ya nıvea nemlendırıcının cesıtlerı var ben hangısını kullancam yuz için ayrı el için ayrıı ben hangısını kullancam
şadiye teşekkür ederim cevabın için.Öğretmen misin sen de?
Merhaba Şadiye,
Seni tebrik ederim. Umarım bende hayırlısıyla kurtulurum sivilcelerimdensırnaşık şey
Bende tedavinin 3.ayındayım doktor en az 6 ay diyo ama bakalım ne kadar sürecek:içelim:
mrb bu ilacı kullanıp da bitiren arkadaşlar yüzünüzde falan tüylenme oldu mu cvp yazarsanız:teselli:
a.s. canım. benim cildim önceden de çok hassas olduğu için her nemlendiriciyi kullanamıyordum. aşırı kızarıklık ve yanma yapıyordu nemlendiriciler. ama su bazlı olduğu için NIVEA AQUA SENSATION hiç yanma yapmadı.uzun zamandır bunu kullanıyorum. tedavimde de doktor herhangi bir nemlendirici önermedi ama ben buna devam ettim. bi sorun da yaşamadım. iyi nemlendiriyor. tavsiye ederim.
guzelim bende de yaptı ama ilacım dewam edıo son ayında. dun doktor kontorulum wardı doktorumda fark ettı cok nadır bole bı yan etkı gosterır ancak tedavıden sonra gecer dedi. gecmıcek mı yanı şimdimrb bu ilacı kullanıp da bitiren arkadaşlar yüzünüzde falan tüylenme oldu mu cvp yazarsanız:teselli:
bu tüy problemini nasıl hallettiniz sir ağda falan yapmayın diyolar.Birde herkeste sivilce çıkıyo mu acaba ilk zaman düğün var yaaaaasenağlama
a.s. canım. ben sınıf öğretmeniyim, denizliliyim, malatya da görev yapıyorum. sen ne öğremenisin??
mrb beni tüy konusunda bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim zaten haftaya kontrolüm var dr a soracam sadece dudak kuruması yaşıyorum bepanthen kullanıyorum ama eğer daha iyi bi dudak bakımı öneriniz varsa cevap yazar mısınızyerimseniben
ben yalnızca bepanthene kullanıyorum :1closedeyes: yatmadan önce kremleyip yatmayı dene daha rahat edersin tatlicadiarzu
slm.bende bugün gittim doktora.çok aşırı sivilce problemim yok.ama bu ara başsız sivilceler çıktı ve iz bıraktı.doktor roaccutane tavsiye etti bi düşün dedi.eğer sivilceyi önce çoğaltıyosa gerçekten istemiorum bu ilacı.çünkü çıkan sivilce iz bırakıo bende
canım bu tedavi döneminde makyaj yaptın mı acaba bana doktor ı.d. tavsiye etti minerallerden olan makyaj ürünleri varya öyleymiş %100 doğal dün buldum deneme yaptı eczacı ama ben beğenmedim pek iii kapatmıyo ve baya pahalı 87ytlkafamçokkarıştı
slm.bende bugün gittim doktora.çok aşırı sivilce problemim yok.ama bu ara başsız sivilceler çıktı ve iz bıraktı.doktor roaccutane tavsiye etti bi düşün dedi.eğer sivilceyi önce çoğaltıyosa gerçekten istemiorum bu ilacı.çünkü çıkan sivilce iz bırakıo bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?