benim kız kardeşimdede aynı sorun vardı.Oda bir sürü ilaç kulandı ve en son bu ilaçda buldu çareyi.İnanılmaz iyi geldi.Evet bir sürü yan etkisi var.Ama o ilacı kullandıgın zaman her ay ilacı almadan önce br sürü tahlil istedi doktoru ve o tahlillerde aksi bir durum yoksa tekrar yazdı ilacı.Zaten doktor kontrolünde kullanıyosun.Ve onu kullanan kşilerin 2 sene çocuk yapmaları yasak.Bence doktor kontrolünde kullanabilirsin.Her ay tahlllerini yaptırdıktan sonra hiç bir zararı yok.Kardeşim artık çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook MUTLU.
..$€L!n..;2884440 .!.:o zmn bişi olursa die sorumluluk almıolardır bunu onlara sormal lazım:icecream: bu arada senin yüzün ne durumda çok çıktı herade
bnm yüzümde normal derecede ergenlik sivilcesiydi ama izler kalıyodu şimdi izler geçio sivilcelerimdeki artış o kadar değil artık yani olumlu sonuçlar almaya başlıyorumsunam bende doktor kontrlu alktında kullanıorumm zaten de sadece duyumlarımı paylasmak ıstedıımmm selıne yok yuzumde zaten fazla yoktuda sadece ılerde sorun olmasın kokten cozum içinn bu ılaca basladımmm pişman deılımm basladıgım içiinnn ama ellerımm cokk acıoo yaa:bbo::bbo:ama nesekıı sonucu ii olacakkk ınsallahhhh senın yuzun nasıl olduu da basladın bu ılaca cokmuyudu sıvılcen
etkili bir ilaç ablamda işe yaradı ben 3 devre kullandım hala cildim düzeldi dr tekrar diyor.cilt yapımızla ilgili ablam 1 defada kurtuldu...
emzirdiğim için kullanamıyorum ama yine kullanacağım çok etkili. ilk kullanımda cilt bütün yağı akne olarak kusuyor dudaklarınız kuruyor vazalin kullanmak zorunda kalıyorsunuz ama sonuç iyi inannın.
vücuda A vitamini yüklüyorlar. bu ilaç kullanılırken gebe kalmamanız gerek birde emzirmiyor olmanız şart....
..$€L!n..;2886118 .!.:bnm yüzümde normal derecede ergenlik sivilcesiydi ama izler kalıyodu şimdi izler geçio sivilcelerimdeki artış o kadar değil artık yani olumlu sonuçlar almaya başlıyorum1.5 ay oldu bnmde bnm ellerimde kabarcık gibi bişiler çıkmıştı doktor bana excipial lipo die bi nemlendirici vermişti sende sor kullan istersen ellerine ama bn bazen bephantene sürüyorum acayip kaşınma fln oluyorkafamçokkarıştı
hepimizi kurtulcaz kızlar bu sivilce denen illetten bakalım el mi yaman bey mi görcezjeyyar
sorarlarsa sorsunlar biz çekinince insanlar daha çok dikkat ediyor o yüzden rahat ol gerçi bunu bn diyorum ama bnde yapamıyorum:1no2:...arkadaşlar bide sizin yanaklarınızdada lekelenme oldumu? ben göz çevrem hariç yüzüm komple kırmızı değilde sanki böle güneşte yanmışım gibi hamile kadınlarda olurya doğum lekesi gibi oldu? valla insanların yüzüne bakamıyorum yüzüne ne oldu?diye sorucaklar diye? bu normalmi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?