Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
gorebılcez tabıkı neden öle dusunuosun sacmalaamaaa tabıkıı sonunda ıstedıgımzz sonuca ulasıcaazz böle karamsar olma sakın aynaya baktıgımmmda ohh be dıorumm ve her sabah aynaya bakıorum ii olacak kesın dıorum sendee sakın karamsar olmaa bızde öle oljaz sonunda gercı bende pek fazla yoktu bıde daha kucugum ergelık dıolar ama aslında ılerde sorun olmasın dıee kullanıorumm benn emınım ii bı sonuc alcaz ve zamanı geldıgı zaman burda bızde paylascazz

selin mrb ,sen ne kadardır kullanıyorsun bu ilacı ben bugün başlayacağım.herhalde buranın daimi üyesi olacağım.dudaklarım için sebamed in lip stic iğini aldım olur mu yani yeterli olur mu dersiniz
mrb cnm geçmş olsun:1hug:
ben yaklaşık 1.5 aydır kullanıorum dudağıma doktor bephantene verdi onu sürüyorum ama gün içinde onu süremiyorum okulum var bnm o yüzden okuldayken küçük parlatıcı gibi dudak koruyucusu sürüyorum yüzümede hametan kullanıyorum sebamed nasıl bilmiyorum ama bn sebamed in güneş kremini kullanıyorum eğer doktor verdiyse sana onu kötü olduğunu sanmıyorum eğer o yeterli olmuyosa bide bephantene al cnm tekrar geçmiş olsuna.s.

YA SELIN BİŞİ SORCAM cnmmm yuzum kurudugu için nemlendırıcı sur dedı sen suruyomusun

Yeni başlayan arkadaslar keşke biraz erteleselermiş kullanıma başlamayı.Çünkü cilt zaten evrim geçireceği için temmuz ağstos güneşi daha felaket yapabilir.Ben doktora eylül gibi gitmiştim doktor bana kışa doğru başlayalım ,daha rahat edersin demişti.Ama başladığınıza göre evden pek dışarı çıkmamaya çalışın ya da güneş kreminizi yarım saatte bir tazeleyin..

Bu arada güneş kremini suratıma boca etmeme rağmen dün hala dışarıdaydım ve suratım yine yanmış ve yanınca da izler daha belli oluyor kıpkırmızı oluyor.Sivilcelerim borsa günlük endeksi gibi bir gün iyi ,dışarı çıkınca kıpkırmızı ((Hayırlısıyla bitsin Yarabbim,başka bir şey istemiyorum...

..evet bilmiyoduma ama başlamış bulunduk bir defa ama sakıncası olsaydı doktorum belirtirdi mutlaka çünki gerçekten işinin erbabı bi hekim,ben çalıştığım için gün boyu kapalı alandayım bi sabah azıcık yürürken sabah güneşi değiyo cildime oda toplasan 2 dakikayı geçmez gölgeden yürüyorum...normaldede ne nemlendirici ne güneş kremi hiç bişi kullanmıyorum onlar daha kötü ediyo cildimi alışkın diğil sanırım cildim çünki hiç krem kullanmadım cildime bugüne kadar..bi basit nemlendirici süriym çok berbat oluyo kendimi kötü hissetmeme yol açıyo! böyle gayet iyi hem fazlaca nemlendirici filan kullanmayın bence bu ilacın asıl amacı cildi soymak ve içerdeki iltihabı kurutmak nemlendirerek cildin soyulma süresini zorlaştırarak uzatabilirsiniz arkadaşlar bu benim kişisel fikrim sadece yoğun soyulan bölgelere uygulayın derim..

ya ben aslında eylulde baslıcaktım ama mustafa askerde yanı arkadasımm o da tam kasımda gelıo tamamen o yuzdennn benı böle gormesını ıstemedımm acıkcası o yuzden kendımı bu rıske attımm dısarı cıkmıorum zaten hep sapka takıorum alıskanlıgım bu krem surmuorumm cunku rahatsız edıo benııı gun içinde gunes kremı fılan surmek a.s.

mrb dr a gittiğim bana da anlatmıştı yazın sorun biraz daha fazla olur diye ama eğer güneşin altında fazla kalmazsam korkulacak bişey olmaz demişti tedaviyi istersen ağustosun sonuna başlayalım dedi ama ben bi an baslayıp bu sivilce illetinden kurtulmak istedim iyiki de başlamışım çünkü ilk başladığım günden bu yana bayağı değişiklikler oldu mesela sabah uyandığım zaman cildim yağlı olduğu için çok parlardı şükür o parlama yok gözeneklerim çok belliydi onlar sıkılaştı elimi cildime dediğim zaman pütürtüler vardı şimdi onlar yok cildimde epey düzelme oldu pürüzsüz gibi duruyo ama bazen çıkıyo o da zaten tedavinin bi parçası demişti dr iyiki de ertelememişim tedaviyi

mrb acaba bu ilaç boğaz kuruluğu da yapıyor mu merak ediyorum aslında merak ettiğim çok şey var ama.benim daha 2. hapım psikolojik mi acaba.Ben yazın kullanılmamasının tavsiye edildiğini duymuştum doktoruma sordum güneş koruyucu kullan saat 11 ile 15 arası güneşe çıkma yeter dedi yani bunlar doktor sakıncası çok olsa vermezler herhalde.

inanın size imreniyorum ne güzel 20. gününüz benim daha bir bu ilaç acaba boğaz kurulugu yapıyor mu yoksa benimki psikolojik mi?ama ben hiç su içmezdim dün 5 bardak su içtim:)) ve bakın benim bi arkadaşım kullandı mutlaka güneş koruyucu sürün mutlaka yoksa kalıcı izler yapabiilir helede açık tenliyseniz

nesee27 mrb ben tatlı kız:))) korkma burun kanaması çok normal helede kılcal damarların normalde de kuruysa benim öle bende de olabilirmiş doktorum öle dedi bakalım göreceğiz

nesee27 mrb ben tatlı kız:))) korkma burun kanaması çok normal helede kılcal damarların normalde de kuruysa benim öle bende de olabilirmiş doktorum öle dedi bakalım göreceğiz

evet canım yan etkilerde olabiliyomuş 20.ci günde çok erken daha tatlı şey şu 2 ayı bi atlatsaydık hayırlısıyla :))

..$€L!n..;2904683 .!.:
evet banada sür dedi ama kuruluk olduğunda sürsen yeter dedi hametan verdi bu krem cilt yenileyici yağlıda deil yağlı krem sürme dedi

..selincim bana niye vermediler böle cilt yenileyici felan senmi istedin doktormu yazdı canım?

yelcan mrb ben değişimi çok merak ediyorum resimlerin var mı bi mahsuru yoksa senin için koyabilir misin burayaa.s.

sanırım kurulk yapıo bende cok su içiorummmm ama emın deılım ılactanmı baska ılaclarımda var yanı

a.s. arkadaşım. öncelikle geçmiş olsun. benim tedavim bitti, 7 ay kullandım.benim kilo 54 ve hep 30 mg kullandım. dozun düşük olunca yan etkisi de az oluyo.
mutlu günler:dance:

ya ben doktorumu aradım agrılar normal deil dedı neden anlamadımm yaa bide yuzum soyuluyo dıe nıvea nemlendırıcı werdı acaba benım gıbı yuzune nemlendırı kullanan varmı

a.s. arkadaşım. geçmiş olsun. ben tedavim süresince nıvea nemlendirici kullandım.yoksa çok geriliyodu ve kuruydu. bi de eklem ağrıları normal,yan etkisi çünkü.

a.s. arkadaşım. geçmiş olsun. ben tedavim süresince nıvea nemlendirici kullandım.yoksa çok geriliyodu ve kuruydu. bi de eklem ağrıları normal,yan etkisi çünkü.

ya nıvea nemlendırıcının cesıtlerı var ben hangısını kullancam yuz için ayrı el için ayrıı ben hangısını kullancam

CONTROL IT / NEMLENDİRİCİ JEL KREM bumu kullandıgın cnmm yoksa
MATLAŞTIRICI NEMLENDİRİCİ BAKIM KREMİ
NEMLENDİRİCİ GÜNLÜK BAKIM KREMİ

hangısı cnmmm ben bılmıorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…