Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

..$€L!n..;2884440 .!.:
o zmn bişi olursa die sorumluluk almıolardır bunu onlara sormal lazım:icecream: bu arada senin yüzün ne durumda çok çıktı herade

sunam bende doktor kontrlu alktında kullanıorumm zaten de sadece duyumlarımı paylasmak ıstedıımmm selıne yok yuzumde zaten fazla yoktuda sadece ılerde sorun olmasın kokten cozum içinn bu ılaca basladımmm pişman deılımm basladıgım içiinnn ama ellerımm cokk acıoo yaa:bbo::bbo:ama nesekıı sonucu ii olacakkk ınsallahhhh senın yuzun nasıl olduu da basladın bu ılaca cokmuyudu sıvılcen

Çok tşkkürler inan bu fotografa bakınca içim rahatladı . ben 2.5 ayımdayım ve yine çıkıyor yine artık bende iyileşmicek gibi bir his oluştu
umarım herkes istediği sonucu alır.. bu illet derdi yasamayan bilemez senağlamasenağlama

bnm yüzümde normal derecede ergenlik sivilcesiydi ama izler kalıyodu şimdi izler geçio sivilcelerimdeki artış o kadar değil artık yani olumlu sonuçlar almaya başlıyorum 1.5 ay oldu bnmde bnm ellerimde kabarcık gibi bişiler çıkmıştı doktor bana excipial lipo die bi nemlendirici vermişti sende sor kullan istersen ellerine ama bn bazen bephantene sürüyorum acayip kaşınma fln oluyorkafamçokkarıştı
hepimizi kurtulcaz kızlar bu sivilce denen illetten bakalım el mi yaman bey mi görcezjeyyar

Bildiğim kadarıyla değişik doktorlardan öğrendiğim kadarıyla bu ilaca bıraktıktan sonra tekrar başlanmıyomuş :1no2:

:1hug:[/COLOR
arkadaşlar bu ilaç bende inanılmaz sinir yaptı.Herşeye sinir olup alınır oldum zaten iştende ayrıldım çekilir gibi değil.

3. aydayım sivilce çıkmıyor diye sevinirken 2 tane yeni sivilcem oldu Çok üzgünüm çoook .En azından küçüldüler önceki halleri yanardağa benziyodu bide sabahları yastığımda kan lekeleri oluyodu benim sıkmaya kıyamadığım sivilceler kendiliğinden patlıyo :çok üzgünüm: Sabahları topuktaki ağrılarım tüm vücuduma yayıldı gezgin ağrılarım oldu yawww:bbo:.Çok sıkıldım ya bitsin bu işkence bir an önce.Sivilce için katlandıklarımı düşününce daha ağır hastalık geçirenler ne yapıyor diye düşünüyorum bazen. Umarım hepimiz az hasarla bitiririz tedavilerimizi

:1hug:[/COLOR
arkadaşlar bu ilaç bende inanılmaz sinir yaptı.Herşeye sinir olup alınır oldum zaten iştende ayrıldım çekilir gibi değil.

3. aydayım sivilce çıkmıyor diye sevinirken 2 tane yeni sivilcem oldu Çok üzgünüm çoook .En azından küçüldüler önceki halleri yanardağa benziyodu bide sabahları yastığımda kan lekeleri oluyodu benim sıkmaya kıyamadığım sivilceler kendiliğinden patlıyodu.Umarım iz falan kalmaz :çok üzgünüm: Sabahları topuktaki ağrılarım tüm vücuduma yayıldı gezgin ağrılarım oldu yawww:bbo:.Çok sıkıldım ya bitsin bu işkence bir an önce.Sivilce için katlandıklarımı düşününce daha ağır hastalık geçirenler ne yapıyor diye düşünüyorum bazen. Umarım hepimiz az hasarla bitiririz tedavilerimizi.......:teselli:

günaydın kızlarrrr:sm_cool:
bu gün 16 günüm
dudaklarım çatlıyo kuruyo
sivilcelerimde sönmeler varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:teytey:
sebamedle kardeş oldum bephantene mi eksik etmiyorum çantamda ben nereye kremlerim oraya
göz damlanızı ihmal etmeyin
ben kullanmaya devam ediyorum ve uykusuzluk harici hiç bir sıkıntım yok
ee o kadarda olsun dimi amaŞeniz
arkadaşlar bu tedavide en önemli desteğiniz moral lütfen birbirimizi üzmeyecek canımızı sıkmayacak şeyler yazalım
eklem ağrılarınız hafif dozda bir ağzı kesici kullanabilirsiniz
doktoru arayıp sordum
biticek arkadaşlar sabır sadece sabırŞeniz

ya doktoru arayıp sordumm agrılarım normalmı dıee hayır olmaması lazım dıo ama ben ılacı ıctıkten sonra basladı agrılarımm yaa gogus kafesım bıle agrıyo yaa belım sırtım kopacak nerdeyse 18.gunum bugun

benımde lekelerr gıdıooo ıvılceler bı ara cıktı sımdı sonuyoo ama lekeler gıdıoo bıde sımdı yuzum soyuldugu için nıvea nemlendırıcı aljam doktor al dedı yuzum içinn

Merhabalar arkadaşlar,tesadüfen nette kullandığım ilacı araştırmak için gezinirken güzel bi okadarda yararlı yorumlarınızla karşılaştım, yaklaşık 5 saattir bilgisayar başındayım ve yorumlarınızı hiç atlamadan okumaya çalıştım..benimde bugün 17 ci günüm roaccutane kullanımında,yukarda bi arkadaş resmini paylaşmış benim yanaklarımda hemen hemen aynı durumda şuanda yanaklarımda kuruluk var sivilcelerim sönüyo ama yenileride çıkıyo ara vermeden inşşallah hayırlısıyla şu sivilcelerden kurtuluruz cümleten... elimden geldiğince sonuçları sizlerle paylaşmaya çalışıcağım..saygılar

...arkadaşlar bide sizin yanaklarınızdada lekelenme oldumu? ben göz çevrem hariç yüzüm komple kırmızı değilde sanki böle güneşte yanmışım gibi hamile kadınlarda olurya doğum lekesi gibi oldu? valla insanların yüzüne bakamıyorum yüzüne ne oldu?diye sorucaklar diye? bu normalmi sizce?

sorarlarsa sorsunlar biz çekinince insanlar daha çok dikkat ediyor o yüzden rahat ol gerçi bunu bn diyorum ama bnde yapamıyorum:1no2:
bu arada güneşte leke kalıyor güneş kremi kullanmayı ihmal etme bide o lekeleri tam anlamadım daha 17 günün bnce bunu doktoruna soryerimseniben

mrb arkadaşlar bende ilacı araştırırken buldum bu siteyi.aslında çok yer buldum ama burayı begendim ve hemen üye oldum dün.ancak bugün yazabiliyorum.ilaca başlayacağım inşallah bugün alacağım eczaneden tabi varsa yoksa bi kaç günü bulur.

arkadaşlaaarrrr on line olanların yanında yeşil bi ışık mı yanıyo bana biraz yardım edin tam olarak bilemiyorum.

ne biliym canım ya, canımı sıkıyo bu lekeler çok yoğun değil ama yinede böle belli oluyo karardım gibi ..güneş kremine gelince ben hayatımda ne normal krem ne nemlendirici nede güneş kremi filan kullandım hele cildime ,,şimdi ilaç kullanıyorum kuruma olmasın diye ilk birkaç gün kullandım ama cildim alışkın diğil kullanmaya bıraktım daha kötü oldu böle kıpkırmızı domates gibi oluyorum o yüzden kullanmıyorum şuanda yüzüme hiç bişi sürmüyorum sadece ilaçlarımı kullanıp sabunsuz suyla yıkıyorum temiz bi şekilde...

bu ilaca başlamak için özel bi zaman var mı onu merak ediyorum bi yerde hastalığın 3. günü die okumuştum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…