Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ya nıvea nemlendırıcının cesıtlerı var ben hangısını kullancam yuz için ayrı el için ayrıı ben hangısını kullancam

a.s. canım. benim cildim önceden de çok hassas olduğu için her nemlendiriciyi kullanamıyordum. aşırı kızarıklık ve yanma yapıyordu nemlendiriciler. ama su bazlı olduğu için NIVEA AQUA SENSATION hiç yanma yapmadı.uzun zamandır bunu kullanıyorum. tedavimde de doktor herhangi bir nemlendirici önermedi ama ben buna devam ettim. bi sorun da yaşamadım. iyi nemlendiriyor. tavsiye ederim.

Merhaba Şadiye,
Seni tebrik ederim. Umarım bende hayırlısıyla kurtulurum sivilcelerimdensırnaşık şey
Bende tedavinin 3.ayındayım doktor en az 6 ay diyo ama bakalım ne kadar sürecek :içelim:

a.s. arkadaşım. teşekkür ederim.umarım sen de bir an önce sağlıklı bir görünüme kavuşursun, hiç bir şeyin kalmaz. zaten yarısını atlatmışsın tedavinin

bu ilacın bunalıma sokma zamazingosu yok. neden mi, sivilcelerin varken insan daha da sinirli ve içine kapanık oluyor.. önemli bi gününüzde sitresten hemen hiç olmadık bi yerde sivilce çıkıyor. ben 6 ay kullandım.. şu anda % 90 oranında kurtuldum.. 8 aydır kullanmıyorum.. yeni tek bir sivilce çıkmadı.. kendimi çok fit hissediyorum.. tavsiyem deneyin emin olur oldurmez.. bu ilacın piyasadan bu kadar süredir çekilmeyişide buna bi işaret.. yurt dışında da kullanılan bi ilaç.. son olarak kolestrolunuze dikkat edin..

ya ben normal nıvea nemlendırıcı aldımm yüzüm cok ii su an kurumuyoda acımıoda kuruyunca acıoo yaa yuzum gerılıoo sımdı olmuyo ama sabah aldım surdumm hiç bi sorun yok bugun gunes kremınıde aldım 50 faktor c le baslıo ama sımdı içerde oraya gıtmeye usenıorum adını yazardımda

mrb bu ilacı kullanıp da bitiren arkadaşlar yüzünüzde falan tüylenme oldu mu cvp yazarsanız:teselli:
guzelim bende de yaptı ama ilacım dewam edıo son ayında. dun doktor kontorulum wardı doktorumda fark ettı cok nadır bole bı yan etkı gosterır ancak tedavıden sonra gecer dedi. gecmıcek mı yanı şimdi

bu tüy problemini nasıl hallettiniz sir ağda falan yapmayın diyolar.Birde herkeste sivilce çıkıyo mu acaba ilk zaman düğün var yaaaaasenağlama

ben 20 mg başlayıp 40 mg devam ettim cnm,58 kg olmama rağmen dr düşük dozda başlayıp devam etti,bu yüzden yan etkilerini daha hafiflemiş atlattım,ben de sivilce artışı oldu ancak dayanılmayacak şekile değildi,bazı kişilerde bu yan etkiyi göstermeyebilir de....tüy problemi ile ilgili neredeyse bir buçuk ayda bir sir yaptırdım ama çok lokal yani minik minik kağıtlarla yaptırdım,çekerken tahriş olmaması için,çok aşırı kuruma olmadığı için sorun yaşamadım...dediğim gibi bu ilaç herkeste farklı özellikler gösterebiliyor..kimisinde son ayda bile sivilce çıkıyor,kimisinde hemen düzelme başlıyor....ama uzun bir yol..tedavi bittikten sonra da cilt kendi kendini iyileştirmeye devam ediyor....benim de kırmızı izlerim var şu anda sabırla bekliyorum,şükür buna da çok şükür tabi....
hiç gözünüzde büyütmeyin arkadaşlar,biliyorum biz bayanlar için zor bir süreç,ayna bu kadar hayatımızın parçasıyken...ama moral moral moral...ilk 2 ay uzun gelir ama sonrası daha çabuk geçecek...buradaki olumlu ve doğru paylaşımlar olduğu sürece sırtımız yere gelmez KIZLAR HADİ BAKALIM,EN KÖTÜ DERDİMİZ BU OLSUN......SEVGİLER

[B]hiç gözünüzde büyütmeyin arkadaşlar,biliyorum biz bayanlar için zor bir süreç,ayna bu kadar hayatımızın parçasıyken...ama moral moral moral...ilk 2 ay uzun gelir ama sonrası daha çabuk geçecek...buradaki olumlu ve doğru paylaşımlar olduğu sürece sırtımız yere gelmez KIZLAR HADİ BAKALIM,EN KÖTÜ DERDİMİZ BU OLSUN......SEVGİLER[/B]

mrb beni tüy konusunda bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim zaten haftaya kontrolüm var dr a soracam sadece dudak kuruması yaşıyorum bepanthen kullanıyorum ama eğer daha iyi bi dudak bakımı öneriniz varsa cevap yazar mısınızyerimseniben

ben yalnızca bepanthene kullanıyorum :1closedeyes: yatmadan önce kremleyip yatmayı dene daha rahat edersin tatlicadiarzu

a.s. canım. ben sınıf öğretmeniyim, denizliliyim, malatya da görev yapıyorum. sen ne öğremenisin??

canım ben de türkçe öğretmeniyim vanda çalıştım 3 yıl şimdi ankaradayım.Sen memleketinde değilsin umarım memnunsundur:)

canım ben seba med aldım hemde spf li 30 faktör memnunum fiyatı 8.5

ben yalnızca bepanthene kullanıyorum :1closedeyes: yatmadan önce kremleyip yatmayı dene daha rahat edersin tatlicadiarzu

canım bu tedavi döneminde makyaj yaptın mı acaba bana doktor ı.d. tavsiye etti minerallerden olan makyaj ürünleri varya öyleymiş %100 doğal dün buldum deneme yaptı eczacı ama ben beğenmedim pek iii kapatmıyo ve baya pahalı 87ytlkafamçokkarıştı

valla ben loreal true match kullandım hiç bir yan etkisi olmadı..iyice temizledikten sonra pek sorun çıkmıyor açıkçası..

slm.bende bugün gittim doktora.çok aşırı sivilce problemim yok.ama bu ara başsız sivilceler çıktı ve iz bıraktı.doktor roaccutane tavsiye etti bi düşün dedi.eğer sivilceyi önce çoğaltıyosa gerçekten istemiorum bu ilacı.çünkü çıkan sivilce iz bırakıo bende

evet canım bu ilca ilk başta aşırı derecede çıkartıyo çünkü içte olan sivilceler çıkıyor ve vücuttan bunu atıyor sonra yavaş yavaş izlerde geçiyor ama senin cildinde nasıl iz kalıyor anlamadım çıkan sivilcelerle fln mı oynuyorsun acaba CADIARZU

Doktor bana göz ve dudak makyajı hariç mecbur kalmadıkça nemlendirici bile sürme dedi + güneş koruyucu tabii.:1no2: İş arıyorum görüşmelerim olunca mecburen allık sürüyom ama hiç belli olmuyo cildim çok kötüydü şimdi azalmaya başladı ama.Bakalım ne dicek yaklaşık 15 gün sonra kontrol var yine :smiley-cool: :içelim:

bu tedavinin normal süreci bu önce çoğalıyolar zamanla geçiyo.Doktor iz kalmaması için ellerini yüzünden çekeceksin demişti hiçbir şekilde temas olmayacakmış.Ben bazen kuralı ihlal ediyorum ama senin çok sivilcen yoksa problem ne şekilde oluır bilemiyorum zira benim cildim çok kötüydü yanaklarım kıpkırmızı sivilceydi diyebilirim.Tedavide dahada arttı ama yan etkilerine rağmen memnunum azalmalar var.sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…