a.s. arkadaşım. öncelikle geçmiş olsun. benim tedavim bitti, 7 ay kullandım.benim kilo 54 ve hep 30 mg kullandım. dozun düşük olunca yan etkisi de az oluyo.
mutlu günler:dance:
..$€L!n..;2417816 .!.:ya ablalarım ben 16 yaşındaım ve iz kalmaya başladı doktor dün bu kremi verdi kan tahlili aldı pazartesi yani yarın başlıcam inş. ama herkesin yorumu beni çok korkutuyo ilacı kullandıktan sonra geçiyo ama 1-2 yıl sonra gene çıkıyo diyolar bide yaza denk geldi benimkide ama kesin başlamak istiyorum çünkü çevremdekiler benim psikolojimi bozdular yeter artık okulda ark fln çok üzülüyorum niye ben diorum :çok üzgünüm: neyse benim korkum şu yaza geliyo ve ağda olayını napıcam bide bende kolumdaki tüyleri sarartıyorum onun bi zararı varmı yardım edin lütfenn...senağlama
a.s. arkadaşım. öncelikle geçmiş olsun. benim tedavim bitti, 7 ay kullandım.benim kilo 54 ve hep 30 mg kullandım. dozun düşük olunca yan etkisi de az oluyo.
mutlu günler:dance:
mrb morgun sana birşey sorabilir miyim acaba
günaydın arkadaşlar..
:) Ama Harbiden Sinir Yapiyo Dimi..
doktor kendi verdi cnm bn istemedim sana nie vermedi anlamadım sor biCADIARZU..selincim bana niye vermediler böle cilt yenileyici felan senmi istedin doktormu yazdı canım?
Ahhh canımmm daha pek bi küçüksün ergenliktesin hala keşke önce başka birşey verseydi doktorun.Ama seni çok iyi anlıyorum bende hep neden ben derdim 26 yaşımda öğretmenim ama bıktım bunlardan az benimkiler hemde çok az ama dayanamıyorum.Korkma tatlım benim bi öğretmen arkadaşım kullanmış biteli 3 sene olmuş fıstık gibi bi da tatlı kıaı var söylenenlerin çoğuna kulak asma tek bildiğim var kullanan arkadaşlarım tanıdıklarım oldu hepsinin yüzü kaymak oldu:))Sonunda herşeye değecek.Bende yeni başladım yaz için de korkma iii bi güneş koruyucu al gerisini düşünme ben 50 faktör alacağım her an kremi tazeleyemeyebilirim çünkü.Doktora sordum uygun dedi.Biraz uzun oldu galiba...Kurtulacağız bunlardan sadee ona odaklan:teytey:
daha kucuksunn dıosun ama ablacımm ben 18 yasındayımm ve ben 3 senedır sıvılve tedavısı gordum ergenlık ama bıraz arastrırsanızz sıvılce bı hasatalıktır önlemını almazsann ılerde de kotu olur mesela 3 sene olmus sıvılcelrım fazla olmamasına ragmen cokk varr yanııı kullansınn ılerde kullanmadım dıe pişman olmasın baska bısı verseydı keske demıssın ınan sıvılce ılaclarının hepsını kullandımm yemın edıorum sana bı farkı yokkk anlayacagınnn butun sıvılce ılaclarını kullandımm dıstann hepsını ama bı faydasııı yokkk bunların a.s.
mrb bu ilacı kullanıp da bitiren arkadaşlar yüzünüzde falan tüylenme oldu mu cvp yazarsanız:teselli:
tabi ki bekliyorum sorunu :)
Farkındayım canım bende çok uğraştım bunlarla bi geçer gibi oluyo sonra birden yine çıkıyor.Ne zaman çıkacağıda belli olmuyor.Bana doktor hemen bunu verdi şunu çok iyi biliyorum kesin çözüm bunlada olmazsa biraz zor düzelmesi.Aslında ben daha önce kullanmadığıma pişmanım doğru.Ve size bi şi daha ergenlik zamanında biraz daha stres yapabilir ben gayet iyiyim bi de öğretmenim çıldırmam gerek yani:))))laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?