Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
roaccutane bu ilacın içilmesi gereken toplam bi doz var sanırım doktorlar her zaman bu dozu bitirtiyor mu acaba.Bazılarının 2 ay sınra tedavisinin bittiğini duymuştum tedavisi bu şekilde biten varsa beni aydınlatırsa sevinirim:)

a.s. arkadaşım. öncelikle geçmiş olsun. benim tedavim bitti, 7 ay kullandım.benim kilo 54 ve hep 30 mg kullandım. dozun düşük olunca yan etkisi de az oluyo.
mutlu günler:dance:

şadiye teşekkür ederim cevabın için.Öğretmen misin sen de?

dedıgınden bı bılgım yok cnmmmmm yaaaa ewet içilmesı gereken doz var kıloya goree dozu

Ahhh canımmm daha pek bi küçüksün ergenliktesin hala keşke önce başka birşey verseydi doktorun.Ama seni çok iyi anlıyorum bende hep neden ben derdim 26 yaşımda öğretmenim ama bıktım bunlardan az benimkiler hemde çok az ama dayanamıyorum.Korkma tatlım benim bi öğretmen arkadaşım kullanmış biteli 3 sene olmuş fıstık gibi bi da tatlı kıaı var söylenenlerin çoğuna kulak asma tek bildiğim var kullanan arkadaşlarım tanıdıklarım oldu hepsinin yüzü kaymak oldu:))Sonunda herşeye değecek.Bende yeni başladım yaz için de korkma iii bi güneş koruyucu al gerisini düşünme ben 50 faktör alacağım her an kremi tazeleyemeyebilirim çünkü.Doktora sordum uygun dedi.Biraz uzun oldu galiba...Kurtulacağız bunlardan sadee ona odaklan:teytey:

a.s. arkadaşım. öncelikle geçmiş olsun. benim tedavim bitti, 7 ay kullandım.benim kilo 54 ve hep 30 mg kullandım. dozun düşük olunca yan etkisi de az oluyo.
mutlu günler:dance:

Merhaba Şadiye,
Seni tebrik ederim. Umarım bende hayırlısıyla kurtulurum sivilcelerimdensırnaşık şey
Bende tedavinin 3.ayındayım doktor en az 6 ay diyo ama bakalım ne kadar sürecek :içelim:

aah aah roaccutane anılarımı yazsam yazsam kitap olur,
neler çektirdi o 40 mg minik pembe şeyler bana da :) hala da bitmdedii 5. ayımdayıımm
faydasını gördüm ama zararııda var tabi, yalnız çekilen herseye değiyo
şu aralar gün sayıyorum az kaldı diye sabır diyorummm :)
bende biraz izler var hala ama geçicek biliyorum...
zaten ilk ayda siyah noktaların çıkması durdu bende, biraz sivilcem çıktı şimdi onların izleri var birazcık.. ama cildim yumuşacık pamuk gibi.. bepanthene vefa borcum varr, her sabah dudağımdan kopardığım ince deri ki bzen kanardı bile, 10 dakikada bir sürülern bepanthenler, çantada patlayan krem tüpleri, dökülen saçlarım, olur olmaz herseye bağırmalarım, ağlama nöbetlerim, krizlerimmmmm
hatta bazen nedne ağlıyorum die ağlamam... ooff neler neler...
şimdi yaz geldiği için doktorum çok sağlam bi güneş kremi kulanmamı önerdi
50 faktörlü bi güneş kremi kullanıyorum.. yoksa kırmızı lekelr olurmuşş..
bakalım hersey iyi olucak diyorum kullanana arkadaşlarım var, onlarda 6 ayın içinde bile vardı sivilce tedavi sonunda pamuk gibi yumusacık ciltleri olduu...
bakalım az kaldıı.. bekliyorum az kaldıı :)

Kızlar her ilacın yan etkisi var.. İlacı bırakın herhangi bir yiyeceği içeceği çok fazla tüketirseniz mutlaka yan etki yapar..

Sadece sabredin,kendi kendinizi telkin ederek rahatlatmaya çalışın...Çevrenizdeki bakışlar tedaviniz bittiği zaman kıskançlıkla bakacaklar size emin olun..Ben Kasımın 23 ünde başladım ilaca ve salı günü tedavim bitti...Son 2 ay hiç bir şekilde sivilce çıkmadı -ki eski fotolarımı arka sayfalardagörebilirsiniz-- Zor zamanlar yaşadım, dış görünümüme her zaman önem veren biriyim, ama aniden yüzüm mahvoldu adeta..
İlacı kullandım ve eski halimden dah da güzel oldu cildim

Kısırlık yapmıyor ilaç emin olabilirsiniz. Sadece Avitaminin fazlası zararlı olduğundan bebeğin kemik gelişimini olumsuz etkiliyor ve sakat doğuma sebep oluyor.
Bu yüzden ilaç bittikten 1 ay sonra hamile kalabilirsiniz,bebeğinizde sağlıklı olur...
Evet biraz agresifleştiryor insanı bunun için bol bol soda içmenizi öneririm :)
Kemiklerde ağrı topuklarda ağrı olabilir,ilacı bırakınca geçiyor...

Kısacası tedaviyi düzenli olarak sürdürürseniz kesin sonuca ulaşırsınız, ama yaz geliyor vs gbi bahanelerle yarıda keserseniz faydasını göremezsiniz..

Mutlu günler

:) Ama Harbiden Sinir Yapiyo Dimi..

Seni üzmek istemem ama yapıyor malesef en azından ben yaşıyorum .Alınganlık ve asabiyet hat safhada allah anneme sabır versin :sm_confused: işten ayrıldım iş bulma stresi de var benimki çift kaşarlı tost misali yaniisırnaşık şey

daha kucuksunn dıosun ama ablacımm ben 18 yasındayımm ve ben 3 senedır sıvılve tedavısı gordum ergenlık ama bıraz arastrırsanızz sıvılce bı hasatalıktır önlemını almazsann ılerde de kotu olur mesela 3 sene olmus sıvılcelrım fazla olmamasına ragmen cokk varr yanııı kullansınn ılerde kullanmadım dıe pişman olmasın baska bısı verseydı keske demıssın ınan sıvılce ılaclarının hepsını kullandımm yemın edıorum sana bı farkı yokkk anlayacagınnn butun sıvılce ılaclarını kullandımm dıstann hepsını ama bı faydasııı yokkk bunların a.s.

mrb bu ilacı kullanıp da bitiren arkadaşlar yüzünüzde falan tüylenme oldu mu cvp yazarsanız:teselli:

Farkındayım canım bende çok uğraştım bunlarla bi geçer gibi oluyo sonra birden yine çıkıyor.Ne zaman çıkacağıda belli olmuyor.Bana doktor hemen bunu verdi şunu çok iyi biliyorum kesin çözüm bunlada olmazsa biraz zor düzelmesi.Aslında ben daha önce kullanmadığıma pişmanım doğru.Ve size bi şi daha ergenlik zamanında biraz daha stres yapabilir ben gayet iyiyim bi de öğretmenim çıldırmam gerek yani:))))laelaelaelaelae

allah sana yardım etsın ablacımm ya ne dıım kıı evet dun annemde dedı zaten ne oldu sana dıoo zaten cokk sınırlı bı yapımm var hemen parlarımm ama sımdılerde daha cokk sınırlıyımm bu ılaca baglamak ıstemıorum sınırlılıgımı ama sanırım sebep bu herseye sınırlenıroummm annemden özur dıledımmm sonraada:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…