mrb cnm geçmş olsun:1hug:selin mrb ,sen ne kadardır kullanıyorsun bu ilacı ben bugün başlayacağım.herhalde buranın daimi üyesi olacağım.dudaklarım için sebamed in lip stic iğini aldım olur mu yani yeterli olur mu dersiniz
Yeni başlayan arkadaslar keşke biraz erteleselermiş kullanıma başlamayı.Çünkü cilt zaten evrim geçireceği için temmuz ağstos güneşi daha felaket yapabilir.Ben doktora eylül gibi gitmiştim doktor bana kışa doğru başlayalım ,daha rahat edersin demişti.Ama başladığınıza göre evden pek dışarı çıkmamaya çalışın ya da güneş kreminizi yarım saatte bir tazeleyin..
Bu arada güneş kremini suratıma boca etmeme rağmen dün hala dışarıdaydım ve suratım yine yanmış ve yanınca da izler daha belli oluyor kıpkırmızı oluyor.Sivilcelerim borsa günlük endeksi gibibir gün iyi ,dışarı çıkınca kıpkırmızı ((Hayırlısıyla bitsin Yarabbim,başka bir şey istemiyorum...
Yeni başlayan arkadaslar keşke biraz erteleselermiş kullanıma başlamayı.Çünkü cilt zaten evrim geçireceği için temmuz ağstos güneşi daha felaket yapabilir.Ben doktora eylül gibi gitmiştim doktor bana kışa doğru başlayalım ,daha rahat edersin demişti.Ama başladığınıza göre evden pek dışarı çıkmamaya çalışın ya da güneş kreminizi yarım saatte bir tazeleyin..
Bu arada güneş kremini suratıma boca etmeme rağmen dün hala dışarıdaydım ve suratım yine yanmış ve yanınca da izler daha belli oluyor kıpkırmızı oluyor.Sivilcelerim borsa günlük endeksi gibibir gün iyi ,dışarı çıkınca kıpkırmızı ((Hayırlısıyla bitsin Yarabbim,başka bir şey istemiyorum...
evet banada sür dedi ama kuruluk olduğunda sürsen yeter dedi hametan verdi bu krem cilt yenileyici yağlıda deil yağlı krem sürme dediYA SELIN BİŞİ SORCAM cnmmm yuzum kurudugu için nemlendırıcı sur dedı sen suruyomusun
nesee27 mrb ben tatlı kız:))) korkma burun kanaması çok normal helede kılcal damarların normalde de kuruysa benim öle bende de olabilirmiş doktorum öle dedi bakalım göreceğiz
..$€L!n..;2904683 .!.:evet banada sür dedi ama kuruluk olduğunda sürsen yeter dedi hametan verdi bu krem cilt yenileyici yağlıda deil yağlı krem sürme dedi
merhabalar bende 5 ay kullandım çok sivilce problemim vardı bi anda kesti anda.kullandıktan sonrada hiç çıkmıo.içinde yoğun biçimde a vitamini olduğu için kuruluk yapıyor.boğazda burun deliklerinde dudaklarda bide ben kışın kullanömıştı dudaklarım çatlamıştı.hiç merak etmeyin.ne kadar sıkıntı çeksenizde sonuca değiyor.
inanın size imreniyorum ne güzel 20. gününüz benim daha bir bu ilaç acaba boğaz kurulugu yapıyor mu yoksa benimki psikolojik mi?ama ben hiç su içmezdim dün 5 bardak su içtim:)) ve bakın benim bi arkadaşım kullandı mutlaka güneş koruyucu sürün mutlaka yoksa kalıcı izler yapabiilir helede açık tenliyseniz
mrb oferhano sen kaç mg kullanıosun günlük ben 55 kiloyum ve 30mg verdi doktor bu düşük bi doz mu acaba? bi de burada bi kaç resim gördüm onlara bakarak bende hiçbir problem yok doktor neden bu ilacı verdi onuda anlamış değilim buraya resim nasıl konuluyorr?
ya ben doktorumu aradım agrılar normal deil dedı neden anlamadımm yaa bide yuzum soyuluyo dıe nıvea nemlendırıcı werdı acaba benım gıbı yuzune nemlendırı kullanan varmı
a.s. arkadaşım. geçmiş olsun. ben tedavim süresince nıvea nemlendirici kullandım.yoksa çok geriliyodu ve kuruydu. bi de eklem ağrıları normal,yan etkisi çünkü.
mutlu günler:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?