Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
roaccutane harika sonuçlar yaratan bir ilaç.titz bir şekilde kullnırsan çok faydasını görürsün.biraz sabır ve dikkatle öok iyi sonuçlar alırsın üstelik kalıcı.intahara eğilim yarttığınıda ilk defa duyuyorum.sadece kan bağışı yapamazsın yada kan veremezsin.Bide sivilceli halinle ne kadar kötü ruh haline sahip olduğunu düşün ve kıyaslamanı kendin yap

Gram ve tedavi süresi rahatsızlığının derecesine göre değişir.eğer fazla yoksa 1 ay,1 kutu bile olabilir.6-8 ay kullananlarda var.onlar ciddi derecede rahatsız olanlar.Kısaca her insanın metabolzması farklıdır ve farklı reaksiyon gösterir.Başka insanların şikayet yada belirtileriyle tedaviye başlaman doğru olmaz.:1closedeyes:Bu konuda seni en iyi takip edecek ve gözlemleyecek kişi doktorundur.düzenli tahlillerle ve kontrollerle en iyi sonuca ulaşırsına.s

a.s. bana biri cevap verebilecek mi acaba beni neden dışlıosunussss:çok üzgünüm:
Önce hoşgeldin. O dışlanmışlık duygusu roaccutane'dan kaynaklanıyodur. sırnaşık şey Şaka bir yana bu ilacın psikolojik etkileri de var tabi. Ama madem yeni başlıyosun yan etkilerini de öğrenmiş olursun. Ben beşinci ayımdayım. Çok olumlu etkisini gördüm ve dr. kontrolünü aksatmazsan bi sorun yok, çünkü yan etkiler de ilaç bitince bitiyo.
İlacın dozunu kilo-boy oranına ve sivilcelerine göre veriyo. Ben de 53 kiloyum ve güne 40mg kullanıyorum. Dudakların için de bepanten merhemi kullan, özellikle gece yatrken bol bol sür, gün içinde lip stick kullanırsın. Ama en önemlisi bu ilacı kullanırken güneşte kalma. Yüzüne güneş kremi sürmeden çıkma dışarı. Yoksa ilerde yüzünde lekeler kalabilir.Hatta açıktaki heryerine sür, direk karartıyo güneş bu ilacı kullanırken. Bol bol su iç. Burnunun içi kurursa kulak pamuğu ile bepanten sürebilirsin. Fazla havuç ve patlıcan yeme, hayvansal yağlardan ve sakatatlardan da uzak dur ilaç süresince (kollesterol için).
İlk aylarda sivilcelerin artış yapabilir, korkma. Kişiden kişiye değişir ama 2- 3 ay sonra kesilir sivilceler, sadece küçük kırmızı izler kalır, onlar da zamanla hafiflicek. Kas ağrısı olabilir, ama zamanla geçecek. Ruhsal olarak da biraz moral bozukluğu olabilir, ama sivilcelerin yaptığı moral bozukluğu kadar değil. Zaten moral bozukluğu olunca bu siteye giriyosun, beraber hallediyoruz. Umarım en kolay tarafından atlatırız hep beraber.:1hug:

kafamçokkarıştımrb bende bu siteye eni üye oldum roaccutane sayesinde ben tedaviye baslayalı 20 gün oldu şu an hersey normal gidiyo sadece tereddüt ettiğim konu yüylenme kullanan 2 3 arkadasda tüylenme yaptı acaba sizde de oldu mu geçmiş olsun:bbo:

Teşekkür ederim selin yardımcı olduğun için..

Canım tüylenme bende daha önceleri başladı hatta dr.um sordu tüylenme oluyomu diye zaten tahlillerdede hormonlarımda bi dengesizlik çıktı sivilcelenme ve tüylenme bundan kaynaklanıyomuş,tüylenmeye karşı ilaç yazdı regl dönemimin 5.ci gününde kullanmaya başlayacağım ve 16 gün kullanıp bırakıcağım birdahaki regl dönemimie kadar...

ya ben doktorumu aradım agrılar normal deil dedı neden anlamadımm yaa bide yuzum soyuluyo dıe nıvea nemlendırıcı werdı acaba benım gıbı yuzune nemlendırı kullanan varmı

Son düzenleyen: Moderatör:
aaaa pardonnn soyuluyo yazacaktımm yaa yanlıs yazmısımm kusura bakma ewet soyuldugu içinnver dı ewet bel agrısıı

ya ben doktorumu aradım agrılar normal deil dedı neden anlamadımm yaa bide yuzum yaglanıo dıe nıvea nemlendırıcı werdı acaba benım gıbı yuzune nemlendırı kullanan varmı

ne ağrısı canım,bel ağrısıysa bendede var o... yüzün neden yağlanıyo acaba? normalde kuruması soyulması gerekmez mi :sm_confused:

hemen hemen aynıyız..bendede bel ağrısı var burnunda kanama oluyomu peki? sabahları uyandığımda çok fazla diğl ama kanama azda olsa var bende? başım felanda ağrıyo ama rahatsız edicek şekilde diğil bunlar normal yan etkileri sanırım...

yok kanama hiç olmyuooo da dıerlerı oluyo basımı da cok agrıtıooo benımmm aynıyız yanı

bugün benimde 20.günüm cildimde soyulmalar oluyo evet benimde biraz belimde ağrı oluyor ama aniden oturup kalkmamda çok sık görülüyo ama cildimde az da olsa değişiklikler oldu iltihaplı sivilceler vardı onlar geçti eğer 20 günde böyleyse 6 ay sonrasını düşünemiyorum bide lekenme olurmu merak ettim günde 40 mg alıyorum 44 kg yimsırnaşık şey

bakalım canmm işte on gun daha var kutunun bıtmesıne yanıı ınsallah bı sorun yokturrr

benımde 20.gunum ve ben de bı sabah bı aksam içiorum ılacı 49 kg mım...cıldım felaket soyuluoo benımmm beyaz beyazz dokuluoo.....lekeler gecıoo sıvılceler cıktı cıkanlar gectıı yenı cıkanlar varrr su an umarım gececekkkkk bu gunlerr cok ıstıorum sıvılcelerımden kurtulmakkk

:
bende de aynı sorunlar var benimki de soyuluyo ama acı deil10 gün sonra ilk kontrol var umarım sonuçlar iyi çıkar zaten sorunlu biçimde geçmiyo tedavim sadece dudaklarımda kuruma var onu da bepantehenle hallediyorum insallah hep böyle geçer diye istiyorum

inş.arkadaşlar...gerçekten 18 günde cildim daha bi düzgünleşti sanki eskiden pütür pütürdü şimdi düzeliyo gibi..

ewet aynen cıldım putur putur deıl su an cnmmm sadece bı ıkı sıvılce var dun cıktı onlarda ama hastalanma vaktım de geldı o yuzden....bıde

bendede var ve onlar çıktıkça ilk defa sivilce çıktığına seviniyorum hani dışa vuruyomuş ya bu ilaçlar :)) ne biliym kendimi avutuyorum böyle :)) yukarda bi arkadaş gördüm tadaviden önce ve sonrası resimleri paylaşmış ben kendimden pek ümitli diğilim ama o resimleride görünce insan bi tuhaf oluyo acaba o günleri görebilicekmiyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…