mrb oferhano sen kaç mg kullanıosun günlük ben 55 kiloyum ve 30mg verdi doktor bu düşük bi doz mu acaba? bi de burada bi kaç resim gördüm onlara bakarak bende hiçbir problem yok doktor neden bu ilacı verdi onuda anlamış değilim buraya resim nasıl konuluyorr?
Önce hoşgeldin. O dışlanmışlık duygusu roaccutane'dan kaynaklanıyodur. sırnaşık şey Şaka bir yana bu ilacın psikolojik etkileri de var tabi. Ama madem yeni başlıyosun yan etkilerini de öğrenmiş olursun. Ben beşinci ayımdayım. Çok olumlu etkisini gördüm ve dr. kontrolünü aksatmazsan bi sorun yok, çünkü yan etkiler de ilaç bitince bitiyo.a.s. bana biri cevap verebilecek mi acaba beni neden dışlıosunussss:çok üzgünüm:
ya ben doktorumu aradım agrılar normal deil dedı neden anlamadımm yaa bide yuzum yaglanıo dıe nıvea nemlendırıcı werdı acaba benım gıbı yuzune nemlendırı kullanan varmı
benımde 20.gunum ve ben de bı sabah bı aksam içiorum ılacı 49 kg mım...cıldım felaket soyuluoo benımmm beyaz beyazz dokuluoo.....lekeler gecıoo sıvılceler cıktı cıkanlar gectıı yenı cıkanlar varrr su an umarım gececekkkkk bu gunlerr cok ıstıorum sıvılcelerımden kurtulmakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?