Sivilceli Ciltler Sivilcelerimden 15 günde kurtuldum kesinlikle siz de denemelisiniz..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
konuyu açan arkadaş peeling de yaptığını söylemişti,hangi tür yaptığını söylersen memnun olurum,izler kaldı çünkü onlardan kurtulmalıyım şimdi de

arkadaşım bende yine bu sitede bi güzellik uzmannın verdiği bi peelingi yapıorum işe yararmı bilmiorum henüz 2 defa yaptım.. ama içindeki malzemelerin işe yaradığını biliyorum.. veriyim isterseniz çnkü o topiği sonradan bulamadım rastlarsam veririm..

1 tatlı kaşığı toz maya
3 tane aspirin
bir kaç damla limon

aspirin toz haline getirildikten sonra malzemeleri karışıtrıp yüzümüze sürüyoruz 20 dk bekledikten sonra ılık suyla çıkarıyoruz. cildniz hassas deilse ovarakta deneyin ben öle yapıorum sonuçta lekeler ancak soyularak geçer..

bu maskeyi bir hafta yapıp bir hafta yapmıoruz.. ta kii lekeler tamamen kaybolana kadar...

teşekkür ederim,bugün başlayım ben de,sivilceler krem sayesinde geçti ama kırmızı kırmızı lekeler kaldı

evet cnm bildiğin aspirin
çok sık yapma ama yüzü birazcık kızartıo
2 3 saat sonra geçio
ovalayarak deil ılık suyla çıkar...
ben ilk gün ovalaryarak çıkardım yüzüm tahriş oldu..

dün gece yaptım,kızarıklık falan olmadı dediğin gibi ılık suyla yıkadım,bakalım işe yarar umarım

Ya hemen almak istiyorum gerçek dimi bu krem sivilceler yüzünden kendimden nefret etmeye başladım yaa:çok üzgünüm:

ayyyy keşke önce görseydim çenemde 3 tane sinir bozucu sivilce izi var. neyse hemen alıp sürmeye başlayacağım. paylaşan arkadaşa teşekkürler.

Uzak durun İçinde kortezon var yabancı kaynaklardan araştırdım!! .:-(

Akil verdiginicin tesekkurler. ama bole bisey ortaya atttysan ne gibi zararlarini oldugunu anlaTmalisin sanirim sende pek bilgi sahibi deilsin...uzun sureli kullanmlrda sorun olucagini zaten bi cok kisi burda soyledi. Ustelik bunu kendi yuzumde bizzat kullanarak deneyip ole yazdim. Cilt sorunlarina ise yarayan cozumler bulmak okadar kolay olmuo maalesef. Bulunan cozumlerede iyice bilgi sahibi olmadan uzak durun demekte okadar kolay olmsa gerek...

Anneme danıştım Kortizonun zararlı olduğunu tüylenme yaptığını söyledi fakat 2 hafta kullanmanın fazla zararı olacağını sanmıyormuş.
Denemekte fayda var diye düşünüyorum

bende araştırdım bu kremin zaten 3 haftadan fazla kullanılmaması gerektiği yazılıo
inanınki 1 hafta da ii ce gitmişti zaten sivilcelerim.. şuan kullanmıyorum
ve hiç sivilcem çıkmıo
illa kullanın diyemem ama bi zararı olucağını sanmıorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…