn ve hiç memnun diilim.sürdüğüm anda yüzüm acaip terlkemeye abşlıo...offf nolcak bilmiorum yha
Dikkatimi çekti.İlacı kullanmaya başladığımdan beri topuklarımda inanılmaz ağrı oluyor.Hiç ilişki kurmamıştım ilaçla.Varmıdır acaba bir alakası ? Ya da aynı şikayeti olan?
Önce hoşgeldin diyelima.s. Aslına bakarsan ben de iğneyi ilk defa duydum. Adı neymiş iğnenin yazarsan bi araştırırız. Bi de o yazdığın kremlerin hepsini ben de kullandım. Ama roaccutandan önce... Bu hapla birlikte azelderm de verdi bana 3. ayda, izlerin geçmesine yardım etsin diye, ama roac.la birlikte pek sürme ilaç tavsiye edilmiyor diye kullanmadım pek.selamlarr , bu benim ilk mesajım ve bende bu siteye bu başlık nedeniyle üye olanlardım=)
böyle bir topluluk bulduğuma o kadar sevindim ki anlatamam:1rolleyes: benim sorunumu yaşayan bu kadar çok insan olması hepimiz için olduğu gibi benim için de rahatlatıcı oldu. Benim sivilcelerim ağız çevremde ve son derece sinir bozuculardı roacctane ile birlikte sinirimi bozmanın sınırına eriştiler.2 aylık günde 40 mg kullanımın ardından berbat oldular ve bir on gün kadar ara verdim:1no2: sizce bu tedavimde sorun yaratır mı?? şimdi ilca tekrar başladım doktor toplam 4 kutu 20 mg dan vermişti içmam gereken 2 kutu kaldı. ayrıca yanında verdiği merhemler çok canımı yaktığı için kullanamıyordum( aknefug ve azelderrm krem) doktorum onları ımex krem ve sivex losyon ile değiştirdi. Asıl sormak istedğim bir de iğne vermişti her kutuyla birlikte ancak ben onu yaptırmadım eğer yaptırsam daha az sivilcem çıkacakmış doktorum öyle dedi en kısa zamanda yaptırmayı düşünüyorum. Beim gibi iğne kullanan var mı acaba??
Bende de var........ İki adım yürüyim sade topuklarım değil, her yanım ağrıyo. Baya bi kas ağrısı var. Zaten ilacın prospektüsünde de yazıyo kas ağrısı yaptığı...Dikkatimi çekti.İlacı kullanmaya başladığımdan beri topuklarımda inanılmaz ağrı oluyor.Hiç ilişki kurmamıştım ilaçla.Varmıdır acaba bir alakası ? Ya da aynı şikayeti olan?
yaa benım 13.gunum dudaklarım kuruyo durmadan ve kocaman sıvılceler cıkıoo yaa ne zaman bıterkı bu bı de her yerım agrıyooo fenaa uykumm warr sabahları kalkamıorummm erken yatsamdaaa bu normal mııı kullananlara soruyorum bi de seyyuzum beyaz beyaz soyuluoo neden ajaba normalmıı bu
cnm geçmiş olsun doktor uyarmadımı seni kullanma die halbuki sölemiş olması lazım dikkat et cnm bide o uykulu olma yorgun hissetme normal galiba çünkü bndede oluyor ve ilk başlarda acayip eklem ağrılarım ve göğüs kafesim çok ağrıyordu ama şimdi geçti o ağrılar ama yorgunluk hissi oluyor bide bu aralar herşeye sinirlenir oldum bi tedavi bitseydii offf:çok üzgünüm:neyse 2. ayım bitiyor yarısı bitti az daha sabırra.sCADIARZU
roactanne , eski bir mesajınmış ama ben yeni farkettim ben de sabahları kalkamıyorum uykum oluyor çok dediğin gibi erken yatsamda ilaçtan mı kaynaklanıyor acaba??
Bir de arkadaşlar bir önerim var ; sorunlu bölgeniz benim gibi dudak çevreniz filan ise sakın bıyıklarınızı sirle aldırmaya kalkmayın benim yaptığım gibi:1no2: bu bölge zaten hassas ve soyuluyor olduğu için resmen derim yüzüldü ve o acıyı anlatamam üstüne bir de kabuk tuttuğu için dudaklarımı oynatamaz oldu sonra kabuk çıkınca rahatladım aklınızda bulunsun berbat bir acı , ben yaptım siz yapmayınşutarafagitti:1rolleyes::1rolleyes:
Dikkatimi çekti.İlacı kullanmaya başladığımdan beri topuklarımda inanılmaz ağrı oluyor.Hiç ilişki kurmamıştım ilaçla.Varmıdır acaba bir alakası ? Ya da aynı şikayeti olan?
ben de ilacı bırakmak istemiyorum aslında.kışın kullanırsam baştan başlamam gerekir hyeralde.snçta 3,aydayım ve 2 ayımj kaldı sabret diyorum kendi kendime.ama devmlı pudra kullanıyorum ben.ilaca başladığımdan beri ruj hariç makyajımı da yapıyorum.güneş klremiyle göz damlasdını çok ihmal ediyorum.arada bir gözüm şişio nedense.dewmlı yüzüm kızarıo bu da çok rahatsız edio beni.bunun için yatıştırıcı bir krem önermşti doktorum avene ürünü.40 50 civarında old için almadım.gühneş kremi avene ztn ve hiç memnun diilim.sürdüğüm anda yüzüm acaip terlkemeye abşlıo...offf nolcak bilmiorum yha
CADIARZU
roactanne , eski bir mesajınmış ama ben yeni farkettim ben de sabahları kalkamıyorum uykum oluyor çok dediğin gibi erken yatsamda ilaçtan mı kaynaklanıyor acaba??
Bir de arkadaşlar bir önerim var ; sorunlu bölgeniz benim gibi dudak çevreniz filan ise sakın bıyıklarınızı sirle aldırmaya kalkmayın benim yaptığım gibi:1no2: bu bölge zaten hassas ve soyuluyor olduğu için resmen derim yüzüldü ve o acıyı anlatamam üstüne bir de kabuk tuttuğu için dudaklarımı oynatamaz oldu sonra kabuk çıkınca rahatladım aklınızda bulunsun berbat bir acı , ben yaptım siz yapmayınşutarafagitti:1rolleyes::1rolleyes:
mrb geçmiş olsun bnmde yaşım 16 17 ye giricem bi iki ay sonra bnde ilerde sorun çekmek istemiorum şimdi bitsin istioruma.s.ayrıca o sinirlilik bndede var o ağrıların ilerde hafifler takma kafana bndede ilk başlarda öyleydi ama şimdi azaldıya anlatamamm kalkmakta zorlanıorum bugun 18.gunum ve agrılarım cokkk egılıorummm dogrulamıorum nefes alırken bıle agrıoo agda yapılamamasını doktorum sölemedı ama ben arastırdım da ogrendımm sımdı yuzum asırı derecede soyuluooo ve cokk rahatsız edıo benıı....uykumm cokkk halsızlık yorgunluk asırı derecede var gercektnn zaten sınırlı bı yapımm varr bu aralar daha cokk sinirleniorum herseye bı yaptıgım dıerını tutmuyoo sinirlenıp yapıorum sonra cokk pişman oluyorumm sacma bısey dıe dıe dusunuorumm sınırlendıgım sey içinnn abuk subukk davranıslarımmm cıkmaya basladı en kotusu sinirli olmam cunku bu huyumu kımse sewmıo ve bende sevmıorummm derslerle bogusuorum bı de kafam allak bullak oluoooo gececekk ama dımı bunların hepsıı bıde karacıger korkum varr bazılarıı bu ilacınn karacıger yetmezlıgıne kadar goturdugunu söluyooo sizinnde bıldıklerınızı ogrenmek ıstıorum mesela bu ılacı bı kere kullanandan gata kan almıomus dogrumu eger dogruysa sebep ne acaba kafamda benı korkutan cok soru var cewaplarınızı hepınızden beklıorumm....ılactan aldıgımz sonucc bademella da cokk ii bende bu kadar yok tabıkı ama sadece kokten cozmek ıcın bu ılaca basvurdum cunkuu sınırlerımı bozuyo bı tane cıkan sıvılce bıle aslında yasımdan dolayı normal daha 18 yasındayım ergenlıkkk dıolarr nr bıımm ben sımdı kullanmak ıstedımm 20 i gecıncede sorun yasamak istemedım acıkcası cevaplarınızı beklıorum arkadaslrrra.s.a.s.
o zmn bişi olursa die sorumluluk almıolardır bunu onlara sormal lazım:icecream: bu arada senin yüzün ne durumda çok çıktı heradebuu zaten duydum da gata bu ılacı bı kere kullanandann daha sonraları asla kan almıomusss bennn prespektusu ezberledım emın ol:)o yuzden öle bı soru sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?