valla ben loreal true match kullandım hiç bir yan etkisi olmadı..iyice temizledikten sonra pek sorun çıkmıyor açıkçası..
Selam arkadaşlar bu ilacın en büyük mağdurlarından biriyim sanırım
2.5 ayı doldurdum ve hala yüzüm bakılcak halde değil.. çok üzülüyorum ağladığım oluyor.. Kpss denen sınav derdi de ayrı bir yandan herkes sınavı dert ettğimi sanıyor ama şu an hayatımdaki en büyük problemlerim bunlar.. sivilceler tamamen dısa kustu.. dayanamayıp oynadıklarım da olduÖzellkle bademella arkadasımıza çok imrendim.. ki benim başlangıcta saysak 6-7 s,ivilcem vardı ilaç kullanmakta bile tereddüt etmiştim doktor da ok deyince kullandım ama napcagımı bilmiyorum yüzüm de çok inceldi zaten bıraksammı diyorum doktora gtcem ama yüzüme fondöten pudra sürmeden biryere gidememek yeter artık diyorum
Ne olur biraz yardım edin kullanan arkadaşlar bu durumda olan varmıydı?
Keendimden kaçmak için sürekli uyuyorum çünkü uyansam yinee aynı yine aynı dert bana sizler yardımcı olabilirsiniz kimse anlamıyor(
canım ben de türkçe öğretmeniyim vanda çalıştım 3 yıl şimdi ankaradayım.Sen memleketinde değilsin umarım memnunsundur:)
2.5 ayı doldurdum ve hala yüzüm bakılcak halde değil.. çok üzülüyorum ağladığım oluyor.. Kpss denen sınav derdi de ayrı bir yandan herkes sınavı dert ettğimi sanıyor ama şu an hayatımdaki en büyük problemlerim bunlar.. sivilceler tamamen dısa kustu.. dayanamayıp oynadıklarım da olduÖzellkle bademella arkadasımıza çok imrendim.. ki benim başlangıcta saysak 6-7 s,ivilcem vardı ilaç kullanmakta bile tereddüt etmiştim doktor da ok deyince kullandım ama napcagımı bilmiyorum yüzüm de çok inceldi zaten bıraksammı diyorum doktora gtcem ama yüzüme fondöten pudra sürmeden biryere gidememek yeter artık diyorum
yerimden çok memnun olduğum söylenemez. köyde çalışıyorum ve ulaşım yok,çok sınırlı.köyde kalıyorum. hiç bir sosyal faaliyetim yok 1,5 senedir.ama allahtan insanları çok iyisen de van da çalışmışsın. muhakkak sen de böle sorunlar yaşamışsındır. ben de dua ediyorum daha iyi bir yere gitmek için.
Seni çoooooook iyi anlıyorum. Tıpkı buraya yazan tüm arkdaşlar gibi...Keendimden kaçmak için sürekli uyuyorum çünkü uyansam yinee aynı yine aynı dert bana sizler yardımcı olabilirsiniz kimse anlamıyor(
Ben de i.d. aldım. Krem olmadığı için pek doğal durmuyo. Bi de biliyosundur, samur fırçası var onla sürülüyo. O fırça da 25 ytl. Açıkcası pek menun diilim. Cilde bi zararı yokmuş diye aldım ben de, ama toz şeklinde olduğu için uygulamak çok zor. Belki de ben becerememişimdir.:sm_confused: Ama burda yine başka bi arkadaştan vichy'nin normaderm serisinin fondöteninin methini duydum. Ondan almayı düşünüyorum. Gerçi artık fondöten falan sürmüyorum yüzüme çok şükür, ama bi özel günde falan lazım olur diye istiyorum yine de.canım bu tedavi döneminde makyaj yaptın mı acaba bana doktor ı.d. tavsiye etti minerallerden olan makyaj ürünleri varya öyleymiş %100 doğal dün buldum deneme yaptı eczacı ama ben beğenmedim pek iii kapatmıyo ve baya pahalı 87ytlkafamçokkarıştı
Yıllardır çekiyordum bu sivilce illetini ne yaptımsa kurtulamamıştım gecen yıl işyeri hekimim önerdi roaccutane ama yan etkileri korkutmuştu beni. 3 hafta önce nette araştırırken bu siteyi buldum ve daha ilk okuduğumda karar verdim kullanmaya, şimdi 2 hafta oldu başlayalı günde 60mg başladım ve yan etkilerini daha ağır hissetmeme sebeb bu.. Benim yüzümde yok denecek kadar azdı ama vücudumda vardı ve yaz ayları tam bir işkenceydi benim için.. Çektiğim onca acıya ve sıkıntıya rağmen çok umutluyum. Zaten buda işe yaramazsa tam bir çöküntü yaşarım sanırım..
Aranızda bu ilacı kullanırken denize yada havuza giren oldumu? Güneşten korunmam gerektiğini tabiki biliyorum ama deniz tuzu ve güneş vücudumdaki sivilcelere ve izlerine çok iyi geliyordu.. Şimdi bu ilacı kullanıyorum ve 50+ faktör güneş koruyucularıyla bir gün bile olsa güneşlenemezmiyim? Lütfen bilgisi yada tecrübesi olan paylaşsın..
Sevgiyle ve sivilcesiz kalmanız dileğiyle...
Seni çoooooook iyi anlıyorum. Tıpkı buraya yazan tüm arkdaşlar gibi...
Ben de sürekli uykuya kaçıyordum senin gibi. Bütün aynaları kaldırmıştık evden. Dışarı çıkmak istemiyordum. Çok zor biliyorum. Kimsenin yüzüne bakamıyordum. "Aa, yüzüne noldu?" , "Bak şu ilacı dene?" , "Yüzüne bunu sür." gibi muhabbetlerden öyle bunalmıştım ki. Arada hava almaya çıkınca dışarı; yakınlarımın desteği ile zar zor topladığım morlim, yoldaki dükkan camlarında yüzümün yansımasını gördüğüm anda yerle bir oluyordu. Hemen eve dönmek, yatağıma yatıp yorganı kafama çekmek istiyordum. Çook bilirim ağlarken uyuya kaldığımı..
Ama yüzümde şimdi hiç kalmadılarbiliyo musun? Beşinci ayımın bitmesine az kaldı. Bundan sonra 1 ayım daha var. Sadece yanaklarımda kırmızı lekeler var biraz. Ama onlarda geçecek inşallah. Çünkü insan kullandıkça katettiği yol inancını arttırıyor.
Bence sen de çok şanslısın ki, bu ilacı bulmuşsun ve kullanbilecek sağlık koşullarına sahipsin. Ve bu ilacın işe yaradığını biliyoruz. Benimde bu ilaçtan önce kullanmadığım ilaç, yüzüme sürmediğim hiç bi halt kalmadı. Gerçekten çok şanslısın, çünkü doğru tedviyi bulmuşsun. Sakın bırakma. Bak benim de ilk iki ay hiç bi değişiklik olmadı yüzümde. Sivilceler aynen devam etti. 3. ayımda birden kesildiler. Tabi ben önce inanamadım, kesin gene çıkarlar dedim, ama çok şükür. Herkeste aynı yan etkiler görülmeyeceği gibi, aynı zamanda da etkisini göstermez. Belki sende 4. ayda kesilir, belki 5'te. Ama inan düzenli kullanırsan işe yarar diye düşünüyorum. Bırakırsan zaten devam edecek, geçmicek ki sivilceler. Ama kullanınca geçme ihtimali var. Bak kaç kişiyiz burda, herkes ilerlemelerden bahsediyo. Sakın umutsuzluğa kapılma. Demesi kolay biliyorum. Ama sen de göreceksin, geçecek, sonra sen de başkalarına moral vereceksin. Bunaldıkça buraya yazarsın, paylaşırız. :teselli:Unutma düzenli kullanmak çooook önemli. Bi de güneşten korun. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?