Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
canım öle bişi yok bu ilacı doktor kontrolünde kullanmak gerekiyo öle eczanelerden dr onayı olmadan alamassın

ay gerçekten çok teşekkür ederim beni bi gören varmış.onu biliyorum doktora gittim doktor yazdı ilacı alması kaldı sadece:) ama biras korkuyorum açıkçası

kızlar doktor kontrolü olmadan ilacı kullanmanız yasak
ayrıca adetin şu günü bu günü diye bi ayrım yok
kullanmayı ihaml etmedikten sonra
dotor bırak demeden bırakmadıktan sonra sorun yok Şeniz

arkadaşlar kullandığınız ilaç malesef en ağır olanı bende kullandım 6 ay ve sağlıkçıyım. biraz sabır istiyor malese 17. 18 günler daha işin çok başı tedavi 6 yada 8 ay sürebiliyor bu süre içinde cildiniz dahada bozulacak dudaklarınız ve burun mukozasında kurumalar olduğundan çatlamalar başlayacak bu dönemleri gerçekten çok zor ama en zoru depresif bi hal alabilirsiniz en çok buna dikkat edin ben yanlız yaşıyorum ilacı kullanırken arkadaşlarım sırf bu yüzden sık sık beni kontrol ederlerdi

sen güneş kremini ve yüzüne verilen kremi ihmal etme sakın yüzünü biraz nemlendirmen lazım o kremle :mymeka:
dışarı çıkmadan 20 dk önce fln da güneş kremini ihmal etme bu seferde lekelerle uğraşmak zorunda kalma amanyasakkelime
a.s.

selincim güneş kremi gerçekten cildime gelmiyo daha önceleride heveslendim kullanmak için ama hep kötü sonuçlandı karardım bozardım domates gibi oldu bırakınca normale döndüm,24 yaşındayım bugüne kadar nemlendirici bile kullanmadım acaba cildim alışkın diğil bundanmı kaynaklanıyo?

evet olabilr ama yaz geliyo bundan daha sıcak olucak ve güneşede çıkıcaz haliyle bütün yaz evde oturmıcaz o yüzden bunu doktoruna söyle belki senin önceki kullandığın senin cildine uygun değildir belki başka güneş kremi ii gelir bn sebamed kullanıyorum sen ne kullanıyosun??ztn nemlendiriciyi sadece bu tedavi sürecinde kullanıcaksın nemlendirici ve cilt yenileyici olarakta hematen kullanıyorum bn ama düzenli kullanmıyorum doktor kuruluk olduğunda sür dedi

evet olabilr ama yaz geliyo bundan daha sıcak olucak ve günesede çıkıcaz haliyle bütün yaz evde oturmıcaz o yüzden bunu doktoruna söyle belki senin önceki kullandığın senin cildine uygun değildir belki başka güneş kremi ii gelir bn sebamed kullanıyorum sen ne kullanıyosun?ztn nemlendiriciyi sadece bu tedavi sürecinde kullanıcaksın nemlendirici ve cilt yenileyici olarakta hematen kullanıyorum bn ama düzenli kullanmıyorum doktor kuruluk olduğunda sür dedi

Kızlar benim tedavim bitti sonunda...bu ay 10 mgle sonlandıracak sanmıştım ama kesti ilacı dr... tretin verdi akşamları onu sürücem şimdide..

Temmuzda tatile gideceğim bir sorun olur mu dedim. Koruma faktörlü krem sürdüğün ve saatlerce yanmadığın sürece hiç bir sorun çıkmaz dedi..

Sabrettiğiniz takdirde sizde rahatlayacaksınız.. Kendimi sevgilimden ayrılmış gibi hissettim ya.. Alışmışım kullanmaya her gün :)

çok geçmiş olsun cnm:1hug: senin bu ilaçtan mutlu olman bizide sevindiriyor inş bidahada tekrarlamaz resminde gördüm çok güzel olmuş cildin:dance:
bide bizimkiler bitseydikafamçokkarıştı

selin mrb ,sen ne kadardır kullanıyorsun bu ilacı ben bugün başlayacağım.herhalde buranın daimi üyesi olacağım.dudaklarım için sebamed in lip stic iğini aldım olur mu yani yeterli olur mu dersiniz

ben çok fazla ihmal ettim sanırım güneş kremini.düzenli olarak kullandığım lorealin nemlendiricisi ve dudaklarım için de bepantene var nolucak böle böle bilmiorum.uzun bi süredir ilacım bittii yazdırmaya da gitmedim..offffffffffffffffffffffffff

arkadaşlar güneş kremi herkes avene 50 faktörü övmş ben kullanıyorum ve hiç memnun diilim bende mi bir sorun var acaba hemen terlio yüzüm sürünce ve yağlı gömrünüo..

a.s. bana biri cevap verebilecek mi acaba beni neden dışlıosunussss:çok üzgünüm:

a.s. bana biri cevap verebilecek mi acaba beni neden dışlıosunussss:çok üzgünüm:

hosgeldin canim burda hepimiz biriz öyle dislama olmaz merak etme :teselli: yerimseniben

ben 2. ayimi bitiriyorum ve normal rasgele dudak kremleri kullandim 2.ayimdayim ve 6.bitiyor :))

ama suan icin cok iyi dudaklarim fln sürekli sürüyorum hic yara olmadi. ben dozu düsük tutuyorum o yuzden cok sorun yasamiyorum ve ilk haftalardan itibaren farki farkediyorum.
simdiden kolay gelsin gnc ayg sabirli ve sakin ol söyleninlenleri uygula hepsi bukadar...

kizlar ben günes icin garnier 50 kullaniyorum extra nemlendiricili cok memnunum ..

bade cim hadi gecmis olsun darisi basimiza

mrb oferhano sen kaç mg kullanıosun günlük ben 55 kiloyum ve 30mg verdi doktor bu düşük bi doz mu acaba? bi de burada bi kaç resim gördüm onlara bakarak bende hiçbir problem yok doktor neden bu ilacı verdi onuda anlamış değilim buraya resim nasıl konuluyorr?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…