sen güneş kremini ve yüzüne verilen kremi ihmal etme sakın yüzünü biraz nemlendirmen lazım o kremle :mymeka:ne biliym canım ya, canımı sıkıyo bu lekeler çok yoğun değil ama yinede böle belli oluyo karardım gibi ..güneş kremine gelince ben hayatımda ne normal krem ne nemlendirici nede güneş kremi filan kullandım hele cildime ,,şimdi ilaç kullanıyorum kuruma olmasın diye ilk birkaç gün kullandım ama cildim alışkın diğil kullanmaya bıraktım daha kötü oldu böle kıpkırmızı domates gibi oluyorum o yüzden kullanmıyorum şuanda yüzüme hiç bişi sürmüyorum sadece ilaçlarımı kullanıp sabunsuz suyla yıkıyorum temiz bi şekilde...
çok geçmiş olsun cnm:1hug: senin bu ilaçtan mutlu olman bizide sevindiriyor inş bidahada tekrarlamazKızlar benim tedavim bitti sonunda...bu ay 10 mgle sonlandıracak sanmıştım ama kesti ilacı dr... tretin verdi akşamları onu sürücem şimdide..
Temmuzda tatile gideceğim bir sorun olur mu dedim. Koruma faktörlü krem sürdüğün ve saatlerce yanmadığın sürece hiç bir sorun çıkmaz dedi..
Sabrettiğiniz takdirde sizde rahatlayacaksınız.. Kendimi sevgilimden ayrılmış gibi hissettim ya.. Alışmışım kullanmaya her gün :)
a.s. bana biri cevap verebilecek mi acaba beni neden dışlıosunussss:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?